Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O scurta vacanta (1)
Autor : dorian85 - 2016-08-09
Citita de 9228 ori - Nota 5.93 (339 voturi)
M-am urcat in tren mergand acasa pentru cateva zile, inainte de sesiunea de vara. M-am asezat pe scaun si oftand mi-am pus capul pe tetiera inchizand ochii. Imediat gandurile mi-au zburat la Ginella. Tocmai am terminat cu ea in noaptea care trecuse. A iesit cu cearta, lacrimi, reprosuri, dar relatia noastra nu mai putea continua. Cand am anuntat-o ca voiam sa termin cu ea, Ginela s-a prabusit pe pat, hohotind in lacrimi. Nu m-am asteptat la o astfel de reactie. Atata cat a durat, relatia noastra a fost OK, cu sex bun, nu grozav, dar bun. Insa Ginella a inceput sa ma calce pe nervi, cand s-a pornit sa-mi dea instructiuni si sfaturi referitoare la comportamentul si obiceiurile mele. Daca stateam amandoi pe o terasa la o cafea, iar eu imi aprindeam o tigara, imediat ea comenta ca fumam cam mult si imi facea rau la sanatate. Nu era mama mea sa-mi spuna asa ceva! Observatiile de genul acela ma deranjau! Ma critica ca pe strada ma uitam insistent la oamenii din fata mea, iar uneori intorceam capul dupa ei, indiferent ca erau femei sau barbati. Ca ma uitam la ei cu o privire lacoma, chiar in prezenta si se simtea neglijata si umilita. Ma calca pe nervi ca mereu imi aranja lucrurile de barbierit de pe etajera din baie, dar si rufele din sifonier. Si multe altele.

Nu, nu mai puteam continu asa si m-am bucurat ca am rupt-o cu ea. Voia sa puna saua pe mine, dar nu i-a mers. Ma gandeam ca o sa-i simt totusi lipsa. La naiba! Lac sa fie, ca broaste sunt destule! Ca de exemplu, Bogdan pe care mi-ar place sa-l fut. Cat timp am fost cu Ginella n-am putut niciodata sa o fac cu un baiat. Si mi-a fost tare dor sa ma fut cu un tip. Imi plac in egala masura si gagicile, dar si baietii. Imi place sa ma fut si cu unii si cu altii. Unii ar zice ca sunt bolnav la cap, dar asta sunt eu. Fut orice imi pica in pula. Nimeni nu are de ce sa ma judece pentru asta!

Simteam cum imi tresalta pula in pantaloni pe masura ce chipul dragut a lui Bogdan imi acapara mintea. Era un tip super tare, cu niste ochi negri si inteligenti, gene lungi, buze carnoase, barbie proeminenta cu o gropita sexy si nise obraji fragezi si rosii, ca de copil. De fiecare data cand il vedeam inghiteam in sec. Inca nu ne futuseram, dar cu singuranta urma sa o facem imediat dupa ce reveneam la facultate.

Visam cu ochii deschisi in timp ce vagonul ma legana usor. Dar mai era si Matteo Tudose! Sa fiu al naibii, ce armasar eram! Matteo locuia in vecini de casa noastra. Familia Tudose s-a mutat langa noi in urma cu aproape doi ani, dar eu l-am cunoscut pe Matteo abia de Craciunul precedent. Era un tip foarte misto. Imi inchipuiam ce-as fi facut cu el. Pula mea s-a facut si mai tare, de-abia mai incapea in boxerii mei stramti, umflandu-mi blugii.

M-am ridicat si am mers la toaleta. In timp ce imi usuram vezica, m-am gandit din nou la Matteo si la cum l-as fi futut. La naiba, cat de belea era Matteo! Dupa despartirea de Ginella, simteam o nevoie acuta sa fut pe cineva misto, iar Matteo imi statea la dispozitie. Ar ma fi fost si Bogdan, dar abia in urmatoarea saptamana. Ori eu simteam nevoia sa-mi golesc cat mai repede zlobozul care clocotea in coaiele mele! Trebuia sa ma gandesc cum sa-l agat cat mai repede pe Matteo, ca sa-l fac sa fie al meu.

Dupa ce am terminat de urinat, mi-am bagat pula semi-erecta in pantaloni, m-am incheiat la fermoar si m-am reintors la loc. Am inchis ochii si am continuat sa-l visez pe Matteo. Il vedeam lucrand in curtea parintiilor sai, la bustul gol numai in pantaloni scurti, cu pieptul acoperit de sudoare, iar imaginea picaturilor de transpiratie de pe corpul sau mi s-a intiparit in minte. Tipul era asa de futabil! Asta se intamplase in toamna precedenta, cu o zi inainte de a ma reintoarce la facultate. De atunci, imaginea lui mi-a ramas intiparita in minte. In imaginatia mea il vedeam chiar langa mine, cu trupul lui superb si transpirat, cum il imbratisam si-i lingeam sfarcurile negricioase si picaturile de sudoare de pe pieptul paros. Apoi tragandu-i in jos pantalonii, i-o luam in gura si o sugeam incantat, dupa care aplecandu-l in fata, il futeam pe la spate de-i sareau fulgii. La dracu! Iar aveam pula cat un stiulete! Am simtit ca cineva s-a asezat langa mine. Am deschis ochii si am vazut un tip, cam de varsta mea, care ma privea curios.

- “Salut, sunt Relu! Sper ca nu te-ai suparat ca m-am asezat langa tine! Dormeai?”
- “Nu, nu m-am suparat deloc! Da, am atipit un pic,” i-am raspuns, chinuindu-ma sa-mi maschez erectia. “Eu sunt Edy”.

Ne-am strans mainile si am zambit amical.

- “Locul meu e langa doamna grasa de acolo, care a adormit si sforaie ca un tractor. In plus, mai tot timpul capul ei cadea peste mine.” mi-a explicat Relu.

Am ras amadoi amuzati de situatie. Relu si-a aruncat privirea intre picioarele mele si vazandu-mi erectia, a spus zambind ironic:

- “Am impresia ca te-am trezit dintr-un vis interesant, nu-i asa?”

M-am uitat la umflatura prea vizibila din pantalonii mei si am incuviintat:

- “Stii cum e. Se mai intampla cand dormi ziua in tren.” Am incercat sa fiu sincer si sa nu ma ascund. “Ea n-are minte!” am adaugat eu, masandu-mi usor umflatura dintre picioare.
- “E cineva care te asteapta sau cineva pe care ai lasat-o?” a continuat el sa ma chestioneze zambind.

Desi nu-mi placea calea pe care a luat-o discutia noastra si mai ales intrebarile lui indiscrete, pentru ca tipul era misto, iar eu in calduri, i-am raspuns totusi:

- “Amandoua!”

Am ras amadoi la acest raspuns neasteptat.

- “E vorba de prietena ta actuala?” a continuat el sa ma impunga.
- “Tocmai am rupt-o cu ea azi noapte,” am marturisit eu.
- “Si tipa cu care urmeaza sa te vezi?” a continuat el sa ma chestioneze.

Cu mana in continuare peste cocoasa dintre picioare, i-am raspuns provocator:

- “Tipa cu care vreau sa ma intalnesc ...e un tip!”

Relu a tras o gura de aer si cu ochii beliti de uimire a exclamat:

- “Au!”
- “Am impresia ca nu prea esti de acord?” am comentat eu cu ciuda. In pula mea! Ultimul lucru pe care mi-l doresc este ca cineva sa-mi judece viata intima si preferintele mele sexuale.
- “Nicidecum, amice! Si eu sunt bisexual.” mi-a raspun el zambind.

A fost randul meu sa raman surprins. M-am uita cu mai mult interes la fata lui. Nu arata rau deloc. Asa ca m-am hotarat sa-l impung la randul meu:

- “Iar la tine cum e, Relu? Despartire ori inalnire?”
- “Nici, nici!” a raspuns el imbufnat.
- “Adica esti pe sec, amice?” , am exclamat eu incantat.

Reactia lui m-a surprins. Si-a pus mana pe coapsa mea si mangaindu-ma usor , mi-a soptit privindu-ma in ochi:

- “Eu sper sa nu mai fiu.”

Apoi Relu si bagat mama adanc intre cracii mei. Pula mea s-a intarit si mai mult fortand panza pantalonilor. Mi-am intins un brat si l-am cuprins pe dupa umeri. Cu cealata mana, i-am luat mana lui si i-am pus-o desupra umflaturii mele dintre picioare, apasandu-o usor. Tipul s-a prins imediat si a inceput sa o maseze. Noroc ca scaunele din fata noastra erau libere. Relu continua sa-mi frece cocoasa dintre picioare. Da! Aveam mare nevoie de asa ceva! Excitarea mea devenea din ce in ce mai puternica. Simteam nevoia acuta sa-mi golesc coaiele. Uitandu-ma cu subanteles la el, i-am soptit:

- “Relu, trebuie urgent sa merg la toaleta. “
- “Pot sa te insotesc?” m-a intrebat el rugator, apasandu-mi si mai tare cocoasa.
- “Daca-ti face placere, de ce nu?” i-am raspuns eu incurajator, in timp ce ma ridicam.

Fara sa mai pierdem vremea ne-am dus amandoi in toaleta stramta de la capatul vagonului. Facand abstractie de mizeria si putoarea din WC, Relu si-a lasat in vine patalonii si chilotii si s-a aplecat peste scaunul de la WC, cu curul catre mine. Imediat am extras un prezervativ din buzunarul de la spate al pantalonilor (intotdeauna aveam acolo cateva prezevative de rezerva, pentru orice eventualitate), mi l-am tras pe pula ca de piatra, apoi am scuipat consistent in palma si mi-am umezit bine prezervativul.

- “Hai, ce faci frate? Nu ma mai futi odata?” a scancit Relu nerabdator.
- “Stai asa, amice, sa te pregatesc putin. Ori vrei sa te fut pe uscat? Cred ca nu mi-ai vazut bine pula! Chiar vrei sa te sparg?” i-am raspuns tipului doritor sa capete pula.

Am scuipat de cateva ori in curul lui paros, apoi cu 2 degete am incercat sai bag in pizda cat mai multa saliva si i-am masat-o bine, ca sa i-o largesc cat mai mult. Dupa aceea mi-am proptit capul pulii intre bucile lui paroase si ...



    Login