Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O transformare spectaculoasa (2)
Autor : dorian85 - 2016-10-11
Citita de 6081 ori - Nota 7.27 (316 voturi)
Cei doi stateau in tacere si transpirau din belsug. Pentru Vily era extrem de greu sa-si stapaneasca excitarea si sa-si tina sub control erectia. Isi dorea din toata inima sa faca sex cu barbatul masiv si paros de langa el, care i se parea extrem de atragator. Simtea mii de fluturi care-i zburau prin stomac. Se stapanea cu greu ca sa nu puna mana si sa mangaie pula negricioasa a lui Marian, care zambea discret cu ochii inchisi, banuind ca Vily il sorbea din priviri.

Dar si pe Marian il incercau sentimente asemanatoare, nu chiar sexuale, sa zicem de maxima curiozitate, pe care si le stapanea cu greu. Dar pentru ca in cazul sau era vorba numai de curiozitate, Marian si-a deschis ochii, dupa care cu mult curaj si-a bagat o mana intre coapsele lui Vily, mangaindu-le usor. Imediat pula lui Vily a reactionat alungindu-se bine (cam 18 cm), intarindu-se ca un lemn, dar fara sa se ingoase prea mult.

Vily s-a uitat la fata lui Marian, care continua sa zambeasca amuzat, vazand reactia lui Vily. Prinzand curaj, Vily s-a aplecat inspre Marian si i-a luat pula in mana. Respiratia lui Marian s-a accelerat brusc, iar mana lui a urcat intre copase, ajungand pana la coaiele lui Vily, pe care le-a strans usor in palma, facandu-l sa scanceasca usor. La randul sau, Vily a strans in palama pula lui Marian, umezita de transpiatie si a inceput sa o frece. Pe masura ce Vily o freca mai puternic, pula lui Marian se intarea, crescand in lungime si in grosime. Privirile celor doi barbati s-au intalnit si fara sa spuna nici un cuvant s-au inbratisat, incepand sa se sarute. In timp ce se sarutau cu pasiune, mana lui Marian continua sa maseze coaiele lui Vily, iar acesta continua sa-i frece pula lui Marian, tare ca piatra, groasa si lunga de peste 20 de cm. Inima lui Vily batea cu putere in acelasi ritm cu zvacnirile pulii lui Marian, ambii fiind excitati la culme.

Amandoi barbatii se gandeau la acelasi lucru: Oare putea fi adevarat ce se petrecea cu ei? Parea aproape de neimaginat. Fara sa fi planificat nimic dinainte, s-a intamplat asa de natural, asa de firesc, incat parea ca asta si-a dorit fiecare. Poate ca pentru Vily nu era surprinzator sa faca laba unui barbat, dar pentru Marian situatia depasea orice imaginatie. Sa tina in mana coaiele unui barbat si sa-l sarute cu atata pasiune?! Era mai mult decat decat o simpla curiozitate. La naiba, ceva se intamplase cu el, un barbat normal, hetero 100% !

Imediat, trezindu-se la realitate, Marian s-a dat mai incolo si insfacand prosopul, s-a acoperit cu el.

- “Wow, mai frate!” a exclamat Marian cu vocea gatuita de emotie si excitare, in timp ce se chinuia inutil sa-si mascheze erectia uriasa cu prosopul. Efortul sau fiind inutil, s-a uitat jenat catre Vily si l-a intrebat: “Prietene, crezi ca ar trebui sa continuam? Am impresia ca ne-am comportat ca niste poponari.” Vocea lui Marian trada o anume iritare, o enervare. “ Vreau sa spun ca eu sunt un barbat insurat, sunt un barbat normal. Ma rog, tu ai un corp minunat, insa tot ce mi s-a intmplat, este asa de neobisnit... Nu stiu cum sa-ti zic amice, ca sa intelegi...”
- “La naiba!” l-a intrerupt Vily suparat. “Am crezut ca o sa-ti faca placere!. Nu-ti face griji, prietene. Nu ti-a placut, asta e! Mi-e clar, ca tie nu-ti face placere sa te masturbezi. Nici o problema,” a incercat Vily sa dreaga busuiocul.

Necajit, Vily s-a asezat pe banca lui cu genunchii la barbie si bratele incrucisate peste picioare. Pula lui subtire isi pieduse duritatea si se blegise cu totul, atarnand intre picioare ca un ciucure. Se lamurise cu Marian. Oricum, Vily n-avea de cand sa se implice intr-o legatura cu un om insurat, care in plus nici nu stia ce voia, nefiind sigur de inclinatiile lui sexuale. Chiar daca-i placea mult de Marian, Vily nu voia sa-l forteze sau sa grabeasca lucrurile.

- “Ce pula mea!” a izbucnit brusc Marian, realizand de fapt ce se intamplase cu el. “Pai hai s-o facem, daca ti-ai dorit-o asa de mult!”, a mai spus el, aruncandu-si prosopul care-i acoperea mijlocul.

Apoi l-a apucat pe Vily de picioare, l-a tras langa el si urcandu-se peste el cu toata greutatea trupului sau masiv, a inceput sa-l sarute cu lacomie, bagandu-si limba adanc in gura lui. Pula lui mare si erecta se presa de abdomenul plat a lui Vily si de pula acestuia, care imdeiat a inceput sa creasca. Surprins de situatie, dar in culmea fericirii, Vily i-a cuprins cu bratele si picioarele trupul paros a lui Marian, stangandu-l cu putere. Trupul greu si transpirat a lui Marian care-l strivea pe bancheta de lemn, buzele si limba lui care-l sarutau cu voluptate, pula aceea dura care-i apasa burta, toate l-au facut pe Vily sa se excite la culme si sa geama de placere.

La randul sau, Marian simtea niste sentimente intense, fantastice, pe care nu le-a mai trait niciodata pana atunci, cand a facut sex cu sotia lui sau cu alte femei, inainte de a fi insurat. Fericit de intorsatura luata, Vily sugea cu lacomie limba lui Marian, care-i intrase in gura pana la gat si se lipise ca o liana de corpul paros si transpirat al barbatului de deasupra lui, dorind parca sa uneasca cu el intr-un singur trup.

Cei doi s-au mai sarutat cu pasiune o vreme, apoi Vily s-a strecurat usor de sub apasarea trupului lui Marian si a lunecat in genunchi langa bancheta. Apoi i-a apucat pula imensa cu multa grija si a inceput sa-i linga delicat capul mare si umflat, ca o palarie de ciuperca. Zarind cele cateva picaturi cleioase din varful pulii, Vily le-a lins cu placere, apoi a luat tot capul pulii in gura sugandu-l ca pe o acadea. Dupa aceea, cu buzele stanse in jurul pulii a impins in jos, belind pula si a coborat pe tija ei, pana cand capul intarit al pulii l-a lovit in gat. Apoi a scos-o din gura, a supt-o putin, dupa care a inceput sa o linga meticulos de la cap pana la radacina ei groasa, inecata in floci si apoi inapoi. Vily a facut cateva curse cu limba pe pula lui Marian, care in culmea excitarii s-a arcuit pe spate, ridicandu-si bazinul in sus si a inceput sa geama de placere.

Vily era innebunit de placere si nu se mai satura de pula aceea imensa, asa ca a luat-o in gura, atata cat a incaput si cu buzele stranse in jurul ei, a pornit sa o suga bine, facand curse de du-te/vino. Terbil de incantat de lucrarea lui Vily, excitat la culme, Marian s-a ridicat in picioare, i-a prins capul lui Vily in mainile sale mari si tinandu-l apasat peste pula, a inceput el sa dea din cur si sa-l futa cu satisfactie. De fiecare data cand capul gros al pulii il izbea pe Vily in gat, acesta grohaia de placere si strangea cu palmele bucile mari si paroase ale lui Marian.

Amandoi erau in culmea futaiului si al extazului, dar deodata de afara s-au auzit niste voci barbatesti. Cei doi au sarit instantaneu, s-au asezat repede pe cate o bancheta, invelindu-si mijlocul cu prosoapele. Imediat in Sauna au intrat trei barbati tineri si veseli, infasurati pe la brau cu prosoape. S-au asezat pe cate o bancheta continuandu-si conversatia inceputa afara. Dupa ce erectiile li s-au domolit, fara a mai fi riscul de a fi vazute, Marian si Vily s-au echipat si au parasit sauna. Indreptandu-se catre dusuri , Vily a comentat uitandu-se rugator la Marian:

- “S-ar parea ca in cele din urma, n-a fost o idee rea sa vii cu mine la Sala! Ce ar fi sa vii pe la mine, ca sa continuam ce-am inceput aici?”

Desi a fost o invitatie clara, lipsita de echivoc, Vily era totusi nelinistit. Nu era sigur daca Marian va dori sa vina cu el, ca sa termine ce au inceput la sauna. Poate ca totul a fost o excitare de moment determinata de caldura, de nevoia de sex, care l-au facut pe Marian sa fie mai deschis. Dar imediat, Marian i-a raspuns grabit:

- “Sigur ca da! Mi-ar face mare placere!”

De cum au ajuns in apartamentul lui Vily, cei doi, stand fata in fata s-au dezbracat repede, nerabdatori. Amandoi erau gata de actiune si aveau sculele in erectie maxima. Vily a spart repede gheata si fara nici o alta introducere a cazut in genunchi la picioarele lui Marian, i-a apucat pula imensa si a luat-o la supt cu multa staruinta, incercand sa termine ce a inceput la sauna. Gemand de placere, Marian s-a arcuit lasandu-si capul pe spate si apaucandu-l de cap pe Vily cu mainile sale mari, a ineceput sa dea din cur si sa-si impinga pula cat mai mult in gura lui Vily. Era evident ca nu avea cum sa-i incapa in gura ditamai pulanul, oricat s-ar fi straduit bietul Vily. Nici macar jumatate din pula lui Marian n-a incaput in gura lui. Ca o compensatie, Vily si-a stans puternic buzele in jurul pulii, apasand venele ei care pulsau de excitare, dandu-I senzatia lui Marian ca futea o pizda stramta. Acesta gemea din ce in ce mai tare, excitat fiind de stransoarea buzelor lui Vily si isi izbea cu putere capul imens al pulii de de omusorul lui Vily.

Dupa cateva izbituri repetate de berbece, Vily a cedat iar pula lui Marian a intrat victorioasa in gatul lui. Marian il tinea cu putere pe Vily de cap, ca nu cumva sa-i scape si dand din cur cu putere, isi b...



    Login