Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O fetita pentru Boby (2)
Autor : dorian85 - 2016-11-21
Citita de 8028 ori - Nota 7.27 (261 voturi)
Boby
Auzind lamentatiile si impotrivrea lui Cezar, pe fata lui Boby a aparut un zambet rautacios de satisfactie.

- “Gurita, lasa vaicareala si treci in pat. Fara comentarii, ca te troznesc! Cu fata in jos si picoarele cracanate, ca sa-ti dau ceea ce mereti, curva mica! O pula zdravana si mult sloboz!”
- “O sa ma doara rau! Boby, nu vreau! Crede-ma, chiar nu vreau sa fiu futut in cur ca o curva! Te rog mult!” a continuat sa se vaicareasca Cezar, ramanad in picioare.

Dar pentru Boby a fost usor sa-l tranteasaca in pat pe Cezar, care nu a opus nici cea mai mica rezistenta.

- “Asa, Gurita, fii cuminte si asculta comanda la mine! Craceste-ti cat mai mult picioarele ca sa pot intra mai usor intre ele. Mai mult, la maximum! Nu-ti fie teama, baiatu’ e maestru in dezvirginat pizde de bulangii. O sa am grija de tine si vei vedea ce bine o sa fie. Trebuie sa fii cuminte si sa ma asculti. Gurita, trebuie sa inveti si asta, daca vrei sa fii curva mea.”
- “Dar eu nu vreau sa fiu curva ta!” a replicat Cezar, cu fata culcata pe perna lui Boby.
- “Lasa ca o sa vrei dupa ce o sa te trag eu in pula! O sa ma rogi tu sa nu ma opresc din futut. Garantat! Am mai avut eu curve ca tine, care se codeau la inceput si se dadeau masculi, dupa care nu mai scapam de ei, ca sa-i fut toata noaptea! Baiatu’ e meserias!“

Cu fata bagata in perna, ascultator ca un copil, Cezar s-a cracanat cat a putut el bobandu-si fundul in sus si astepta cu teama si crispare ca sa fie penetrat. Stia din auzite ca penetrarea era terbil de dureroasa, dar te frica lui Boby nu se opunea. Astepta speriat ca pula aceea dura si pietroasa pe care tocmai a supt-o cu placere, sa intre in el si sa-l sfredelasca cu putere ca un pickamer, sa-i faca fundul praf. Boby s-a aplecat si a luat un tub din noptiera lui.

- “Atentie, Gurita, ca s-ar putea sa fie cam rece unguentul asta pe care am sa ti-l aplic la gaurica. Este special pentru asa ceva, sa-ti relaxeze si sa-ti largeasca pizdulicea, sa alunce pula mai usor in ea si sa o calmeze in caz de durere. E nemteasca si e de prima clasa. Garantat.”

Bobi cu degetul incarcat cu gel a inceput sa-i unga anusul lui Cezar, care simtea o senzatie ciudata, facandu-l sa respire cu greu.

- “Da Gurita, ai un cur foarte apetisant si extrafutabil! Ai niste buci de milioane, rotunde, roze, fine si netede, ca niste obraji de copil, iar pizdulicea ta micuta, incretita si rosie ma innebuneste. Mor de nerabdare sa-mi bag pula in ea! Acuma te rog sa stai linistit si relaxat, ca o sa-mi bag degetele in curul tau. Trebuie sa-ti pregatesc pizda pentru futut: sa o ung cu crema, sa o masez si sa ti-o largesc bine, ca sa-mi incapa pula si sa nu te doara. O sa incep cu un deget si cu multa crema. OK?”

Cezar a gemut scurt cand degetul lui Boby i-a intrat in anus, dar spre surprinderea lui, nu l-a durut de loc. Din contra, pe masura ce degetul se rotea si-i masa interiorul anusului, acesta se relaxa, iar Cezar a simtit o senzatie noua, suspinand de placere. Imediat ce a primit semnalul, Boby l-a avertizat:

- “Atentie, Gurita, ca o sa simti ceva teribil de placut!” Apoi Boby a inceput sa frece cu degetul si sa prezeze butonul prostatei lui Cezar. “Vezi, ca o sa ti se scoale pula. Nu te opune, lasa-ti voinicul sa se intreasaca si sa se faca mare.”

Cezar a inceput sa geama incantat cand a simtit degetul lui Boby care-i masa prostata. Se simtea tare ciudat, incanatat dar si jenat. Simtea cum pula lui se marise si se intarise la maxim, dar nu putea sa-si controleze gemetele de placere.

- “Gurita, nu-i asa ca te simti misto? Acuma o sa te lucrez cu doua degete si cu mai multa crema. Sa vezi ce tare o sa ti se largeasca pizda! Stai cat mai relaxat si lasa-ma sa-mi fac treaba, ca e in interesul tau. Vreau sa ti-o pregatesc ca lumea, ca sa simti si tu placere cand o sa te fut. Inca putin si o sa fii gata pentru pula mea, care nu mai are rabdare si a inceput sa picure. Mama, ce futai o sa-ti trag!”

Cezar a gemut mai tare cand l-au penetrat cele doua degete, desi nu l-a durut deloc, dar isi simtea anusul foarte plin. De fiecare data cand degete lui Boby in rotatia lor atingeau prostata Cezar scotea niste gemete apasate de placere:

- “Da! Asa! Da! Da!”

Degetele lui Boby continuau masajul, largind cat mai mult sfincterul anusului, pregatindu-l pentru penetrare reala. Apoi Boby s-a aplecat peste Cezar si i-a soptit la ureche cu o voce incalzita de excitare:

- “Gurita dulce, pula aia mare si tare, cu capul umezit e chiar a ta? Esti pregatit sa ti-o trag la buci? Esti pregatit sa te fac fetita mea si sa ti-o bag la bijboaca asta rosie si neinceputa de pula?“
- “Mi s-a facut pula beton! Sunt asa de excitat” a mormait Cezar cu o voce ingrosata. “Da, frate! Sunt al tau!”

Cezar s-a crispat si a strans din anus cand Boby si-a extras degetele din fundul sau. Se simtea atat de gol, de parca pieduse ceva din el.

- “Relaxeza-te, Gurita” i-a soptit Boby in ureche, dupa ce s-a culcat peste el. “Relaxat si calm.” Boby si-a bagat pula intarita intre fesle lui Cezar. “Trage aer adanc in piept, ridica-ti curul in sus si lasa-ti pizda moale si relaxate. Cand o sa-mi simti ca pula intra in tine, nu cumva sa strangi din buci sau din pizda, ca mai rau o sa te doara” a mai adaugat Boby, apoi a inceput sa impinga usor.
- “Au!” a gemut Cezar. “Ma doare, ma doare!”

Capul pulii lui Boby a intrat cu totul in anusul lui Cezar. Sfincterul anal s-a contractat involuntar, incercand sa elimine bucata aceea groasa si calda care il invadase!

- “Gurita, lasa curu’ moale. Nu strange!”

Desi tanar, Boby a spart deja destule pizde masculine si cunostea meserie. El s-a oprit din impins, lasand un scurt ragaz anusului virgin sa se obisnuiasca cu grosimea pulii care l-a patruns. Stand culcat peste Cezar, l-a muscat usor de ceafa, apoi i-a soptit la ureche cu blandete:

- “Gurita dulce, relaxeaza-te si astepata sa ti se obisnuiasca pizdulicea cu pula mea. In cateva minute n-o sa te mai doara deloc. Nu-s eu de vina, pula mea nu-i prea groasa, insa pizdulicea ta e neinceputa si trebuie sa se obisnuiasca cu pula. Dar dupa asta vei vedea ca o sa fie bine. Crede-ma! Garantat.” a incercat Boby sa-l linisteasca pe Cezar, sarutandu-l tandru pe gat si pe urechi.

Apoi a inceput sa impinga usor, pula lui puternica alunecand lent prin tunelul cald si stramt a lui Cezar. Acesta si-a cracanat la maxim picioarele lungane, care atarnau in afara patului ingust de o persoana, incercand astfel sa mai reduca din durere si disconfort. Cezar gemea incet, muscand perna din cauza durerii pricinuite de pula care avansa in el si era din ce in ce mai groasa catre radacina. Chiar se intreba daca nu cumva i-a crapat anusul, ca simtea la intrarea in cur o usturime puternica, ca o arsura.

- “Gurita scumpa, a intrat toata in tine!” a anutat Boby victorios. “Mi-am bagat toat pula in pizdulicea ta virgina si neinceputa. O sa te mai doara inca putin, dupa care o sa te simti minunat. Mai ai putina radare si fii cat mai relaxat!” a incercat Boby sa traga de timp.
- “Frate, ti-e usor sa vorbesti, ca stai peste mine si nu te doare nici macar in pula! Cum dracu sa fiu relaxat cu ciomagul tau bagata in curul meu pana la coaie?”
- “Inca un pic, Gurita mea. Stiu ca te doare acuma, dar o sa-ti traca repede si sa vezi dupa aia cand o sa incep sa te fut, ce misto o sa fie! Uite, o sa incep sa dau din cur si vei vedea ca o sa-ti placa!”

Boby a gemut usor, incantat de stransoarea anusului ingust si cald, care-i strangea pula intarita ca intr-o menghina. Apoi a inceput incet sa si-o scoata afara, gemand satisfacut pe masura ce capul umflat al pulii sale razuia peretii ingusti ai anusului lui Cezar. Cand a bagat-o din nou au gemut amadoi, unul de durere, iar celalt de placere. Boby a continuat cursa de penetrare la fel de incet ca prima oara, dar parca durerea simtita de Cezar nu mai era atat de puternica. Boby nu se grabea de loc, asteptand ca anusul sa se largeasca suficient si sa se obisnuiasca cu pula lui, iar pe Cezar sa nu-l mai doara. Isi golise deja coaiele si nu era nici o graba. Isi dorea placere maxima pentru amandoi. Din cand in cand Boby se oprea din impins si isi invartea pula ca o manivela in curul lui Cezar, ca sa-i lageasca mai bine gaura. Apoi il musca de gat si-i lingea urechile, ca sa-l tina cat mai excitat pe Cezar si sa-i dispara tensiunea generata de durere si disconfort.

La randu lui, Cezar a inceput sa geama si sa ofteze de placere, pe masura ce durerea disparea din curul lui, iar prostata sa era apasata din ce in ce mai des de pula teapana a lui Boby. Cezar s-a inrosit cuprins de rusine si de jena cand a ralizat ca-i placea sa fie futut in cur de catre Boby, ca isi dorea ca acela sa-l futa mai repede si mai tare. Dar din dorinta de a-l menaja pe Cezar, Boby il futea lent si cu calm, astepatand sa-i dispara durerea.

Foarte repede Cezar a invatat sa-si controleze sfincterele lasandu-le relaxate cand pula intra in el si strangadu-le cu putere cad aceasta facea cursa inversa, facand-l pe Boby sa geama de placere din ce in ce mai puternic. De fiecare data cand pula lui Boby intra pana la capat, coaiele lui tari si umflate se asezau pe fesele lui Cezar ca o perna, sporindu-i placerea. Iar cand Boby isi rotea pula, fesele lui Cezar erau frecate foarte excitant de flocii aspri si desi care-i margineau pula. Amadoi se simteau din ce in ce mai bine.

Deodata Boby a gemut cu putere, simtindu-si coaiele ca iau luat foc, apoi si-a dat drumul cu toata forta. A numarat sapte salve de sloboz fierbinte care i-au tasnit din pula, intrand adanc in curul lui Cezar. La sfarsit, epuizat si fericit, Boby s-a lasat cu toata greutatea peste Cezar, fara sa-si scoata pula din el.

- “Nu! Nu te opri! Baga mare si fute-ma in continuare!” a gemut Cezar disperat, vazand ca Boby nu ami dadea din cur. “Nu ma mai doare deloc! Acuma e OK! Vai ce mult imi place cum mai futi tu! Mai vreau! Fute-ma cat poti tu de tare!“

Auzind indemnurile pasionale ale lui Cezar, de curva corupta definitiv, inima lui Boby a crescut cat o roata de car. Avand experienta, Boby nu a raspuns imediat, lasandu-l pe Cezar sa fiarba in suc propriu, dar l-a excitat si mai tare, incepand sa-l sarute si sa-l mozoleasca cu lacomie, frecandu-si cu putere trupul paros si transpirat de spatele lui Cezar. Acesata a reactionat imediat:

- “Scumpul meu Boby, ma innebunesti de placere! Asa, asa! Freaca-ti de mine corpul tau paros de armasar, strange-ma in bratele tale musculoase, acuma sunt numai al tau! Ramai cu pula infipta in mine si fute-ma cu toata puterea!”
- “Gurita mea scumpa si dulce, mai lasa-ma un pic! Sa-mi trag si eu sufletul si sa-mi revina sangele in pula. Ca nu sunt masina de futut. De-abia am implinit 18 ani. Inca 3-4 minute de respiro si o sa te iau la futut, de o sa-ti sara fulgii! Ti-am spus eu, ca o ma sa rogi sa nu ma opresc din futut!”
- “Da iubirea mea, fute-ma, fute-ma si nu te opri! Sunt teribil de excitat! Mi-au luat foc coaiele!”
- “Asta era? Uite acus te rezolva baiatu’! Garantat! Treci in patru labe, dar ai grija sa ramai in pula mea!”

Cezar s-a postat capra, iar Boby cu pula infipta in curul lui, s-a culcat peste el si a inceput sa-i sarute cu pasiune ceafa si urechile.

- “Asa e foarte bine, Gurita scumpa! Am ramas cu pula bagata in tine, asa cum ai vrut tu.”

Mozolindu-i gatul si urechile, Boby i-a strans sfarcurile intarite intre degetele de la o mana, iar cu cealalta i-a luat cu putere pula la frecat. Cezar era in extaz:

- “Asa, asa! Ce bine eee! Freaca-te de mine si da din cur! Iubirea mea, fute-ma! Fute-ma cu toata puterea si goleste-ti din nou seva in mine! Vai, ma innebunesti de placere! Vai, imi vine slobozul! Boby, te iubeeesc!”

Imediat Cezar a inceput sa ejaculeze in jeturi lungi s...



    Login