Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO poveste de amor de la Paris (2)
Autor : paris22 - 2012-01-05
Citita de 9506 ori - Nota 8.11 (1174 voturi)
In lunea urmatoare am ajuns la Patrick si Remi pe la 7 dimineata. Patrick a fost cel care m-a primit zambitor, sarutandu-ma amical pe obraz si invitandu-ma la o cafea alaturi de ei. Baietii erau imbracati “extrem de lejer”, adica numai cu niste boxeri mulati, prin care li se reliefa intreaga lor barbatie, fiind foarte atragatori si senzuali. Ca sa nu mai patesc iarasi o rusine, m-am imbracat cu un tricou larg si lung, trecand bine peste “zona intima” si cu niste pantaloni de trening suficient de largi pentru a masca orice erectie neprevazuta, iar pe dedesupt, ca de obicei, nu purtam nimic. In timp ce ne beam cafeaua, baietii mi-au povestit ca sambata trecuta au patit un mare necaz: masina de spalat vase a cedat, fara a mai putea fi reparata. In consecinta in acea dimineata aveau planificat sa caute prin magazine si sa cumpere o noua masina de spalat vase. Urmau sa plece pe la ora 8,30 si sa revina, cel tarziu, pe la 11,30. Patrick m-a anuntat ca pe la 9 urma sa soseasca si un instalator, pentru a inlocui vechea masina cu cea noua, pe care urmau sa o cumpere.
Mi-am terminat cafeaua si m-am apucat sarguincios de treba, in timp ce baietii au urcat sus sa-si faca un dus. Am facut biroul, apoi am trecut la sufragerie si living. Cand am vrut sa curat oglinzile a trebuit sa merg la baia de jos sa-mi iau flaconul cu solutia de spalat geamuri si lavetele de sters corespunzatoare. Dar nu am mai gasit lavete asa ca a trebuit sa urc la baia de la etaj, ca sa le iau din dulapul cu rezerve pentru curatenie. Cand am deschis usa de la baie am vazut prin oglinda usor aburita cum Patrick statea in genunchi si i-o sugea cu mult sarg lui Remi, care o avea foarte mare si groasa. Oglinda fiind aburita, detaliile din cabina de dus se distingeau mai greu, dar i-am admirat cateva minute fara sa fac zgomot. Incepusem sa salivez de pofta iar scula mi se facuse de piatra, noroc ca eram echipat corespunzator. Apoi m-am retras in liniste, fara sa-i deranjez si fara sa mai iau lavetele necesare.
Cand Patrick si Remi au coborat echipati de iesire, eu incepusem sa golesc frigiderul pentru a-l curata in interior. Remi mi-a apreciat initiativa si m-a intrebat daca nu vreau sa ma ocup si de cuptorul electric. Patrick mi-a spus ca au pornit deja programul de autocuratare, care urma sa se incheie in jur de ora 9,30. Bineinteles ca am acceptat si acea sarcina suplimentara, spunandu-le sa nu se mai preocupe de cuptor.
- Bine, noi trebuie sa plecam. Ne vedem mai tarziu!
Le-am raspuns la salut si mi-am continuat treaba la frigider. Pe la 8,55 a sunat cineva la usa. Era instalatorul, in mana cu o ladita de scule iar pe umar cu un sac de lucru. L-am poftit inauntru apoi ne-am prezentat:
- Salut, eu sun Lucien, persoana care face curat in apartament. Cred ca tu esti instalatorul care trebuia sa soseseaca.
- Salaut, sunt Marcel, instalatorul solicitat pentru masina de spalat vase.
Odata intrat, dupa ce ne-am strans mainile barbateste, i-am explicat lui Marcel ca propietarii erau plecati in cautarea unei masini de spalat noi, iar pana ce se intorceau, el avea sarcina sa o desfaca pe cea veche. Apoi urma sa o instaleze pe cea noua. Am fost amabil si i-am oferit o cafea inainte de a-si incepe treba. Cat timp Marcel si-a baut cafeaua i-am tinut companie si l-am intrbat de varsta fiindca mi se parea cam tanar pentru a fi instalator. Marcel mi-a raspuns ca tocmai a implinit 23 de ani si ca lucra in meserie de 5 ani, la atelierul tatalui sau, de cum a terminat scoala profesionala. Marcel era un tanar foarte simpatic, vanjos si bine facut, cu parul negru si cret, ochii negrii si iscoditori, o fata frumoasa dar totusi virila, cu obrajii rosii plesnind de sanatate si un zambet sincer si prietenos. Dupa ce si-a terminat cafeaua, Marcel m-a intrebat unde ar pute sa se schimbe, iar eu i-am indicat baia de la parter, apoi mi-am reluat treaba la frigider.
Dupa cateva minute, Marcel a revenit in bucatrie echipat cu pantaloni de salopeta cu nasturi, fara nimic pe dedesupt, etalandu-si musculatura bine facuta si pectoralii masivi, acoperiti de un par negru si cret. Era gata de lucru, asa ca i-am propus sa ma ajute ca sa eliberez dulapul de sub chiuveta, pentru a avea front de lucru. Fiind doi, am terminat repede iar instalatorul s-a apucat de treaba.
La randul meu am trecut sa fac curat in baia de la parter. Acolo am vazut hainele lui Marcel pe uscatorul de rufe, remacand lenjeria lui intima pusa deasupra. Am luat-o si mi-am apropiat-o de fata ca sa simt mirosul de barbat tanar, care ma atragea in mod particular si ma excita intotdeauna. Mi-am cufundat fata in maieul si izmenele sale, inspirand adanc mirosul acela teribil de seducator si pe data scula mea s-a trezit la viata si s-a inaltat vanjoasa in pantalonii mei lejeri. Excitat de mirosul acela placut, am continuat sa inspir prin boxerii lui Marcel, in timp ce cu cealata mana ma mangaiam si ma frecam intre picioare. Deodata am auzit din bucatarie alarma cuptorului care ma anunta ca si-a incheiat programul de autocuratare si in continuare o injuratura groasa si apasata:
- Auuu!!! Baga-mi-as pula, sa mi-o bag de sonerie!! Sa-l fut in gura pe ala de a pus-o!!!
Contrariat, m-am repezit in bucatarie ca sa opresc alarma si sa vad de ce injura Marcel. Ajuns acolo l-am vazut pe Marcel intins sub chiuveta cu mana la frunte si cu fata plina de sange. L-am intrebat ce s-a intamplat, iar el mi-a explicat ca alarma l-a luat prin surprindere si a tresarit, lovindu-se cu fruntea de unul din robinetii de dedesupt. Am incercat sa-l linistesc pe Marcel, care era si speriat si suparat de accident, spunandu-i ca am facut un curs de prim ajutor si ca o sa-i acord asistenta si ingrijirile de rigoare. Apoi i-am dat un servet curat si umezit, ca sa se stearga de sange si m-am dus repede la trusa farmaceutica din baia de jos, pentru a-mi lua cele necesare. M-am intors si i-am spus lui Marcel sa se intinda pe canapeaua din living ca sa-l pot pansa. L-am rugat sa stea linistit cat timp ma voi ocupa de el, iar Marcel, speriat, a incuvintat cu glasul stins:
- Lucien, te rog mult, sa nu ma doara! O sa fiu cuminte! Poate rezolvam fara sa merg la medic! Mi-e o frica teribila de doctori si mai ales de injectii!
- Fii linistit! E o simpla zgarietura! In cateva zile nu va mai ramane nici un semn!
Am inceput cu calm si profesionalism sa ma ocup de plaga! Era o zgarietura deasupra arcadei stangi! Dar zona era puternic vascularizata si de aceea a curs atata sange. Am curatat rana cu apa oxigenata, apoi am presarat pulbere cu antibiotice. Cand am aplicat plasturele am apasat putin, iar Marcel extrem de fricos si-a ridicat capul brusc. Era cat pe ce sa ma izbeasca in testicule, fiin aplecat peste el, noroc ca am avut relexe bune si m-am indreptat la timp. Oricum, in miscare, capul lui mi-a atins scula semierecta.
- Auuu!!! Baga-mi-as pula, ce nasol a fost! Da’ sa stii ca m-a durut!
- Mai, dar fricos mai esti! Stai bland, ca era sa produci inca un accident si un al doilea ranit!
- Atunci ar fi fost randul meu sa te ingrijesc! Am fi fost chit! Ai fi intrat si tu pe mana mea! Baga-mi-as pula! Tare mi-ar fi placut!
Am inceput sa radem amandoi de situatia creata. Am terminat apoi cu pansatul iar Marcel mi-a multumit si s-a intors la treaba lui, alungindu-se pe spate, cu capul sub chiuveta. Eu am deschis usa cuptorului sa se raceasca mai repede si m-am intors la baie sa termin de curatat. In timp ce stateam aplecat peste toaleta si spalam vasul de WC a aparut in spatele meu Marcel spunandu-mi ca vrea sa urineze. Avand inca treaba la toaleta i-am spus sa folosesca baia de la etaj, de la dormitorul matrimonial. Marcel a inteles si a urcat la etaj, iar dupa catva timp a coborat, reluandu-si treaba la bucatarie. La randul meu, terminand curatenia la baia de jos m-am intors in bucatarie sa spal cuptorul, care intre timp se racise. Marcel statea intins pe jos fiind bagat pe jumatate in masca de la chiuveta. Afara nu-i mai ramasesera decat fundul si picioarele. Am observat ca primii doi nasturi de la prohabul salopetei erau descheiati, lasand sa se vada o parte din pubis, acoperit din abundenta cu par negru si cret. Simteam cum crestea excitarea in mine iar scula mi s-a intarit din nou, neascultatoare. Asa ca, m-am intors cu spatele si m-am apucat sa sterg cuptorul, insa tocmai atunci Marcel m-a rugat sa-i dau o mana de ajutor.
- Bine inteles! Cu ce te pot ajuta?
- Vino aici langa mine, in masca si tine-mi tevile astea, pana ce eu le voi desface, ca sa pot degaja masina de spalat.
Am intrat sub chiuveta, dar locul era prea mic pentru amandoi. M-am ghemuit stand cu capul plecat peste burta lui si avand astfel o priveliste incantatoare asupra prohabului semidescheiat al pantalonilor sai. Din nou scula mea a tresaltat neascultatoare.
- E cam stramt!
- Da, baga-mi-as pula, dar trebuie sa ne descurcam! Nu-i asa Lucien?!
- Daca zici tu!
- Acuma, trebuie sa tai firul asta negru si pe cel rosu. Tine-le, te rog, cat mai indepartate ca sa nu se atinga!
Dupa ce a taiat firele mi-a zis:
- Da-mi mie cele doua fire iar tu baga-ti mana in buzunarul din dreapta de la salopeta. Acolo am niste conectori, scoate-mi afara doua bucati! Stii cum arata?
- Cred ca da!
- Sunt ca niste papucei, sunt din tabla si sunt cat o unghie.
Mi-am bagat mana si am inceput sa–i rascolesc buzunarul in cautarea conectorilor, amestecati cu multe alte lucruri marute. Fara sa vreau, in cautarea mea i-am atins prin panza buzunarului, de mai multe ori, pula si coaiele care aveau dimensiuni considerabile. Dar era foarte difcil sa dau de “papucei” asa ca mi-au trebuit cateva minute pana ce i-am gasit! Intre timp, de atata pipait, pula si coiale lui Marcel si-au marit volumul si au iesit afara prin prohabul descheiat de tot. Ce priveliste rascolitoare! La fel mi se marisera si mie! Eram deja in calduri!
- Ce faci? Ma mai pipai mult, baga-mi-as pula? Hai, ca am intepenit!
- Gata, le-am gasit!
- OK, da-le incoace si tine din nou de fire!
In cateva minute Marcel a terminat cu firele.
- Gata! Multumesc! Poti sa iesi afara! Termin si eu imediat!
In timp ce ieseam de sub chiuveta, in trecere, i-am lins coaiele si pula lui Marcel care, excitate, stateau afara din pantaloni. Marcel nu a comentat gestul meu si si-a continuat treaba, iar eu aplecat in patru labe, am reluat curatarea cuptorului, stergand partea sa inferioara, cea care de fapt era plina de grasime. Imediat a iesit de sub chiuveta si Marcel. Acesta, stand in spatele meu si-a bagat mina in pantalonii mei mangaindu-mi fesele iar apoi mi-a strans cu putere scula intarita si m-a sarutat pe ceafa.
- Baga-mi-as pula, ce cur valabil ai! Iar pula e traznet!
Nu mai puteam! M-am intors inspre el, iar Marcel mi-a dat jos pantalonii si a ingenunchiat, luadu-mi pula la supt. Era priceput, pustiul! Ma sugea ca un meserias! Limba lui se plimba pe toata lungimea vergelei mele si dadea rotocoale apasate pe gland. L-am apucat strans de cap si am inceput un dute-vino prin gatul lui, gemeam amandoi de placere, eram in culmea extazului.
- Marcel, cred ca am sa termin! Cum o vrei?
- Nu, nu acum, mai asteapta! Intoarce-te cu curul la mine si stai capra!
- Ce vrei sa faci? Vrei sa ma futi tu mai intai?
- Nu, nu inca! Vreau sa-ti dau limbi! Ai un cur minunat! Ma innebuneste sa dau limbi si sa fut cu limba in cur!
M-am conformat dorintelor lui Marcel si m-am pus capra, cracanandu-ma cat mai bine pentru ca el sa ma linga mai usor. Minute bune Marcel, ca un meserias priceput, m-a lins in fund apasat si mi-a strapuns rozeta cu limba lui mare si puternica. Era divin! Dupa gemetele lui tot mai profunde, simteam ca Marcel era pe punctul de a schimba limba cu pula. Eram din nou pe punctul de a juisa, dar voiam sa fiu eu primul care il fute. Trebuia sa gasesc o solutie, nu voiam sa ma fac de ras in fata pustiului si sa termin prea devreme!
- Marcel, hai sa facem un dus! Eu am transpirat de atata efort!
Fara sa-i mai las dreptul l-a replica am zbughit-o pe scari in sus, catre baia de la etaj. Marcel m-a urmat indeaproape superexcitat, alergand pe scari cu pula lui enorma avantata in sus, ca o bata de baseball. Am dat drumul la toate dusurile si am intrat in cabina amandoi. Am inceput sa ne imbratisam si sa ne sarutam biciuti din toate partile de jeturile de apa calduta! In loc sa ne racoreasca, ne-a excitata si mai tare! Pula enorma si intarita a lui Marcel ma impungea in burta cand ne sarutam imbratisati, excitandu-ma si mai mult. Am ingenunchiat si sub suvoiul de apa ce ne coplesea i-am luat-o in gura si am inceput sa o sug. Avea un gust minunat, pula de barbat tanar, plin de vigoare! Apoi am inceput sa o ling si sa-i dau rotocoale apasate in jurul glandului sau bulbucat, facandu-l pe Marcel sa geama de placere. Acesta fiind si el aproape de apogeu, mi-a prins capul in mainile sale ca niste lopeti, si-a infipt pula lui mare si tare in gatul meu si a inceput sa ma pompeze cu inversunare. Marcel ma izbea puternic, cu sete, incat a trebuit ...



    Login