Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O transformare spectaculoasa (1)
Autor : dorian85 - 2016-10-05
Citita de 6995 ori - Nota 6.64 (341 voturi)
Stand la bufetul firmei, Marian si Vily se priveau reciproc, fiind separati de cateva mese goale. Desi s-au mai intalnit de cateva ori pe coridoare sau prin birouri cei doi n-au avut ocazia sa se cunoasca mai bine.

Marian era seful Serviciului de Contabilitate de la etajul 2, iar Vily lucra cu un etaj mai sus la Serviciul de Resurse Umane.

Marian are 34 de ani, e insurat si are doua fetite. E un barbat prezentabil, brunet cu ochii verzi, are 1,90 m, 80 de Kg, poarta o barba ingrijita, tunsa mereu, dar pe la tample au inceput sa-i apara cateva fire carunte, pe care le mascheaza tunzandu-si parul cat mai scurt.

Vily este mai tanar, avand numai 26 de ani este la inceputul carierei, dar fata lui de adolescent il face sa para mai tanar cu cel putin 5 ani. Pentru a parea mai matur si-a lasat mustata si se imbraca mereu sobru, la costum, camasa si cravata. Este un baiat frumusel, blond, cu ochii mari si albastri, cu un trup zvelt, are 1,80 m, numai 60 kg si face sport pentru a se mentine in forma. Merge de doua ori pe saptamana la Sala, dar alearga zilnic prin parcul de langa casa, atragand privirile tuturor.

In urma cu doua saptamani, pe cand Marian isi facea un ness la oficiul de la etajul 1, a intrat si Villy cu o cana goala. Cei doi s-au salutat formal, apoi Vily a incercat sa se strecoare pe langa Marian ca sa ajunga la dulapul unde erau tinute borcanele cu zahar si cafea ness. Locul fiind ingust Vily s-a frecat de Marian. Contactul a durat numai 2-3 secunde, dar a fost suficient ca sa transmita senzatii puternice prin trupurile celor doi barbati. Cei doi s-au indepartat brusc, iar Marian a parasit imediat oficiul plecand in biroul sau.

Dupa un timp, Marian a inceput sa se gandeasca la intamplarea din oficiu. Bineinteles ca Marian era un barbat absolut hetero, dar contactul acela scurt dintre ei, care i-a starnit o senzatie puternica l-a pus pe ganduri. Oare ar fi trebuit sa-si reconsidere inclinatiile?

Au trecut doua saptamani de la aceea intamplare. Amandoi erau la bufetul firmei, iar ochii celor doi s-au incrucisat din nou. Marian a zambit dand usor din cap, iar Vily i-a raspuns zambind amical indreptandu-se spre masa lui ca sa-si manace burgerul. Marian, care avea in fata numai o salata pentru ca trebuia sa aiba grija de greutatea lui, il privea cu invidie pe Vily cel uscativ cum isi infuleca cu pofta burgerul si cartofii prajiti din farfurie. Cedand unui impuls de moment si dorind sa se arate mai prietenos, Marian si-a luat farfuria cu salata si s-a indreptat catre masa lui Vily. Scurtul moment al atingerii lor din oficiu era inca proaspat in mintea lui.

- “Buna!”, l-a salutat el pe Vily. “Sper ca nu te superi daca ma asez si eu la masa ta. Sunt Marian, de la Contabilitate”

Vily cu gura plina de mancare a privit cu surprindere in sus, si-a sters urmele de ketchup de la coltul gurii, a inghitit repede mancarea, apoi i-a raspuns lui Marian:

- “Sigur, te rog sa iei loc. Da, cred ca ne-am mai vazut. Eu sunt Vily de la Resurse Umane.”
- “Ma gandeam ca daca tot lucram la aceeasi firma si ne tot vedem pe coridoare, poate n-ar strica sa facem cunostiinta”, a zis Marian asezandu-se in fata lui Vily. “Intodeauna imi place sa stau de vorba cu colegii pentru a ne cunoste mai bine.”

Vily a aprobat dand din cap in timp ce a mai bagat in gura o bucata zdravana de burger si cativa cartofi prajiti. Marian il privea cu invidie, urand salata din farfuria lui. Cu gura inca plina, Vily a comentat privind la salata lui Marian:

- “Tii cumva o dieta speciala sau ceva de genul asta?”
- “Ei bine, incerc sa mai dau jos cateva kilograme. Imi place sa ma pastrez in forma.”
- “Si functioneaza asa, cu salate?” a intrebat Vily privindu-l admirativ pe Marian. “Eu, oricat as incerca sa mai pun pe mine cateva kilograme in plus, nu reusesc.”
- “Poate ca faci exercitii fizice sau vreun sport,” i-a raspuns Marian. “De regula, efortul fizic arde majoritatea grasimilor acumulate din mancare.”
- “Da, ai dreptate,” a fost de acord Vily, inghitind ultima bucatica de burger si ultimii cartofi. “Merg la Sala de doua ori pe saptamana si fac jogging de cate ori pot.”
- “Ar trebui sa fac si eu la fel! Numai ca pe mine ma cam intimideaza baietii de la Sala. Ei arat asa de bine, pe cand la mine, se vede ca nu sunt de acolo,” a raspuns Marian necajit.
- “Prostii!” a obiectat Vily. “Marian, arati destul de bine. Daca vrei, poti sa vii cu mine. Ma duc la Sala chiar astazi, dupa program.”

Marian s-a gandit putin la oferta facuta de Vily, apoi dand din cap a fost de acord:

- “Cred ca mi-a place sa meg azi cu tine la Sala.”

Apoi si-a luat mobilul si a vorbit cu cineva:

- “Buna, draga mea! Te-am sunat sa-ti spun ca o sa intarzii putin in seara asta. Voi merge la Sala cu un coleg de servici, sa facem niste exercitii. Sper ca n-ai nimic impotiva?” A ascultat la telefon, apoi a raspuns razand: “Draga mea, stiu ca mi-ai propus mai demult sa merg la Sala, dar acum am gasit pe cineva de la servici cu care sa merg si care sa ma incurajeze.” Apoi a tras cu ochiul catre Vily si i-a zambit incantat.
- “Sotia?” a intrebat Vily, observand abia atunci verigheta lui Marian.
- “Mda. Ma tot bate la cap sa am grija de silueta si se procupa de sanatatea mea.”
- “Esti un om norcos ca cineva are grija de tine si de sanatatea ta. Vai, cum a trecut timpul! Trebuie sa ma intorc repede la birou. Seful meu e obsedat sa nu irosim timpul de munca.”
- “OK! Pe la 5 o sa trec eu pe la tine ca sa te iau.”

In timp ce Vily parasea bufetul Marian l-a privit din spate si i-a placut. Dar imediat constiinta lui a reactionat: “Nici vorba Marian, esti un barbat normal si ai o casnicie fericita!”. Da, dar de felul lui Marian era un tip curios. Avea o placere secreta sa priveasca trupurile de barbati. Nu ca sa se excite, ci mai degraba ca sa afle cum ar tebui sa arate in realitate corpul unui barbat bine facut si frumos. Dorea sa compare trupurile si “sculele” barbatilor bine facuti cu trupul si “scula” proprie, desi din punct de vadere al dotarii nu avea de ce sa se rusineze. Marian o avea destul de lunga si de groasa, compartiv cu a altor barbati pe care i-a vazut pe niste site-uri mai deocheate de pe net. Dar privind la fesele ferme ale lui Vily care se zareau prin pantalonii lui stramti si cu gandul la trupurile de barbati dezbracati vazute pe net, Marian a simtit o zvacnire intre picioare, care i-a reamintit de incidentul de la oficiu. Constiinta lui Marian: “Mariane, oare esti numai curios?”. “Binenteles!” a raspuns el hotarat. Dar apoi s-a gandit ca ar trebui sa-si analizeze mai serios si sa-si explice toate acele sentimente contradictorii cu care se confrunta.

Marian si-a terminat de mancat salata si s-a intors la biroul sau. Tot restul programului s-a chinuit sa-si alunge din minte imaginea feselor lui Vily si sa-si mascheze erectia dintre picioare, care nu voia sa cedeze. Timpul trecea chinuitor de incet.

La ora 5 Marian era deja gata de plecare. Cuprins de un entuziasm pe care nu si-l putea explica, Marian s-a grabit catre biroul de Resurse Umane, avand in continuare in minte imaginea feselor lui Vily parasind bufetul. Era incantat de perspectiva de a-l vedea pe Vily imbracat mai lejer, fara hainele lui sobre de la serviciu. Nu ca s-ar fi asteptat la ceva iesit din comun sau din alte interse ascunse, pur si simplu din curiozitate. Iar curiozitatea nu e un pacat, nu-i asa?

- “Buna, Marian!” a salutat Vily iesind din birou. “Esti gata de actiune?”

Marian se chinuia sa-si alunge din minte orice idee nepotrivita referitor la “actiune”. Zarindu-l pe Vily din fata, i s-a parut chiar mai dragut decat din spate. Trupul lui subtire era extrem de atragator, iar fata lui de copil era asa de dulce, oricat se chinuia el sa para mai matur.

- “Desigur! Cu exceptia unui mic inconvenient: nu sunt echipat.”
- “Sunt sigur ca esti suficient de echipat,” a glumit Vily uitandu-se la umflatura dintre picioarele lui Marian. “Nu iti fa griji, la vestiar am un short curat si un maieu nefolosit. S-ar putea sa-ti vina cam fix pe tine, dar asa o sa arati mai bine” a adugat el.

Ajungand la Sala, au intrat la vestiar. Vily i-a dat lui Marian shortul si maieul si a inceput sa se dezbrace. Marian statea si-l privea. Vily avea un piept bine conturat si lipsit de par. Era echipat cu o pereche de boxeri, stransi pe corp, prin care, spre surprinderea lui Marian, se reliefa in fata o umflatura destul de masiva. ”De cand naiba a inceput sa-mi placa sa ma holbez la umflatura din izmenele barbatilor?” s-a intrebat Marian in sinea lui.

- “Ai de gand sa stai asa? Nu te dezbraci?”, a intrebat Vily, in timp ce-si tragea pe el shortul.
- “Ba da, imediat!” i-a raspuns Marian, tresarind din reverie si a inceput sa se descheie la camasa.

Marian si-a dat jos camasa, punand in evidenta un piept barbatesc masiv acoperit cu par negru si cret, observand ca Vily il privea cu mult interes, cum o facuse de altfel si el mai inaite. Apoi si-a dat jos pantalonii, simtindu-se extrem de jenat, pentru ca purta o pereche de boxeri clasici de panza, largi, de culoare alba (gen izmene scurte militresti).

- “Amice,” a comentat Vily holbandu-se la izmenele lui Marian, “izmenele astea o sa te cam incurce cand o sa-ti pui shortul pe tine. Te sfatuiesc sa ti le scoti.”
- “Adica, sa port shortul fara nimic pe dedesupt?”
- “Da’ de ce nu?” a raspuns Vily. “Sunt convins ca izmenele tale mari si largi ar fi foarte incomode. Shortul pe care ti l-am dat nu este transparent, asa ca nu vad de ce ti-ai face griji?”

Lui Vily i-ar fi placut mult sa-l vada pe Marian imbracat in echipamentul stramt pe care i l-a oferit, dar mai ales voia sa-i vada scula atarnand intre picioarele lui paroase. Vily era gay, insa ascundea cu strasnicie preferinta lui pentru brbati, ne lasand nici cea mai mica banuiala prin comportamentul sau. Asteptandu-l pe Marian sa-si dea jos izmenele, inima i se zbatea de emotie, dar pe fata lui impasibila nu se putea citi nimic.

Cu parere de rau, Marian si-a dat jos izmenele, stand in profil fata de Vily, jenat fiind de situatie. Cu toate acestea, Vily a putut obseva atarnand intre picioare lui Marian scula lui groasa si lunga, cat si coaiele paroase. Chiar si asa blegita, pula lui Marian era impresionanta, iar Vily fara sa vrea a inghitit in sec. Apoi a asteptat rabdator ca amicul sau sa-si traga repede shortul. Spre marea satisfactie a lui Vily, shortul era cam stramt pentru Marian. Mulandu-se pe fesele lui musculoase, shortul scotea in evidenta o umflatura babana, prin care se contura perfect vizibil scula cu cele doua coaie. Marian parea cam jenat de situatie.

Dupa ce au intrat in Sala, unde erau numai cativa tipi, Marian s-a dus la banda de alegare, iar Vily la bancheta pentru greutati.

- “Trebuie sa mai pun pe mine niste muschi, ca sa nu mai par asa de slabanog,” a spus Vily glumind si culcandu-se pe spate a inceput sa lucreze, la inceput cu greutati mai usoare.

Dupa 5 minute Marian era leoarca de transpiratie. Vily l-a rugat pe Marian sa vina langa el sa-l ajute, pentru ca voia sa lucreze cu greutati mai mari. Stand culcat pe spate, cu Marian in spatele a...



    Login