Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO noapte impreuna - partea 2
Autor : ohnez - 2013-03-29
Citita de 3681 ori - Nota 7.82 (11 voturi)
Povestirea urmatoare este continuarea fanteziei numita „O noapte impreuna”.

Dupa muia pe care ne-am dat-o in seara aia eu si Nicu, totul a decurs normal intre noi.
A doua zi ne-am trezit tarziu, somnorosi ei fara prea mare chef de discutat. Am baut o cafea si fiecare a plecat spre casa lui.
Credeam ca de acum totul va fi schimbat intre noi, ca vom fi distanti, si ca am stricat o prietenie de cativa ani.
Desi imi placuse experienta, regretam ca eu am fost cel care a declansat totul, si speriat fiind cum ca am stricat tot, in acea zi am fost foarte trist, am stat inchis in casa si m-am tot gandit la isprava facuta, asta pana mi-a sunat mobilul si am vazut ca Nicu ma apela.
Ma asteptam sa imi spuna ca regreta, ca nu mai suntem prieteni, chestii de genul, insa veselia din vocea lui si invitatia la cafeneaua la care mergeam mereu, m-au facut sa imi revin din starea pe care o aveam.
Ne-am vazut ca de obicei in fata liceului din oras si am pornit spre cafenea.
Totul decurgea normal, ne comportam ca si pana cu o zi inainte, fara sa dezbatem ultimul nostru eveniment.
Asta pana ne-am asezat la terasa, cand m-a intrebat cum mi s-a parut noaptea ce trecuse, si partida de sex oral cu el.
M-a surprins ca a avut curaj sa discute atat de deschis si fara regrete, si am aflat ca de ceva timp si lui ii fila mintea la sex cu mine, curios de cum este sexul cu un baiat, si mai ales cu un prieten bun ca mine, in care are incredere.
Cuvintele lui mi-au dat puterea sa recunosc ca aveam in cap aceleasi chestii, ba chiar ca eu sunt pregatit sa mergem mai departe cu experienta asta, daca doreste si el.
Zambetul si erectia pe care o vedeam, mi-au dat de inteles ca doreste si el asta.
M-a rugat sa lasam subictul asta deoparte, dar deschis, fiind in cafenea si mai ales ca erau cunoscuti in jurul nostru, si cineva ne putea auzi.
Au trecut 3 saptamani pana la urmatorea noastra miscare.
Parintii mei mergeau la nunta la Constanta, si intoarcerea era peste 3 zile, urma sa raman acasa cu bunica.
Desi aveam apartamentul liber tot timpul, si ne puteam face de cap acolo, nu am vrut sa ii propun o intalnire, pentru a nu grabi lucrurile.
Stiind ca de obicei cand este singur ma cheama sa dorm la el, am profitat si l-am anuntat ca raman si eu oarecum singur 3 zile...si ca poate veni diseara la mine.
A ajuns cu ceva chips-uri, bere, si o prajitura facuta de mama lui.
Am stat in bucatarie cu bunica mea, il cunostea si ea, si stia ca este cel mai bun amic al meu, am servit prajitura, am mancat ceva, si am anuntat ca ne retragem cu berea si chips-urile in camera, ca , chipurile, ne vom uita la meci.
Ne-am pus pe baut si pe rontait, el la laptop pe net, si eu intins in pat la TV.
A stins lumina si a venit peste mine in pat, m-a sarutat scurt pe buze si m-a intrebat „Ce facem in seara asta, nebunule?”
I-am spus sa astepte o secunda, am inchis laptopul si TV-ul si am venit inapoi in pat, peste el, care statea cu fundul in sus. L-am muscat usor de ureche si i-am spus ca vreau sa facem de toate. Ca vreau sa il simt peste tot si sa imi arate cum este sexul cu un baiat.
Nici nu a durat mult ca hainele de pe noi erau imprastiate in toata camera, iar noi ne frecam unul de altul si ne tavaleam rasucindu-ne prin tot patul, in toate pozitiile, sarutandu-ne , mangaindu-ne este tot .
Cred ca ne-am lins peste tot, eram uzi si transpitati iar racoarea din camera ne facea sa avem pielea zbarlita ca de gaina, sa avem frisoane si fiori ca si cand am fi facut dragoste pe un cub imens de gheta, iar corpurile noastre emanau un abur care ne invaluia pe amandoi in senzatii noi si divine.
Preludiul acesta a durat minute in sir, nici nu stiu de cate ori m-am abtinut sa nu ejaculez chiar si fara sa fac sex propriu-zis.
Am inceput din nou cu un 69 care ne amintea de prima noastra partida de sex oral.
De-abia atunci, la resimtirea acelor senzatii, mi-am dar seama cat imi lipsise pula lui, si cate nopti la rand adormisem cu erectii masive, cu gandul la ea.
Am belit-o nerabdator si am inceput sa o sug ca nesatulul, chiar daca aveam senzatia ca ma inec cu ea.
Mirosea bine, era curata, proaspat rasa, si toata numai pentru mine.
Nicu avea coaiele mari, cred ca atunci erau si pline, asa ca le-am luat pe rand in gura si le-am supt pofticios, in timp de asteptam sa primesc jeturile lui calde in gura.
Dar nu ! De data asta voiam sa ii simt sperma in alta parte. Hmmmm.....ma excita numai gandul ca urmeaza sa ma futa si preferam sa o simt in fund.
Mi-am pozitionat cu fundul in sus i-am dat lubrifiantul si i-am spus ca stie ce are de facut.
A facut si o gluma pe seama faptului ca m-am pregatit intens cu lubrifiantul, pentru partida asta iar tot ca o gluma, i-am spus si eu ca in alta parte nu sunt chiar asa de pregatit, asa ca il rog sa fie delicat si rabdator cu mine.
Stateam in 4 labe si l-am simtit deasupra mea, cu pula pozitionata pe anusul meu, m-a sarutat pe gat si mi-a promis ca o sa faca tot ce poate ca sa ma simt bine, si ca apoi voi avea si eu parte de acelasi tratament cand o sa imi vina randul sa il fut.
Lubrifiantul rece ma facea sa am senzatii total noi pentru mine, ma excita la culme, iar apoi, pula lui calda care svacnea nerabdatoare si presa pe gaurica mea virgina, ma facea sa ma urc pe pereti de fericire.
O durere scurta si ascutita m-a facut sa tresar si sa uit pentru cateva secunde senzati...



    Login