Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O noua fantezie
Autor : realorfake - 2022-12-27
Citita de 2835 ori - Nota 2.79 (28 voturi)
Salut! Am să vă împărtășesc prima mea fantezie scrisa, parțial adevărată, asa că sper să vă placă.

După o zi lunga de muncă ajung acasă și primul lucru pe care îl fac este sa ma bag la duș să dau jos transpirația de pe mine. Stau ce stau la duș și, evident, încep sa ma ating prin diverse locuri. Eram singur cam de o lună , după ce am pus punct unei relații, așa că eram și nefutut.

Iau telefonul și intru pe Grindr să văd ce masculi sunt prin zona. Spre surprinderea mea văd un fost iubit cu care ma futusem prin 2018. Stau puțin pe gânduri, însă îi scriu până la urma. Răspunde foarte repede și, din vorbă în vorba, îl întreb dacă vrea sa îl vizitez sa ma futa. Spre marea mea bucurie a fost de acord și îmi trimite adresa.

Fac repede o clisma (eram încă în dus), iau un jockstrap pe mine și chem un uber. Într-o ora de când am primit invitația eram la el.

Bat la ușa (inima îmi bubuia in piept de la ce emoții aveam) și cineva deschide ușa în câteva secunde. In fata mea era un mascul superb, înalt, plin de mușchi, insa nu prea musculos, cu ochi albaștrii precum cerul și de un blond superb. Era el... Ma invita înăuntru cu un zâmbet smecher.

Intru, închid ușa și ma aplec ca să ma descalt. In acel moment ajung la același nivel cu pula lui ce se vedea ca era erecra prin pantalonii de trening. Observa ca ma uit (probabil era planuit) și ma întreabă "îți place ce vezi, tarfo?". Am rămas surprins de acel apelativ, insa m-a si excitat la maximum asa ca Inghan un "da". In acel moment ma prinde de par cu o mana (eu eram încă aplecat) și cu cealaltă își da jos pantalonii, lăsând sa iasă la suprafață o scula superba, de vreo 19cm, groasa, dar nu foarte, de care atârnau niște oua mari, ce păreau dornice sa fie golite: cumplet epilat în zona.

Precum am zis, era cu mana în parul meu și ma trage cu forța înspre mândria lui pe care mi-o baga în gura și începe sa ma futa în gat acolo, in fata ușii. Nu pot sa zic ca a fost ușor, insa am reușit eroic sa nu vărs și sa o iau perfect, altfel ce tarfa eram? Au ajutat și faptul ca mai luam pauze în care ma palmuia peste fata și ma scuipa în gura, dar și gemetele sale de placere și faptul ca mai zicea din când în când lucruri precum "ce bine o sugi curva".

La un moment dat a zis sa ma dezbrac și sa merg după el în dormitor. Ma conformez și ma dezbrac (a zis sa la strap-ul unde e) și fac un pas înspre dormitor, insa in acel moment îmi trage o palma peste fata și ma întreabă ce fac? Nu știam ce sa răspund și atunci m-a lămurit "în casa asta doar în 4 labe te deplasezi, javro". Din nou eram uimit, insa cuvintele lui erau foarte excitante asa ca m-am pus în genunchi și l-am urmat. "Am o surpriza pentru tine. O sa îți placa" zice el.

Ajungem în dormitor unde vad surpriza. Sau surprizele. Pe pat era o masca de câine, o zgarda și un ham. "Pune-le pe tine. O sa filmez totul și o sa pun pe onlyfans". Ce puteam sa mai zis? Deja era clar cine era masculul și cine era tarfa ce trebuia sa se supună. Și, pana la urma, nu mi s-ar fi văzut fata, asa ca am făcut ce a zis. Recunosc ca am mai avut fantezii cu puppy play, insa niciodată împlinite. Acum era momentul. Stau supus în genunchi și imi pun zgarda și hamul destul de ușor și urmează masca. In tot acest timp el se uita la mine cu un zâmbet pe buze, frecându-și pula. Îmi pun și masca, destul de ușor.

In acel moment se pune la marginea patului și îmi zic...



    Login