Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNume de cod: Proiect Orgasmus (Partea 3)
Autor : Garcia007 - 2017-09-07
Citita de 4267 ori - Nota 7.98 (136 voturi)
Nume de cod: Proiect Orgasmus (Partea 3)

- Acum, știu că am spus inițial că orgasmele prin stimularea penisului sunt periculoase. Şi asta e complet adevărat. Cu toate acestea, orice băiat are dreptul să-şi elibereze coiţele din când în când, nu-i așa? Toni, ce-ar fi să iei puţin în mână membrul lui A9 şi să i-l mângâi pentru că nu poate s-o facă singur. Fă-l şi tu să se simtă bine – din păcate subiecţii aceştia nu pot să se bucure de ceva ce alţi băieţi de vârsta lor abia asteapta sa faca şi o fac chiar de mai multe ori pe zi.

(Desigur, aceasta fusese o minciună. Asistenţii lui Upegus se ocupau în mod regulat de aceşti băieţi)
Toni se uită la doctor apoi coborî ruşinat privirea în podea fara sa faca niciun pas spre A9.

- Nu? întrebă Upegus, fără surprindere. Foarte bine.
Doctorul întinse mâna spre cabina de mult şi înhăţă pulicica băţoasă care se înalta din padurea roscata si carliontata a baiatul A9 și a început să il masturbeze cu furie, ca si cum l-ar fi pedepsit pentru starea in care se afla, asa imobilizat si secretand lichid incolor ca un robinet stricat.

- Dacă îmi amintesc bine acest subiect a suferit o pubertate tarzie, începand să producă pre-ejaculare abia acum câteva săptămâni. S-ar putea sa fim martorii primului său orgasm umed.

(O altă minciună, doctorul Upegus stiind foarte bine ca ingrijitorii trec noapte de noapte si se joaca cu pulile subiectiilor uneori si ore intregi, inainte sa-I masturbeze si sa-i suga pana la ejaculare. Totul aparea pe camerele de luat vederi. “Asa-mi trebuie daca am angajat niste gorile fara minte”, isi spusese odata doctorul privind cum unul dintre ingrijitori, o namila de om paroasa pe nume Horea masturba intre doua degete groase ca doi crenvursti un penis cat un castravecior al unuia dintre flacaii catatonici si ii soptea porcosenii la ureche. Probabil ca pustiul inca mai avea un dram de constiinta pentru ca soaptele murdare al ingrijitorului il faceau sa secrete si mai multa pre-sperma si in uneori chiar sa ii curga balele sau sa isi dea ochii peste cap, cuprins parca de un val de excitatie maxima.)

Carnea umflata si inrosita aparea si disparea rapid acum in stransura degetelor doctorului si in curand nu se mai auzea decat “fleosc! Fleosc! Fleosc!” in armonie cu “fap! Fap! Fap!”-ul emanate de pomparile masinii in adancul rectului golanasului imobilizat. Sunetele erau atat de puternice ca acopereau cu totul geamatul gutural pe care pustanul il genera in adancul gatului, ca si cum ar fi fost prins in transa.

Nervii din creierul lui A9 s-au declansat rapid, ca si cum nu ar mai fi fost impovarati de n...



    Login