Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNoapte fierbinte
Autor : trestian28 - 2012-09-22
Citita de 15638 ori - Nota 7.98 (238 voturi)
Era trecut de miezul noptii, iar eu ma foiam in pat si nu puteam adormi. Eram excitat foarte tare! Asta n-ar fi fost prea grav, doar ca o aveam teapana de peste 3 ore, ca un armasar in calduri care nu mai are iepe de futut. Imi era si foarte cald. Ma rascuceam in pat, mototolind ceaceaful de sub mine, dar nici vorba de somn. Orice faceam pula imi ramanea sculata ca un stalp! Incepuse sa ma doara asa ca mi-am dat jos boxerii ca sa o las libera de orice stransoare. Degeaba, nici curentul rece de la aerul conditionat nu o domolea! Asa ca m-am ridicat din pat si m-am asezat la calculator... Am intrat pe un chat pe care il cunosteam si unde puteam gasi carnita proaspata...
Fericirea mea a venit repede, de cum am intrat pe chat. Un tip cu pseudonimul “Pizdadeumplut” m-a agatat instantaneu. Am inceput sa conversam imediat:
- Salut barbate, de unde esti?
- Din Bucuresti.
- Varsta, Detalii...Poze cu tine?
Tipul mi-a raspuns numaidecat ca are 18 ani, 1,80m si 68Kg , iar in poza arata superb! Dupa care mi-a spus ca era in calduri rau de tot si ca voia sa-mi stea la dispozitie indata. Apoi mi-a mai spus ca pizda lui era deja pregatita si largita, gata sa fie fututa! Ordinarul! Nu banuia ca vorbele lui excitante ma dureau atat de rau in pula. I-am dat numarul meu de mobil si m-a sunat pe loc! Avea o voce care m-a bagat in boala si mai rau!
- Vreau sa mi-o tragi cu putere! Ca un tanc, daca esti in stare! Imi place pula mare, groasa si vanjoasa, tare ca piatra!
Curva! Eram pe punctul sa ma golesc! Ardeam de nerabdare sa-l sparg! I-am dat adresa si i-am explicat cum sa ajunga la mine. In cinci minute am auzit soneria de la interfon. I-am deschis intrarea de jos spunandu-i:
- Etajul 1, usa a doua pe dreapta!
Un minut mai tarziu, ciocanea la usa mea. Am deschis si in prag a rasarit un pusti blond si fraged, cu obrajii rosii plesnind de sanatate, absolut superb, cu parul cret, inelat si niste ochi albastrii minunati, stralucind de excitare si de dorinta. Eram numai in izmene. Pula mea se zbatea disperata in boxerii stramti care de abia o mai cuprindeau. Tipul a vazut-o imediat, s-a inrosit si mai tare, iar fruntea i s-a acoperit cu broboane de sudoare. L-am apucat de mana si l-am tras repede inautru, dupa care am inchis usa cu yala si l-am cuprins prietenos pe dupa gat, ducandu-l in sufragerie. I-am apucat capul in palmele mele si am inceput sa-i sarut buzele acelea rosii ca sangele si asa de senzuale, mirosind a menta proaspata. Era irezistibil si teribil de dulce, se lipise de mine ca o liana si ma saruta cu multa pasiune si dorinta! Excitarea ma coplesise si aproape inconstient am inceput sa musc ca un salbatic buzele acelea carnoase si fragede, iar pustiul a inceput sa geama de durere, dar s-a lipit si mai tare de mine! Eram constient ca daca il mai tineam in brate, in urmatoarele 10 secunde voi ejacula, asa ca m-am desprins din imbratisare si tarandu-l dupa mine, ne-am asezat pe canapea.
- Ti-a placut? Ai facut foarte bine ca ai venit la mine! Stau cu pula sculata de peste trei ore, asteptand sa fut pe cineva! Mama, mama, ce-am sa-ti fac! De abia astept sa ti-o trag, curva mica si dulce!
Pustiul respira repede si sacadat, stapanindu-si cu greu excitare. Pula i se sculase si se umflase ca o cocosa in sortul sau de panza care era prea mic Am dus mana si l-am pipait intre picioare. Era destul de dotat pentru varsta lui frageda. Cand am inceput sa i-o framant si sa o masez, pustiul a inceput sa geama, implorandu-ma:
- Nu mai rezist! Acuma! Acumaaa! Fute-ma! Te roooog! Fuuute-ma! Taaare ! Tare si indesat!
- OK! In patru labe! Arata-mi tu cum ti-ar place sa ti-o trag...
Tipul s-a executat asezandu-se in genunchi si pe coate, cu fundul in sus, capul ridicat cu gura cascata, gata sa o ia pe oriunde. M-am plimbat un pic pe langa el, apoi am inceput sa-l injur si sa-l jignesc ca sa-i testez determninarea. Pustiul nu a comentat deloc, sorbindu-ma mai departe din priviri, parca drogat de prezenta mea. Mi-am dat jos boxerii si stand gol in fata lui am inceput sa ma mangai, sa-mi ciupesc sfarcurile intarite si sa ma joc cu coaiele umflate si paroase. Tipul coplesit de ceea ce vedea, a dat sa vina catre mine si sa mi-o ia la supt, dar i-am interzis categoric.
- Nu inca! Trebuie sa ai rabdare si sa o meriti, curva nesatula!
Pustiul era superexcitat dar astepta rabdator fara sa zica nimic. Doar suspina din cand in cand si inghitea, plescaind usor, saliva care-i umplea gura, privindu-ma cum mi-o frecam de zor.
- Iti place cum arata pula mea, nu-i asa? E mare si tare! Pot sa sparg nuci cu ea!
- Da...
- Nu-i asa ca o vrei pe toata in tine?
- Daaa...
- Unde vrei sa-mi bag in tine pulanul meu gros si puternic?
- In cur, ca ma mananca rau!
- Aha! In gaoaza aia de curva mica si imputita! Am inteles! Ia zii, ai mai luat pula pe ziua de azi sau e prima oara?
- Am mai luat!
- Povesteste!
El mi-a povestit ca de doi ani e curva unui pof de la liceul sau, care e nebun dupa el si care il fute in mod regulat in toaleta unui bar de langa scoala. In timp ce-mi povestea relatia lui cu proful sau, m-am aplecat peste el si bagadu-mi mana in sort am inceput sa-i masez bucile rotunde si carnoase si sa-i cercetez gaura. Nu purta chiloti.
- Dezbraca-te la pielea goala, fara sa te ridici de jos!
Pustiul s-a dezbracat ascultator fara sa se ridice de jos si si-a reluat pozitia in patru labe. Fundul sau mic si bombat se legana la stanga si la dreapta, dovada excitarii lui extreme. Curul era neted si lipsita de par. Apoi i-am pipait gaura care era umeda si usor deschisa, frematand la atingerea mea. Tipul gemea de placere in timp ce-mi bagam degetul in gaura lui.
- Curva ordinara, dar ce stramt esti! Pula mea e nerabdatoare sa ti-o umple si sa ti-o largeasca. Nu-mi vine sa cred ca profu ala te trage zilnic in teapa! Cred ca e subtire ca un creion!
Am luat o sticluta de poppers si i-am ordonat sa inspire. El a dat din cap in semn de negare
- Mai pizda nefututa! Seful nu se refuza niciodata!
Suparat, l-am apucat de buclele lui blonde si i-am tras capul pe spate, apoi i-am pus din nou sticla la nas.
- Inspira cu putere! Imediat!
El a dat din nou din cap refuzand, apoi a scos un timid “Nu”. Furios, l-am apucat strans de ceafa si i-am zis:
- Cum adica, mai cacat cu muci? Crezi ca ai venit aici sa faci fite! Vrei pula de la mine? Atunci trage pe nas si taci din gura!
I-au dat lacrimile care se prelingeau pe fata lui bucalata de copil. Dar nu-mi pasa! A venit la mine, trebuia sa se supuna si sa ma asculte! Nu era in pozitia sa comande! Venise sa cerseasca pula, venise sa fie futut! In cele din urma, a inceput timid sa inspire usor. Evident ca o facea pentru prima oara! In cateva secunde s-a inviorat si a inceput sa inspire cu lacomie. Fiind pentru prima oara si fiind inca un pusti, de teama sa nu pateasca ceva, i-am luat sticluta de la nas, desi el protesta si mai voia sa inspire! Dupa ce s-a inviorat si s-a relaxat mi-am reluat lucrul la curul sau foarte stramt, patrunzandu-l cu degetele. Cand am trecut la trei degete tipul a inceput sa geama cu putere. Prea cu putere dupa gustul meu! Aveam vecini si n-aveam chef ca acestia sa asculte gemetele tanarului meu amant. I-am ordonat sa taca, dar degeaba! Apoi i-am tras doua palme zdravene peste ceafa. Nimic, el gemea in continuare. Atunci mi-a venit o idee salvatoare! Vazand izmenele mele pe jos, le-am luat si i le-am infundat in gura, desi le purtasem cateva zile! Gemetele au disparut, iar tipul a stat cuminte acceptand situatia. Mai gemea el, dar izmenele mele atenuau mult zgomotul facut. Vazandul- asa, in pielea goala si in patru labe, cu gaoaza belita si izmenele mele atarnandu-i din gura, m-am excitat asa de tare, ca fara sa mai pot rezista am inceput sa ejaculez violent, stropindu-i fata si corpul cu sperma mea groasa si fierbinte.
Dupa ce m-am descatusat de toata tensiunea acumulata in cele 4 ore de excitare, am ingenunchiat la curul lui si am continuat sa-i largesc gaura. Nici ca-mi mai pasa de el si de faptul ca samanta mea se uscase pe trupul sau infierbantat de dorinta. Apoi am trecut la patru degete si tipul s-a cambrat putin, scancind ca un copil! Incepuse sa-l doara puternic, mai ales cand mi-am bagat in curul lui toate cele cinci degetele. Au inceput din nou sa-i siroiasca lacrimile pe fata, amestecandu-se cu sperma mea, dar statea cuminte si ma privea ingrozit.
- Degeaba ma privesti acuma asa, ca un miel dus la taiere! Te-ai prins prea tarziu de situatie! In fond tu ai venit la mine ca sa-ti umplu curul asta de curva imputita! Si chiar asta se va intampla! De fapt, nickname-ul tau e “Pizdadeumplut”, nu-i asa? E prea tarziu sa spui acuma ca nu mai vrei! M-ai provocat si pula mea nu stie multe! La curvele parsive si fitoase asa cum esti tu, sa stii ca le largesc gaoaza cu o mandrina, sa nu-mi striveasca comoara nepretuita! Taci si indura, curva imputita si flamda de pula ce esti!
Ultimele mele cuvinte au cazut ca o sentinta! A inteles in sfarsit ca a intrat pe mainile unui Stapan, ca nu era o fantezie de pusti nefutut. Ca ar putea fi cel mai frumos vis sau cel mai urat cosmar! Totul depindea de el! In fine, i-am eliberat gura de izmenele mele puturoase! Culcandu-ma peste el, cu o mana-i frecam pula frageda si impietrita de aproape o ora, iar cu cealata il mangaiam pe burta si pe coaie ca sa-l linistesc si sa-l destind un pic, sa fie perfect relaxat pentru futaiul final. Extaziat, a inceput sa dea din cur si sa-l indese in pula mea semierecta. A inteles in sfarsit ca orice rezistenta era inutila. Eu eram Stapanul si trebuia sa faca ce-i porunceam! Dreasat profesionist, oftand de placere, s-a abandonat in mainile mele de expert! L-am supus si l-am facut sclavul meu devotat .Inca o victorie si un nou sclav la dispozitia pulii mele atat de flamanda! Preparativele fiind incheiate m-am ridicat de pe el si am trecut la felul principal.
M-am asezat in fata lui, l-am apucat de bucle si i-am adus capul in dreptul pulii mele, care revenea la viata!
- Curva disperata! Treci si linge-mi carnatul si coaiele! Fa-le din nou mari si groase, ca sa te pot fute bine!
Fara alte comentarii, imbratisandu-mi strans bucile, baiatul s-a apucat de lins ca un disperat! Pula si coaiele mele n-au avut parte de multa vreme de atata limba calda si catifelata. In cateva minute eram din nou armasar.
- Curva, saruta-mi picioarele, ca iata, o sa capeti pula! Perfect! Esti un sclav cuminte! Acuma sezi in cur langa canapea si lasa-ti capul pe spate! Casca gura mare si respira numai pe nas.
I-am incalecat pieptul si mi-am bagat pula adanc in gatul lui, pana cand coaiele mi s-au oprit pe buzele lui carnoase. Tipul a inceput sa horcaie, sufocat de pula mea groasa si lunga, chiar inainte sa dau din cur!
- Respira numai pe nas si inghite toata saliva care iti vine in gura.! Asa pula mea va fi lubrifiata si va luneca mai usor prin gatul tau de curva disperata. Nu-i asa ca e prima oara cand esti futut in gatlej?
- Imh!
- Sa-ti fie de bine! Mai vino pe la mine de cateva ori si o sa-ti fac un gat de curva premium! E la fel ca si la gaoaza! Cu cat e mai mare pula, cu atat se largeste mai mult! Dupa mai multe futaiuri meseriase, ramane largit definitiv!
- Imh!
- Sa trecem la treaba! Nu uita, respira numai pe nas si inghite saliva!
M-am lasat cu toata greutatea peste el si am inceput sa dau din cur cu inversunare! In scurt timp tipul a inceput sa faca spume, sa horcaie si sa dea din maini ca un disperat. M-am ridicat de pe el si mi-am scos pula. Dupa ce s-a linistit, a inceput sa vorbeasca:
- Mai nene, domnule, sefule m-ai...
- Stapane! Simplu, Stapane si numai atat! Tu, caine, curva, pizda, cur belit, cacat, gunoi si inca multe altele! E clar? Pizda nefututa ce esti! Deci?
- Stapane! Marele si puternicul meu Stapan! Te rog sa ai mila de mine! Mi-ai facut terci amigdalele si omusoru! Vrei sa ma omori cu pula aia de urias?
- Gura, curva ordinara! Stai linistit ca o sa creasca la loc! Cand o sa-mi golesc samnata in gatul tau o sa fie ca un ingrasamant natural! Toate o sa creasca mari si frumoase! Cat despre moarte, n-am auzit inca curva sa moara cu pula in gat! Acuma gata! Taci si inghite-mi pula ca sa-ti dau samanta de barbat adevarat!
M-am lasat din nou peste el si l-am umplut cu pula pana la radacina ei. Am inceput sa pompez, dar mai delicat iar pustiul a invatat repede lectia. In scurt timp eram amandoi in extaz! Pustiul imi mangaia si-mi strangea fericit bucile paroase si nu se mai satura d...



    Login