Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi mult prea satisfacatoare - partea 1
Autor : stfkng - 2022-03-29
Citita de 5568 ori - Nota 5.36 (45 voturi)
Eu sunt Andrei, am 25 de ani, sunt un tip înalt, atletic si cu chef de viata ,astazi o sa va povestesc , cum mi am petrecut ziua fe ieri.
M am trezit la ora 5 : 00 , am mers sa beau putina apa de la bucatarie, mi am aprins o tigara intre timp , și somnul s a dus fara sa l mai pot recupera. Odata ce somn nu mai aveam, la serviciu nu mergeam , m am gandit sa mi iau o zi pentru mine , si sa merg la pescuit. Zis si facut, ma imbrac rapid, imi iau o undita cu mine, si plec la drum, am plecat pe jos, usor usor ajung la frumoasa Dunare, imi intind undita , si astept sa traga pestele. Din padurea deasa, iese un domn cam la 60 de ani , tragand de o bicicleta plina cu lansete si undite, un adevarat pescar pensionat. Era putin plinut, undeva pe la 1.70 m , carunt, cu niste cizme de guma in picioare, l am observat inca de cand era in mica departare, dar am incercat sa par disperat sau cu prea multa bagare in seama.
Se apropie de mine , si mi se adreseaza:
- Ziua buna tinerete, pica ceva aici ?
Ii raspund politicos:
- Nu stiu unchiule, doar ce am ajuns și eu acum cateva minute .
- Pot sa mi intind si eu sculele aici langa tine?
- Sigur, nici o problema.
Acum începe partea intriganta cand mintea mea perversa isi pune în miscare rotitele, si, ca să intelegeti mai bine firul, mie mi place pula batrana, mare , si putin moale. Sunt un bisexual convins, iau la muie si ma fut extrem de rar și discret, dar cand o fac, o fac bine de tot! Acum voi continua în detaliu cele intamplate.
Vecinul de pescuit, fara sa aiba vreo intentie inafara de a comunica pentru a sparge gheata plictiselii, ma intreaba :
-La ce dai nepoate?
La rama unchiule .
Spre uimirea mea , conversatia s a terminat aici, dar nu m am lasat atat de usor si am inceput sa I ofer anumite semne ca mi lasa gura apa dupa o pula. Era foarte concentrat la sculele lui , eu ma puneam capra, cu jumatate de buci afara, ca o adevarata curva ce sunt, ma uitam la el cu coada ochiului, a tras o privire catre bucile mele, iar apoi a schimbat rapid privirea, atunci am inteles ca l am captivat putin, mi am scos din rucsac o sticla de cola la jumatate, și fara sa l privesc , am luat dopul in gura și sugeam sticla cu pofta imaginandu mi ca e pula lui. Se uita din ce in ce mai insistent, se vedea ca ii fac pofta, aud dintr o data, " nepoate, adu mi si mie minciogul ca mi a tras tare si daca l iau , te cinstesc! " , fara sa stau pe ganduri, ma reped sa I iau minciogul, îl desfac , și ma apropii de apa, pestele practic inexistent cu care m a facut sa ma apropii de el , vine cu o replica care m a excitat maxim , și anume : " Daca ala era monciogul meu din pantaloni , trebuia sa l tii cu doua maini " la care eu am ramas socat, si incerc sa nu par pofticios si ii raspund: " Da unchiule, ca tu esti spartan , ai pula de 1m , ranjind obraznic la el " .
- Ce nepoate, nu mai e vremea ce era odata, cu alimentele astea nesanatoase, nici pula nu ti mai creste sanatos
- Unchiule asta tine de anatomie , nu de ceea ce mancam.
- Nepoate, daca iti arat ce are tataia în pantaloni si e mai mare ca a ta, o sugi pana iti umplu gura?
-Tataie eu nu s d ala , mie mi plac femeile.
- Ia uite ce are tataia aici , isi da jos pantaloni si iese la iveala o pula groasa, putin paroasa, cu capul mare fix ca o ciuperca, ma uitam la ea , si practic nu mi venea sa cred, imi saliva gura și mi s au inmuiat picioarele, fara sa mai spun ceva am cazut in genunchi in fata lui, m a luat de cap , si ma futea in gura ca pe ultima curva .
-Ehe Tataie, stiam ca esti o muista mica inca de cand te ai pus capra cu bucile afara, o sa ti rup curu și o sa te muiesc sa fii curva mea de acum, ma uit în ochii lui , si ma inecam cu imensitatea aia de pula gustoasa .
- Treci capra ca sa te fut sa ti sara bucile.
M am supus...



    Login