Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO zi fierbinte pe santier
Autor : paris22 - 2011-11-09
Citita de 16397 ori - Nota 8.11 (2059 voturi)
Afara era o caldura naucitoare desi inca nu era ora 11. Cocotat pe schele, la bustul gol, Tudor muncea de zor iar transpiratia i se prelingea pe spatele si pieptul acoperite de muschi puternici si vigurosi. Tudor era un barbat frumos, chipes si cu un corp superb, avea 30 de ani si era zidar lucrand pe santiere de mai bine de 10 ani. In liceu si in tinerete, pana la 20 de ani, desi facea sport era subtirel si cam slabut, dar de cand a inceput sa-si faca meseria pe santiere a devenit un barbat puternic si musculos, starnind admiratia colegilor de munca. Tudor era constient de aspectul sau fizic impresionant si nu ezita sa stea dezbracat la bustul gol ori de cate ori avea ocazia, etalandu-si umerii largi si pieptul puternic si bombat, acoperit peste tot cu par cret de culoare bruna.
Dar cel care era cel mai impresionat de corpul lui Tudor era Cristi, cel mai timid baiat din echipa, fiind intotdeuna ultimul care-si dadea jos tricoul, chiar si in zilele cele mai toride. Acesta insa nu avea de ce sa se rusineze, fiind un baiat inalt si bine dezvoltat, cu muschii alungiti si elastici ca de atlet. Ceea ce nu stiau restul colegilor, era marele sau secret: Cristi era innebunit dupa Tudor.
In acea dimineata calduroasa de iulie, Tudor a fost ca de obicei primul care si-a etalat bustul gol, inca inainte de ora 10, de cum a inceput sa transpire, dar asa era el. Nu putea lucra daca ceilalti colegi nu erau cu ochii pe corpul sau, admirandu-i trupul frumos si musculatura superba . In plus, de abia astepta momentul cand, in cele din urma, cu tricoul fleasca de transpiratie, nemairezistand, se dezbraca si rusinosul de Cristi. Atunci Tudor se uita insistent si provocator la el iar Cristi pleca ochii in jos, ca o fata mare si se facea rosu ca racul.
Dar timpul trecea iar Cristi refuza sa se dezbrace facandu-i in ciuda lui Tudor, care din aceasta cauza nici nu se mai putea concentra ca lumea la treaba sa. Pe la ora doua, Tudor a trecut ca din intamplare pe langa Crisi zicandu-i:
- Bai, pustiule nu vezi ca s-a facut al dracului de cald?! O sa crapi naibi, asa incotosmanat si o sa te avem pe constiinta!
Tinad cont de sfatul colegului sau mai mare, Cristi si-a dat jos tricoul si a continuat tacut munca, desi stia ca la doi pasi de el Tudor il sorbea din priviri. Fara sa aiba vreo treaba anume, Tudor se tot fataia prin sectorul lui Cristi dandu-i acestuia de gandit ca, de fapt acesta urmarea ceva. Oricat de bine a incercat Tudor sa-si mascheze intentia, sub aparentele de macho plin de sine, Cristi a inteles in cele din urma ca acesta era de fapt atras de baieti cu musculatura frumoasa, asemenea lui. Ca sa fie mai sigur, Cristi si-a facut curaj si a hotarat sa verifice ipoteza sa nebuneasca, care l-ar fi facut insa, extrem de fericit.
S-a apropiat de Tudor si i-a cerut sa il ajute sa duca la punctul sau de lucru niste tablii de metal pentru cofrajul pe care voia sa-l inalte. Acesta a acceptat cu placere si amandoi barbatii si-au unit eforturile, carand si aranjand tabliile grele si mari. Cei doi lucrau din greu, unul langa altul, atingandu-se uneori , iar Cristi a observat ca Tudor parea sa favorizeze ori ce aingere dintre ei : dintre bratele lor , dintre umeri dar mai ales dintre pieptul paros a lui Tudor si spatele gol a lui Cristi.
La un moment dat Tudor s-a prefacut ca si-a pierdut echilibrul si s-a agatat de Cristi placandu-l din fata, iar acesta nu a mai avut alta solutie de a-l recupera decat sa-l apuce cu mana dintre picioare. Pentru o clipa, cei doi s-au lipit unul de altul, piept langa piept, piele langa piele, amestecandu-si sudoarea ce li se scurgea peste trupuri de atata efort. In acele momente Cristi a simtit ca ceva dur se umfla in mina cu care a apucat pantalonii lui Tudor, iar acesta l-a stapuns cu o privire de foc.
Era evident ca nu mai puteau continua la fel, nici unul nu mai rezista, asa ca Tudor a preluat initiativa, zicand:
- La naiba, era sa cad! Multumesc, pustiule! Haide sa facem o scurta pauza!
In pauza, cei doi s-au asezat la umbra unor schele si s-au racorit cu apa din sticla lui Tudor, pe care acesta, colegial i-a pasat-o si lui Cristi. In timp ce Cristi isi potolea setea, Tudor nu-si mai putea dezlipi ochii de pe bustul lui Cristi cu muschii frumos conturati, pusi in evidenta de praful si sudoarea de pe corpul sau. Tudor prefera barbatii voinici si foarte parosi, ca si el, de aceea il placea si pe Cristi, care era foarte musculos, mai ales umerii si pieptul, iar de aproape se putea vedea ca pieptul si abdomenul sau erau destul de bine acoperite de par blond, acum naclait de praf si de transpiratie.
Cristi voia sa se usureze si cei doi au coborat la parterul cladirii in constructie, unde fusese amenajat un WC de serviciu. Nefiind decat o singura cabina, a intrat primul Tudor, care fara sa inchida usa si-a desfacut centura de la pantaloni si i-a lasat pe vine apoi a inceput sa urineze puternic si abundent. In timpul acesta a intors capul ca sa vada ce face Cristi, care prinzand curaj a intrat si el in cabina inchizand usa si a apucat cu mainile fesele paroase si musculoase ale lui Tudor framantandu-le cu putere. Apoi l-a strans in brate, lipindu-i spatele de pieptul sau, plimbandu-si degetele plin blana deasa si creata dispre abdomen inspre de piept si strivindu-i cu placere intre degete sfarcurile negricioase.
Pe data scula lui Tudor s-a inaltat mare si pietroasa iar acesta s-a intors brusc si, imbratisandu-l la randul sau pe Cristi, a inceput sa-i linga si sa-i sarute sfarcurile intarite de excitare. Cristi, luat prin surpindere nu s-a mai stapanit si a gemut coplesit de placere. Lui Tudor ii placea teribil sa simta pe limba contrastul intre asprimea perilor de pe pieptul lui Cristi si dulceata sfarcurilor sale, dar ce il innebunea cel mai mult era mirosul acestuia de dupa-amiaza, fiind nadusit de transpiratia unei zile intregi de munca pe santier. Simtind acel miros atat de provocator, Tudor s-a excitat si mai tare, scula sa era ca un par, iar Cristi a simtit imediat, fiind imbratisati.
Atunci Cristi s-a lasat pe vine, luand in mana scula fierbinte si tare a lui Tudor,apoi a luat-o pe toata in gura, pana la radacina si a inceput sa o suga cu multa pasiune. Din cand in cand o mai scotea din gura si o lingea insetat, facandu-l pe Tudor sa geama de placere. Acesta statea cu ochii inchisi, ridicat pe varfuri, cu capul dat pe spate muscandu-si buzele de placere, mangaindu-si cu o mana blanita umeda de sudoare, de pe burta si piept, iar cu cealalta ciupindu-si usor propriile sfarcuri, tumefiate de excitare.
Cristi s-a ridicat iar Tudor a inceput sa-l sarute salbatic in timp ce cu mainile il descheia la pantaloni, incercad sa-i lase pe vine. In acele clipe Tudor a trait cea mai mare surpriza a vietii sale. Din pantalonii lui Cristi, lasati pana sub fese, a rasarit falnica si triumfatoare o scula uriasa, de peste 25 de cm, cu un cap imens si bulbucat, umed deja de dorinta. La vederea colosului, gura lui Tudor s-a umplut de saliva, iar el era pe punctul de a exploda. Senzatia imperioasa s-a accentuat cand acesta a luat-o in mana, iar mai apoi in gura! Niciodata nu a mai supt un asemenea salam barbatesc! Si avea un gust, o aroma fenomenala! In culmea excitarii Cristi a inceput sa geama si sa dea repede din fund, umpland ritmic gatlejul lui Tudor, care incantat a inceput sa-i mangaie si sa-i framante fesele si coapsele musculoase, acoperite bine de un par moale si blond.
Usor, usor, degetele pricepute ale lui Tudor au desfacut fesele senzuale ale lui Cristi, ajungand repede pana la rozeta, pe care au strapuns-o. Cristi a tresarit si extrem de excitat a gemut incantat:
- Da, da, acolo, te vreau acolo !
Incurajat de indemnurile lui Cristi, Tudor a continuat explorarea fundului si l-a penetrat cu doua degete, apoi cu trei si in cele din urma cu patru, largindu-i rozeta foarte mult si pregatindu-l pentru asaltul final.
- Da, da, asa! Haide, intra in mine ca nu mai pot de placere!
Atunci Tudor s-a ridicat, l-a intors pe Cristi cu spatele la el, a scos din buzunarul de la pantaloni un prezervativ moale si lucios si l-a tras repede pe scula. Apoi a scuipat pe ea pentru a o umezi si inca un scuipat pe degete, pe care le-a bagat in fundul lui Cristi pentru lubrefiere. Acesta gemea incantat si nerabdator, iar cad Tudor si-a apropiat scula intarita de fesele sale Cristi s-a impins cu putere in ea, soptind disperat:
- Acuma Tudor, haide, fute-ma cu toata puterea ta!
Tudor si-a impins scula in Cristi cu multa forta, intrand toata, pana la radacina, parul sau aspru si cret, de pe abdomen frecandu-se de fesele fierbinti ale lui Cristi. Acesta a scos un geamat puternic de durere dar l-a indemnat pe Tudor sa continue, cand acesta speriat s-a oprit:
- Te-a durut tare? Iarta-...



    Login