Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O transformare spectaculoasa (3)
Autor : dorian85 - 2016-10-20
Citita de 6608 ori - Nota 7.26 (265 voturi)
Vily si-a ridicat picioarele in sus facand ca fundul sau fie mai accesibil pentru pula lui Marian care se straduia sa-l patrunda. El era perfect constient ca urma sa fie destul de dureros, tinand cont de dimensiune agabaritice ale acesteia. Niciodata nu a mai fost futut de o pula atat de mare si asa de groasa, dar era pregatit pentru orice. Cu o mana a luat un tub de gel de pe masuta de cafea de langa canapea, a golit o parte din tub pe degetele sale, apoi a inceput sa se unga temeinic intre buci si in gaura curului. Dupa aceea i-a dat tubul lui Marian. Acesta si-a tras pe pula un prezervativ care era pregatit pe masuta, apoi l-a uns bine cu gel, pentru a face penetrarea mai lunecoasa. Marian era atat de excitat incat tremura din tot corpul de nerabdare, ca atunci cand a futut pentru prima oara in viata lui o femeie. Sexul anal nu a fost niciodata o optiune pentru el. Nici una din femeile cu care a facut sex, inclusiv nevasta lui, nu a aceptat vreodata ca el sa se joace cu degetul pe la anus ei, sa-l introduca in el, cu atat mai putin sa fie fututa in cur. Desi poate ca Marian si-ar fi dorit asata, evident numai din curiozitate.

Marian il privea cu interes pe Vily care isi pregatea temenic curul pentru futai, masandu-si gaurica cu degetele unse cu gel. Marian era constient de dimensiunile neobisnuite ale sculei sale, dar era convins ca Vily va accepta sa fie futut, oricat de mare era pula lui. Era ata de sigur de asta, incat nu mai putea de nerabdare, frecandu-si pula de zor. Ridicandu-si picioarele in sus, cu genunchii la gura, Vily era gata de marea incercare:

- “Haide, voinicule! Baga mare si fute-ma, ca sunt pregatit sa te primesc in mine!”

Vily s-a proptit bine pe pat de cum a simtit ca pula lunecoasa a lui Marian isi facea drum catre fesele sale. Ridicandu-si curul cat mai sus, si-a largit bucile cu mainile facand penetrarea mai usora. Marian i-a vazut gaura curului mica si incretita, pizdulicea aceea roza frematand de nerabdare parca il invita sa o futa. Simtindu-se plin de enrgie si-a protit capul pulii in pizdulice si a inceput sa impinga cu putere. Vily a pornit sa geama, dand semne ca il durea. El incerca din rasputeri sa-si relaxeze cat mai mult sfincterul anal, dar capul imens al pulii il izbea ca un pumn.

Lui Vily-i placea sa se futa in orice pozitie, fie deasupra, fie dedesupt, dar niciunul din barbatii care l-au futut pana atunci n-a avut asa pula mare si groasa ca a lui Marian. Cu falcile inclestate, strangand din ochi, Vily s-a cracit si mai tare, si-a largit la maxim bucile, incercand sa usureze penetrarea, care sa fiemai putin dureroasa.

Pe de alta parte, cu toate ca n-a futut niciodata in cur, ca n-a mai facut sex cu un barbat, Marian era destul de priceput la futut. A capatat experienta pe parcursul anilor. De regula, el se urca pe femeie, isi baga pula intre picioarele ei, isi freca capul gros al pulii de pasarica ei, pana cand simtea ca ea s-a umezit bine, apoi dintr-o singura miscare isi baga pula cat mai adanc in pizda. Simplu, ca buna ziua!

Nu si in cazul lor. De cum a inceput sa impinga cu pula Marian a simtit ca pe Vily il durea destul de tare, asa ca s-a oprit. Ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit era sa-l raneasca, sa-i faca rau amicului sau! Dar era disperat sa-l futa, mai avea putin si coaiele lui urmau sa explodeze dupa atea ore de excitare. Dupa ce si-a frecat bine capul pulii de pizdulicea lui Valy, asa cum facea el de obici cand futea, plin de incredere a reinceput sa impinga cu putere, ca sa intre in gaura aceea roz, atat de provocatoare si doritoare de pula. Dar cu tot efortul lor gaura nu s-a largit suficent ca pula lui sa poata patrunde. Amadoi s-au chinuit minute in sir, dar degeaba! Curul lui Vily era prea stramt pentru pula monstruoasa a lui Marian. In cele din urma Vily s-a strecurat si a iesit de sub trupul transpirat de efort a lui Marian.

- “Prietene”, a zis el cu vocea tremuranda, “N-ai mai futut niciodata in cur? E prima oara cand futi in cur?”

Era mai mult o constatare decat o intrebare. Marian a dat din cap aproband, iar pe chipul sau se putea citi deznadejdea si frustrarea. S-a ridicat de pe canapea si a soptit trist, simtindu-se invins:

- “Deci, asta a fost tot?”
- “Nici, vorba!” i-a raspun Vily zambind. “Dar ai nevoie de putina experienta. Iar eu sunt mai experimentat decat tine la fut in cur.”
- “Si ce propui?” a intrebat Marian, ridicand o spranceana si incerand sa inteleaga ce era in mintea lui Vily.

Mangaindu-si pula Vily i-a zambit provocator lui Marian, apoi s-a apropiat de el si a inceput tandru sa-i dezmierde fesele mari si paroase.

- "In nici un caz!" a exclamat Marian, realizand pe deplin ce avea Vily în minte. “Sa nu crezi c-am sa-mi pun curul la bataie!” Dar Marian nu s-a indepartat de Vily, placandu-i mangaierile lui pe bucile sale.
- “Marian, uite cum sta treaba. Intr-o astfel de relatie, trebuie sa primesti tot atat cat oferi”, i-a raspuns Vily zambind usor. “Nu te mai framanta, amice! Lasa-ma sa-ti arat cum se face treba ca lumea, dupa care o sa poti sa ma futi in cur dupa placul inimi sau pulii tale.”

Vily si-a umezit un deget in gura, apoi l-a strecurat intre bucile lui Marian, miscandu-l in sus si in jos, simtind cum gaura curului fremata la atingerea lui. Marian a tresarit cand degetul lui Vily i-a intrat inte buci, dar nu s-a indepartat, din contra, el si-a bombat bucile mai tare. Cu toate protestele sale initiale, Marian se gandea in sinea lui sa incerce totusi, evident numai din curiozitate.

- “La naiba!” a exclamat el. “Daca tu esti dispus sa-mi dai curul ca sa ti-l fut, atunci si eu as putea face acelasi lucru, numai ca sa invat. Insa nu uita un lucru, eu sunt barbat adevarat, iar barbatii nu se lasa fututi in cur, numai poponarii.“
- “Asa, deci! Eu nu sunt pentru tine decat un poponar, o “fetita” de futut in cur? Curul meu nu-i altceva pentru tine, decat o pizda?”
- “Prietene, haide, n-o lua chiar asa!” a protestat Marian, realizand ca vorbele sale necugetate l-au afectat puternic pe Vily. “Iarta-ma, nu asta am vrut sa se inteleaga!” Apoi a continuat: “Frate, dar n-o sa-mi fie usor! La naiba! Bine, hai s-o facem!”

Marian era totusi ezitant. Se simtea tare ciudat. Situatia era departe de ce si-a imaginat el. Fiind un tip curios din fire, el ar fi vrut sa afle cat mai multe lucruri, dar numai in principiu, asa ca la film. Nu s-a asteptat ca totul sa devina atat de concret. El a fost atras mai degraba de ideea abstracta de a fi in intimitate cu un barbat. Dar sa-si pune curul la bataie? Sa simta pula unui barbat in curul sau? Sa se aplece in fata lui si sa-si expuna bucile? Era cu totul altceva!

- “Ce trebuie sa fac? Sa ma aplec cu curul catre tine?”

Vily l-a cuprins amical pe dupa umeri si l-a condus la canapea, l-a culcat pe burta, s-a urcat peste el si a inceput sa-i sarute cu tandrete ceafa si urechile, frecandu-si pula intarita de fesele paroase ale lui Marian. Pentru cateva clipe, Marian a ramas nemiscat asteptand cu teama sa vada ce va urma. Dar cu ajutorul mangaierilor si sarutarilor pasionale ale lui Vily, Marian s-a destins putin cate putin si a inceput sa colaboreze, impingadu-si in sus fesele de care se freca insistent pula lui Vily. Apoi a simtit cum pula intarita a lui Vily a patruns intre bucile sale, miscamdu-se ritmic de jos in sus si inapoi. Imediat pe Marian l-au cuprins niste frisoane puternice. Nu atat de frica penetrarii, cat mai de graba de miscarea repetata si contactul neobisnuit dintre pula dura a lui Vily si bucile lui virgine, care n-au fost patrunse niciodata de vreun corp strain.

- “Prietene, nu crezi ca ar fi bine sa folosesti lubrifiant sau macar niste scuipat?” a intrebat Marian, fiind ingrijorat de ce urma sa i se intample. Auzise el ca anusul nu se largeste la fel ca si vaginul si ca e nevoie de ceva, ca sa-l faca mai lunecos.
- “Nu-ti face griji, amice! Avem aici tot ce ne trbuie,” l-a linistit Vily.

Vily s-a intins catre masuta, a luat un prezervativ si tubul cu gel lubrifiant. Stand in continuare culcat peste Marian, Vily si-a tras prezevativul pe pula lui erecta, apoi i-a aplicat o cantitate de gel lustruindu-o bine. Dupa aceea a inceput sa-l unga cu gel intre buci pe Marian, ajungand repede la anus. Si-a aplicat pe doua degete o noua cantitate de gel si a intrat cu ele in gaura lui Marian invartindu-le usor. Marian a tresarit fiind surprins neplacut de gestul lui Vily, dar nu a putu face nimic fiind blocat de trupul lui care statea peste el. Niciodata in viata lui nu i-a atins cineva anusul pana atunci. Era cel mai intim lucru pe care si-l putea imagina. Simtind reactia lui Marian, Vily si-a retras degetele din anus, dar a continuat un usor masaj in jurul gaurii, pana cand aceasta s-a relaxat si s-a largit usor. Apoi si-a introdus din nou un deget in gaura lui Marian, intrand si iesind de cateva ori. El a acceptat fara proteste, asa ca Vily a continuat penetrarea cu 2 degete, invartindu-le usor in interiorul anusului, intr-un masaj fin si delicat.

De fiecare data cand degetele lui Vily atingeau prostata lui Marian, acesta simtea o senzatie noua, de placere, care-i cuprindea tot corpul, gemand de satisfactie. Masajul lui Vily insistent si mai apasat l-a adus pe Marian intr-o stare euforica, excitandu-se cu putere. Orice senzatie de disconfort si jena au disparut.

Dandu-si seama ca era pe drumul cel bun, Vily s-a intins si mai bine peste Marian, iar pula lui lunecoasa s-a strecurat printre bucile bine unse cu gel ale lui Marian si a inceput o cursa de du-te/vino prin despicatura dintre ele. In acelasi timp i-a cuprins cu o mana capul lui Marian si rotindu-l catre gura lui a inceput sa-l sarute usor si tandru pe buze, pe fata, pe gat, pe ureche. Marian se simtea in al noualea cer sub apasarea si sarutarile lui Vily, care continua sa-si frece pula intre bucile lui. Cu fiecare miscare, Vily apasa usor cu pula gaura lui Marian, care se intredeschide cate putin, gata sa o primeasca.

Vily a simtit ca Marian era destul de relaxat. Trupurile lor lipite transmiteau valuri de caldura si de placere, transpirand din greu. In cele din urma, Vily i-a apucat cu ambele maini soldurile lui Marian, ridicandu-i fundul in sus. Apoi si-a proptit capul pulii in gaura lui Marian si a inceput sa impinga usor. Plasandu-si mainle sub Marian, Vily a inceput sa-i mangaie abdomenul si pieptul paros, continuand sa preseze cu pula. Marian a geamut usor cand capul pulii lui Vily a patruns prin gaura, alunecand inautru. Pe masura ce pula Vily inainta in curul sau, Marian a pornit sa geama din ce in ce mai tare, strangadu-si fesele si sfincterele in incercarea de a respinge pula invadatoare. Vily a oprit inaintarea ramanad in continuare cu pula infita in el, apoi s-a intins peste spatele lui Marian si incercand sa-l calmeze, sa-l relaxeze a reluat sarutarile si mangaierile.

- “Dumnezeule, ce tare doare!” a suspinat Marian.

Vily continua sa linga si sa suga urechea, gatul si ceafa lui Marian, iar cu o mana a inceput sa-i frece pula graoasa si semierecta.

- “Relaxeaza-te Marian,” i-a soptit Vily l-a ureche. “Nu te crispa, lasa sa decurga totul de la sine. Iti promit ca nu voi continua sa imping pana cand nu voi fi sigur ca esti pregatit, iar curul tau s-a acomodat cu pula mea. De fapt noi facem dragoste acum, nu doar ne futem, nu-i asa? Relaxeaza-te dragule, nu fii crispat! Bucura-te impreuna cu mine de placerea dragostei.”

Ca rezultat al sarutarilor, mangaierilor si vorbelor linistitoare, Vily a simtit ca anusul lui Marian s-a relaxat slabind stansoarea pulii sale. Vily a reluat penetrarea, inaintand treptat in curul ingust si cald a lui Marian. Gemetele initiale de durere s-au transformat, incet. incet in suspine, pe masura ce pula lui Vily avansa si apasa prostata lui Marian. Vily continua sa stea lipt de Marian, sarutandu-l si mangaindu-l cu multa tandrete. Deodata, Marian a simtit coaiele lui Vily lipindu-se de bucile lui. Pula lui Vily intrase toata in curul sau.

- “Da iubire, am intrat cu totul in tine, pana la coaie,” i-a soptit dragastos Vily la ureche, muscandu-l usor. “O simti cum a intrat in tine pana la capat? Doamne, dragule, ce stramnta si fierbinte gaura ai! Esti cu totul numai al meu!”

Simtindu-l pe Marian cu totul relaxat, Vily a inceput sa-l pompeze usor, facand cateva curse lente de du-te/vino.

- “Prietene,” a suspinat Marian, “pula ta lunga si dura, aproape ca mi-a intrat in stomac!” Dar nu era un repros, era mai degraba o constatare de incantare.

Spre propria lui surprindere, Marian se simtea extrem de bine cu trupul lui Vily peste el, cu pula lui lunga si puternica umplandu-i curul pana la refuz. Nici in visele lui cele mai fanteziste nu si-ar fi imaginat vreodata ca va sta sub un barbat cu pula infipta toata in curul lui si ca se va simti atat de bine! Tocmai a trecut pe bune prin aceasta experienta incredibila si a inceput sa-I placa.

Vily si-a scos pula pe jumatate din curul lui Marian si punandu-se in genunchi, l-a apucat de solduri cu ambele maini. Marian si-a bombat imediat bucile impingandu-le in pula lui Vily, ca si cum i-ar fi fost teama ca o sa o scape din cur. Tot ce-si dorea Marian in acele momente era sa fie futut adanc si cu putere, sa simta pula minunata a amicului sau cum pompeaza in curul lui.

- “Hai, da-i drumu’ si baga mare!” l-a indemnat Marian pe Vily. “Nu ma mai doare nimic!”
- “Bine, iubire! Hai sa-ti fut ca lumea curul asta minunat si virgin!”

Vily a inceput sa-l pompeze, l-a inceput mai lent, apoi din ce in ce mai repede. Incet, incet, cei doi au inceput sa-si coordoneze miscarile si sa-si miste trupurile in acelasi ritm. Pe Marian il luase o usoara ameteala, inima lui batea cu putere, curul parca-i luase foc, era constient ca nu va mai putea sa sada in fund cateva ziel, dar placerea simtita era prea mare. Nu-i mai pasa de nimic.

- “Iubire, ce mult imi place curul tau virgin,” a gemut Vily, mangaindu-i bucile paroase si continuand sa-l pompeze cu inversunare.
- “Iar eu sunt innebunit dupa pula ta fantastica,” a replicat Marian, nevenindu-i sa creada ca fost in stare sa dea acel raspuns. “Dumnezeule mare, ce bine e! Asa, asa! Baga mare! Vily ma innebunesti de placere cu pula ta minunata! Vai, ce bine e!” a continuat el sa repete, pe masura ce Vily accelera futaiul si-i presa tot mai des si mai puternic prostata.

Vily cunostea bine senzatiile si placerile pe care amicul sau le experimenta pentru prima ora si nu parea de loc surprins, pentru ca fusese si el de multe ori in aceeasi situatie. Marian isi simtea trupul un pachet de nervi excitati la maxim de influxurile tot mai puternice venite din fundul sau, care parca luase foc. Simtind placerea care-l coplesea pe prietenul sau, Vily l-a apucat de umerii si a inceput sa izbeasca in curul lui cu toata puterea de care era in stare. La fiecare izbitura a berbecelui sau, canapeaua se zguduia sub ei, facand un zgomot destul de puternic. Dar lor nu le mai pasa de nimic!

Marian era in al noualea cer, dar mintea lui lucra cu viteza. Aflase ca futaiul lor nu era doar un simplu act mecanic de a calari si a pompa pe cineva. Era cu mult mai mult, era un act de iubire. De aceea doi iubiti nu se fut, ei fac dragoste. Marian simtea din toata inima ca-l iubea pe barbatul care-l futea...



    Login