Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO SEARA INTRE PRIETENI (partea a II-a)
Autor : saqqqara - 2011-02-19
Citita de 6811 ori - Nota 7.57 (14 voturi)

Intelegand ca nu are scapare Geo isi salta curul fara alte comentarii, sub privirile incantate ale lui Andu, care realiza ca distractia abia incepea.
Uitandu-se cu interes la Segiu si Luc care incepusera sa-i lucreze cu degetele gaoaza lui Geo, pustiul isi unduia trupul, mangaindu-se lasciv, cand pe solduri, cand pe pula semierecta, pe care inca straluceau cateva picaturi de sperma.
- Ei pustiule, cum te simti? L-am intrebat sarutandu-l pe gat.
- Super, n-a fost niciodata asa bine, raspunse frecandu-se intre buci.
- Te-a usturat?
- Putin la inceput, dar acum parca plutesc, imi replica cu un zambet fericit, intorcandu-mi un sarut prelung pe buze.
- Nu-ti place ce vezi, i-am aratat din priviri bucile bombate ale lui Geo, intre care i-se zarea gaura roz-cafenie, pe care ceilalti doi baieti o largeau din ce in ce mai infierbantati.
- N-ai incercat cu pula acolo?
- I-am simtit numai gustul, dupa care doar Geo m-a facut…, stii eu pana acum….
- Nu ti-ai bagat niciodata frumusetea asta de pula intr-o gaoza? I-am luat eu vorba din gura.
- Nu!
- Ei hai, totul are si un inceput. E super sa-ti simti cel mai bun prieten cum isi zbate curul in pula ta, mai ales dupa dupa ce si el te-a rupt intre buci.
- Stiu eu daca …, imi raspunse ezitant Andu, dar din privirea lui excitata am inteles ca ideea incepea sa-i surada, in timp ce eu incepusem sa-i iau scula la laba.
- Ahhh… ce bine mi-o freci, asaaa…, putin mai repede, daaa…., l-a care eu i-am raspuns aplecandu-ma ca sa-i sug acadeaua, care deja se facuse beton.
- Daaa…, asaaa, daaa…! si m-a indemnat apasandu-ma pe crestet pentru a baga-o cat mai mult in gura. Mai intai timid, apoi din ce in ce cu mai mult talent a inceput sa ma futa pana in gat. Invata repede baiatul, iar eu gemeam de placere simtindu-mi gura plina cu carnea lui tanara si tare.
- I-a uita-te Segiule ce-l lucreaza asta mic pe Alex la muie, asa pustiule trage-o tare. Bravo!, exclama Luc.
Deodata plin de dorinta sa-i simt pula pustiului cum intra cu adevarat in mine, m-am ridicat si mi-am tras un scaun in fata, proptindu-mi un genunchi pe el, apucand cu mainile spatarul.
- Ti-o vreau acum pustiule, l-am indemnat eu saltandu-mi curul spre el.
- Hopa, nu-l ierta copil, acum cat este incinsa boarfa…, il indemna Luc care sezizase miscarea, … ai mai facut-o pana acum?
- Nu, raspunse incurcat Andu.
- Care-i problema, ii raspuse Luc, care abandona curul lui Geo, se ridica repede pentru a-l ajuta, ghidandu-i pula lui Andu spre curul meu.
- Asa flacau, pula intre buci si freaca-le bine, asa…, cu forta, asa…, bine…. propteste-i salele sa simta curva cine este acum stapanul, asaaa…, asaaa…., bineee…, Luc ma flecma de cateva ori intre buci, iar dupa scurt timp am simtit cum ii potriveste scula lui Andu la intrare in gaoza mea.
- Baga-o, asa, acum e treaba ta, si am auzit cum Luc il plesneste pe Andu peste buci.
- Dai-o, hai…!
Andu ezita putin, eu simtind cum imi bajbaie cu capul puli in jurul rozetei, atunci mi-am impins curul dornic sa-i primeasca pula virgina. Usor aceasta si-a gasit pana la urma calea, iar Luc il impinse pe pusti peste mine, pula acestuia incepand sa-mi umple curul.
- Ahhh…., daaa…, am gemut de placere.
- Da acum, pompeaza, asaaa…., il mai indemna Luc.
Dar nu mai era nevoie de alte indemnuri, pustiul prinse repede miscarea si incepu sa-si frece din ce in ce mai repede pula in curul meu, curand avand-o toata in mine, facandu-ma sa-i raspund cu contre puternice sau balansandu-mi bucile cuprinse de placere, facandu-l sa pompeze mai tare.
Cuprins de extazul futaiului am reusit sa mai zaresc cum Sergiu incepuse sa-l faca la cur pe Geo, ale carui gemete au umplut camera impreuna cu cele ale mele.
Vigoarea pustiului facea minuni, iar curul meu era umplut de placere, strangandu-i pula ca intr-o menghina, fortandu-l sa-mi pompeze la greu gaoaza, care parca imi luase foc.
- Asaaaa, rupe-ma, nu te opri…., fute-ma rau, sunt curva ta, asaaaa…., e bineee, daaa…., ahhh…, ce pula ai…. Nebunule, nu vrei sa futi, hai fute-ma! il stimulam eu obscen, simtint ca-l fac astfel pe Andu sa fie un mascul fara scrupule, dornic sa ma posede cat mai brutal, cum simt nevoia de fiecare data cand sunt futut in cur, atingand culmile placeri cand sunt tratat ca ultima boarfa perversa.
Curand l-am tras pe baiat in pat, alaturi de Geo, care acum o primea de la Luc. M-am rasturnat pe spate, tragandu-ma de craci pentru a-mi salta curul.
- Bag-o aici, haaai raule, ti-o vreau toata…, haaai fute-ma…!
Andu se pravali intre picioarele mele si de data asta fara ezitari isi inpun-se toata pula in curul meu, facandu-ma sa tip de durerea placuta pe care am simtit-o cand mi-a fortat din nou sfincterul.
- Te-a durut? Ai un cur beton, mi-ai dat foc la pula! Imi raspunse Andu, aplecandu-se printre craci ca sa ma sarute pe gura.
- Da-o tare, asaaaa…, sa-o simt toata, asaaa…, nu te opri, rupe-ma, daaaa…., ahhhh…., mai tare…., fute-ma…, fute-ma tare, asaaa…, daaaa…..!, nu ma mai opream indemnandu-l.
Cateva minute pustiul m-a facut sa ma simt minunat fortandu-mi curul cu pula lui care depasea toate asteptarile, chiar daca nu era dintre cele mai mari pe care le avusesem in mine.
Apoi Luc care privise pana atunci, il trase deoparte pe Andu.
- Mai relaxeaza-te copil, curul astuia este nesatul cand il pune la bataie, rezista mult, rase el si ma intoarse cu fata la cearceaf, dupa care ma puse capra si imi plezni mai multe palme zdravene peste buci.
- Hai corupatoare de minori salta curul, asaaa…mai sus, asaaaa…. curva ordinara si imediat am simtit pula de armasar, mult mai mare al lui Luc, care m-a strapuns pana in vintre, pompandu-ma fara mila.
Placerea cu adevarat brutala care a urmat, simtind pula noduroasa a lui Luc cum mi-se misca cu toata duritatea in cur, dupa ce fusesem futut in forta si de Andu, m-a facut sa ma simt si mai mult ca o curva perversa, uitand de toate, dorind ca extazul care ma facea sa tremur convulsiv din tot corpul sa nu aiba sfarsit.
- Da-o si tu la muie pustiule, iar Andu se conforma imediat, eu simtidu-mi gura umpluta de pula lui, pe care i-am luat-o ascultator la supt.
Dupa cateva minute cei doi m-au lasat sa mai rasuflu, moment de care a profitat Sergiu, care a trecut in spatele meu, frecandu-si intre bucile mele pula nesimtita, dintre toti a lui fiind cea mai mare si cu capul cel mai noduros. De cand i-o vazusem m-am inchipuit cu ea in mine. Tipul nu se grabea, cand ma pleznea cu ea peste buci, cand si-o belea, flecmandu-i capul. Atunci am avut un scurt ragaz si am apucat sa zaresc cum Luc il impinge pe Andu spre Geo indemnandu-l sa i-o traga. Acesta insa cu cateva miscari repezi il prinse pe pusti sub el, l-a pus cu fata in jos, el calarindu-i bucile.
- Asa putoare mica, voiai sa-ti futi profesorul, iau-o acum pe toata…
- Ahhhh…, auuu, daaa…, ahhhhhhhhh…., am mai apucat sa aud cum geme Andu, intelegand ca pula lui Geo deja ii penetrase gaoaza.
Brusc sfincterul mi-a fost strafulgerat de intrarea violenta a pulii lui Sergiu, care mi-a umplut curul dintr-o miscare.
- Auuu…, bruta…, am gemut tare, dar dornic sa n-o pierd mi-am saltat bucile, facand atacul si mai profund, dar si mai placut, chiar daca ma si durea.
- Gura tarfa, dupa ce ti-ai dat gaoaza la minori, sa vezi cum este si cu mosul, hai curul sus…, rase Sergiu, imobilizandu-mi mijlocul cu mainile si pompand in mine fara mila.
Cu toate ca luasem multe pule pana atunci, cea a lui Sergiu le intrecea pe toate, nu numai ca era mare si groasa, dar o misca cu o forta care ma duse imediat la extaz. Gemeam, strangand intre dinti coltul unei perne, in timp ce imi saltam ritmic curul, dandu-i contre la fel de puternice, facandu-l sa ma patrunda cat mai adanc.
Ritmic insa si eu imi contractam sfincterul obligandu-i capul noduros sa forteze si mai tare intraririle in mine. Indemnandu-ne cu injuraturi murdare, placerea se impletea pervers cu durerea, care ma excita si mai tare, dorind sa fiu rupt in modul cel mai ordinar, asa cum nu mai simtisem niciodata pana atunci.
- Ahhh…, asaaa…, daaa…, z’gura ta de curva ordinara, ce tare mi-o strangi in gaoaza!
- Futu-te eu pe tine, ce nu mai poti sa mi-o bagi, haaai!
- Ia-o boarfa ordinara!
- Auuu…, golanule, rupe-ma, futu-te sa te fut de rangar, asaaa…, ahhh…, daaa…, e bine asaaa…, daaa, fute-ma…!
Din cand in cand mi-o scotea din gaoaza, o flecma si ma freca cu pula intre buci, aplicandu-le si cateva palme usturatoare, care ma faceau sa-le unduiesc de placere.
- Asa fa danseaza din buci…, pe care le plesnea iar, facandu-le din nou sa tresara, …asaaa…fa…, misca-le, hai misca-le…, pentru ca apoi sa-mi infiga din nou pula in cur, facandu-l sa tresalte si mai tare.
Dupa doua-trei reprize din acestea, m-a intors cu fata in sus, iar eu mi-am tras picioarele saltandu-mi curul.
- Sus bucile, asaaa…, futu-te in cur de curva, asaaa… sa-ti vad gaoaza, e bine…! dupa care m-a apasat cu toata greutatea corpului sau si a intrat in mine, aplicandu-mi un timp bun acelasi ritm brutal.
Cand Sergiu si-a scos pula din mine simteam ca nu mai rezist mult,...



    Login