Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O alta seară de bolt
Autor : ALXXLA1 - 2023-04-05
Citita de 7922 ori - Nota 5.57 (101 voturi)
Cum experientele frumoase apar fără sa vrei sau sa te aștepți, asa s-a întâmplat într o seara de primăvară. București, acele seri călduțe care nu te baga în casa și parca ai vrea sa stai toată noaptea pe afară sau pe un balcon și sa bei un vin bun, cel puțin în cazul meu. Continui cursele de bolt, oarecum plictisit dar în același timp nici nu îmi venea sa ma retrag acasă. Cum vineri orașul înnebunește și are viata pana dimineața asa și cursele curgeau una după alta. Timpul trecea și spre ora 2 am lăsat pe cineva pe la tineretului iar imediat spre surprinderea mea intra o cursă. După nume clar era un tip, Michael. Ehh, îmi zic ca e vreun străin prin trecere pe aici. Ajuns la locație aștept vreo 2 poate 3 minute sa apară clientul. Un tip înalt, aranjat, îmbrăcat drăguț, mirosea bine și... de culoare. Da, da. Ați citit bine, un tip de culoare. Părea foarte dezinvolt și cumva fericit. Își cere scuze pentru ca am așteptat și îmi poveste ca e ziua lui. Fusese la niște amici romani sa petreacă. Am răspuns politicos ca nu e nicio problema, ca e normal și i-am urat la mulți ani. Locuia în piață romana. Destul de aproeo și rapid mai ales ca noaptea traficul e lejer. Povestim diverse pe drum. De când e aici, ce lucrează și despre mine. Afla ca sunt kinetoterapeut și asta ii luminează fata. Discutam câteva chestii despre terapie și o problema pe care o avea iar discuția rămâne cumva în aer pentru ca ajungem la destinație. Continuam în fata blocului vreo 5 minute și omul foarte relaxat îmi spune dacă n-am chef sa bem o bere și sa fumam o țigară la el, sa continuam discuția și pentru ca mai avea chef sa petreacă. Sincer nu sunase rău invitația lui și am acceptat. Parchez mașina și urcăm. Intram, vad O casa mișto, mobilata cu gust. Ma roagă sa l scuz ca merge sa schimbe în ceva mai lejer și aduce băutură. Înainte de asta ma invita pe balcon unde erau 2 scaune comode. Cât l-am aștepta am observat ca balconul era în curtea interioara unde mai erau câteva geamuri dar era foarte retras și plăcut. Apare și Michael îmbracat în pantaloni trei sferturi și un tricou. Wow cât era de mare pe lângă mine. Avea 2 beri și îmi spune ca o sa continuam cu vin roșu. Eu purtam o pereche de blugi, oarecum mulați sau mai elastici și un tricou. Discuția din mașină se reia, și continua cu diverse lucruri. Se deschide și prima sticla de vin, ciocnim și la mulți ani. Chiar ma simțeam bine cu tipul plus ca privirea lui atintita ma făcea sa ma rusinez și sa ma excit.
M- ție îți face cineva masaj?
A- din păcate nu și îmi doresc pt ca îmi place foarte mult.
M- lasă-mă sa-ți fac eu pentru ca îmi place și as vrea să-mi spui dacă ma pricep.
Auzind asta îi răspund ca abia aștept ai sunt de acord.
M- hai aici la marginea balconului și îți voi face la gat și umeri.
A- ok, Michael. Și ma întorc cu spatele la el. Avea niște mâini masive iar când a început sa ma maseze instantaneu mi s-a făcut pielea ca de găină pe mine și am început sa ma relaxez. Masajul își făcea efectul iar el a început sa apese mai profund. Genunchii mei începeau sa se înmoaie de placere, relaxare și e citarea iar gemetele mele ușor ieșeau la suprafață.
M- gemi, înseamnă că îți place?
A- da, foarte mult. Ai niște mișcări foarte bune și as sta asa la infinit.
M- ma bucur sa aud asta. Este în regula dacă îți fac și pe spate?
A- nu as putea sa refuz. Fa ce ai plăcere te rog, chiar orice
M- chiar orice?
Și scoate acel tip de râs cu subînțeles care ma trece ca un fior.
A-chiar orice, te rog
Și-a băgat mâinile pe sub tricou și îmi masa mușchii paravertebrali. Fuck, eram ca în transa și îmi doream sa nu se termine. Mâinile lui le simțeam cum urcau și coborau pana la linia chiloților. Îmi fac curaj și din gura mea iese următorul lucru.
A- știi unde îmi place cel mai mult?
M- unde?
A- pe fesieri. Este o placere maxima.
M- desigur, îți voi face. Știu pentru ca și mie îmi place.
A- da, tensiunea aceea care se relaxează din stările de durere și plăcere. Și îmi las ușor boxerii și blugii cât să-mi iasă la iveala partea superioara a fesierilor. Fundul bombat de sportiv se vede frumos într-o mica arcuire.
M- Ohh, dar ai o musculatura bine definita.
A- da, ce a mai rămas din ea :)))))))
Începe să-mi maseze fesierii isr de data asta erectia începea sa se arate. Degetele lui care coborau ușor în lateral ma făceau sa ma urc pe pereți. Tremurul excitarii era și el prezent iar gemetele se intensificau.
Ma simțeam amețit și nici cuvintele parca nu le mai puteam articula bine. Ii mulțumesc pentru masajul perfect. Îmi mai pune niște vin și aprindem fiecare o țigară. Din acea plăcere am rămas cu boxerii și blugii în vine. Nu i-am ridicat. Îmi plăcea senzația de răcoare și cu fundul ușor dezvelit. Ma excita sa fiu asa în prezenta lui. El a luat loc pe scaun isr eu am rămas în picioare în fata lui.
M- sa știi ca și eu am o problema pe musculatura piciorului, pe cvadriceps, partea anterioara a coapsei. Cred ca este o contractura de la alergare.
A- ok, unde mai exact?
M- sus aici către inghinal
A- da, poate sa fie de la alergare. Se întâmplă de obicei când încălzirea nu e bine făcută. Pot sa ma uit?
M- desigur, mi-ar face placere și as vrea sa știu părerea ta!
Ma las pe vine și încep sa-l palpez de la genunchi în sus. Avea o musculatura foarte bine tonifiata.
A- dar sa știi ca zici sus nu pot sa palpez bine pentru ca ai pantalonul. Daca poți, lasă-i în jos sa pot palpa.
M- desigur, doar ca nu am lenjerie pe mine. Te deranjează?
A- nu, deloc!
Își trage pantalonii în jos pentru a avea acces la partea mușchiului care ma interesa și surpriză 😈🍾🍾. Iese la iveală o pula foarte mare și groasa. Când zic asta, nu exagerez cu nimic. Cred ca avea 20 de cm si nu era sculata iar ca grosime mult mai mare decât un gât de bidor de 5 litri. Clar s-a văzut pe fata mea ce reacție am avut. 😁😊😈. Încep sa-l masez și ajung în punctul unde se simțea contractura. Geme și îmi spune ca acela este. Doar ca pula lui imensa stătea atârnata exact pe acel punct iar eu ca să masez o atingeam😋🤭🤤🤤 trecând pe sub ea.
A- scuze ca îți spun asta dar nu ma pot abține, este chisr adevărat. Voi chiar o aveți imensă.
M- da, asa este. Vad ca o privești intens.
A- n-am văzut în viata mea un asa monstru.
M- se face și mai mare în erectie
Cât as vrea sa crească în gura mea🤤
A- te cred.
Masandu-l cât mai sus și mai intens a trebuit sa ma apropii mai mult de pula lui și atingerile mele nu mai erau timide.
M- iartă-mi faptul ca se arata o erectie dar e prea bine. Mi-ai atins niște puncte și ma simt extraordinar.
Ma uit în ochii lui și îmi ling ușor buza de sus ia...



    Login