Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO bataie de Revelion (1)
Autor : dorian85 - 2018-07-18
Citita de 6562 ori - Nota 7.61 (276 voturi)
Neintelegerile dintre ei s-au acutizat in ultima perioada. Relu era pus pe cearta si avea chef de scandal. Mai mult, simtea nevoia acuta, aprope fizica, sa-l ia la pumni pe iubitul sau. Relu isi stapanea cu greu furia, iar pe fata frumoasa, usor nerasa a lui Valy se putea vedea aceeasi crispare si incrancenare. Lipsea doar o scantaie care sa declanseze explozia.

- “Valy, tu nu ma mai iubesti deloc!” a rostit Relu furios, inclestandu-si pumnii gata de lupta.

Relu si Valy erau impreuna de doi ani. Pentru a pastra aparentele, lumea stia ca sunt colegi de apartament cu dormitoare separate, ca sa-i coste mai putin chiria. Dar de fapt ei foloseau un singur dormitor, dormind in acelasi pat.

Cei doi tineri s-au cunoscut la o petrecere de Revelion data de un amic comun. Petrecere a fost ca de obicei cu bautura multa, dans zgomotos, femei frumoase si distractie maxima. Relu a fost atras de Valy de cum a dat cu ochii de el. Cu siguranta Valy era un tip chipes si seducator, genul de barbat macho. Inalt, zvelt, cu barba abia mijita si un zambet criminal, Valy atragea privirile tuturor din incapere indiferent de sex. Relu urmarea de la distanta miscarile elastice ca de felina ale lui Valy, inghitind in sec pentru ca banuia ca nu avea nici o sansa. Valy era un barbat adevarat. Fiind doi barbati tineri, abia trecuti de 20 de ani, se putea crede ca au venit la petrecere insotiti de partenere. Total neadevarat.

Relu era singur de cand a rupt relatiile cu ultimul sau iubit. Iar Valy parea sa fie si el singur, pentru ca a sosit la petrecere insotit numai de o sticla de vin pentru gazda. De aceea lui Relu i s-a parut cam ciudat ca un tanar atat de seducator, sa vina la petrecerea de revelion fara o femeie. Dar probabil ca si el a terminat o relatie de curand si e singur, a continuat Relu sa presupuna, uitandu-se lung dupa Valy. Singur dar straight, a concluzionat Relu. Continuand sa-l urmareasca cu privirile pe acest tip atat de sexi, Relu isi musca buza inferioara dezbracandu-l de haine cu ochii mintii, lingandu-i cu limba mintii tot corpul bine facut, sarutandu-i buzele umede si carnoase cu buzele minti, mangaindu-l intre picioare cu mainile mintii.

De la atata imaginatie Relu s-a trezit cu o erectie de toata frumusetea si a trebuit sa iasa repede pe balcon, sperand ca racoarea avea sa-i calmeze excitatia. Se simtea singur si trist privind in jos la oamenii de pe strada care mergeau chiuind si razand fericiti. Deodata a auzit in spatele lui deschizandu-se usa si l-a zarit pe Valy venind catre el. Inima lui Relu a inceput sa bata nebuneste.

- “M-am gandit sa iau o gura de aer proaspat”, a spus Valy apropiindu-se de balustrada balconului. ”Prospat dar cam rece”, a continuat el, imbratisandu-se strans cu ambele brate ca sa se fereasca de frig.
- “Mda”, a mormait Relu gatuit de emotie. Isi simtea limba mare si umflata, umplandu-i toata gura ca un calus de bumbac. “Buna, eu sunt Relu”, a reusit el sa spana in cele din urma.
- “Valy”, a zis Valy zambind larg si a intins o mana pentru salut.

Relu a simtit ca Valy a tremurat cand si-au strans mainile. Probabil din cauza frigului. Relu si-ar fi dorit ca tremuratul acela sa fi fost cauzat de o atractie, dar era constient ca era numai o dorinta imaginara de a sa. Cei doi stateau umar langa umar si se uitau la lumea vesela si zgomotoasa de pe strada.

- “Cu siguranta ca oamenii astia se distreza din plin”, a comentat Valy referindu-se la un grup de trei persoane care mergeau pe strada vorbind zgomotos, razand si agitandu-si in aer caciulile imblanite.
- “Cam asa ar trebui sa ne simtim cu totii de Revelion”, a replicat Relu cu o nuanta de regert in glas.

Valy s-a intors catre Relu si l-a cercetat curios cu privirea:

- “S-ar parea ca iti lipseste ceva sau cineva.”

Dar Relu nu i-a raspuns si a continuat sa priveasca la lumea de pe strada. De dupa un colt au aparut doi tipi razand fericiti. S-au oprit in dreptul unui stalp si au inceput sa se sarute.

- “Ia uite la ei!” a exclamat Valy intrigat.
- “Nu esti de acord cu asta?” a replicat Relu, intorcandu-se care Valy.
- “Cine sunt eu sa aprob sau sa critic? In plus e Revelionul. Oamenii au voie sa faca orice lucru pe care in mod normal nu l-ar face.”
- “Cum ar fi?” a intrebat Relu uitandu-se la cei doi tipi care continuau sa se sarute fara sa le pese de cineva.
- “Cum ar fi, ceea ce fac cei doi de acolo.”
- “Vrei sa spui Valy, ca de Revelion barbatii au voie sa devina gay? Sa se sarute in public, pe strada?”
- “Nu poti sa devii gay, daca deja esti gay”, a replicat Valy razand, uitandu-se cu subanteles la Relu. “Mai, frate dar ce frig s-a facut! Aproape ca am inghetat.” Valy s-a cuprins din nou cu bratele proprii si s-a bagat mai aproape de Relu.

Scena din strada l-a starnit pe Relu. O emotie intensa a inceput sa-i inunde tot corpul. Simtea nevoia acuta a unor buze lacome care sa-i acopere buzele proprii, simtea nevoia buzelor lui Valy umede si carnoase. Simtea fizic caldura intima degajata de trupul lui Valy. Cand si-a luat prvirea de la cei doi tip de pe strada Relu a observat ca Valy, care statea langa el, si-a pus o mana peste mana lui. Relu era sa lesine de emotie.

In mintea lui Relu au inceput sa se ingramadeasca tot felul de ganduri si senzatii legate de apasare calda si placuta a mainii lui Valy. Privindu-l direct in ochi Relu si-a retas incet mana de sub mana calda a lui Valy, simtind un gol imens in stomac. Dar Relu nu mai voia relatii pasagere de o noapte sau de un weekend. Avea nevoie de o relatie sigura si de lunga durata.

Valy s-a indepartat putin de Relu si mutandu-si privirea de la el s-a uitat din nou spre strada. Apoi a rostit aproape in soapta:

- “Deci, m-am inselat.”
- “Te-ai inselat?” s-a mirat Relu, nevenindu-i sa creada ce a auzit.
- “Da. In legatura cu tine”, a raspuns Valy cu o voce stinsa, fara sa-si ridice privirea catre Relu.
- “Cu mine?” a intrebat Relu cu o voce plangatoare, de care i-a fost imediat ciuda. “Tu te-ai inselat in legatura cu mine?” a repetat el ca un papagal.
- “Am presupus ca iti plac barbatii”, a soptit trist Valy, continuand sa se uite in jos pe strada ca sa evite privirea grea a lui Relu.
- “Dar tie, iti plac?” a replicat Relu, fara sa-i dea un raspuns ferm lui Valy. Nu era inca pregatit pentru o astfel de marturisire atat de personala. In plus, Valy era doar un strain pentru el. “Adica, daca iti plac barbatii?”
- “Mie imi place de tine!” a raspuns ferm Valy, privindu-l pe Relu direct in ochi.
- “OK, dar si eu sunt un barbat”, a replicat cu viclenie Relu, schitand un mic zambet de satisfactie.
- “Sigur ca esti barbat, asta se vede de la o posta!” a incercat Valy sa destinda dialogul. “Numai ca din pacate, treaba e unilaterala, cu toate ca vibratiile pe care le-am simtit din partea ta intreaga seara pareau sa indice ca noi doi suntem la fel.”

Deci Valy a receptionat vibratiile transmise de Relu. Inima lui Relu a inceput sa bata cu putere. In acel moment isi dorea foarte tare sa-l inhate pe Valy si sa faca dragoste cu el.

- “Asculta, Valy. Vibratiile despre care mi-ai vorbit au fost autentice. Da, sunt interesat de tine. Sa stii ca si mie imi plac barbatii si da, imi placi foarte tare.”

Pe masura ce Relu se descarca, fata trista a lui Valy s-a luminat si un zambet de speranta i-a inflorit pe buze. Apoi el si-a pus mana peste mana lui Relu, apasandu-o usor cu palma. Din nou Relu si-a retras mana.

- “Relu, dar tocmai mi-ai spus ca…” a replicat Valy, fiind surpins neplacut de gestul lui Relu.
- “Valy, vreau sa stii ceva,” a spuns Relu atingandu-i usor fata cu mana pe care tocmai si-a retras-o. Imediat Relu s-a infiorat de placere cand a simtit cu degetele asprimea masculina a barbii abia mijita. “Nu cred ca ar fi bine sa grabim lucrurile. Hai sa lasam lucrurile sa curga de la sine. Te rog!”

Valy a dat aprobator din cap, punandu-si mana peste mana lui Relu, care-i mangaia fata.

- “Si care ar fi urmatoarea miscare?”
- “Pai, pentru inceput, cred ca ar trebui sa intram inautru pentru ca am inghetat de frig,” a raspuns Relu razand, luandu-si mana cu regret de pe fata lui Valy.

Cei doi barbati au intrat in camera incalzita, mirosind a alcool si fum de tigara. Amandoi tremurau usor atat din cauza frigului acumulat cat si din cauza momentelor excitante pe care le-au avut afara. Tot restul timpului au stat impreuna la povesti, incercand sa se cunoasca mai bine.

Relu se simtea foarte atras de umorul fin si inteligent a lui Valy. Iar Valy admira la Relu postura si miscarile lui elegante, de barbat rasat si stilat, care impuneau respect si stima in ochii celorlalti. Valy era cucerit de fizicul placut a lui Relu dar si de modul elegant cum era imbracat. Si-a dorit mereu ca partenerul sau sa arate bine, atat in pat cat si in societate, iar Relu indeplinea cu prisosinta si acel criteriu.

Ceasul arata aproape miezul noptii si cu totii s-au grabit sa-si umple paharele cu sampanie. De cum s-a facut ora 12 a inceput veselia. Urari de Anul Nou si sarutari amicale, fiecare cu fiecare, iar din strada se auzea harmalaie si zgomot puternic de pocnitori si artificii. In aglomeratia aceea vesela si zgomtoasa Valy l-a insfacat pe Relu de brat si l-a tras intr-un hol mai intunecos, apoi l-a sarutat apasat pe gura, strivindu-l de perete cu toata pasiunea si exciterea acumulata de el in seara aceea.

Desi a durat foarte putin, sarutul acela fierbinte i s-a parut o vesnicie lui Relu. Dupa ce s-au desprins din imbratisare Relu a simtit ca i s-au inmuiat picioarele. Abia mai putea sa respire. Tot corpul era cuprins de frisoane pe care nu le putea controla. Avea nevoie sa se aseze si s-a sprijinit de spatarul unui scaun ca sa stea in picioare. La randul lui Valy respira cu dificultate, iar umflatura imensa dintre picioare spunea multe.

Atmosfera era festiva si sampania curgea in pahare. Toti se simteau super, dar ameteala din capetele celor doi nu era creata nici de festivitati si nici de bulele din sampanie. De vina era sarutul acela fierbinte si pasional. Nici unul dintre ei n-au avut niciodata sentimente atât de intense de la un sărut trecător. Poate ca din cauza febrei petrecerii de Anul Nou sau a faptului ca s-au sarutat pe gura in public. Intensitatea sentimentului si excitarea au fost la maxim, lasandu-i pe cei doi epuizati. Relu se simtea ca dupa o ejaculare, avand o erectie mare si dureroasa, iar la Valy se pute distinge usor prin tesatura intinsa a pantalonilor conturul pulii sale aflata in erectie maxima. Amandoi erau stanjeniti de situatie, desi nimeni nu-i baga in seama.

Daca ar fi fost dupa Relu, la cat de excitat era, ar fi sarit pe Valy si i-ar fi luat pula la supt pana cand acela si-ar fi dat drumul, umplandu-i pana la refuz gatul cu sucul lui cald si cleios, potolindu-i astfel foamea de sperma pe care o simtea de ceva vreme. Din pacate trebuia sa-si tina instinctele si sentimentele in frau, pentru ca astepta mai mult de la noua lui relatie.

Si Valy era la fel de excitat. Cu cat se uita mai mult la Relu, cu atat mai mult crestea in el dorinta sa-l trage in pula. Amagindu-se singur isi imagina cum il calarea pa Relu, care statea sub el in pielea goala si primea cu imensa placere loviturile de berbece care-i umpleau fundul acela ferm si provocator. Apoi isi imagina cum exploda, golindu-si toata seva in tunelul acela stramt si fierbinte, care pulsa de placerea de a avea in el pula lui mare si dura.

Dar la fel ca si Relu, Valy trebuia sa-si controleze sentimentele si excitarea. Isi spunea ca ceea ce simtea el nu era numai o simpla pofta, o dorinta de o seara de a-si goli coaiele prea pline de seva. Valy isi dorea mai mult decat un futai de o noapte. Sarutul acela fantastic l-a convins ca gasise in Relu ce cauta demult. Un partener pe termen lung, care sa-l iubeasca si sa i se daruiasca oricand si neconditionat. Un partener de care trebuia sa aiba grija zilnic, pe care trebuia sa-l pretuiasca, oferindu-i dragoste si mult sex.

Petrecerea s-a spart pe la unu si cei doi tineri care tocmai se cunoscusera au trebuit sa-se desparta. Apoi au schimbat intre ei adresele si numerele de telefon, urandu-si noape buna si un an nou fericit.

Valy s-a urcat in taxiul pe care l-a chemat si s-a indepartat in noapte. Relu a mai urmarit o vreme luminile stopurilor taxiului, apoi s-a indreptat pe jos catre casa, locuind la cateva blocuri distanta. In drum spre casa Relu se intreba daca nu a facut o mare gresala ca nu l-a retinut pe Valy invitandu-l la el. Dar stia cu certitudine ca daca ar fi procedat asa, Valy deja ar fi fost in pat cu el, facand sex ca doi nebuni. Oamenii inca mai sarbatoreau pe strada, dar pentru Relu nici nu existau. Tot ce vedea erau ochii frumosi ai lui Valy si tot ce simtea erau buzele lui umede si carnoase.

Ajuns acasa, Relu se consuma si nu putea sa doarma. Era prea tensionat si se chinuia intrebandu-se daca si cand il va suna Valy. Ar fi putut chiar el sa faca primul pas, dar trebuia sa-si dovedeasca lui insusi ca sentimentele sale nu erau o excitare de moment, ca el nu era o curva care sa fie agatata la o petrecere de orice tip care avea chef de futut.

A pus apa in ceainic, a luat un plic cu ceai si o cana si asteptand sa fiarba apa a inceput sa se dezbrace ramanand numai in chilotii sai albi din bumbac. Cineva a batut la usa, dar fiind cufundat in ganduri a tresarit, varsandu-si apa clocotita peste mana:

- “La naiba!” a strigat Relu de durere. “Oh, la dracu! Cine pana mea poate fi la ora asta?”

Infasurandu-si mana cu un prosop de bucatarie s-a indreptat nervos spre usa, a deschis-o si a privit furios afara. Dar era Valy. De surpriza inima lui Relu a zvacnit cu putere. Durerea arsurii disparuse, dar trupul lui a ramas stana de piatra. Cu o ma...



    Login