Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nou venit in cartier
Autor : alexsilver - 2019-07-26
Citita de 5980 ori - Nota 7.24 (59 voturi)
Nu demult m-am mutat într-un alt cartier al orașul în care locuiesc. La început, cum nu cunoșteam pe nimeni în zonă, obișnuiam sa merg pe teren unde există și teren pentru baschet, teren pentru fotbal, tenis, handbal și partea bună că accesul pe teren este gratuit. În timpul meu liber, cate 4 sau 5 ore le petreceam pe teren jucând baschet sau, mă rog... Ceea ce numeam eu baschet deoarece mi-am cumpărat minge de baschet mai mult să mă pot băga în seamă cu oameni pe teren, sa leg prietenii, sa socializez...


De socializat pot spune că am socializat cu mulți oameni, de jucat baschet pot spune și asta că am jucat cu mulți oameni,dar mulți erau trecători care probabil intrau pe teren doar pentru ca era gratis și doar cât sa joace baschet cu mingea mea. Erau grupuri de băieți și fete care veneau la coș și cum ei nu aveau minge, jucam împreună cu ei. Dar totul era trecător, la un moment dat totul se termina și tot singur rămâneam pe teren. Voiam și eu un prieten cu care să vorbesc, să rad, să îmi petrec timpul, parca eram în plus în acel cartier.

Într-o după amiază intru pe teren, iar la coșul la care obișnuiam eu să bat mingea zi de zi, acum era ocupat de un băiețaș, un copil. Cel puțin asta am crezut prima dată despre el când l-am văzut, ca e un copil. Era prima dată când am văzut un copil jucând baschet atât de bine și câteva minute doar m-am uitat cum juca și cât de bine juca. La un metru și 50 cat avea, mai reușea sa bage și mingea în cos ce eu abia dacă reușeam performanța.

Eu : - Joci destul de bine!
El: - Da, știu!
Eu : - De cât timp joci baschet?
El : - Patru sau cinci ani... Cred!

Eu : - Nu am mai văzut un copil jucând baschet atât de bine.
El : -Nu sunt chiar atât de copil cum par.
Eu : - Adică, vrei să spui că ești vreun om matur la 50 ani cu 5 copii acasă?
El : - Haha, ce am mai râs!

Acum am început sa jucăm baschet 1 vs 1. Sau, ma rog... Ce numeam eu baschet.


Eu : - Serios acum, dar câți ani ai?
El : - Cati ani îmi dai?
Eu : - 12 ani, maxim!
El : - WTF!!
Eu : - Vai, știi și engleza!
El : - Normal!


Urmează un meci de câteva minute, apoi obosim și ne așează amândoi, în fund, pe teren.

El : - Am 17 ani împliniți, ca să știi.
Eu : - Du-te mă...
El : - Nu mă crezi?
Eu : - Cine dracu te-ar crede?
El : - Am buletin, poți sa îți dovedesc! Apoi văd cum scoate dintr-un rucasc un mini portofel, iar din el un buletin.

Eu : - Ești născut în 2002, deci nu minți. Dar arăți atât de tinerel...
El : - Da, știu...
Eu : Locuiești în zonă?
El : - Da,la două străzi distanță?
Eu : - Și cum de nu ne-am mai întâlnit până acum?
El : Nu prea am avut chef de baschet.
Eu : - De acum vei avea.

Din acea zi oarecum am avut un prieten și în fiecare zi ne întâlneam pe teren și jucam baschet. Am avut multe de învățat din ale baschetului de la acest băiețaș și am reușit sa ne înțelegem atât de bine încât începusem să ne consideram ca frații. Asta chiar dacă diferența de vârstă e cam mare... Eu 28 ani, el 17 ani. Ne simțeam bine împreună, ieseam în oraș împreună, mergem cu bicicletele împreună, jucam împreună jocuri online și avem foarte multe lucruri în comun.

Într-o zi m-a chemat la el acasă să îl ajut cu o problemă la PC. Era singur acasă, părinții lui erau la serviciu. Când mi-a deschis ușa de la intrare era înfășurat într-un prosop.

Eu : - Vai, te-ai făcut fresh!
El : - Da!
Eu : Țâțele îți mai lipsesc și semeni cu o fată! :))
El : Du-te în pula mea! Apoi se închide în baie.

Merg la PC care era deja pornit și încep a juca . PUBG, dacă ați auzit... Apoi îl aud cum iese din baie și îl văd cum intră în cameră. Avea pe el o pereche de boxeri largi care, atunci când și-a urcat piciorul pe marginea patului să se șteargă pe picior, i s-a văzut pula cum atârna pe crac. Zic în gând "pana mea", atât de slab și asa bogăție ? Deja începuse să mi se scoale și mie pula.

El : - Te uiți cumva la pula mea?
Eu : - Ăăă, nu știu. Poate?
El : - Ție îți place să te uiți la pula altor băieți?
Eu : - Nu știu... Poate?
El : - Îți place să sugi și pula?
Eu : - Nu știu... Poate?
El : - Mie îmi plac fetele. Spune el râzând.
Eu : - De unde știi, ai futut vreuna?
El : - Nu am futut încă, dar îmi plac fetele.
Eu : - Dar cu băieți te-ai futut?
El : - WTF!??! NUUU!
Eu :- Ai încerca?
El : - WTF!? NUU!
Eu : - Așa e la început.
El :- La început...ce?
Eu : - Tu trebuie sa te fuți cu fete și cu băieți și apoi îți dai seama ce îți place. Fie ești hetero, gay sau bisexual.
El : - Adevărat!
Eu : - Ce-i adevărat?
El : - Adevărat că îmi plac băieții, aș încerca cu un băiat, însă nu am cu cine.

Deja stăteam lângă el pe pat, ne uitam împreună la videoclipuri pe TikTok când deschid din nou subiect :

Eu : - Și ce ai vrea sa încerci cu un băiat?
El : Păi, nu știu... Să o iau în gură, să o iau în fund... Am mai încercat cu castraveți, dar ma doare.
Eu : - Adică tu ți-ai băgat un castravete în cur? ( râdeam)
El : Daaa! ( râdea și el)
Eu : Mi-ar plăcea și mie să ți-o bag în cur.

El : - Daaa?

Apoi mână mea ii atinge pielea fină de pe pulpa piciorului. Încet-încet avansez cu mana până ii simt în palmă pula care era deja semi erectă. Încep să o masez ușor, încep să o belesc, pula răspunde imediat la atingeri. Încep să îl sărut pe piept, pe gat și îl simțeam cu ardea de dorință. Deci ii plăceau băieții, numai că nu vroia sa recunoască. Îl întind pe spate, pe pat, și trag boxerii de pe el. O mândrețe de pula nici prea mare, nici prea mică, răsare în fața mea. Vreo 14 cm cred ca avea, înconjurată de floci blonzi. Vedeam pula cum pulsa de excitat ce era. Ma uit la el, în privesc în ochi... Ardea de dorință.

Mă aplec și iau ușor pula în gură, o sug, o ling, îl ling pe la coaie, ii descaf picioarele și încep sa îl ling și în fund. Încerc să-i bag un deget în fund, ii simt căldura din interios, dar și retragere din partea sa. Îl durea. Continui să îl ling în gaura fundului, continui să îl răsfăț sugandu-i pula și continui să mă joc cu coaiele sale. Îl întorc pe burtă, ii desfac bucile și încep să ling din nou și încerc din nou sa bag un deget. Intră vârful degetului, intra jumătate,simt căldura din interior, nu mai simt retragere. Îl aud cum geme. Mă dorea.

Îl ridic în fund, pe marginea parului, apoi îmi dau jos pantalonii de trening și chiloți până la genunchi. Pula mea era precum betonul și îl vedem pe băiețaș cum se uita la pulă și parcă pe loc ar fi înghițit-o.

Eu : - Vrei să o iei în gură?

Nu îl aud spunând nimic, însă îl vedeam cum își dorea asta

Eu : - Hai, încearcă să o iei un pic în gură!

Apoi îl prind ușor de cap, mă joc un pic cu firele de păr brunet, și îl trag cu capul înspre pula mea. A luat-o în gură și cum o am mai mare și mai groasă, la început mi-a luat în gură numai capul pulii. Îl țineam de cap și încercam să mă împing, să intre mai mult în gură, dar nu am insistat când am văzut că nu poate și dădea să vomite. Îl pun să mă lingă la coaie exact cum i-am făcut și eu, el s-a supus. Mă lingea și îmi lua coaiele în gură, se juca cu ouăle, le masa și atât de bine făcea încât refuzam să cred că băiatul acesta este virgin. Sau poate a mai supt-o, poate a mai lins coaie? Ahh...Poate a învățat din filme porno, într-o zi el mi-a spus că se mai uita. Ahh, era o placere continuă...



    Login