Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO echipa sudata
Autor : Arcangelo - 2012-05-27
Citita de 7265 ori - Nota 7.65 (60 voturi)
Parintii mei isi dorisera dintotdeauna un atlet.Mama fusese gimnasta in tinerete si ulterior,dupa nasterea mea si dupa un accident -minor de altfel,se lasase de sport,insa ramasese cu o nostalgie deosebita pentru "vremurile bune de altadata".Tata,era un mare iubitor de sporturi de iarna,inota si facuse in tinerete judo...
doar ca eu am fost mereu un copil destul de firav,slabut si fara vlaga,iar incercarile lor constante de a ma transforma in atletul perfect au fost mereu sortite esecului din mai multe motive.
Mai intai,pentru ca de fapt pe mine nu ma atragea sportul de performata...de fapt,nici nu aveam energia pentru sportul obisnuit...oboseam foarte repede,nu aveam rezistenta fizica si nici motivatie sa ma fortez...
Cu o exceptie desigur -sa le fac pe plac parintilor.Si aici se poate spune fara menajamente ca esuasem lamentabil...
Desi reprosurile lor nu lasau loc de prea multe indoieli,incercasem multa vreme sa ma conving ca intr-un final or sa ma placa asa cum sunt...ca or sa ma iubeasca asa cum sunt.Nu s-a intamplat.
Cu ajutorul unui unchi care era profesor de sport la un liceu sportiv,reusisera (cu pile de fapt) sa ma transfere acolo,in ideea ca cine stie cum,am sa devin sub atenta lui supraveghere si intr-un mediu stimulator,un adolescent atletic,asa cum doreau.
Aiurea...eram cred ca fara exagerare spus,cel mai jalnic dintre elevii de acolo la sport,desi ma straduiam cu siguranta mai mult decat altii doar ca sa fac fata cat de cat.
In schimb visam cai verzi pe pereti...pe mine ma atrageau artele,frumosul,literatura,muzica,poezia,pictura...si baietii!
Evident,nimeni nu stia asta.Nici in familie,nici printre colegi...
Ma simteam foarte singur acolo -mai ales ca liceul era cu regim de internat.Nu gaseam puncte comune cu colegii mei -in marea majoritate baieti,care ajunsesera acolo pentru ca isi dorisera poate,sau pentru ca li se potrivea asta cat de cat.
Ca sa ma "integreze" cumva,unchiul meu ma bagase tot asa...profitand de influenta sa,in echipa de fotbal...
Evident nu ca jucator,nici macar rezerva nu eram potrivit poate.Eram mascota echipei...baiatul care se ocupa de chestii marunte administrative,colectionam echipamantele si le duceam la spalatorie de exemplu.aduceam rezerve de apa si energizante la marginea terenului...fleacuri.Asa mi se spusese cel putin,si din prima noastra excursie/cantonament,asa si parea sa fie.
Baietii erau foarte simpatici,atletici evident...plini de hormoni si pusi pe farse tot timpul...discutand mai tot timpul chestii "de baieti" (sex,jocuri,masini si sport -fotbal mai ales),in autocar sau oriunde altundeva.
Eu ma simteam pe langa...
Excursia/cantonament fusese platita in parte de catre parintii nostrii,cu doar unele contributii de la sponsori marunti -ca doar nu era vreo echipa vestita sau ceva si prin fundatia liceului care primea cei 2% din impozitul virat din salariile parintilor si rudelor,asa ca la hotelul modest in care ne cazasera nu erau cine stie ce conditii extraordinare.
Baietii urmau sa fie cazati claie peste gramada intr-un apartament foarte mare,cu 3 camere,pentru ca era mai ieftin asa decat sa aiba camere de doua persoane.
Antrenorul (profesorul de sport care imi era si unchi) a fost cazat in "luxul" unei camere mici,in care urma sa stau si eu inghesuit pe un patut pliant cumva.Asa era planul cel putin.
Prima zi de antrenamente fusese chiar frumoasa,calda si senina,cu o adiere usoara de vant cat sa faca caldura verii suportabila.Antrenamentul se terminase si baietii au mers la dusuri bucurosi ca alergatura se terminase...pentru ca totusi era o zi prea calda ca sa o petreci alergand dupa minge,si asta in mod competitiv,nu asa,ca o relaxare la iarba verde.
Evident,a trebuit sa merg si eu la dusuri cu baietii (dupa,urma sa strang prosoapele si echipamentele transpirate si sa le duc la spalatoria hotelului).
Apa curgand pe trupurile musculoase si foarte goale ale baietilor,glumele fara perdea de la dus,tachinarile,bataia cu prosoapele ude care a urmat acolo m-au dat gata!
Nici macar nu aveam cum sa ascund cat sunt de excitat,gol fiind si eu...inghitind in sec cu ochii cat cepele la bunaciunile de langa mine...dorind in taina sa fiu bagat in seama...si cu aceeasi putere,temandu-ma sa fiu bagat in seama acolo!
Si cica sa ai grija ce-ti doresti,ca s-ar putea sa se intample...
Alex,un baiat f bine facut si chipes m-a observat primul cum ma fofilam...cum ma uitam la baieti salivand,incercand sa-mi ascund erectia cumva cu amandoua mainile!
Evident nu a pierdut ocazia sa ma tachineze pe tema asta...ca sunt rusinos ca o fata mare...ca o Fetita,s-a corectat dupa,in rasetele baietilor...cica sa am grija cum ma aplec dupa sapun...ca nu se stie daca nu ma fute viorel -alt baiat misto,pe seama caruia faceau baietii glume,ca ii pipaia fara jena.
De fapt,Viorel asta cred ca ar fi futut orice ar fi prins,asa de horny era mereu...si dupa cum a ranjit la mine,precis nu s-ar fi dat in laturi sa ma calareasca chiar acolo,de fata cu toata echipa!
Si baietii parca nici nu vroiau altceva decat sa vada asa ceva,intr-atat il incurajau!
Asa ca Viorel asta,a venit langa mine si m-a intrebat de la obraz daca sunt "popo" si daca nu vreau sa i-o sug!
Baietii sorbeau raspunsul nu alta!
Doar ca nu venea nici un raspuns...eu ramasesem cu ochii in pamant(adica pe pula sculata a baiatului de fapt!),rosu ca un rac pesemne,incapabil sa articulez ceva...
Hai ma,sa-ti dau lapticu'...de la taticu'!,a contunat baiatul fara pic de jena,jucandu-se cu pula aia mare si atat de frumoasa...
Era curbata in sus un pic,si ridicata mult,de aproape ca se lipea de abdomenul pe care pufusorul ce urca de la sex in sus pana la buric,ramasese neepilat,spre deosebire de blanita de mai jos,rasa.
Hai,treci la aparat! -a continuat baiatul,nerabdator si m-a prins cu mainile de cap,presandu-ma sa ma aplec.
Era mult mai puternic decat mine evident,si oricum rezistenta mea a fost destul de firava....m-am pomenit ingenunchiat in fata lui,inghitind in sec in fata pulii sculate din fata mea.
Hai,fi "fetita" cuminte si ia acadeaua la supt,a zis el cu voluptate...era limpede ca asta nu era vreo gluma,si chiar isi doreste rau de tot sa i-o sug chiar acolo,pe loc.
M-a lovit cu pula peste obraz incet si apoi a trecut-o peste buzele mele.
Hai,gurita mare,a zis de undeva un baiat -poate Alex,in timp ce restul stateau adunati cerc in jur,dornici tare sa vada scena!
I-e rusine ,ma...a comentat Cristi...ca se vede ca vrea pula...
Sigur ca vrea...nu Tzache? -a zis si Razvan de colo...
Poate vrea de la mine,s-a bagat Alex in fata cu pula sculata si belita drept sub nasul meu!
Ba! -a facut Viorel la el,io primu' da!? -dupa,puteti sa-l futeti toti,da' io vreau sa dau o muie acum!
Hai ba,a facut la mine...ce mai astepti,sa ma rog de tine?! -suge acolo! ,a poruncit.
Nu stiu ce a fost...poate tonul autoritar si intimidant al baiatului care ma domina,poate dorinta navalnica pe care nu mi-o mai puteam infrana...ideea e ca m-am trezit cu pula baiatului in gura,sugand chiar din momentu' ala!
M-a apucat cu mainile dupa cap,fortandu-ma sa o sug adanc,bagandu-mi-o pe gat pana la radacina si lasandu-mi timp doar cat sa mai respir,cand ma vedea ca icnesc...
Baietii in jur faceau galerie,cate unul "ajutand" si tragandu-ma de cap mai tare in pula,cat sa ma vada ca gem!
Hai ca-ti place a comentat Ionut...
Mai lasa-l ba sa ne suga si pe noi,nesatulule,a facut si Cosminel,un baiat care imi paruse pana atunci tare dulce altfel...
Da' Viorel,parca nici nu auzea,ma tragea cu capul in sus de ciuf,cat sa-l vad cum se stramba incruntat,apoi i-am simtit picioarele ca tremura ca de la un fior,si brusc aveam gura plina cu laptele baiatului!
M-a mai tinut doua clipe asa,apoim-a lasat liber zicand-ui lui Razvan,care era langa el: asta mic e bun de pula...stie sa ia muie calumea!
Si Cristinel nu a asteptat sa ma dezmeticesc,s-a postat in fata mea,cu pula lui micuta da' tare (avea doar vreo 10 centmetrii) de care tot faceau baietii haz (il poreclisera pu...



    Login