Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O fetita pentru Boby (1)
Autor : dorian85 - 2016-11-07
Citita de 10815 ori - Nota 6.55 (355 voturi)
Boby avea nevoie de o pizda masculina noua. Implinise 18 ani si de cateva zile era student la Bucuresti, unde nu mai era cu fratele lui vitreg, care sa-i satisfaca placerile si nevoile de barbat. In ultima vreme se invatase cam rau, obisnuia sa-si goleasca slobozul zilnic, fie cu ajutorul lui Doru, fratele sau vitreg, fie cu ajutorul lui ... Manuela, mana lui dreapata. Cand a dat admitere la facultate nu a tinut cont si de acest aspect, care in acel moment devenise presanta pentru el.

Aflase ca in campus erau vreo 2 veceuri pentru barbati dotate cu glory hole. Dar nu era genul lui Boby, sa-si bage pula intr-o gaura din perete si sa se lase supt de un necunoscut. In plus, nu-i placea mirosul imputit de buda ordinara, care-i taia orice senzatie de placere.

Vreo doua zile s-a tot chinuit sa gaseseasca o solutie, pana in ziua cand a venit Cezar, colegul lui de camera de la camin. Baiatul arata bestial si putea fi solutia salvatoare. Din moment ce traiau si dormeau in aceeasi camera, Cezar putea fi mereu la dispozitia lui Boby pentru necesitatile lui sexuale arzatoare.

Boby se gandea ca nu mai avea rost sa joace teatru in fata lui Cezar, trebuia sa recunoasca ca era gay si sa-i spuna ca avea nevoie de el. El a zambit rautacios, gandindu-se la reactia lui Cezar la vestea ca urma sa devina curva lui. Banuia ca Cezar nu va fi de acord din prima si va incerca sa-l fenteze, ca sa scape de el si apoi sa se tina mare cocos.

Pe de alta parte, necesitatile lui erau stringente si arzatoare si nu putea lasa sa-i scape din mana o asa bucatica. Cezar era un tip finut si ingrijit, frumusel, usor efeminat la fata si corp, dar mai ales la comportament. Insa Boby stia cum sa-l ia pe Cezar si sa-l supuna, apoi sa faca din el curva lui personala. Tipul avea o fata draguta, neteda si fina, cu niste buze rosii si carnoase, parca date cu ruj, numai bune pentru supt pula. Avea un trup mladios si subtirel, atat cat era necesar. Inchizand ochii Boby isi imagina cum avea sa-l futa in noaptea aceea pe colegul lui de camera, cu picioarele lui lungi rezemate pe umerii lui solizi. Vedea in imaginatie curul acela rotund si fin de muiere, strapuns de pula lui puternica.

Boby, fiind numai in slip, statea la masa in fata laptopului navigand pe internet, cand Cezar s-a intors de la cursuri.

- “Vino, incoace frate, sa-ti arat ceva!” i-a ordonat Boby cu fermitate.

Cezar s-a conformat si s-a apropiat de masa uitandu-se la imaginea de pe ecranul laptopului.

- “La naiba! Alt ceva n-ai gasit? Imi face scarba!”

Pe ecran era o poza cu un tip care statea in genunchi si-i sugea pula altui barbat. Surprinzator, cei doi semanau foarte bine cu Cezar si Boby.

- “Nu-i asa, ce bine seamana asta cu tine? Uite ce buze rosii si frumoase are gura lui cu care suge pula celuilat barbat. Exact ca ale tale, fratioare.”

Nervos si jenat de remarca lui Boby, Cezar s-a intors cu spatele si si-a facut de lucru la dulapul sau, pretinzand ca isi face ordine la haine.

- “Bai, puta! Mie sa nu-mi intorci spatele! Sa nu ma faci sa ma ridic de pe scaun! Sezi aici langa mine, c-avem ceva de vorbit!” s-a rastit Boby nervos.

Cezar nu stia ce sa faca, dar s-a asezat docil pe celalat scaun de la masa. Nu avea experienta confruntarilor. Din principiu era un pacifist si ceda in fata celui care se arata mai puternic. Niciodata n-a stiut sa se bata pentru el sau pentru ideiile lui.

- “ Asa! Deci, mai puta, uita cum sta treaba. Tu ai o gura misto si un cur extrem futabil, iar eu am o pula zdravana, care are mare nevoie sa futa si sa fie luata la supt. Uite cum o sa facem. Chiar acum te asezi la picioarele mele si–mi iei pula la supt, in gurita ta ai rosie si frumoasa! M-ai inteles? “ i-a ordonat Boby pe un ton amenintator.

Cezar era socat! Nu prea stia multe despre homosexuali si era surprins de tonul si vorbele adresate de Boby. A incercat sa scape, razand.

- “Nu te inteleg! Fii serios, tipule! Mie imi plac numai femeile! “
- “Foarte bine! Poti sa o faci si cu femeile, dupa care vii frumos la mine in pat ca sa-ti iau pizda la futut!”
- “Nici vorba!” a replicat Cezar, razand nervos. “Ai baut ceva, tipule? Esti cu totul sarit de pe fix!”

Boby a apucat paharul de plastic de pe masa in care era bautura sa. Apoi cu cealata mana la prins pe Cezar de ceafa si la aplecat in jos, trandindu-l la podea.

- “Da! Si ce daca am baut? a marait Boby. “Chiar acuma o sa te invat cum sa-mi bei slobozul, mai pizda nefututa!”

Stand in patru labe, cu capul presat in jos de mana lui Boby, Cezar nu opunea nici o rezistenta. Cu toate ca avea o constitutie atletica, Cezar n-a stiut niciodata sa se apere. El a facut natatie si baschet, nu sporturi dure, de contact. Stand in genunchi intre picioarele lui Boby, Cezar putea sa simta mirosul puternic degajat de pula lui, desi fiind cu capul aplecat, nu putea sa o vada cum se mula prin slipul subtire.

- “Nu vreau sa fac asta!” a scancit ingrozit Cezar. “Te rog, nu ma obliga sa ti-o iau!”
- “Da-mi jos chilotii, mai puta!” s-a rastit Boby, ridicandu-se de pe scaun. “Hai, trage-i in jos, ca sa vezi ce bunaciune ti-am pregatit. Nu-i prea mare, dar e jucausa. Gurita, are numai 15 cm cand e sculata. N-ar trebui sa-ti fie prea greu sa o iei la muie.”

Reactionand apropape inconstient, foarte speriat, Cezar i-a tras in jos slipul lui Boby privind in sus. Acela era un tip paros si extrem de viril pentru varsta lui, iar Cezar se astepta la ceva urias, monstruos, cum vazuse in revistele porno. Dar nu a vazut decat o pula semierecta, de dimensiuni decente, o pereche de coaie paroase si o tufa creata si deasa de floci negri. Mirosul acela aspru de pula se simtea insa mult mai puternic.

- “Ai vazut? Nu trebuie sa-ti fie frica! Nu-i nici prea mare, nici prea groasa, numai buna de luat la supt. E ca si cum ne-am strange mainile intr-un salut. Apropie-ti buzele frumoase de capul pulii, ia-l in gurita si fa-ma fericit. Stiu ca poti sa o faci.”

Mainile puternice ale lui Boby era din nou pe capul lui Cezar, dar fara sa mai preseze, se jucau tandru prin buclele lui blonde si matasoase, ca de fata, incercand sa-i alunge teama si stresul. Boby stia din proprie experienta ca putea obtine rezultate mai bune cu un muist incepator luandu-l cu binisorul, lasandu-l sa se obisnuiasca cu pula, sa se convinga singur ce placut era sa o sugi .

- “Asa, asa! Ce bine e!” a inceput sa geama Boby in timp ce Cezar, prinzand curaj, a inceput sa-si frece buzele umede si calde de capul umflat al pulii colegului sau de camera. Degetele lui Boby se jucau prin buclele lui Cezar, soptind incantat: “Frate, ce bine poate fi! Asa, asa, ia-o in gurita pe toata! Hai, curaj, da-i limbi si ia-o la supt! ”

Dupa cat de puternic mirosea, Cezar se astepta ca pula lui Boby sa aiba un gust nasol, se astepta sa-i fie greata, sa se sufoce cu ea. In schimb a simtit o piele moale si ata de fina, cum nu si-ar fi putut inchipui, tinand cont de duritatea pulii pe care o tinea in mana. Iar gustul ei, cam salciu, usor picant, cu un iz de urina, nu era de loc gretos si s-a obisnuit repede cu el.

- “Mama, ce tari mi s-au facut pula si coaiele. Daaa! Asa, asa! Suge-mi-o pe toata! Hai, cu toata puterea! Asa, asa! Ce bine eee!” gemea Boby excitat, cuprins de o imensa placere si nevoie masculina. “La naiba amice, vad c-ai invatat repede s-o iei la muie! Daaa! Asa! Ia-mi-o pana la coaie! Meserieee! Asa, pe toata, pana la coaie! Ahhh! Gurita, ce valabil esti!”

Degetele lui Boby continuau sa-i mangaie parul, fata, gatul lui Cezar, pe masura ce acesta continua sa-i suga pula, intr-un du-te/vino din ce in ce mai rapid si mai apsat. Apoi Cezar a simtit gustul picaturilor cleioase de pre-ejaculat, putin amarui, cu iz de nuca, dar spre surprindera lui totusi placut. Cezar nu si-a imaginat nici in cele mai negre cosmaruri ale sale, sa faca ce facea el, stand in genunchi la picioarele paroase ale lui Boby: sa-i linga si sa-i suga pielea acea fina si matasoasa ce acoperea bucata tare si osoasa, care se incapatana sa-i intre pe gat in jos. Dar spre marea lui surprindere, nu simtea nici scarba si nici greata, ba chiar se simtea bine si-i placea sa o suga.

Gemetele, exclamatiile si laudele lui Boby erau sincere si foarte naturale, nedisimulate. Boby gasise in Cezar un partener ideal, poate si pentru ca avea o gura adanca si cuprinzatoare, o limba puternica si catifelata si niste buze ca niste ventuze. Ce valabil si meserias era baiatul, fara sa stie ce talente zaceau in el. De cum i-a luat pula in gura a stiut ce sa faca cu ea, asa cum un vitel invata sa suga tata vacii, de cum o ia prima oara in gura. Si continua sa-l suga cu toata puterea, ca un vitel nesatul. Era cea mai bestiala muie de care a avut parte vreodata.

Fara nici o indicatie din partea lui Boby, Cezar a inceput sa se joace cu coaiele lui paroase si intarite ca niste bile, mangaindu-le si masandu-le cu tandrete, continuand sa-i suga pula cu nesat. Boby era in culmea extazului si a a gemut cu putere, ca un armasar:

- “Acumaaa! Casca gura mare, ca-mi vine slobozul! Inghite-l pe tot, pana la ultima picatura! Sa nu pierzi bunaciune de seva!”

Ascultand cu docilitate ordinul lui Boby, Cezar a inceput sa-i inghita slobozul cald si spumos, ce-i tasnea cu putere in gura, din pula lui pietroasa si negricioasa, cu capul rosu de la atata muie. Dupa racnetele de vitejie ale lui Boby, Cezar s-a asteptat la o cantitate uriasa de sperma, careia sa nu-i faca fata, dar pana la urma n-au fost dect 2-3 lingurite, pe care le-a inghitit foarte repede, din prima. Apoi si-a retras capul lingandu-si buzele, iar pula lui Boby acoperita de saliva i-a ie...



    Login