Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi din viata mea de student
Autor : dorian85 - 2016-12-05
Citita de 12240 ori - Nota 7.31 (277 voturi)
Am trecut in anul trei de facultate si impreuna cu ai mei am hotarat ca era vremea sa ma mut din camin, sa-mi gasesc o locuinta cu chirie, pentru a avea conditii mai bune de studiu, fiind in an terminal. Am avut noroc si am gasit o garsoniera confortabila, la un pret convenabil, foarte aproape de campus, asa ca puteam sa mananc in continuare la cantina din campus.

Incepusem deja semestrul de vreo 2 saptamani si m-am dus la cantina sa iau masa de pranz. De cum am intrat am scanat repede interiorul ca sa vad pe cineva cunoscut sau macar cineva dragut cu care sa mananc. Sala nefiind aglomerata, nu am vazut pe nimeni cunoscut, dar la o masa in apropierea intrarii mi-a atras atentia un tip dragut. L-am studiat pret de cateva secunde, iar el vazandu-ma ca il priveam insistent mi-a zambit amical, dand usor din cap ca si cum m-ar fi salutat. I-am raspuns si eu dand din cap, apoi cu tava in mana am travesat toata sala, indreptandu-ma catre masa lui.

Tipul avea parul blond auriu. Nu ma dau in vant dupa blonzi, fie fete, fie baieti. Cand m-a privit, ochii lui albastri sau gri parca au avut o santeiere care m-a intrigat, iar zambetul lui de cald m-a atras imediat. Ceva in sinea mea imi spunea ca tipul parea interesat de mine, asa cum eram si eu de el. Ma gandeam ca putea sa iasa ceva. Tipul nu avea un look de gay sau feminin, iar asta mi-a placut. Eu prefer tipii care arata ca mine, normali si obisnuiti, chiar daca au anumite inclinatii sexuale, care insa nu trebuie sa se reflecte in inbracaminte sau comportament.

- “Salut! Te deranjeaza daca stau la masa ta?” i-am spus cand am ajuns langa el.
- “Deloc!” mi-a raspuns el privindu-ma cu ochii lui mari de culoare gri si mi-a zambit din nou. “Te rog, ia loc!”

Mi-am asezat tava cu mancare, apoi am facut cunostiinta.

- “Ma cheama Eduard, dar prietenii imi spun Eddy.”
- “Pe mine Petre, dar familia si amicii ma striga Petrica,” mi-a replicat el zambindu-mi prietenos si foarte sincer.
- “Salut, Petrisor! Ma bucur sa te cunosc. Ai un nume frumos si chiar ti se potriveste,” am inceput eu sa leg o conversatie. Afirmatia mea nu era gratuita. Tipul avea o fata catifelata ca de adolescent, 14-16 ani, lipsita de par, o mustacioara abia mijita, de culoare aurie, obrajii rosii parca fardati, buze carnoase si sangerii si niste dinti foarte albi si puternicii. Un pusti simpatic!
- “Cu toate ca in curand voi implini 24 de ani, multa lume imi spune ca am o fata de copil,” a raspuns el si a inceput sa rada cu pofta. “Dar nu ma supar! Important e, cum ma simt eu!”

Inima me a inceput sa bata cu putere. Tipul arata traznet, iar eu m-am excitat ca un incepator, de cum l-am vazut. Il voiam chiar atunci si chiar acolo! La naiba, cum puteau niste vorba banale si un zambet sa ma excite in asa hal? Nu mi se parea normal. La experienta mea, reactionam ca un adolescent.

Apoi, in timp ce mancam, am inceput o conversatie lejera si foarte naturala. Petrisor mi-a spus ca era in anul doi la masterat in psihologie si statea in camin pentru ca avea bursa. Desi nu-i placea, pentru ca era multa galagie si lipsa de intimitate, iar eu am fost total de acord. In plus noul sau coleg de cameara era cam galagios, vorbaret, bautor si transpira puternic, dar se spala cam rar.

Petrisor era un tip mai retras si mai solitar, prefera sa manance singur si sa-si petreaca timpul liber la biblioteca. Cand mi-am cerut scuze ca i-am incalcat solitudinea si intimitatea pranzului, el mi-a replicat ca nu-l deranjeaza si-i face placere compania tipilor intelectuali si draguti. Fara sa vreau am rosit. M-am prefacut preocupat de ce aveam in farfurie, incercand sa inteleg sensul vorbelor sale. Tacerea mea se prelungise si devenea stanjenitoare. Nu stiam cum sa-l iau, dar nici nu voiam sa-l pierd.

- “Vai, ce repede a trecut timpul!” i-am spus uitandu-ma la ceasul de la mana. “Peste 15 minute trebuie sa fiu la un seminar, dar dupa aceea sunt liber toata dupa amiaza. Poate am putea continua discutia noastra la o bere sau la o cafea. Mi-ar face o deosebita placere.”
- “De ce nu?” mi-a raspuns Petrisor zambind. “De obicei dupa masa de pranz fac un pic de miscare si alerg, ca sa ma mentin in forma. Dupa aceea, o bere ar fi nemaipomenita. Alerg cam o ora, apoi imi fac dusul. Deci in cel mult 1 ora si jumatate as fi si eu disponibil.”
- “Super!” i-am raspuns eu, un pic prea entuziasmat. “Ce zici sa ne vedem pe la 3, la barul din complex, ca e mai aproape?”
- “S-a facut!” mi-a raspuns zambind vesel cu fata aceea inocenta de adolescent.

La seminar am fost cu totul pe dinafara. M-am gandit numi la Petrisor, daca era gay sau hetero, daca era atras de mine numai din punct de vedere intelectual, desi mie se paruse ca era ceva mai mult decat atat. Facuse o remarca la tipii draguti, iar eu consideram ca din punct de vedere fizic eram un tip bine. Dar daca Petrisor avea un prieten sau vreo prietena cu care sa imparta patul? Insa imi spusese ca locuia la camin si obisnuia sa manance singur, deci mai probabil ca nu avea pe nimeni.

O multime de ganduri mi se invarteau in cap. Nici eu nu mai aveam pe nimeni, de cand Cristi a terminat facultatea si a plecat la noul sau job. Simteam nevoia sa fiu cu cineva, indiferent daca era baiat sau fata, pentru ca sunt bisexual. Imi place sa fac sex la fel de mult, atat cu fetele cat si cu baietii. Vorbele profesorului si ale colegilor zburau pe langa urechile mele fara sa ma atinga.

In cele din urma seminarul s-a terminat, iar eu am luat-o pe o scurtatura ca sa ajung mai repede la intalnire. Imi placea acel bar pentru ca era mai linstit si mai putin aglomerat, avand preturi mai ridicate decat la alte localuri din campus. De obicei avea o muzica linistita si puteai sa faci conversatie normala la un pahar de bere sau la o cafea. In plus avea cateva separeuri dragute care asigurau intimitate. Gandurile mi-au zburat din nou la Petrisor si fara sa vreau m-am trezit cu o erectie puternica, care se evidentia vizibi prin blugii mei stramti.

Am intrat in barul intunecos si racoros, fiindu-mi necesare cateva secunde sa ma obisnuiesc cu obscuritatea locului. Scanand interiorul barului, care era aproape gol, l-am zarit pe Petrisor asezat la un separeu din fundul salii. Tragand aer in piept m-am indreptat catre el, bucuros ca era lume putina si destul de intuneric, ca sa nu mi se vada erectia. Cand m-a vazut, Petrisor mi-a zambit larg aratandu-si dintii lui albi si mi-a facut loc langa el. In timp ce ma asezam am observat ca Petrisor s-a holbat la umflatura proeminenta din pantalonii mei si parca a inghitit in sec.

Am inceput o conversatie lejera despre cursuri, despre examene, despre camin si viata din campus si alte nimicuri. Dupa o jumatate de ora si la al doilea rand de bere, Petrisor m-a privit direct in ochi si m-a intrebat intrigat:

- “Eddy, pot sa te intreb ceva?”

Am aprobat dand din cap, iar el a continuat:

- “La cantina, ce te-a determinat sa vii la masa mea?”

Am inghetat. A fost o lovitura direct in plex. Prima mea reactie a fost sa trag aer in piept si sa caut repede un raspuns convenabil si decent. Nu puteam sa-i spun ca m-am dus la masa lui pentru ca mi-a placut de cum l-am vazut, ca era al naibi de sexy, ca am sperat sa-l agat si apoi sa-mi petrec noaptea cu el la mine in pat. Ezitam sa-i raspund, iar Petrisor a sesizat asta.

- “Eddy, e in regula, nu-i nevoie sa te justifici. Iti sunt recunoscator ca ai facut-o. Eram pur si simplu curios,” a continuat Petrisor, frecandu-si mainile cu o usoara emotie.

La naiba! Tipul era asa de direct, sincer si inocent. De ce nu puteam sa-i raspund si eu la fel? Dar, nu puteam pentru ca...

- “Vezi tu ...aaaa...” am incercat sa incropesc un raspuns cu ochii fixati pe paharul meu de bere, incercand sa-i evit privirea inteligenta si iscoditoare, dar si sa-mi calmez voinicul dintre picioare care nu se mai linistea. “Ei bine, vezi tu Petrisor, te-am abordat pentru ca tocmai am inceput noul an universitar, iar eu m-am mutat de la camin si..., si nu mai am pe nimeni, adica vreau sa zic ca fostul meu coleg de camera de la camin a terminat facultatea si a plecat, asa ca sunt in cautare a unui prieten bun, dar nu prea ma pricep la asta. Si ... pentru ca atunci cand te-am vazut ca stateai singur la masa aia de la cantina m-am gandit ca...” Mi-am dat seama cu groaza ca eram incoerent, ca ma balbaiam, iar zambetul usor ironic a lui Petrisor ma incurca si mai mult, apoi am relaut la fel de confuz: “M-am gandit ca poate si tu erai ca mine, adica vreau sa zic ca ma gandeam ca si tu ai dori sa ai o relatie cu cineva, nu, nu asta am vrut sa zic, ma gandeam ca ai vrea si tu sa ai un prieten cu care sa stai la masa si sa vorbesti.” Am tras aer in piept, apoi am recunoscut cu sinceritate: “Cred ca am fost destul de incoerent,dar pe bune, intrebarea ta m-a luat pe nepregatite.”
- “Hmmm...” a exclamat el, nefiind convins de balmajeala mea. “Lasa-o balta! Pe bune, sa stii ca ma bucur sincer ca ai venit la masa mea si am inceput sa vorbim, ca ai facut tu primul pas. Te inteleg foarte bine cum te simti dupa ce ai plecat din camin. Chiar te invidiez pentru asta si ca acuma ai propriul tau locusor.
-
Brusc, mi s-a aprins un bec in minte si i-am spus pe nerasuflate:

- “Petrisor, ce-ar fi sa vii cu mine, ca sa-ti arat locuinta mea? Nu e departe de aici. Cam la 5 minute de mers pe jos. Am putea sa stam linstiti de vorba, am avea mai multa intimitate. Ce zici?”


Imediat mi-a parut rau pentru ce am zis. Mi-am muscat limba pentru ca am fost atat de direct si lipsit de diplomatie, poate chiar vulgar. Ce parere si-o fi facut Petrisor despre mine? Ca l-am invitat cu niste scopuri ascunse? Ca de fapt il doream? Imi parea tare rau pentru prostia facuta!

- “OK, propunera ta suna bine!” mi-a raspuns Petrisor, zambind cu toata gura.

Ne-am ridicat de la masa si am facut cativa pasi pana am ajuns la blocul unde se afla garsoniera mea. Am urcat scarile si am intrat in casa. Petrisor a intrat primul, a facut un pas si s-a oprit langa usa. Dupa ce am inchis usa, m-am intors catre camera, fara sa stiu ca Petrisor s-a oprit si m-am lovit de el. In mod reflex, ca sa-mi mentin echilibrul, am intins mana si m-am sprijinit de el. Surprins, el m-a prins de mana si s-a intors cu fata la mine. Practic eram unul langa altul, iar fetele noastre erau la cativa centimetri una de alta. Absolut spontan si natural mi-am apropiat putin capul de el, iar buzele mele sau lipit de ale lui.

Petrisor m-a cuprins cu amandoua bratele, si-a deschis buzele si mi-a raspus, sarutandu-ma apasat. Limbile nostre s-au impletit, iar sarutul nostru a devenit unul foarte pasional. Trupurile noastre s-au lipit unul de celalt, iar cu mainile ne mangaiam reciproc.

Dupa ce ne-am potolit setea de sarutat, ne-am desprins din imbratisare si indepartandu-ne unul de celalat, ne-am admirat reciproc. Eu ma topisem cu totul privindu-i in ochii luminosi, gri stralucitori, cat si buzele lui carnoase si umede de la sarutat. Iar Petrisor se uita la mine parca vrajit, sorbindu-ma din priviri.

Fara nici o vorba, l-am luat pe Petrisor de mana si l-am condus catre canapea, apoi am avut din partea lui cel mai inflacarat sarut, care a durat minute in sir. Stateam culcati pe pat inlantuiti, cu gurile contopite intr-un sarut nesfarsit,...



    Login