Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO bataie de Revelion (2)
Autor : dorian85 - 2018-07-20
Citita de 5143 ori - Nota 7.72 (258 voturi)
Relu nu se mai satura sa admire acel trup superb. Pur si simplu il manca din ochi si mii de fluturi se zbateau in stomacul lui. Ca vrajit, Relu a cazut in genunchi la picioarele lui Valy si incet, parca cu teama sa nu se termine visul acela frumos, a inceput sa sarute si sa linga pula aceea mare si teapana care-i statea generos la dispozitie. Revenindu-si putin, a luat-o in gura si a inceput sa o suga cu o pofta imensa, plescaind de placere. Valy statea linistit lasandu-l pe Relu sa-si satisfaca placerea, apoi l-a prins de cap si a inceput sa-l futa in gura, scurt si indesat, lovindu-i ritmic omusorul cu capul pulii imens si ingrosat. Relu se tinea tare, desi il durea gatul si-i venea sa vomite de fiecare data cand capul acela imens il lovea ca un berbece in gat.

- “Tine-te bine amice, ca vreau sa-ti fac un deep-throating, adica sa te fut in gat,” a rostit Valy printre gemetele lui de placere. “Ai grija sa nu vomiti, ca mi se face sila si am plecat imediat acasa!”

Relu a aprobat dand din cap, avand gura ocupata cu pulanul imens a lui Valy. Acesta si-a scos pula din gura lui Relu, l-a luat in brate si l-a culcat pe canapea cu capul lasat in jos la marginea ei. Apoi punandu-se in genunchi si-a bagat pula adanc in gatul lui Relu, pana cand coaiele lui paroase s-au proptit de buzele plina de saliva ale lui Relu. Valy l-a mai lasat un pic, pentru ca gatul lui Relu sa se acomodeze cu pulanul lui mare si gros, dupa care a inceput sa-l pompeze incet si gospodareste, incercand sa-i faca cat mai putin rau partenerului sau. Cand si-a dat seama ca Relu cunostea tehnica si nu era un incepator Valy a inceput sa mareasca ritmul si intensitatea loviturilor de berbece pa care la dadea cu pula, iar din gura lui Relu au inceput sa iasa spume de saliva care se prelingeau in jos pe barbia si pe gatul sau.

Relu se simtea ca-n paradis cu pula lui Valy bagata in gatul lui pana aproape de stomac nefiind deranjat deloc ca de-abia mai respira si spume de saliva i se prelingeau din gura. Desi a luat multa muie pana atunci, niciodata in viata lui Relu n-a fost futut asa de bine si de profund! Efectiv era incantat ca Valy era un expert in deep-throating si se potriveau atat de bine. La randul sau Valy era la fel de satisfacut si nu se mai satura sa dea cu putere din cur bagandu-si pula in Relu pana la coaiele paroase si pline de saliva care se scurgea din gura lui.

- “Esti foarte valabil, dragul meu. Exact pe gustul meu. De mult n-am mai futut asa de bine in gat pe cineva. Cum vrei sa imi golesc seva? Afara sau in tine? Direct in gat sau o vrei in gura, ca sa-i simti gustul si aroma ?”
- “Mhochor! Mrungh! Huhh!”
- “Ce-ai zis? Nu inteleg nimic! Stai asa, sa-mi scot pula din gatul tau. Gata. Acuma poti sa-mi spui.”
- “Ingh! Cum naiba sa vorbesc clar cu pula bagata in gatul meu? Deci, da iti vreau seva in gura, ca sa o simt si sa o inghit pe toata. In general ma dau in vant dupa seva barbateasca si nu-mi place sa ratez nici o ocazie.
- “Hai ca-mi vine slobozul! Casca gura mare, ca sa nu pierzi nimic din seva mea.”

Valy si-a proptit capul pulii intre buzele acestuia. Imediat Relu a simtit cateva rafale de sperma calda care i-au umblut gura si pe care a inghitit-o pe nerasuflate. Din cauza efortului pula lui Valy a iesit dintre buzele lui Relu si urmatoarele jeturi de sperma i-au stropit fata si ochii.

- “Scuza-ma dragul meu, dar eram in extaz si nu mi-am mai tinut pula cu mana.”
- “Nu-i nimic. Da-mi acum pula sa-ti o curat si sa sug de restul de seva din ea.”
- “Sigur, dragul meu. Dar lasa-ma sa-ti curat fata de sperma si sa-ti o ofer in gura, pentru ca e mai multa decat cea mai ramas in pula pe traseu.”

Valy s-a aplecat si i-a lins fata cu limba culegand toata sperma imprastiata pe ea. Dupa aceea printr-un sarut i-a oferit-o lui Relu, care in sfarsit a reusit sa-i simta gustul acela special, puternic si foarte masculin, un gust personal pe care nu l-a mai simtit pana atunci.

- “Acum e randu tau. Ridica-te ca sa-mi cureti pula si coaiele.”

Relu s-a ridicat de pe canapea si s-a pus meticulos pe treaba spalandu-i cu limba pula si coaiele paroase, lasandu-le curate, stralucind in lumina lustrei din camera.

- Dragul meu, am vazut ca ai insistat mai mult cu limba pe sub coaiele mele si le-ai lins cu multa pasiune. Daca-ti place chestia asa de tare, poti sa-mi faci un rimmig.”
- “Da, imi place enorm tot corpul tau! Daca vrei sa ma lasi, as vrea sa-ti sarut si sa-ti ling tot trupul acesta frumos ca de zeu, care ma innebuneste!”
- OK! Si mie imi place sa fiu lins si supt peste tot, dar nu uita de fund, ca acolo imi place cel mai mult. Eu ma voi relaxa putin pana cand o sa-ti satisfaci placerea. Dupa aia vreau sa te fut si in cur, ca sa ne fie noaptea perfecta si sa incepem Noul An cu un futai pe cinste.”

Stimulat de indemnurile incurajatoare ale lui Valy, Relu s-a pus pe treaba si a inceput un “full body licking” bestial, acoperind fiecare centimetru din trupul acela superb cu sarutarile si mangaierile facute cu limba. Body lickingul era una din placerile deosebite, dar secrete ale lui Relu. Placerea de a linge si saruta trupul partenerului incepand de la cap si terminand cu degetele de la picioare era imensa, depasind chiar placerea pe care o simtea cand era futut. In plus, in asemenea situatie el era persoana activa, avad sub contolul lui total atat trupul cat si senzatiile traite de partenerul sau.

Valy i-a acoperit cu sarutari fata nerasa a lui Valy, ochii lui mari cu gene negre si lungi, parca date cu rimel, urechile rosii de excitare, apoi a coborat cu limba pe gatul lui vanjos, s-a jucat putin cu marul lui Adam, foarte proeminent si acoperit de perii de la barba nerasa de cateva zile.

Dupa aceea si-a indreptat atentia asupra pieptului masiv si musculos, cufundandu-si fata in blanita lui moale, neagra, deasa, creata si usor transpirata . Relu a netezit cu limba perii aceia creti si rebeli, scotand la lumina cele doua sfarcuri negre si intarite, ca doua mure pe care a inceput sa le suga si sa le muste in joaca. Surprins in mod placut, Valy a inceput sa geama usor la fiecare atingere a sfarcurilor sale sensibilizate de excitare.

Dupa aceea, Valy si-a pus bratele sub cap, dezvelind causul subsuorilor sale tapetate abundent cu acelasi par neagru si cret. Relu a inteles imediat gestul lui Valy, care l-a invitat fara vorbe de prisos sa se ocupe si de acel loc mai intim si mai ascuns. El si-a plonjat fata in causul lui paros si umed inspirnand cu placere mirosul acela extrem de excitant, un amestec subtil de transpiratie de barbat tanar si dezodorizant puternic, de buna calitate. Apoi a inceput meticulos sa netezeasca cu limba carliontii negrii si creti atat de pregnanti si de virili. Valy era in culmea extazului, murmurand incantat:

- “Asa, asa! Linge-ma bine! Oh my god, ce misto poate sa fie! Dragul meu, limba ta face minuni!”

Dupa ce a terminat de lins ambele subsuori, Relu si-a continuat jobul lingand abdomenul ferm si musculos, urmand dunga de par negru si cret care cobora in jos, unindu-se cu tufa mare de floci din zona pubiana. In zona buricului, ascuns bine de parul lui cret, Relu a insitat mai mult, stiind din proprie experienta ca era un punct foarte sensibil si excitant pentru foarte multi barbati. Si tianad cont de reactia lui Valy, Relu nu s-a inselat deloc:

- “Ahhh! Nebunule! Ce poti sa-mi faci! Mama mia, ce misto poate sa fie! Asa, asa! Hai, fute-mi buricul cu limba! Da, da! Asa e foarte bine! Nu te garabi, ca mai vreau.”
-
Usor, usor, tot lingand, Relu a ajuns cu nasul la radacina pulii lui Valy care se inalta falnica ca un catarg. Fara sa mai stea pe ganduri Relu s-a apucat costiincios sa o linga de jos in sus, dar Valy l-a oprit cu fermitate.

- “Mai las-o in pace, dragul meu, ca ai supt-o destul! Pentru ea am alte planuri! Mai bine i-am coaiele la supt si linge-ma intre picioare.”
- “Dorinta ta e porunca pentru mine, dragule!” a glumit Relu, incantat ca i se permite sa-si continue jobul.

Valy si-a ridicat picoarele in sus pentru a-i usura accesul lui Relu in zona coaielor si a perineului. Relu neavand nici o jena sau retinere, a luat pe rand fiecare testicul de-a lui Valy si a inceput sa-le suga cu o reala placere. Dupa aceea a inceput sa-i linga zona inghinala si perineul, tapetate bine cu floci. Cu toate ca Valy era un tip pedant si extrem de curat, totusi dupa o noapte de petrecere, se degaja din zona aceea un miros de pula si de sudoare masculina care accentua starea de extaz a lui Relu. Fiind in culmea excitarii el nici macar nu a realizat cand i-a venit slobozul, asa ca a ejaculat pe cearceaf fara sa se mai poata abtine. Cat il priveste pe Valy, acesta gemea si mormaia de placere, apasandu-i cu palmele capul lui Relu, ca sa stea cat mai mult timp cu limba intre picioarele sale flocoase.

Dupa ce a scapat de apasare, Relu a vrut sa continue lisul cu coapsele puternice si musculoase ale lui Valy, dar iarasi a fost oprit.

- “Stiu ca vrei sa-mi lingi si picioarele, dar n-ai tu atata saliva cat par am eu pe ele. Sa o lasam pentru alta data. Hai mai bine sa-mi speli labele cu limba si sa-mi sugi degetele de la picioare. Sa nu-ti fie sila, pentru ca am facut dus inainte sa vin la petrecere. Mor de nerabdare sa mi le lingi. De mult n-am mai avut o astfel de placerea. Putine persoane sunt dispuse la fetisul asta.”
- “Prietene, fii fara grija. Te asigur ca placerea va fi reciproca, mai ales ca ai niste labe puternice si extrem de virile. Sa tot ling asa comoara de talpi.”

Imediat Relu s-a apucat de treaba. A luat laba piciorului drept si a scos soseta de pe ea, apoi a inceput delicat sa-i linga talpa musculoasa dar fina, fara urma de bataturi. Era evident pentru Relu ca Valy era un tip pedant care isi ingrijea regulat picioarele, fie si numai pentru placerea de a le oferi pentru lins partenerilor. Nici vorba de miros sau gust neplacut, doar un usor iz mentolat, probabil de la dezodorizantul pentru picioare. Acelasi lucru si despre degetele de la picioare, cu unghile ingrijite, taiate scurt si rotunjit, o adevarata placere sa le cureti cu limba si sa le sugi in gura ca pe niste penisuri mai mici. Valy era in extaz si gafaia sacadat, superincantat de prestatia lui Relu.

- “Ahh! Nebunule! Ce meserie ai in tine! Asa! Asa! Suge-le bine! Oh my god, esti bestial dragul meu! Mi-ar place ca-n fiecare sera sa-mi speli picioarele cu limba ta catifelata. Oh my god, ma innebunesti de placere si ma exciti la culme!”
- “Prietene, n-am nimic in contra! Iti sa-ti stau oricand la dispozitie!”

Relu nici nu si-a terminat bine treaba la celalat picior, ca Valy grabit s-a rasucit pe burta apoi s-a pus capra pe genunchi si pe coate, bombandu-si cu putere fundul in sus, gata pentru actiune. Dar ce actiune!

- “Dragul meu, nu mai pot de nerabdare. Te rog sa treci la treaba si sa faci ce mi-ai promis. Vreau sa imi faci un rimming meserias, sa-mi lingi bine fesele si fundul, dupa care vreau tare mult sa-mi futi rozeta cu limba. Sper ca te pricepi sau trebuie eu sa te invat?”
- “Draga Valy, fii calm ca ma pricep, doar nu sunt un copil. O sa-ti fac un rimmig pe care sa-l tii minte toata viata. Lasa-ma sa-mi fac loc intre picioarele tale si stai relaxat. Limba mea e experta in treaba asta, iar eu mor de placere sa te satisfac. Mama mia, ce fund fantastic ai! Deja imi ploua in gura. Yumy, yumy!”

Fara sa mai piarda timpul Relu s-a apucat de treaba si a inceput sa-i linga de jos in sus fesele paroase terminand sus, in zona salelor si a santului sacral de deasupara fesierilor. Acoperind fiecare centimetru, Relu a reusit cu sarguinta sa-i linga complet bucile lui Valy netezind cu limba perii aceia negri si creti, care stateau frumos aliniati parca ar fi fost pieptanati. Fiecare pasa a limbii sale pe feselee acelea ferme si musculose il excita la culme pe Relu, care era in culmea extazului. Iar Valy abia mai putea sa respire de excitat ce era. Gemea si gafaia ca un cal de cuse.

Apoi Relu si i-a indepartat cat mai mult fesele pentru a-si face loc sa linga in santul dintre ele si sa ajunga mai usor la rozeta lui Valy acoperita cu smocuri de floci negri si creti. In cele din urma Relu a eliberat calea si varful limbii sale a atins rozeta maronie care palpita la fiecare atingere. Largindu-l si mai tare, Relu si-a bagat bine fata intre bucile lui umede de saliva si a inceput sa-i linga rozeta. Valy era transportat in alta lume si repeta neincetat:

- “Asa, asa! Linge-ma cu putere! Asa! Hai acum, baga-o in curul meu si fute-ma cu ea ! Asa! Asa! Fute-ma bine! Asa! Mai adanc! Mai adanc! Baga-o pe toata si roteste-o in curul meu! Daaa! Asta e! Asa e e foarte bine. Dragul meu, o sa mor de placere chiar acum!
- “Dragul Valy, ai un cur fantastic si nemaipomenit de bun! Nu ma mai satur de el! Ma bucur foarte tare ca iti place cum te ling si te fut in cur! Yumy! Yumy!”

Relu a continuat sa-l linga si sa-l penetreze cu limba in fund pe Valy, spre satisfactia lor reciproca. Valy era atat de incins incat abia mai rezista si a cerut schimbarea rolurilor:

- “Dragul meu, esti fantastic! Nimeni pana acum nu mi-a facut un full body licking si un deep rimming atat de grozav. Meserie! Cu limba ta de aur m-ai adus in pragul ejacularii, dar eu inca nu vreau sa-mi dau drumul. Asa ca hai repede sa schimbam locurile. Treci in patru labe, pe coate si pe genunchi, ca sa te pregatesc de futai.”
- “OK! De cand imi doresc lucru asta! Dar asteapta putin sa aduc cele necesare. Nu credeam sa am nevoie chiar in noaptea asta.”
- “Bro, nu stiai ca daca iti doresti ceva cu adevarat se implineste? Apropo, mie imi place la pula goala, fara cauciuc, dar fiind prima oara, hai sa o facem cum vrei tu.”

Relu a scos repede dintr-un sertar prezervative, spray lubrifiant si o sticluta cu poppers.

- “Dragul meu, ce ai in sticluta aia mica? Poppers?”
- “Da. Te deranjeaza? E pentru mine.”
- “Banuiam eu ca nu mai esti virgin, dar chiar crezi ca ai nevoie?”
- “La ce dotare ai prietene, crede-ma ca mi-e frica ca o sa ma spargi si o precautie in plus nu strica.”

Relu a luat sticluta si s-a postat in pozitia indicata de Valy. Acesta i-a largit bine fesele netede, perfect epilate si a inceput sa-i linga rozeta. Din cand in cand, pentru placerea lui Relu, il penetra adanc cu limba lui mare si puternica. Evident ca Relu gemea de placere si gafaia ca un cal. Dupa aceea, desi avea lubrifiant la dispozitie, Valy a scuipat o flegma mare in fundul lui Relu pe care a indesat-o inautru cu doua degete. Apoi Valy a inceput sa-si roteasca degetele in rozeta lui, largindu-o cat mai bine. Dupa care iar a scuipat si din nou i-a masat rozeta cu degetele. A facut treaba asta de cateva ori, apoi si-a ales un prezevativ potrivit pentru dotarea sa extragabaritica si tacticos l-a tras pe pula. Continuand meticulos pr...



    Login