Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O scurta vacanta (3)
Autor : dorian85 - 2016-09-03
Citita de 9118 ori - Nota 7.26 (343 voturi)
Am reluat sarutarile, continuand sa ne facem laba reciproc. Apoi Matteo s-a aplecat si mi-a luat pula in gura. Imediat m-am impins in el, intrand cu pula cat mai adanc. Facand abstractie de senzatia de voma, Matteo se straduia sa-mi inghita pula. Simteam cum gatul lui se inchidea si se deschidea, pe masura ce pula mea il patrundea tot mai adanc. Nasul lui s-a oprit in flocii mei transpirati, iar buzele lui imi cuprideau radacina pulii. Il tineam de ceafa cu o mana si-i dirijam capul inainte si inapoi, dupa cum pula mea intra si iesea din gatul lui umed si cald. Matteo a inceput sa saliveze puternic si sa se inece, asa ca m-am oprit din futut si l-am lasat sa se joace cu pula mea cum voia el.

Matteo mi-a luat capul pulii in gura si l-a supt cu putere ca pe un biberon. Imediat am simtit ca mi s-a ridicat parul pe ceafa, iar coaiele mi-au luat foc. Apoi a inceput sa ma linga intre craci si sa-mi ia coaiele la supt. Mi-am cracit mai bine picioarele, iar Matteo a coborat cu linsul pe sub coaie, la perineu, in timp ce cu o mana imi mangaia bucile si gaura curului. Asteptam cu nerabdare sa coboare mai jos, sa se joace in cu limba in curul meu. Gemeam gros de placere, iar pula imi zvacnea nervoasa, gata sa se goleasca.

Pentru ca nu voiam sa termin asa, am schimbat rolurile. L-am impins pe spate pe canapea, cu picioarele cracite, sprijinite de manerul ei, m-am bagat intre ele si i-am apucat pula colosala in mana, ca sa i-o sug. Buzele mele de-abia au putut sa-i cuprinde capul umflat ca o maciuca si m-am chinuit sa o iau in gura cat mai mult. Adica, aproape nimic: capul si un pic din tija pulii. Ma chiniuam sa o inghit, dar capul ei grosolan nu intra mai mult, care izbindu-mi omusorul, imi declansa reflexe de voma.

Matteo mi-a apsat capul cu putere si in cele din urma sarpele lui a intrat pe gat, fortandu-l sa se largeasca. Mi s-a taiat respiratia, ca atunci cand te ineci cu o bucata nemestecata de fruct. Mi-am ridicat capul si pula lui a iesit din gatul meu, reusind sa respir. Apoi am repetat miscarea de cateva ori, gatul mi s-a largit suficient, pula lui Matteo a inceput sa intre tot mai adanc, dar totusi nu pana la capat. Oricum mai mult de jumatate din lungimea ei. De fapt, nu era vorba numai de lungime, cat mai ales de grosimea ei. Catre radacina, pula lui Matteo se ingrosa foarte tare. Oricat m-am straduit sa-mi largesc gura si buzele, pur si simplu nu mai incapea.

In timp ce ne chinuiam amandoi sa o bagam cat mai adanc, din gura mea se scurgeau siroaie de saliva peste tufa lui deasa de floci, prelingandu-se in jos peste coaiele intarite si facute ghem. Matteo gemea si gafia, incercand sa-si bage pula in gatul meu pana la capat, dar fara succes. In cele din urma am renuntat amnadoi. Ne-am ridicat de pe canapea si cuprinzand-ma cu o mana pe dupa mijloc, Matteo m-a condus in camera lui de la mansarda.

Camera lui era destul de draguta, avand lucrurile aranjate cu grija. Imi placea ca isi tinea camera ordonata, ca si mine. L-am imbratisat pe la spate si mi-am lipit de el trupul transpirat. Pula mea erecta s-a indesat intre bucile lui musculoase si am inceput sa o frec de ele, in timp ce-i lingeam si sarutam ceafa. Matteo si-a impins curul in mine, frecandu-l de pula si pubisul meu.

Ne-am asezat in pat in pozitia lingurita sau 33, culcati pe o parte, eu imbratisandu-l pe Matteo pe la spate. Am continuat sa-i ling si sa-i sarut gatul si ceafa, iar cu degetele sa-i strang sfarcurile negre si tumefiate. Mi-am bagat pula pe sub coaie intre picioarele lui si am inceput sa dau din cur. Gemetele de excitare ale lui Matteo erau din ce in ce mai tari. Mi-am bagat o mana intre coapsele sale si i-am ridicat piciorul de deasupra in sus, ca sa am acces mai usor la curul lui bombat.

- “Matteo, tine-ti piciorul ridicat in sus, ca sa-mi fie mai usor sa intru in tine,” i-am spus eu. “Daca ti-e mai usor, sprijina-l cu mana.” Imediat Matteo a executat comanda mea. “Acuma e perfect! Mama, ce futai am sa-ti trag!”

Mi-am luat pula in mana si am bagat-o intre bucile sale, catre pizda lui incretita, rozalie si foarte paroasa. Matteo si-a intins mana libera si a luat de pe noptiera un tub cu lubrifiant, dovedindu-mi ca premeditase totul si ca se pregatise de mai inainte pentru futai. Mi-am uns pula bine, apoi i-am uns curul si lui. Cu doua degete i-am indesat cat mai mult gel in gaura curului, intrand cu degetele adanc in anus si l-am masat o vreme, largindu-l bine. In tot acel timp am continuat sa-l sarut, sa-i ling ceafa si gatul. Puteam sa-i aud inima batandu-i cu putere. Matteo a tipat putin cand l-am strapuns, dar s-a indesat bine cu curul in pula mea, pana cand a intrat toata. Matteo era foarte cooperant si destul de priceput, stiind cum statea treaba, dovedind ca nu era la primul futai.

Am inceput sa-l fut gospodareste, incet si indesat, muscandu-i lobul urechii, saurutandu-i gatul si ceafa, mangaindu-i buzele umede cu degetele, pe care mi le-a luat in gura si a inceput sa le suga, ca pe o pula. Intram in el cu toata pula, pana la coaie, iar el imi raspundea indesandu-si curul in pula mea, miscandu-ne amandoi coordonat. Din cand in cand Matteo imi dadea contre si atunci gemeam de placere.

Eram excitat la culme, in scurt timp m-am indesat cu putere in pizda lui Matteo si mi-am dat drumul sloboz in jeturi lungi si puternice. Simtindu-mi slobozul, Matteo a inceput sa-si faca o laba strasnica cu mana libera, sperand sa se goleasca si el. Epuizat, am iesit din curul lui si m-am intins pe spate, privindu-l cum se chinuia sa ejaculeze. In camera era zapusala de la caldura acumulta peste zi, amandoi eram leoarca de transpiratie, mirosea provocator a pula excitata si a sloboz prelins din curul lui Matteo.

Matteo a renuntat sa mai ejaculeze si s-a intins langa mine, cu pula lui imensa in erectie maxima, aratand ca un catarg si stralucind la lumina veiozei. Matteo si-a intors capul catre mine sarutandu-ma tandru pe gura, apoi mi-a soptit:

- “Edy, stii, ..., as vrea sa ti-o trag si eu.”
- “Ce?” am exclamat eu surprins, uitandu-ma in jos la colosul acela de pula.
- “Haide, frate!” a incercat el sa ma convinga. “Trebuie si eu sa ma golesc! Mi se pare corect, ca la randul meu sa te fut si eu! Ca intre amici.”
- “Nici vorba!” m-am revoltat eu. “Cum naiba crezi ca o sa intre anaconda asta in curul meu?”

Eram infricosat de perspectiva, dar in acelasi timp si foarte excitat. Nu prea am fost tras in pula. Iar cei care m-au futut, o aveau mult mai mica si mai subtire decat monstrul lui Matteo. Dar eram al dracului de excitat. Stateam pe ganduri, daca eram capabil sa o primesc in mine, daca fizic puteam?

- “Te rog!” a insistat el cu o expresie a fetei, tradand dorinta si excitarea lui intensa. “Te rog, Edy. Hai, macar sa incrcam. Bine? Iti promit frate, ca daca o sa te doara tare, o sa ies imediat din curul tau. Imi doresc asa de mult sa ti-o trag, inca de cand te-am vazut prima oara,” a marturist el, luandu-ma prin surprindere.
- “In pula mea! N-as fi crezut asta, vazandu–te ca pe un pusti! Si eu, care credeam ca numai eu am sa te calaresc pe tine!” am replicat eu, oarecum cu ciuda.
- “Te rog mult de tot, Edy! Sunt disperat sa te fut. Vrei?”

In cele din urma am cedat rugamintilor sale insistente. Stiam foarte bine ca avea sa ma doara rau de tot! Poate chiar as fi sangerat. In mod sigur urma sa ma despice in doua cu pula lui monstruoasa. Dar trebuia sa rezist. Eram nevoit ca macar sa incerc. I-o datoram lui Matteo, care era asa de seducator si ma rugase atat de fierbinte.

Stand in genunchi, l-am incalecat pe Mateo care ramasese culcat si mi-am asezat curul in dreptul pulii sale in erectie. M-am uitat la fata lui transfigurata de emotie si excitare. Doamne, arata ca un zeu! Matteo mi-a dat tubul cu lubrifiant.

- “O sa ai nevoie de asta. Pune cat mai mult,” mi-a spus el, ranjind satisfacut ca i-a venit randul.
- “In pula mea! Cu siguranta!” i-am raspuns ranjind si eu, dar cu inima stransa.

Mi-am bagat in cur o portie consistenta de gel, ungandu-mi bine interiorul bucilor, gaura curului, apoi masandu-mi bine anusul. Dupa aceea i-am luat pula si i-am uns-o bine pe toata lungimea, de la capul bombat pana la radacina ei groasa si paroasa.

Am tras adanc aer in piept si cu multa grija m-am lasat in jos pe pula lui. I-am simtit capul pulii cum imi despica bucile, ajungand la gaura curului. Dumnezeule, ce mare era! Am prins curaj si mi-am apasat curul pe pula lui! Capul pulii mi-a largit gaura, dar nici vorba sa intre! M-am lasat in jos cu toata greutatea mea. Capul pulii a mai inaintat doar cativa milimetri. La naiba! Era ditamai maciuca! Vazand ca nu reuseam de loc, Matteo m-a apucat de solduri si m-a ridicat in sus, apoi m-a apsat cu putere in pula lui. Parca s-a mai largit putin si o durere puternica mi-a cuprins curul. La a treia incercare, capul pulii a trecut de gaura curului si a inaintat in interiorul meu. Am simtit o durere atroce si am urlat, de parca cineva m-ar fi taiat pe viu. Noroc ca eram numai noi doi in casa. Am fost tras efectiv intr-o pula de armasar!

Incercam sa-mi pastrez controlul si sa-mi relaxez cat mai mult sfincterele si muschii anusului. Din fericire pentru mine, capul pulii si-a oprit inaintarea, Matteo lasandu-mi un timp ca sa ma obisnuiesc cu monstru care mi-a invadat curul. Treptat mi-am revenit din soc si am inceput sa respir normal. Apoi, incet, incet m-am lasat in jos pe pula lui, care a inaintat mai usor in mine. La dracu! Ma durea cumplit! Dar eram multumit ca pula lui a intrat definitiv in curul meu.

M-am uitat in jos si m-am ingrozit. De fapt, pula lui Matteo nu intrase in curul meu nici macar pana la jumatate! Mai era inca multa pula care astepta sa intre in mine! Mi-am inchis ochii si m-am lasat cu toata puterea in jos pe pula lui, simtind in mine o arsura cumplita. Parca eram strapuns de un piron inrosit in foc. Ca sa-mi inabus urletele de durere, am apucat o pernuta de pe pat si am muscat din ea cu toata puterea.

Sprijinindu-ma cu palmele de pieptul lui puternic si paros, facand abstractie de durererea uriasa din curul meu, am continuat sa apas cu toata puterea de care eram in stare, iar pula lui a avansat incet, incet in interiorul meu. Aveam o senzatie ciudata, capul pulii parca intrase adanc in intestinele mele si inainta catre stomac. Pe masura ce pula lui tot avansa in mine, ma asteptam in orice moment, sa o simt ca mi-a ajuns in gat si era gata sa iasa afara din mine pe gura! Matteo m-a apucat din nou de solduri si m-a impins in jos cu toata puterea de care era el in stare, pana cand am simtit sub bucile mele tufa lui deasa si aspra de floci. Finalmente. pula lui monstruoasa a intrat toata in mine. Ce usurare pe amandoi! Am dat drumul la perna si am tipat cu putere! De durere, de usurare, de fericire sau poate de toate la un loc.

Tot corpul imi tremura de efort si eram leoarca de transpiratie. In mod paradoxal, desi durerea era cumplita, ma obisnuisem cu ea si parca eram anesteziat local. Stateam tras in pula lui uriasa si tare ca intr-o teapa si ma simteam umplut pana la refuz. Matteo a inceput ...



    Login