Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

o lectie orala
Autor : idealchair - 2009-07-21
Citita de 6642 ori - Nota 6.67 (18 voturi)

E o dimineata de vara frumoasa. Tocmai am gasit adresa lui Radu si urc scarile blocului.
O tipa tocmai coboara in graba scarile lasand in urma o dara de parfum placut. E putin trecut de ora 8 si iata-ma ajuns in fata usii lui Radu. Era sumar imbracat.
- Salut Radule…!
- Salutare , tu trebuie sa fi Bogdan, nu?
- Da…!
- Am crezut ca e Cristina…! continua el vessel
- Aaa…, am vazut o tipa care cobora scarile in fuga, e prietena ta?
- Fa-te comod te rog pana ma duc sa-mi fac si eu un dus. Sti…, am facut dragoste cu ea pana acum cand ai venit… Ne-am futut toata noaptea…! O nebunie…! S-ambracat repede si a iesit in fuga sa nu intarzie
- Frumos…! Lasa-ma te rog sa gust din tine asa cum esti, tare as vrea sa ii simt gustul Cristinei…
- Ok daca iti plac senzatiile tari, o sa ai ce suge si ce linge…! Mi-ai zis ca iti place sa o sugi si sa dai limbi in cur …!
- Sigur, mi-ar face mare placere sa-mi dai asa ceva sa fac. Nu astepta raspunsul meu caci Radu isi scoase prosopul cu care era acoperit la mijloc si ma lasa sa-i admir madularul inca fierbine si treaz. Mi-am scos repede tricoul si pantalonii scurti si m-am lasat in genunchi in fatza lui. L-am apucat puternic de buci si am inceput sa adulmec mirosul de pizda. Imi masam fatza cu madularul lui si limba mea incepu a-l linge.
- Immmmm…, ce placut miroase si ce gust de piersica are pula ta Radule..! ii lingeam cu o pofta nebuna coaiele si pula care incepea sa intre in erectie din ce in ce mai tare.
- Vrei sa mi-o sugi?
- Ihhha…! am inganat eu, preocupat sa ii gust cat mai mult din ce mai era din pasarica fetei pe pula baiatului. Am bagat-o incet, incet in gura si am inceput sa i-o sug. Radu lua o perna de pe canapea si mi-o puse sub cap. Stateam proptit de bratul canapelei si cu capul pe perna, asa fel ca el sa poate efectua miscari in voie. Dadea tare din buci bagandu-mi adanc madularul lui in gura.. Cu greu am reusit sa gasesc o pozitie adecvata sa pot respira, nsa placerea pe care mi-o oferea era cat se poate de minunata.
Ma tinu asa minute in sir dupa care isi dadu drumul in gura mea. I-am simtit satisfactia pe fatza.
- Iti place, vrei s-o inghitzi sau s-o scuipi? imi sopti el fericit, dandu-se la o parte de pe mine. Imi place tare mult cum o sugi, esti tare omule…! striga el satisfacut . E prima data cand fac asa ceva cu un barbat, cand fut in gura un tip…!
- Am s-o inghit de data asta insa mi-ar place sa ejaculezi pe fatza mea cand o sa ma mai pui sa ti-o sug! am ripostat eu fericit
- Bime mah…, acum te vei ocupa de curuletzul meu?
- Da…, i-am strigat la randul meu fericit ca am putut sa i-o sug si felul in care m-a futut in gura.
- Cum ai vrea sa stau cu curu’ ?
- Apleaca-te te rog pe spatarul fotoliului ca sa pot sa fac ceva bine…! si zicand asta i-am apucat iar bucile cu maainile, infingandu-mi fatza in curul lui.
- Heeei, ce e, nu-ti place mirosul?
- Ba da, cum nu…as vrea sa stau cu nasul in curu’ tau…!
- Eaaahhh…, tu sti mai bine ce-ti place…!
- Cu sigurantza, imi place sa stau cat mai mult cu gura in pula ta sa o sug si cu nasul in curul tau…!
-Bine, am inteles asta ca-ti place, dar haai, ma lingi odata, ce faci? As vrea sa simt limba ta jucandu-se in fundul meu…!.
Am inceput sa ii ling curul cu pofta si gustul pe care mi-l lasa in gura era fantastic. Apoi am intrat amandoi in baie spalandu-l peste tot cu gelul de dus, facandu-I totodata si un masaj. Ne-am imbracat si am plecat fiecare la treburile lui.


X


M-a chemat iar peste o saptamana sa ma duc iar la el, pentru ca s-a simtit deosebit de bine atunci. Mi-a deschis tot el, insa in casa cand am intrat mai erau 2 baietzi. L-am luat deoparte pe Radu si i-am atras atentia sa nu ma inteleaga gresit, dar nu ma tenta idea sa ma faca posta, totzi 3,ca doar nu eram vreo tarfa penala. Si-a cerut insa scuze, spunandu-mi ca nu se astepta la aceasta vizita a prietenilor lui. Erau niste baietzi simpatico si pusi pe glume, asa ca atmosfera devenise foarte placuta si vesela. Ajunsesem la un moment dat sa ne spunem fanteziile si fara sa vrea Radu ma dadu de gol. Isi ceru scuze, se inrosi la fatza, insa greseala nu mai putea fi reparata asa usor. Baietzii devenisera dornici sa ma testeze sa vada cat de bun sunt la supt. Asa ca vrand nevrand, am fost luat pe sus de ei si dus in baie unde ma dezbracara si punandu-ma sa stau in genunchi in fatza lor.
- Trebuie sa terminam repede pana nu vine Cristina, nu vreau sa ne gaseasca facand sex oral unui tip. Va dati seam ace ar iesi?
Primul care intra a fost Radu. A intrat in baie si cu pantalonii in vine .isi scoase madularul din chilotzi si cu el pe jumatate erect mi-l dadu pe la gura.
- Hai joaca-te cu el putin pana se trezeste si apoi, sti ce sa-i faci, nu?
Am inceput sa-l ling, sa-mi tamponez fatza cu el, pana cand deveni foarte tare, apoi l-am bagat in gura sugandu-l.. Dadeam cand eu din cap cand el din fund ca treaba sa mearga cu mai multa placere. Deodata isi scoase madularul lui tare din gura mea si…ejacula puternic pe fatza mea. Ah, ce placere nebuna am simtit atunci cand printre picaturi i-am vazut satisfactia pe fatza. Ne-am spalat pe rand fiecare, dupa care el iesi, iar eu am asteptat sa intre celalalt baiat. Ionut, caci asa il chema pe unul din baietzi, intra si el timid si sfios. Isi lasa pantalonii in vine. Avea o putzulica vioaie , nu prea mare dar destul de tare.
- Scuza-ma, dar nu am mai facut asa ceva niciodata,! se scuza Ionutz
- Stai linistit, am sa te fac sa te simti bine.! Cocoselui lui, lua incet, incet proportii si deveni foarte tare, de cat i-am lins-o si m-am jucat cu el, insa picioarele lui tremurau de placere. La fel si el, gemea si deodata imi striga:
- Imi dau drumul, imi dau drumul…!
I...



    Login