Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNume de cod: Proiect Orgasmus (Partea 2)
Autor : Garcia007 - 2017-09-04
Citita de 4615 ori - Nota 8.15 (129 voturi)
Nume de cod: Proiect Orgasmus (Partea 2)

Împingând ușa deschisă, îi conduse pe oaspeți in colțul unei camere spatioase si bine luminate. - Aici suntem la intrarea in laborator. Veți observa că laboratorul este împărțit în șapte rânduri, cu cabine care conțin subiecți de testare de o parte si de alta. Rândurile sunt marcate de la A la G, cu subiecții de test etichetati cu cate un număr. Astfel, în primul rând, avem subiectul A1, A2, A3, etc. Al doilea rând este B1, B2, B3, și așa mai departe. Pe lângă fiecare subiect sunt informațiile personale cum ar fi data achiziției, vârsta și alte informații științifice pertinente. Fiecare rând conține paisprezece stații și suntem aproape la capacitate maxima. Avem nouăzeci și doi de subiecți in laborator la acest moment. Din motive de securitate, fiecare rând este autonom și necesită introducerea unui parolă. Va rog sa ma urmati.
Doctorul Upegus și-a escortat grupul la o ușă de sticlă numită "A", a deblocat-o și a intrat cu nerăbdare. Ceilalți l-au urmat. Nu mica i-a fost bucuria doctorului cand ii auzi pe cei trei tresarind surprinsi aproape in acelasi timp. De-o parte si alta a coridorului (șapte pe o parte și șapte pe cealaltă) erau numai băieți.
- Aici este grupul A. Se afla in aceasta camera de aproape paisprezece luni. Toti cei paisprezece subiecți au mințile complet șterse și așteaptă acum administrarea cocktailului de droguri care sa le altereze gandirea. Acesta ar fi trebuit sa fie gata acum doua saptamani din ce mi-au spus colegii mei.
Cei patru se apropiara de primul subiect.
Băiatul, a cărui fişă indica faptul că provenea din satul Bălţişoara, Judetul Tulcea, era suspendat la câțiva metri de sol de ceea ce păreau a fi un fel de fibre polimerice de înaltă calitate. Semana cu un acrobat pe trapez care plutește cu multa grație. Era înclinat pe spate la un unghi ușor, cu capul susținut de fibre în timp ce brațele, desfacute in ambele părți, erau înfășurate într-un material de culoare inchisa. Picioarele lui erau desfacute larg și împinse înainte, înfășurate si ele în polimer intr-un mod care aminteade scaunul unui cabinet ginecologic. Toracele lui bronzat si subțire respira încet, inspirand si expirand sacadat, în timp ce restul corpului sau fremata constant, ca si cum ar fi fost cuprins de o mica criza de epilepsie.
Toate cele patru perechi de ochi asimilara rapid imaginea, dar la fel de rapid se orientara catre pelvisul băiatului care le fura atentia. Cocosul lui erect se inalta obscene, strălucind în lumină și acoperit cu mult lichid pre-ejaculator care se scurgea continuu din membrul său vibrant. Dar nu asta a fost imaginea care i-a socat cel mai tare! Mai jos, la numai câțiva centimetri distanță de privirile lor uimite, se afla un falus gros si negru, încastrat în adâncul anusului stramt si vibrând viguros. Acest monstru mecanic era atașat unei mare mașinarii aflate cam la un metru sub băiat si care avea tot felul de butoane, indicatoare si ecrane.

- Aceasta este subiectul A1. După cum puteți vedea, el este suspendat aici de catre acest material, a explicat Dr. Upegus, apucând materialul închis la culoare și rulându-şi mâna în sus și în jos pentru a sublinia ideea. Acesta a fost creat special pentru a menține aceste subiecte confortabil și în siguranță. Mașina, a spus el, arătând instalatia de sub băiat , este ceea ce numim în mod afectuos “Lăptarul” sau “Mulgătoarea". Toate datele se gasesc în rapoartele mele, dar, pe scurt, această maşină e dotata cu o sonda speciala pentru a stimula prostata subiectului.
Doctorul zambi aratand spre asa-zisa sonda, care insa era un falus masiv in toata regula.
- Această sondă este pur și simplu uimitoare. Conține mii de senzori care înregistrează statisticile vitale ale subiectului, doar prin contactul său cu pereți rectali ai acestuia. Este foarte flexibila, gonflabila, reglabila, auto-lubrifianta, și realizata dintr-un material asemănător cauciucului, deci are o textura asemanatoare cu tesutul uman, dar e mult mai puternica si rezistenta. Vârful acestei sonde, care se poate roti 180 de grade, este controlat de un computer care poate face aproape orice. In timp ce sonda este în Poziția de muls, asa cum e in prezent vârful este ocupat cu stimularea și… tachinarea prostatei pentru a inducere orgasme-anale.
- Există mai multe poziții? întrebă Ronald Asland cu un mic bulb formandu-se in fata pantalonilor sai.
- Mai exista una singura, raspunse bunul doctor. Noi ii spunem “Pistonarea”. Anusul este un organ foarte interesant și sonda, cu toate calitaţile ei, nu poate ramane fixate in anus pentru mai mult de o oră, fără ca pereții anali să înceapă să slăbească. Asa ca, o dată la fiecare patruzeci de minute, sonda se retrage complet, așteaptă șaizeci de secunde, apoi incepe sa… daca-mi scuzati expresia sa futa subiectul de sa-l ia dracii timp de doua minute, încheind cu alte șaizeci de secunde în afara corpului înainte de a aluneca din nou in Pozitia de Muls. Deși poate părea futil, aceasta setare ajută de fapt menținerea sănătoasă a anusului și a rectului. Mai mult, sonda, atunci cand e în Pozitia de Pistonare lasa sa se scurga o substanță albă si laptoasa cunoscuta sub numele de SLBZ, sau Supliment Lacto-Biologic Zonal, care este un foarte puternic și foarte eficient cocteil nutrițional ce trebuie absorbit adânc în colonul subiectului și oferă toată hrana de care au nevoie. Odată cuplat la "Mulgătoare", acești oameni nu vor trebui niciodata hraniti în maniera tradițională.
Dr. Upegus apasa câteva comenzi pe unitatea respectiva și zâmbi din nou catre publicul captivat.
- Aici, A9 este pe punctul de a experimenta Pozitia de Pistonare, daca sunteti curiosi sa ma urmati?
Pe măsură ce cei patru avansau pe coridor, vizitatorii aruncare o privire curioasă în fiecare cabină. Subiectul A2 era un baiat blondut din Iasi, cu ceva trasaturi rusesti. Subiectul A3 era un tanar masliniu cu parul ciufulit pe umarul caruia se putea distinge un tatuaj grosolan pe care scria “Pentru Steaua Murim. Ucidem”. Mai văzură un băiat despre care scria ca fugise din Siria, din calea razboiului și un bărbat maghiar din Sfantu Gheorghe despre care scria ca nu vorbeste limba romana. Toți erau atârnati in aceeași poziție, o probă îngropată profund în rectul lor în timp ce penisurile lor vibrau activ si concomitent cu orgasmele anale pe care le experimentau
Doctorul Alexandru Upegus își ridică mâna în fața unui cap roșu si palid al cărui corp era acoperit de pistrui.
- Acesta este A9, achizionat la Calafat, in urma unei iesiri cu baietii la scaldat in vara anului trecut. Oficial, valurile Dunarii l-au tras la fund si l-au purtat in larg. Neoficial…
Masina de sub A9 emana un bip prelung si asurzitor, întrerupând prezentarea bunului doctor. Omul nu s-a înfuriat ci în schimb se întoarse să asiste la spectacol. Încet, sonda, care fusese în poziția staționară de muls, incepu să se retragă. Dupa cateva momente aproape 13 centimetri de puloc mecanic fusese scos la lumina, desprins din interiorul pustiului. Rectul sau a ramasese putin dilatat in urma abuzului, permitand celor patru sa se zgaiasca ca prostii in gaura dintre fesele mici ca doua smochine ai baiatului.
- Din moment ce prostata nu este prea departe în interiorul cavității anale, proba nu trebuie sa avans...



    Login