Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi din viata mea de student (2)
Autor : dorian85 - 2016-12-14
Citita de 8041 ori - Nota 7.32 (240 voturi)
In timp ce asteptam sa se faca cafeaua am continuat sa ne sarutam, sa ne imbratisam si sa ne mangaiem, acolo in bucatarioara micuta si stramta. Desi amandoi ne doream mai mult, nu voiam sa grabim lucrurile, trecusera numai cateva ore de cand ne cunosteam. Lucrurile evoluasera destul de repede, iar eu voiam sa savurez pe deplin fiecare moment, fiecare miscare, desi eram convins ca nu era singura noastra intalnire, ca vor mai urma si altele. Prea mult timp am facut sapaturi pana sa-l gasesc pe Petrisor.

Cafeaua era gata, asa ca am umplut cele 2 cesti de pe masuta din camera. Petrisor si-a pus in ceasca lui zahar si lapte concentrat, dar eu nu mi-am adaugat nimic.

- “Fara lapte?” a intebat Petrisor, cu o sclipire jucausa in ochi, ridicand -o sprancena.
- “Lapticul am sa-l iau mai tarziu, direct de la sursa,” i-am raspuns in aceeasi maniera jucausa.

Mi-am luat o tigara din pachetul de pe masuta si am aprins-o.

- “Petrisor, fumezi? Vrei si tu?”
- “Da, dar nu din aia.”
- “Aha!” am exclamat eu malitios, ridicand dintr-o spranceana si ranjind ironic. Credeam ca Petrisor mi-a dat replica la faza cu “lapticul”, in ideea ca dorea sa-mi “fumeze” scula sau ceva de gen.

Dar, nu. Petrisor s-a aplecat, si-a luat pantalonii de jos, a scormonit in buzunarul de la spate si a scos o tabachera micuta de metal argintiu. Apoi si-a rasucit cu profesionalism un joint.

- “Petrisor,” am comentat, surprins sa-l vad ce facea, “chestia aia s-ar putea sa-ti produca dependenta.”
- “Scuteste-ma, Eddy!” mi-a raspuns el, razand cu pofta. “Iarba asta da mai putina dependenta decat tutunul din tigara ta. Mai ales ca fumez rar, maxim 2 jointuri pe saptamana, ca nu-mi permit mai mult. Asa ca nu ma mai fute la cap!”
- “Am inteles, mai bine sa te fut la gaurica!” am glumit eu.

Am continuat sa ne tachinam, pana ne-am terminat cafeaua si tigarile. Stand dezbracati unul laga celalat, cu totate ca nu ne-am mai atins, excitarea noastra a crescut in tot acest timp, iar nerabdarea noastra de a face sex ajunsese la culme. M-am ridicat si am dus la bucatarie tava cu cestile de cafea, iar cand m-am intors l-am impins pe Petrisor in pat si m-am aruncat peste el. Am inceput sa ne sarutam, sa ne muscam, sa ne lingem, sa ne frecam unul de altul, sa ne mangaiem, cu o foame imensa, ca doi adolescenti super excitati, ca si noi eram super excitati si statuti de ceva vreme.

Petrisor mi-a apucat chilotii si i-a tras in jos dezgolindu-mi fundul care e foarte viril: fese ferme si musculoase, acoperite integral cu par negru, care se continua pana pe coapse si intre craci. Petrisor a inceput sa-mi mangaie bucile cu pasiune, explorand fiecare particica a lor, gemand de placere sub apasarea trupului meu. Apoi m-am ridicat intr-o mana, ajutandu-l pe Petrisor sa-mi dea jos chilotii, ca sa ma pot misca liber si nestanjenit.

Sculele noastre intarite s-au atins si s-au apasat una pe alta. Imediat am simtit amandoi un fior puternic ca un curent, care ne-a atins fiecare nerv si fiecare fibra. Patul trepida sub noi, cum ne frecam salbatic corpurile incinse de excitare. Apoi am ponit sa-i sarut si sa-i ling pieptul neted si lipsit de par, sugandu-i si muscandu-i in joaca sfarcurile rozalii, usor tumefiate de excitare. Am continuat cu mozolul coborand catre buric, apoi mai jos pana la pula lui tare ca o piatra.

Dupa aceea i-am lins capul rozaliu al pulii si am cules picatura cleioasa de preejaculat. Petrisor s-a pornit sa geama fericit cand am inceput sa-i ling pula erecta ca pe un baton de inghetata, de sus in jos si de jos in sus, pe toate partile. Apoi mi-am indreptat atentia catre coaiele lui lipsite de par si le-am lins meticulos, coborand cu limba intre picioare si catre perineu. Petrisor era in al noualea cer si gemea excitata de prestatia mea.

- “Eddy, ia-mi-o te rog la supt, ca sunt foarte excitat!” a exclamat el, incalzit la culme.
- “Easy, boy! Toate la vremea lor. Mai bine ridica-ti picioarele putin, ca vreau sa ma ocup si de fuduletul tau, care este asa de apetisant,” i-am raspuns, continuand sa-l ling intre craci.

Petrisor si-a dus genunchii la gura prezentandu-mi un fund absolut minunat: fesele lui erau ferme si musculoase, de barbat, dar total lipsite de par, cu pielea fina si roza, ca fesele unui copil, contrastand atat de mult cu fesele mele virile si negricioase, acoperite de par. Incantat de imagine am inceput sa le ling si sa le musc usor, starnind gemete de placere din partea lui Petrisor.

- “Petrisor, largeste-ti bucutele cu mainile, ca sa pot intra mai usor cu limba intre ele. Vreau sa ma joc cu limba in gaurica ta. Iti place rimmingul?”
- “Daaa! La nebunie! Ma excita asa de tare, incat de regula ejaculez de placere,” mi-a raspuns Petrisor, incantat de ce voiam sa-i fac.

Petrisor si-a largit fesele, iar eu am reusit cu usurinta sa intru cu limba inte ele si sa le ling cu aviditate. Apoi am ajuns la gaurica lui incretita si roza, care se deschidea usor la fiecare atingere a limbii mele. M-am jucat cu ea cateva minute, iar s-a destins usor, umezita de saliva pe care o lasam de fiecare data cu limba.

- “Vai, ce bine poate sa fie!” a exclamat Petrisor incantat. “Vreau sa ma futi cu limba! Baga-o in gaurica si fute-ma cu ea!”

Nu puteam sa-l refuz pe Petrisor, dorind sa-l detremin ca sa-mi fie partener sexual permanent. Asa ca am inceput sa-l penetrez cu limba, cat de adanc am putut. Petrisor gemea de placere si respira tot mai sacadat. Banuiam ca mai avea putin pana sa ejaculeze, dar era prea devreme. Asa ca dupa cateva penetrari m-am oprit, apoi am scuipat in fundul lui o cantitate mare de saliva, pe care i-am indesat-o in anus cu doua degete.

- “Nu te opri! Eddy, te rog mai vreau!” a scancit Petrisor, nemultumit ca m-am oprit din rimming.
- “Prietene, daca te mai futeam cu limba, te goleai imediat. Si nu vreau asta acum, e prea devreme!” i-am raspuns pe un ton ferm, de comandant care conducea ostilitatile.

Apoi am continuat sa scuip si sa-i indes in fund saliva cu degetele.

- “Asta inseamna ca urmeaza sa ma tragi in pula? Vrei sa ma futi asa, pe nepregatite?” a intrebat Petrisor, oarecum speriat.
- “Mda! Aveam impresia ca asta iti doresti si tu!” i-am raspuns eu, surpins de tonul lui.
- “Ba da! Vreau sa ma futi, dar tu ai ditamai pula, groasa si lunga, iar gaurica mea e micuta si stramta. Ar trebui sa o pregatesti mai intai!” mi-a replicat Petrisor, vizibil ingrijorat.
- “In pula mea! Frate, pai asta faceam. Dar m-ai intrerupt tu. Petrisor, te rog sa ai incredere in mine, ca nu sunt la primul futai! Ma pricep la futut foarte bine. Lasa totul in sema mea! Si o sa vezi ce bine va fi!” i-am replicat usor iritat. “Intoarce-te pe burta si stai capra, cu picioarele cat mai cracite.”

Petrisor s-a pus capra, iar eu mi-am tras un prezevativ pe pula, ca il futeam pentru prima oara, cu speranta ca apoi sa o facem fara capison. Apoi mi-am turnat in palma o cantitate generoasa de gel lubrifiant si am inceput sa-mi lustruiesc pula. Dupa care l-am uns pe Petrisor cu gel intre buci si la gaurica, jucandu-ma mai mult timp cu degetele in curul lui, ca sa-l largesc cat mai mult. Petrisor gemea incantat, de fiecare data cand degetele mele atingeau butonul prostatei.

- “Frate, cred ca esti gata! Putem sa incepem?” l-am intrebat, nerabdator sa-l iau la pula.
- “Sigur, dar cu blandete. Sa ai mila de funduletul meu!” mi-a raspuns Petrisor, cu o voce rugatoare.

Mi-am plasat pula intre fesele lui lunecoase, apoi m-am aplecat peste el, sprijinindu-ma cu mainile pe pat si am inceput sa imping incet. Capul pulii a trecut cu bine de rozeta avansand lent in curul sau, dar am simtit o crispare a rozetei, care se impotivea penetrarii. Petrisor a inceput sa geama de durere:

- “Usor, Eddy! Ia-ma usor, prietene, ca doare al naibii de rau! Mai incet!“

Dar n-am tinut cont de rugamintile lui stiind ca o data intrat capul pulii, care la mine e mai gros decat tija, durerea initiala urma sa scada, asa ca am continuat sa inaintez in el fara sa ma oresc din impins.

- “Ahhhhh!” a gemut el cu putere, culcandu-si fata pe perna. “Auuuu! Vai, ce tare doare!”
- “Linisteste-te si stai relaxat!” i-am soptit in ureche, incercand sa-l calmez. “Lasa curul moale, nu strange si lasa-ma sa imping, ca sa intru cu totul in tine.”
- “Sa stii ca incerc, Eddy!” a scancit Petrisor, incercand sa respire cat mai profund, ca sa-si calmeze durerea.

M-am optintit si am impins mai tare, iar pula mea a intrat toata in curul lui, pana la coaie, largindu-i rozeta pana la refuz.

- “AUUUUUUU! “ a gemut Petrisor cu putere. “DUMNEZEULE, CA TARE DOARE! DOAMNE, CE PULA IMENSA AI! NICIODATA NU M-A PATRUNS ASA UN COLOS! AUUUUU! CE DOAREEE!”
- “Linisteste-te, baby! Calm! Fii calm! Stiu ca o am cam mare si ca doare tare, dar o sa treaca repede. O sa ti se largeasca curul si se va obisnui cu pula mea. Dupa care, n-o sa mai simti decat placere! Crede-ma!” am incercat eu sa-l calmez.
- “Te cred, frate, ca am mai avut pula in mine! Sunt invatat cu pula, dar nici una nu a fost asa de monstruoasa si asa de criminala. Cred ca m-ai spart! Ia vezi frate, curge sange?”
- “Nu curge, baby! Fii linistit. Niciodata cand am futut pizda sau gaoaza, nu a curs nici o picatura de sange, ca n-am avut parte de virgine,” am incercat eu sa glumesc. “Hai, fii barbat, ce dracu! Nu te mai vaicari ca o muiere!”
- “Sa fiu barbat, zici? Cum dracu sa fiu barbat? Asa cum stau sub tine tras in pula, ma simt ca o curva.”
- “OK, baby! Si te-ar supara sa fii curva mea?” am replicat in gluma si am inceput sa-mi invart pula in curul lui, ca sa vad daca s-a mai largit.
- “Au! Au! Au! Inceteaza, ca ma doare tare! Tu chiar vrei sa-ma despici in doua?” a inceput Petrisor sa se vaiete. “Daca vrei sa fiu amanta ta, trebuie sa te poti frumos cu mine.”
- “OK, baby, la dispozitia ta! Putem continua, ca mi se blegeste pula daca nu lucreaza!” am glumit eu.
- “Nu, nici vorba! Inca ma mai doare. Mai bine, scoate-o putin din mine. Te roooog!”

Nu stiam ce sa fac. Il credeam pe Petrisor ca era sincer zicand ca il durea. Dar stiam din experienta ca durerea lui avea sa treaca...



    Login