Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O dorinta nebuna
Autor : virginul87 - 2013-04-29
Citita de 6302 ori - Nota 7.50 (26 voturi)

Partea I

O zi de vara foarte calduroasa, nu cadea niciun strop de ploaie, cat mi-am dorit sa ploua cat de putin mai racorea putin atmosfera, dar acest lucru nu s-a intamplat decat pana intr-o seara neasteptata.

Vineri seara, orele 22.00, iesisem de la serviciu, incalzit complet, coplesit de indatoririle muncii, o iau agale pe jos in drum spre casa. Mergand incet si fara graba stiind ca tot weekendul is liber, am zis sa o iau mai pe ocolite, ca timp este si graba ioc. Asa ca inconjor putin centrul si o iau mai pe la dos. Ma opresec la un butic si beau o bere-doua. Platesc chelnerului si ma indrept spre casa, ora 23.45, mai aveam o liniuta la baterie si a inceput sa ploua usor.
In fata mea vad o masina neagra, parea ca "danseaza" am zis poate e ceva in inchipuirea mea. Dau sa ma apropii de ea, parea ca cineva se fute in ea, nu am ezitat prea mult si mi-am continuat drumul, in sinea mea, uite altii se fut si eu nu am parte de o pula adevarata.
Cand dau curba sa intru la mine in cartier opreste in fata mea o masina de culoare argintie cu 8 locuri si cu geamurile fumurii. Geamul din lateral spate se deschide si iese un miros de fum gros(nefiind fumator, am simtit puternic mirosul) imi face semn sa ma apropii.

La o prima infatisare un individ, mai colorat, poate din cauza luminii difuze, imi apare in fata si ma intreaba...
-Aleea virtutii, stii unde este?
-Da, este in apropiere de Real.
-Stii cum pot ajunge acolo, ca soferul meu e putin neinitiat cu orasul.
-Da, si am inceput sa-i explic.
-Vin-o mai aproape ca nu inteleg ce mormai.
M-am apropiat, atunci l-am zarit pe tip mai bine. Avea in mana stanga tigara aprinsa si i se vedea bustul gol. Din curiozitate m-am apropiat mai tare, vazand pe cineva ca facea urcusuri si coborasuri cu capul, deci sugea. Dupa claie parea o tipa. Ma apropii mai tare si...a prinde lumina din masina, apoi totul din interior s-a conturat.
-Ce ziceai? ma intreaba el din nou.
-Cu ochii indreptati spre pula lui si lingadu-ma pe buze, ii vedeam pula cea voluptoasa si cum tipa lingea din greu coaiele acestuia, ii repet din nou drumul catre aleea virtutii.
Vazand ca nu ma uit deloc la el, imi zice...
-Ti-ar placea sa ma sugi? Nebunule!
Din instinct sau din vointa nebunatica am zis DA! si m-a invitat in masina lui.
In masina un fum gros, un miros de pula si o tipa care sugea incontinuu.
Imi zice sa-i explic soferului pe unde sa o ia, nu apuc sa termin fraza ca tipa ma desface la pantaloni si imi cauta pula sa o suga. Cand sa pun mana pe parul ei, surpriza, avea peruca, era un tip cu fata mai de fata, cu buzele rosii ca para focului si un miros de te topea la prima vedere, am lasat-o sa-mi caute pula. Boss-ul(aflat ulterior), si-a stins tigara, a dat comanda ca Roni ("tipa" cocheta), sa ma dezbrace la funduletul gol.
-Ai mai supt pule pana acum? ma intreaba Boss
-Nu, e prima data, dar ma tenteaza.
-Atunci, inseamna ca esti virgina.
-Da, si mi-ar placea sa o simt toata in mine.
-Foarte bine.
Roni, ma dezbracat complet, s-a uitat la mine si a ramas putin muta, Boss are tate si burta!
Intr-adevar am si imi place cum arat.
-Foarte bine, vei avea numele de scena, ia zi cum te cheama?
-Andrei, am zis mai incet.
-Iti voi zice, Gumi, iti place sau nu, asta va fi numele tau.
-Imi place, uitandu-ma indelung in ochii lui.
-Acum aseaza-te in genuchi in fata mea si apucate sa-mi sugi pula, ca si cum ai suge o acadea.

M-am asezat in fata lui eram gol, stateam in genunchi simteam o briza rece la gaurica mea, Roni imi tot baga in fund un spray, cred ca imi facea spalaturi oricum era rece.
Pula Bossului era in stare flasca, am supt ca disperatul dar cum? Am luat-o in gura doar capul,incetisor cu limba il loveam peste capul pulii, vedeam cum mugeste de placere, pana am bagat-o complet in gura si o sugeam ca pe banana, ii placea la nebunie si-a pus mainile in jurul capului meu si ma futea in gura. Imi placea, eram nebun dupa pula lui, ce mai conta, vroiam toate pulele din orash:). Dintr-o placere nebuna si-a dat drumul in gura mea si eu pe podeaua masinii, zicandu-mi incetisor la ureche, inghite si am inghitit(nu vroiam la inceput, dar m-am conformat).
-Esti buna la supt, dar nu experimentata, ia peruca asta de aci ca sa ma pot excita din nou si de acum apucate din nou si intareste-l.
Si dai la supt, si dai din nou si suge si rupe si intoarce-l si rasuceste-l, dar tot nu dadea se ridice, pana dupa supt cred ca vreo 5-15 minute fara oprire, incepea sa se ridice.
-Boss, e pregatita, zice Roni.
-Foarte bine, da-mi prezervativul ala.
Ia Boss prezervativul si mi-l da mie, pune-l cu gura, imi zice. M-am conformat, l-am pus cu gura.
-Acum ridicate si vina la tata sa te futa.
Eram pt prima data in postura de curva, nu am experimentat acasa cu niciun dildo sau ceva. O vroiam in mine cat mai repede. Pula mea era flasca, nu dadea semne ca se va ridica prea curand.

Boss se aseza pe jumatatea banchetii a masinii si imi zice.
-Desfa picioarele, Gumi a mea.
-Asa? Am desfacut picioarele si m-am intors cu spatele la el, am cazut incetisor spre el si am simtit cum pula lui tare, calda si unsuroasa imi aluneca in fundul meu cel stramt, virgin si infocat de dorinta de a fi futut.
-Acum futate, singura.
Ma futeam singura, in timp ce Roni, imi sugea pula sau incerca sa mi-o suga.
Si am inceput sa fac coborasuri si urcusuri cu propriul meu cur. Simteam cum ceva in mine explodeaza, cand mi-o bagam adanc era durere, cand mi-o scoteam era placere, a fost un dute-vino, dulce-dureros. Ma miscam incet, pana dintr-o data cand Bossul ma trage spre el si imi zice, acum stii pozitia, da-i mai tare si am dat, si am dat si am dat, pana sa plictisit de pozitie si imi zice, schimbam, dar nu aici in casa.

Intr-adevar, atunci am sesizat ca masina se oprise si eram intr-o curte si ploua din ce in ce mai tare.
Ma ridic din pula lui, imi trage 2 palme la cur si imi zice sa cobor.
Eram toti 3 goi, Boss ii zice lui Roni, sa-mi bage in cur un fel strap-on electric cu prindere de picioare, infascandu-l adanc. Boss si-a tras pe el un halat si a intrat in casa.

Cu un sarut dulce din partea lui Roni, imi zice.
-Vei avea parte de cea mai frumoasa noapte.
-Asta mi-am dorit din totdeauna.
-Maine dimineata vei fi tratata ca o regina.
-Nu e asa ca e frumos sa fii fututa?
-E frumos si ai sa vezi ca merita.

Am intrat in casa Bossului, era uriasa, si plina de chelneri, oameni. Toti imbracati eu si Roni goii pusca si uzi. Boss sa dus sa se schimbe.
Am asteptat aman2 in fata usii ca niste sclavi in caldura, cu capetele aplecate, cu pulele la vedere si uzi.
-Cat mai asteptam aici? l-am intrebat.
-Nu pune intrebari! mi-a retezat-o scurt.
Oare de ce? Toate lumea ne privea mirata.
Aud vocea Bossului de la etaj, zicea sa urcam sus.
Am urcat, strap-onul isi facea inca efectul, dar in timp ce urcam il simteam cum lucreaza din greu. Imi placea.
-Roni, imbrac-o pe Gumi si veniti jos la masa.

Am intrat intr-o camera, mai exact dressing plin de haine de femei.
-Ia pune asta pe tine si asta si asta si asta. Ce erau mai exact, un sutien pt tatele mele de cupa mica, bikini si o rochie rosie, cu niste papuci fara toc, m-a machiat, eram bruneta si am coborat jos.
Toti isi vedeau de treaba, nimeni nu a ridicat capul. Atunci Boss, ma ia de mana ma sarute dulce pe gat, prinzand in palma lui mare buca mea stanga, impingandu-ma in cealalta camera.
Am traversat acel living-room, imens, cu multe persoane, in jur de 12 barbati si 4 femei, care mancau de zor, imbracati frumos, curati si frumos mirositor. Am intrat intr-o camera mai intunecata, si Boss s-a repezit spre mine, mi-a rupt hainele de pe mine si m-a aruncat pe un pat, imens, cu oglinda dasupra cat si pe peretii camerei. A dat drumul la o melodie placuta.
In timpul acela a intrat si Roni in camera, cu un aparat si ia zis, pune-l in functiune cat lipsec eu 15 minute.
Era un dildo electric, la priza controlat printr-o telecomanda cu fir. Mi-a zis, da-ti tot jos exceptie sutienul si bikini si punete capra aici pe marginea patului.Tu Roni, invat-o sa suga ca o profesionista.

El a parasit camera si am ramas doar eu cu Roni si cu aparatul ce imi parea a fi urmatorul meu partener timp de 15 minute.
Si dai batai, m-am apucat de supt. Aparatul acela era la mana lui Roni, cu o pula mai lunga decat a lui boss si mai groasa mi-a dat sa o sug iar aparatul imi perfora curul.

15 minute au fost de chin, nu mai era placere (asta mi-am dorit hardcore). Eram plin pe fata, cur, spate, burta de sperma lui roni, ejacula ft des.
Dupa ceva timp, nu stiu daca erau 15 minute sau mai mult intra in camera un tip, dupa miros nu parea a fi boss, parea beat. Da aparatul la o parte, ii face semn lui Roni sa plece.
Acesta ma trage de o mana, pune mana pe tatele mele, imi trage 2 palme la cur si imi zice cu o voce dura, ia si suge. Dupa supt in draci si curul in flacari de la aparat, ma ia si fute. Ma pune capra, pe marginea patului isi baga pula lui cea groasa fara prezervativ in curul meu cel incalzit si incepe sa ma futa in draci de tipam de durere si placere, ii simteam pula pana in abdomen. Mi-a prins ambele maine la spate nu aveam cum sa-mi fac laba si ma tot futea, futea, futea pana a zis, schimbam pozitia. Si a schimbat-o, sa asezat pe spate pe pat, mi-a zis vin-o pe deasupra si futate, este cea mai buna pozitie pt orice virgin, te poti penetra cat ai nevoie, am schimbat vreo 4-5pozitii pana a explodat. Pula lui umplandu-mi gura de sperma, pe care am dat-o afara si a zis, las-o acolo sa se usuce si a parasit camera.

Si uite asa au intrat toti 12 bar...



    Login