Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNu stiam ca sunt gay
Autor : carlito21 - 2015-01-09
Citita de 10366 ori - Nota 8.08 (158 voturi)
Era prima zi la caminul facultatii, iar eu eram proaspat boboc. Dupa alergatura si nevii cu cazarea, de abia asteptam sa ma intind in pat si sa ma odihnesc putin. Cand am intrat in camera repartizata mie, am observat ca colegul meu era deja sosit, iar de la baie se auzea zgomotul dusului. De la administratia caminului am aflat ca voi locui cu un student mai mare, din anul III, lucru care nu ma deranja de fel. Mi-am lasat bagajele langa patul care era liber si m-am intins pe el ca sa ma relaxez. Usa baii s-a deschis si colegul meu de camera a iesit complet dezbracat. La inceput a parut surprins sa mai vada pe cineva in camera, dar si-a revenit repede, mi-a intins mana cu prietenie, prezentandu-se:

- Salut! Eu sunt Horia !
- Salut, ma cheama Laur! – i-am raspuns strangandu-i mana.
- Asadar, tu esti noul meu coleg de camera! – mi-a raspuns Horia zanbind in pielea goala.

Nu m-a deranjat niciodata sa fiu in prejma barbatilor dezbracati, dar ma intrebam cum se simteau unii sa stea in pielea goala de fata cu alte persoane, fara nici o jena. Horia avea un corp frumos si bine proportionat, cu muschii tonificati si fara nici un pic de pilozitate, ca un copilas. Fara sa vreau privirile mi-au alunecat catre scula lui. Aceasta, desi nu era in erectie, era foarte groasa si cred ca avea cam 15 cm in lungime. Horia mi-a surprins privirea curioasa, a zambit fara sa zica nimic, apoi a luat cateva pozitii de culturism, etalandu-si muschii, ca sa ma impresioneze.

- Hai sa o lasam balta, deocamdata! – a zis cu subanteles Horia, facandu-mi cu ochiul si zambindu-mi iarasi amical.

Apoi a deschis dulapul si s-a imbracat ca sa iasa in oras. Mi-a spus ca va lipsi o vreme pentru ca mergea sa se intalneasca cu colegii de facultate. Eu am inceput sa despachetez bagajele, incercand sa le fac loc la toate in dulapul meu, care parea neincapator la cate lucruri mi-am adus de acasa. Dupa circa 2 ore de efort am terminat cu treaba si fiindu-mi foame am coborat din camera ca sa mananc. La o pizzerie din apropiere am dat gata o pizza zdravana si am baut 2 sticle de bere, apoi cu burta aranjata m-am reintors in camera. Restul serii l-am petrecut in fata laptopului, stand de vorba cu prietenii din orasul meu natal.

Dupa ce s-a facut de miezul noptii m-am bagat in pat si ma intrebam cat o sa mai intarzie Horia. Deoarece am vorbit cu el foate putin, nu-i cunosteam obiceiurile si nici cat obisnuia sa stea seara in oras. M-am cuibarit cat mai comod in noul meu pat incercand sa adorm, cand dupa o jumatate de ora, usa camerei s-a deschis usor, iar Horia a intrat discret, incercand sa nu faca zgomot. Banuind ca eram adormit Horia se misca in liniste, iar eu l-am lasat sa creada asa, fiindca eram obosit si nu aveam chef de conversatie. L-am auzit pe Horia foindu-se prin camera, iar eu ma intrebam cum se putea descurca pe intuneric. Cand am deschis ochii l-am vazut din nou gol golut, prin lumina care venea prin fereastra de la baie. Statea pe pat fara sa fie acoperit cu nimic . Am inchis repede ochii incercand sa adorm din nou.

Apoi am auzit fosnete si un zgomot ciudat venind dinspre patul lui. Curios am deschis ochii si l-am vazut pe Horia cum isi tinea scula cu mana dreapta si o freca de zor. Incitat, am continuat sa-l privesc cu discretie, prefacandu-ma ca dormeam. Dupa cateva minute de frecus scula lui s-a intarit de tot, marindu-se si mai mult, avand peste 20 de cm ca lungime, iar ca grosime nu putea sa o cuprinda cu mana. Miscarile lui au inceput sa devina din ce in ce mai rapide, iar respiratia lui tot mai apasata.

In cele din urma Horia si-a dat drumul. Trei jeturi lungi si puternice de sperma au aterizat pe burta si pe piept, iar el respira cu repeziciune, gafaind. Apoi s-a sters cu un prosop, s-a acoperit cu patura si intorcandu-se cu spatele la mine, a adormit imediat. La scurt timp am adormit si eu.

Dupa aceea, ne-am mai vazut destul de rar si in fuga! Dimineta eu ma scula devreme, iar el inca dormea cand eu mergeam la facultate. Cand ma intorceam la camin el era deja plecat, iar seara vene foarte tarziu, cand de regula eu dormeam. Dar acest fapt nu ma deranja de loc. Din contra, ma bucuram ca aveam aproape tot timpul camera la dispozitia mea. In urmatoarele saptamani, in fiecare seara la culcare, imi doream cu ardoare sa-l mai vad pe Horia masturbandu-se, dar el venea atat de tarziu noaptea, cand eu eram adormit si nici nu eram sigur, ca se masturba mereu. Nu intelegeam de ce imi doream atat de mult sa-l vad pe Horia masturbandu-se, era o placere noua pe care nu mi-o puteam explica.

Pana intr-o seara, cand Horia a juns mai devreme la camin, iar eu inca nu adormisem. Imediat m-am prefacut ca dormeam, dar l-am pandit pe furis. Ca de obicei s-a dezbracat de toate hainele si a mers in fundul gol la dus. Dupa cateva minute s-a intors infasurat cu un prosop, pe care l-a luat apoi ca sa se stearga pe cap si pe corp. Prvindu-l pe furis am inceput sa ma excit la vedera trupului sau superb, iar Horia nu se sinchisea de loc, banuind ca dormeam ca de obicei. Apoi s-a intins in pat si a inceput sa se masturbeze. Excitarea mea atinsese apogeul. Nu am mai rezistat si am inceput si eu sa ma masturbez, avand grija sa o fac pe ascuns, sub patura, cu multa discretie. Cand am inceput sa mi-o frec, scula mea teapana ca o bata, era deja umeda bine, iar capul ei era lipicios. Il priveam pe Horia cu aviditate si ma masturbam in acelasi ritm cu el. Cand Horia a inceput sa ejaculeze, in jeturi lungi si puternice, imediat mi-am dat drumul si eu, golindu-ma cu o placere imensa. Fara sa vreau am gemut satisfacut, iar Horia a intors capul spre mine. Eu am inchis repede ochii si m-am prefacut in continuare ca dormeam. La scurt timp l-am auzit pe Horia ca sforaia usor, semn ca adormise. Atunci m-am ridicat din pat si m-am dus tiptil la baie sa-mi schimb chilotii, care se umplusera de sperma si sa ma spal in zona genitala.

Apoi m-am culcat la loc, dar gandurile mele erau tot la Horia. Nu stiam de ce, dar incepuse sa-mi placa foarte tare de acest baiat. Era pentru prima oara cand ma excitam si ma masturbam privind un barbat in pielea goala, care se masturba la randul lui si tot pentru prima oara cand simteam o placere fata de un baiat. Oare facusem o pasiune pentru Horia? Oare eram gay? M-a hotarat ca in seara urmatoare sa fac tot posibilul sa raman treaz, ca sa-l mai vad pe Horia masturbandu-se si sa verific astfel daca presupunera mea era adevarata. Cu aceste ganduri amestecate am cazut intr-un somn adanc.

Spre norocul meu si in seara urmatoare Horia a ajuns la camin mai devreme. Eu eram deja in pat si citeam un curs de la facultate. Fara sa scoata nici o vorba, s-a dezbracat repede la pielea goala si a scos din geanta un sandvici mare pe care a inceput sa-l manance tacticos. Apoi a desfacut o doza de bere, a baut-o in cateva secunde si la final a ragait multumit. Il pandeam pe furis si ma topeam de placere admirand trupul acela desavarsit si dotarea lui imensa, care atarna atat de provocatoare intre picioarele sale musculoase. Eram teribil de excitat si in erectie maxima. Cand Horia a plecat la baie sa-si faca dusul eram pe punctul sa incep sa ma masturbez, dar am rezistat tentatiei de frica sa nu ma surprinda in plina actiune. Si am avut dreptate pentru ca Horia a facut un dus mai scurt ca de obicei.

Cand a revenit in camera infasurat cu un prosop, s-a uitat lung la mine, parca dorind sa se asigure ca il vedeam, apoi stand in picioare chiar in fata mea a inceput sa se stearaga meticulos pe tot corpul. Eu m-am prefacut ca eram total absorbit de cursurile mele, ignorandu-l. Scula lui mare si negricioasa se balanganea teribil de provocator in ritmul in care isi stergea parul. Banuind ca Horia nu avea cum sa ma vada, avand capul acoperit de prosop, am lasat foile din mana si l-am admirat in voie. Dar cand el a terminat brusc m-a surprins holbandu-ma la scula lui. El a zambit satisfacut, iarasi mi-a facu cu ochiul si mi-a spus ironic:

- Ce zici, Laur? Iti place ce vezi la mine?
- Ce sa spun?! Ma innebunesc cand ti-o vad! Chiar imi vine sa o iau la supt! – i-am raspuns eu dorind sa fiu sarcastic, desi nu eram prea departe de adevar. Am inceput sa rad, incercad sa mentin un ton glumet, ca el sa nu se prinda cat de mult imi placea sa i-o admir .

Horia a intrat in joc razand si el, apoi mi-a raspuns cu subanteles:

- Pai, daca iti place asa de mult, de ce nu o faci? De la mine ai liber, ca de la un pasa!
- Pentru ca acuma sunt ocupat! - i-am raspuns razand.

Apoi mi-am reluat lectura cursurilor, prefacandu-ma foarte captivat de ele. Horia a dat din umeri, s-a dus la dulapul lui, fluturandu-si scula prin fata mea, s-a imbracat si a iesit in oras, fara sa mai spuna nimic. Ma chinuiam sa inteleg ce citeam, dar gandurile imi zburau la Horia si la ce mi-a propus. Oare glumise sau vorbise serios? Voia numai sa ma incerce, ca sa vada daca eram gay sau chiar dorea sincer sa aiba o relatie cu mine? Si daca da, de ce nu o spunea direct, fara apropouri? Era si el gay sau bi ori dorea numai sa-si bata joc de mine? Tot gandindu-ma la el m-am excitat din nou foarte puternic si in mod involuntar am inceput sa ma masturbez. La scurt timp am ajuns la orgasm si am ejaculat mult si cu putere. Era a doua oare cand ma masturbam si aveam un orgasm atat de puternic gandindu-ma la un baiat. Era evident, imi placea foarte mult de Horia si ma excita. Deci eram gay sau in cel mai fericit caz eram bisexual!

Dupa un orgasm atat de puternic trupul meu a intrat intr-o amorteala placuta si eram pe punctul sa adorm, cand am auzit usa camerei deschizandu-se si l-am zarit pe Horia intrand incetisor pe usa. Ca de obicei se misca fara sa faca zgomot, ca sa nu ma trezeasca, iar eu m-am prefacut ca dormeam. S-a dezbracat de toate hainele, a stins lumina si s-a intins pe pat. Apoi a inceput sa se masturbeze. Eram sedus, eram captivat de ceea ce facea. Fara sa ma mai controlez m-am intors catre el si rezemat intr-un cot il sorbeam din priviri. Horia a realizat ca ma uitam cu fascinatie la el si s-a intors catre mine ca sa-l pot vedea mai bine, continuand sa se masturbeze. Am luat foc de placere, parca mi-am pierdut mintile si fara sa ma pot controla, i-am soptit incet:

- Ce-ai zice, daca ti-as lua-o acuma la supt?

Horia s-a oprit brusc din frecat, neputand sa creada ce a auzit. O tacere imensa s-a asternut intre noi, apoi m-a privit insistent si mi-a raspuns sec:

- Pai, ce mai astepti? Treci la treaba!

Iarasi am reactionat involuntar si fara sa ma port stapani, ca si cum as fi fost drogat. Am coborat din patul meu si m-a urcat in cel a lui Horia, mi-am facut loc intre picioarele sale solide si i-am luat scula aceea imensa si goasa, fierbinte, care pulsa excitata in mana mea. Apoi am inceput sa o frec usor, dupa cae mi-am apropiat gura de capul ei rosu si umflat, mirosind atat de placut si de specific: mirosul de pula tanara si excitata, inainte de ejaculare. Mirosul acela fenomenal mi s-a intiparit pe vecie in minte si nu il voi uita niciodata! Am inspirat de catevaori acel parfum de barbat si am inceput sa ling glandul acoperit de pre-cum. Am cules toata acea roua masculina de pe scula lui si am simtit in gura un gust intens si foarte excitant, care mi-a placut enorm. Apoi am procedat asa cum am vazut in filmele porno ca fac curvele cand iau la supt o scula de barbat. Mi-am aprobiat buzele de galndul acela cald si catifelat si am coborat in jos cat mai mult, pana ce am simtit ca mi-a ajuns la gat. Apoi am facut cursa inversa, la fel de incet, incercand sa simt gustul acela specific de pula de barbat. Fantastic gust!

Horia a oftat de placere, iar eu incurajat de asta m-am pus pe treaba si am inceput sa i-o sug cu multa hotarare. Pentru ca scula lui Horia era prea lunga ca sa-mi intre toata in gura, o tineam cu mana catre radacina si o frecam, iar restul era in gura mea care facea curse intense de du-te/vino. Incepuse sa-mi placa, iar Horia se apropia de orgasm, respirand repede si sacadat. Apoi mi-a tinut capul in mainile sale si a inceput sa ma pompeze el cu putere, de jos in sus . Scula lui ma lovea cu putere in gat, din ce in ce mai repede, dar imi placea si ma excita foarte tare. Imi venea sa ejaculez, cand l-am auzit pe Horia zicand:

- Laur, vezi ca imi vine jizzul! Vrei sa ma golesc in gura ta?

Nu am mai reusit sa-i raspund, ca imediat am simtit in gura jeturile lui calde si cleioase, pe care le-am inghitit involuntar, fara sa mi se faca rau. Ba pot sa spun ca, spre surprinderea mea, sperma lui Horia avea un gust intens si placut, care m-a excitat si mai mult. Apoi Horia m-a apucat de cap si m-a tras peste el, pana la gura lui, m-a strans in brate cu putere si a inceput sa ma sarute cu lacomie. Inca o premiera! Nu ma sarutasem niciodata pana atunci cu un barbat. Iar Horia stia meserie, invartindu-si limba prin gura mea si muscandu-mi buzele, am simtit o imensa placere, apoi in culmea extazului m-am golit si eu.

- Daca stiam ca esti gay, pai ti-o dadeam la supt din prima zi cand mi-ai vazut-o! Am observat eu inca de atunci ca te holbai la ea cu pofta. Ce rau imi pare acum, ca am irost atata timp fara sa profit de prezenta ta langa mine. De ce nu mi-ai spus ca iti place sa o iei la muie?
- Pai n-am stiut nici eu! Pana astazi n-am stiut ca sunt gay! E prima oara cand ma sarut cu un baiat, e prima oara cand am supt o scula, e prima oara cand am simtit gustul de sperma si e prima oara cad fac dragoste cu un baiat si ejaculez de placere, fara sa ma masturbez!
- Laur, tu vorbesti serios? Pana acum, tu n-ai mai supt niciodata o pula? Nu-mi vine sa cred, dupa felu...



    Login