Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O scurta vacanta (2)
Autor : dorian85 - 2016-08-23
Citita de 6736 ori - Nota 7.28 (297 voturi)
Restul calatoriei nu s-a mai intamplat nimic deosebit. Cu ochii inchisi ma gandeam la Relu. Ce tupeu a avut! Trebuia sa recunosc, ca era un tip coios. Sa se lege de un tip pulos ca mine, sa-l agate si sa-l determine sa-l futa intr-o buda de tren, nu era lucru putin! L-am avut la mana si in pula! Nu era numai coios, pur si simplu avea un cur minunat, superfutabil, care cerea pula. O curva perfecta pentru orice pula! Obosit fiind, chiar am reusit sa dorm putin.

La sosirea in gara m-a asteptat tata cu masina si am mers acasa. In timp ce-mi luam ghiozdanul si geanta din portbagaj l-am auzit pe Matteo ca ne-a salutat. Tata i-a raspuns imediat la salut. Auzindu-l pe Matteo inima mea a inceput sa bata cu putere. Matteo era asa de misto si-l doream cu disperare! I-am raspuns si eu la salut, zambindu-i cu toata gura. In timp ce ne indreptam catre intrarea in curte mi s-a parut ca Matteo mi-a facut cu ochiul. Dar nu eram sigur. Poate a fost doar o parere. Chiar imi parea rau ca nu i-am raspuns la fel. Eram decis ca a doua zi, daca-l vedeam pe Matteo sa-i fac si eu cu ochiul.

Eram hotarat ca a doua zi sa o petrec pe terasa de la intrare, prefacandu-ma ca aveam de invatat, numai ca sa am ocazia sa-l vad si sa stau de vorba cu Matteo. Apoi i-as fi facut cu ochiul si as fi vazut clar daca mi-ar fi raspuns. Pula mea tresarea si vibra la acele ganduri.

Am intrat in casa, mi-am imbratisat mama, apoi ne-am asezat la masa sa cinam. Am vorbit putin despre ce-am mai facut eu la facultate, despre ce-au mai facut ai mei, apoi am trecut in living. Tata si mama s-au asezat pe canapea si au pornit televizorul ca sa vada stirile de seara. Eu m-am scuzat si am iesit afara sa-mi aprind o tigara. Mama nu era de acord ca fumam, dar s-a resemnat, insa sub nici o forma nu-mi permitea sa fumez in casa.

M-am asezat in sezlongul de pe terasa si am inceput sa pufai satisfacut. In minte mi-a revenit Relu si cum l-am futut in tren. Imaginea curului sau paros si a pizdei sale maronii, asa de stramta, mi-a coplesit mintea. Evident ca mi s-a sculat iarasi. Am sarit brusc in sus cand am auzit vocea lui Matteo langa mine:

- “Salut Edy, ma bucur mult ca ai venit acasa!”

Cufundat fiind in gandurile mele erotice, nu l-am auzit cand a intrat in curte si a pasit pe terasa.

- “Salut, vecine!” i-am raspuns cu respiratia taiata. “Nu te-am auzit cand ai intrat in curte.”
- “Iarta-ma daca te-am speriat. Voiam numai sa-ti urez bun venit acasa si sa-ti spun cat de mult ma bucur ca te vad din nou.”

Matteo e cu un an mai mic decat mine si nu a mai mers la facultate. Dupa ce a terminat liceul cu profil tehnic, s-a hotarat sa se faca mecanic auto, asa ca a urmat un curs de calificare, apoi s-a angajat la un service auto. A considerat ca era mai important pentru el sa catige cat mai repede bani, decat sa mai faca scoala si apoi sa caute un job de birou. Ca mecanic auto castiga foarte bine, tinand cont de cati bani lasam eu la service de cate ori merg acolo cu masina. Matteo e un tip foarte bine, cu un corp subtire, dar lucrat la sala. Mereu mi-a placut sa-l admir cand lucra la bustul gol in curtea parintilor sai.

- “Edy ce-ai zice de o raita prin oras, acum c-ai venit pe-acasa?” m-a invitat el cu prietenie. Apoi a adugat malitios: “Ori poate ca in seara asta vrei sa stai acasa cu babacii tai, sa le povestesti ce-ai mai facut pe la facultate?”

Ma gandeam la ai mei care vegetau pe canapea in fata televizorului, urmarind vreun film anost.

- “Excelenta idee, Matteo! Lasa-ma un minut, ca sa-i anunt pe ai mei.”

In cateva secunde eram din nou afara langa Matteo, care m-a asteptat pe terasa. Ce tip dragut! As fi dat orice sa-l stiu la mine in pat! Mai aveam un prezervativ in buzunarul de la spate al pantalonilor, asteptand sa fie folosit.

Ne-am oprit la barul din centrul orasului, unde obisnuiam sa merg cand ma intorceam acasa. Barmanul m-a intampinat bucuros, cu un zambet mare pe fata:

- “Ma bucur Edy, sa te vad din nou printre noi!”

Am comandat bere si ne-am asezat la una din masutele acelea de plastic cam subrede.

- “Deci, cum mai merge cu scoala? Te-ai intalnit acolo cu cineva interesant?” a inceput sa ma chestioneze Matteo.

Am zambit gandindu-ma la toate fetele si la toti baietii cu care am iesit sau cu care am fost in ultima vreme. Dar n-aveam de gand sa-i povestesc despre asta lui Matteo.

- “Au fost cativa, pe parcursul timpului,” i-am raspuns eu evaziv. “Dar tu, cum te-ai descurcat, ca doar n-ai stat pe sec?” am contra-atacat.
- “Nimic serios. Parca tu nu stii ce oras plictisitor avem? Pe bune, nici nu stii cat ma bucur ca esti iarasi acasa! Mi-ai lipsit, Edy.”

Wow, am exclamat in sinea mea. I-am lipsit lui Matteo. Hmmm. Cam cum s-ar fi putut traduce asta, mai pe sleau? Ma voia in pat lanaga el? Ma dorea? Era innebunit dupa mine? Mama, mama, ce ma stepta!”

- “Frate,” i-am raspuns cu vocea gatuita de emotie, “sa stii ca si mie mi-au lipsit toate astea.”
- “Toate astea?” m-a intrebat el zambind.
- “Pai da, ai mei, orasul, amicii, barul asta, tu...” am continut eu imprecis.
- “Bine ca m-ai inclus si pe mine la sfarsit pe lista ta atat de lunga!” Se putea citi pe fata lui un zambet rautacios.
- “Pai da! Ca doar suntem vecini si amici! Despre ce vorbim aici? Sigur ca mi-ai lipsit si tu!”

El a zambit si a tras o dusca de bere, privindu-m fix peste marginea paharului. Ma gandeam cat de misto era pustiul acela. Chiar daca de fapt Matteo nu era un pusti, fiind aproape de aceeasi varsta cu mine, dar de fiecare data ma gandeam la el ca la pustiul din vecini.

- “Parca spuneai ca ti-am lipsit, cum adica, in ce fel?”

Am tusit putin ca sa-mi dreg vocea si sa castig timp. Nu puteam sa-i zic pe fata ca imi fusese dor sa-l admir la bustul gol, lucrand prin curtea parintilor sai. Ma rog, as fi putut sa-i spun, dar nu am avut curajul necesar.

- “Daca chiar vrei sa stii,” am zis eu in cele din urma, “mi-a lipsit un tip dragut ca vecin, cu care sa ies la o bere sau sa stau la taclale la o tigara, un tip care lucreaza prin curte la bustul gol si pe care imi place sa-l admir pe furis.”

Nu-mi venea sa cred ca am fost in stare sa spun asa ceva! Expresia fetei lui Matteo era impasibila. Ce urma sa faca? Putea sa se prefaca ca nu a inteles remarca mea evidenta despre corpul lui ori putea sa-mi raspunda la provocare. Asteptam cu nerabdare si curiozitate raspunsul lui.

Matteo statea cu privirea in jos, studiindu-si degetele si se gandea in tacere. O vreme s-a jucat cu cartonasul de sub pahar, apoi privindu-ma fix in ochi a soptit foarte incet:

- “Iti place sa ma vezi la bustul gol?”
- “Da! Foarte mult,” am mormait si eu la fel de incet.

Genunchii lui mi-au atins usor genunchii mei pe sub masa. Am raspuns la randul meu, presandu-i genunchii. Am intins o mana si i-am atins mana si degetele care se jucau cu suportul de pahar. Matteo a gemut usor, ca si cum l-as fi curentat.

- “Edy, daca vrei, poti sa vezi mai mult decat pieptul meu dezgolit,” a zis el privind timid la mana mea, care o mangaia pe a lui.
- “Mi-ar place la nebunie, frate! Pun pariu ca restul corpului tau este si mai sexy!”

Continuam sa-i mangai mana, plimbandu-mi degetul mijlociu peste degetul lui. Am aruncat o privire in jurul nostru, ca sa ma asigur ca nimeni nu ma vedea ce-i faceam. Dar nici nu puteam sa ratez o asemenea ocazie. Tocmai atunci, cand in sfarsit am facut lipeala cu tipul pe care mi l-am dorit atat de mult.

Matteo si-a lins usor buza de jos, fara sa-si retraga mana. In cele din urma am facut-o eu, de tema sa nu ne vada cineva.

- “Matteo, sa stii ca-mi placi tare mult. Mi-ar place enorm sa te vad dezbracat. As vrea sa te tin in brate, sa te simt.” Eram deja umed. “Matteo? Ma asculti ?” am continuat, vazand ca el nu mi-a raspuns. “ Sa stii ca mi s-a sculat al naibii de rau din cauza ta, e tare ca o maciuca, chiar aici, sub masa! Prietene, de fapt mi s-a intarit inca de cand am inceput sa te mangai.”
- “La fel si mie”, mi-a raspuns el in cele din urma.
- “Am pute fi undeva numai noi doi? Vreau sa zic ca la mine nu se poate. Camera mea este lipita de dormitorul batranilor,” i-am spus eu cu regret.
- “Am putea merge la mine. Camera mea e sus la mansarda. Daca nu te deranjaza caldura emanata de acoperis. Acuma in iunie e destul de cald, iar acoperisul de tigla se incinge rau de tot! Tata imi tot promite ca o sa-mi puna aer conditionat, dar ma poarta cu vorba. Pana la urma, am sa-mi pun pe banii mei.”
- “Matteo, nu ma prea deranjeaza caldura, mai ales daca sunt in pielea goala!”

Mateteo mi-a zambit, un zambet atat de dulce, dar plin de dorinta.

- “Eu zic sa mai zabovim un pic inainte de a pleca. N-as vrea ca tot barul sa ma vada cu pula sculata.”
- “Edy, sa stii ca si eu o am ca o maciuca, asa de tare m-ai excitat! Iti fac o marturisire: de fiecare data cand te-ai intors acasa de la facultate, m-ai bagat in boala.”
- “Hai mai bine sa vorbim despre fotbal.”

Si am tot vorbit, despre nationala, despre Steaua, despre echipa locala, care evolua in esalonul secund al campionatului national, pana cand am simtit ca pula mea s-a linistit si a ajuns la dimensiuni onorabile. Dupa care, ne-am ridicat de la masa si am plecat spre casa lui, care era neluminata.

- “Parintii mei nu sunt acasa. Sunt plecati la Brasov intr-o vizita la niste matusi. Se vor intoarce abia lunea viitoare,” m-a anuntat Matteo, in timp ce descuia usa de la intrarea in casa.
- “Vrei sa zici ca esti singur cuc in toata casa?”
- “Mda!” a chicotit el incantat.

Precaut, cand am intrat in casa, Matteo nu a aprins lumina. In schimb m-a cuprins in brate, m-a tras inspre el si a inceput sa ma sarute cu lacomie. L-am imbratisat cu putere si i-am bagat limba adanc in gura, apoi am inceput sa o rasucesc. Matteo mi-a primit-o si a inceput sa o suga cu putere, ca pe un cap de pula. Strangandu-l in brate, i-am simtit pula intarita apasandu-mi coapsa. Pula mea il impungea pe sub buric. Pentru ca eram mai inalt decat Matteo cu circa10-15 cm, pula mea il apasa pe burta, iar a lui se freca de coapsa si cracii mei. Am inceput sa-i sarut gatul, indoindu-ma putin, iar Matteo a pornit sa scanceasca excitat. Apoi mi-a pipait pula cu o mana, iar eu m-am retas putin, ca sa-i permit sa mi-o frece cat mai bine prin pantaloni.

- “In pula mea!” a zis el brusc, cu voce rastita.
- “Ce s-a intamplat?” am intrebat eu, speriat ca s-au intors parintii lui.
- “O ai ca de armasar!” mi-a raspuns el chicotind.

Am respirat usurat, apoi i-am pus mana pe pula mea ca sa mi-o frece din nou. Matteo s-a pus pe treaba, mormaind incantat.

- “O simt imensa, Edy.”
- “Cat de mare?” l-am intrebat cu orgoliu.
- “Oho!”
- “Ce vrea sa zica acest, “oho!”?”, l-am intrebat in gluma si m-am indepartat de el, asezandu-ma pe canapea. “Pot sa-mi aprind o tigara?” Dumnezeule, dupa atata excitare simteam nevoia sa trag cateva fumuri, ca sa ma linistesc putin. “Si sa nu indraznesti sa-mi spui, nu!”
- “Pai chiar asta voiam sa zic,” mi-a spus el razand.

L-am pleznit in gluma peste fund, apoi mi-am luat o tigara si am aprins-o.

- “Vrei si tu una?” i-am oferit eu o tigara Winston.
- “Nu mersi, am si eu tigari!” m-a refuzt el, aprinzandu-si o tigara Marlboro.

Sedeam pe canapea si fumam in tacere.M-am aplecat catre el si l-am sarutat. Punandu-si o mana pe coapsele mele Matteo mi-a raspuns la sarut. Fumam si ne sarutam in tacere, fara sa vorbim. Sa-mi bag pula! Ce mult imi placea de pusti!

Dupa ce am terminat de fumat, am inceput sa ne dezbracam. In cateva secunde, amandoi eram complet dezbracati.

- “Parca ziceai ca ti-ar placea sa ma vezi de tot dezbracat? a zis Matteo in timp ce tragea in jos jaluzelele de la fereastra si apoi a aprins o veioza.”

Dumnezeule mare! Ce armasar! P...



    Login