Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O SEARA INTRE PRIETENI (partea a III-a)
Autor : saqqqara - 2011-03-07
Citita de 5986 ori - Nota 7.26 (19 voturi)

Dupa seara de neuitat petrecuta in cinci, Andu a ajuns repede mascota rasfatata a intalnirilor noastre de taina. Am devenit de fapt un club exclusivist si rafinat al placerilor necenzurate, cu orgii lipsite de orice retineri si fara pic de pudoare, unde cu vulgaritate ordinara ne descatusam fanteziile perverse, ascunse de regula sub masca de studenti model, bine educati.
Dezbracati de textile, dar in primul rand de orice fel de prejudecati, cu totii sau numai o parte dintre noi, ne reunim frecvent seara in living-ul apartamentului pe care-l impart cu Geo si Luc, dotat cu o saltea imensa si o capra lunga, recuperata dintr-o fosta sala de sport. Pe aceasta este crucificata starleta serii pentru a fi trasa la posta, gaoaza sa primind futaiuri bestiale. Totul incepe cu discutii lungi si triviale, care apoi se impletesc cu sexul pacticat cat mai murdar, cautand placerea animalica fara limite, alunecand intr-o stare de depravare pe care ne-o dorim totala. Atmosfera devine grea, de o promiscuitate excitanta, fumul gros de tigara si mirosul de bautura tare, amestecandu-se spre sfarsit cu cel al transpiratiei, al pulelor, dar mai ales al spermei, pe care cu generozitate ne-o daruim unul altuia, nu numai in gaozele incinse de futaiuri, ci si pe piept, pe buci, dar mai ales in gura, ca sa o amalgamam cu saliva baloasa, pe care ne-o transferam unul altuia prin saruturi prelungi.
Intr-o astfel de seara a placerilor facute numai in trei, dupa ce eu si Sergiu, care imi devenise partener constant, ne jucasem cu pulele prin curul inca de copil al lui Andu, in timp ce-l dezmierdam cu sarutari multumindu-i pentru deliciile pe care ni-le oferise cu gaoaza lui stramta, am incercat sa-l tachinam putin, facand pe gelosii.
- I-a zii pulica, tu ti-o tragi si cu alti gauzari ca tine?
- Vai, Alex, nu mai voi ma aveti!
- Ma tu minti, prea te misti cu fantezie.
- Nu, de la voi le-am prins pe toate.
- Putoare mica te-ai cam inrosit, il chestiona si Sergiu, …chiar nu ti-ai mai bagat frumusetea asta de pula si-n alta gaoaza si cu noi o faci pe curva inocenta? si-l stranse tare de pula si apoi de coaie.
- Auuu…!
- Hai spune tot ca te-am simtit…, ii replica Sergiu, care il stranse si mai tare de oua.
- Auuu…, daaa…,
- Ei parca devii fetita intelegatoare!
- Nu…, stii eu nu…!
- Cum nu…? Si coaiele lui Andu fura stranse din nou brutal de Sergiu.
- Lasa-l ma ca-i zdrobesti barbatia!
- Si ce daca, la gaoaza jucausa pe care o are la cei mai trebuiesc!
- Auuu…! Baieti a fost o joaca!
- Da pe gura, am insistat noi, devenind brusc interesati.
- Mi-o luam la laba in WC-ul de la scoala si a dat peste mine un coleg de clasa, Miki, si lui ii place sa se frece cu baietii…, n-am scapat…
- Spune asa, hai…
- M-a terminat el…,
- Cu mana sau cu gurita?
- Pana la urma cu muia si dupa aceea a vrut si el la fel, mi-a umplut gatul cu sperma.
- Numai atat? Faceam pe curiosii, desi fiecare din noi incepuse la fel sa cunoasca placerile perverse ale pulii. Stiam foarte bine cat de irezistibil este sa-o faci cu un coleg intr-un closet jegos de scoala. In promiscuitatea unui astfel de loc mi-am descatusat si eu pornirile nebanuite, pentru ca sa ajung astazi la adevaratele perversiuni care ma fac fericit cand le gust fara limite impreuna cu prietenii mei.
- Hai zi ma …, numai atat?
- Atunci da…!
- A fost si o urmare?
- M-a invitat la el cand era singur.
- Si…?
- Si… ne-am supt-o in liniste.
- Doar atata…? Hai nu ne face sa scoatem totul de la tine cu clestele, zi odata ?
- Apoi 69…, pana la urma mi-a dat-o el primul. Are o pula aproape ca lui Luc de mare. E rasa bec si o face de ceva timp, stie cum sa ti-o puna. Recunosc a fost marfa, m-a rupt. Daca l-ati cunoaste...,
- Asa, ai ajuns curva lui!
- Nu, ca dupa aia a vrut-o si el, mai ales ca si la bucile lui ai ce fute.
- Ce vorbesti tradatorule, ti-a placut, aiii…?
- Mdaaa…, e stramt…, muncesti bine pana il largesti!
- Golanule a inceput sa-ti placa s-o bagi la gaurica!
- E super cand te rotesti, Nu-i asa Alex? imi replica Andu, care incepuse sa ma mangaie pe buci.
- Nebunule, ma vrei?
- Iubito nu ti-am dat-o cam de mult! Mi-a raspuns pustiul acoperindu-mi gura cu un sarut.
- Numai cu o conditie, daca ni-l prezinti si noua pe Miki. Sergiu rase pofticios, confirmandu-mi din priviri ca este dornic de inca un cur tanar si abia inceput.
- S-a facut, dar acum este randul tau…! Si se repezi la mine rasturnandu-ma cu fata la saltea, cautandu-mi cu degetele intrarea in gaoaza. Era minunat, il vroiam in mine si mi-am ridicat in sus curul, bagandu-mi sub burta o perna. Pustiul m-a lucrat nerabdator un timp cu degetele in gaoaza, apoi m-a calarit, intai si-a frecat pula intre buci, dupa care s-a saltat un pic si am simtit cum ii intra pula in mine. S-a intins peste spatele meu, proptindu-ma bine si a inceput sa pompeze puternic, toata pula intrandu-mi in cur, facandu-ma sa-i raspund cu contre pe masura. Nu dupa mult timp, Andu s-a oprit si presiunea trupului sau a crescut mult, apoi l-am auzit cum geme puternic.
- Auuu, daaa…, asaaa…, bag-o, asaaa…!, intelegand ca la randul sau fusese calarit de Sergiu care isi bagase pula nesimtita in curul lui Andu.
- Misca-te putoare, fute-l sa te fut…, hai…, dai…! Il indemna Sergiu, treptat acesta preluand controlul, Andu pompandu-ma din nou in forta. Dupa cateva minute Segiu comanda schimbarea pozitiei.
- Salta curva, pune-te cu fata pe aparat. Andu ma apuca de par si m-a tras in sus si mi-a plesnit cateva palme peste buci, in timp ce ma apleca peste capra din mijlocul camerei. Docil m-am intins si cu mainile am apucat bine capul aparatului si mi-am rascarat picioarele. Baietii m-au mai pocnit de cateva ori peste buci.
- Asaa…, asa e mult mai bine…! si apoi fara alta pregatire Andu mi-o infipse dintr-o data pana la capat.
- Ahhh…, daaa…! am gemut eu.
- Iti place fa…, e bine…, i-a fa de aici…, sa nu mai fi geloasa… imi raspunse pustiul care re’ncepu sa pompeze in mine.
- Asaaa barbate… asaaa… da, e bineee… daaa…
Cu...



    Login