Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nicu-fantezie-introducere
Autor : lover09 - 2018-04-27
Citita de 5604 ori - Nota 6.47 (34 voturi)
Ceea ce scriu in aceasta serie este doar o fantezie, si o scriu la cererea unui barbat cunoscut online. Mi-a cerut sa scriu despre cum cred eu ca va fi atunci cand ne vom intalni.

In aceasta prima parte nu se intampla prea multe lucruri de natura sexuala, este vorba doar despre cum l-am cunoscut pe Nicu si despre pregatirile pentru prima intalnire.

Intr-o seara, pe cand citeam comentariile lasate de utilizatori la cateva poze ce le-am atasat la profilul meu pe un site ce il frecventez, mi-a captat atentia unul dintre acele comentarii. Era cam asa: "Daca ai treaba prin Bucuresti candva, te primesc la mine cu mare drag. Singura conditie e sa porti ceva asemanator tot timpul cat vei sta in casa."
Comentariul acesta imi captase atentia pentru era pus la o poza in care purtam niste ciorapi lycra cu banda si o pereche de tanga. Era chiar una dintre primele poze in care purtam lycra, si era chiar recenta. Eram bucuros ca in sfarsit imi facusem curaj sa-mi cumpar ciorapi cu banda, iar acum ca ii aveam imi placea la nebunie sa-i port. Dupa ce i-am cumparat primul lucru ce mi-a venit in minte a fost "Ce stupid am putut sa fiu facandu-mi atatea griji - ca ce zice vanzatoarea, daca ma vede vreun cunoscut si asa mai departe" Pana la urma nu i-a pasat nimanui din magazin ce cumpar eu sau pentru cine.

Oricum, sa revenim la comentariul ce imi captase atentia. Picase la fix acest comentariu pentru ca printr-o coincidenta minunata chiar trebuia sa ma deplasez la Bucuresti in interes de servici in perioada imediat urmatoare. Bineinteles ca nu am mai zabovit si i-am trimis imediat un mesaj persoanei ce postase comentariul.

In seara urmatoare am intrat pe acelasi site si surpriza, aveam un mesaj nou. Am dat repede click sa-l citesc, spunea cam asa: "Salut, eu sunt Nicu. Ma bucur ca ti-a captat atentia comentariul meu. Sa stii ca intr-adevar vorbeam serios. Asa cum ai vazut pe profilul meu, sunt din Bucuresti, am 49 de ani si sunt bi activ. Sunt casatorit, dar sotia mea este plecata la munca in alta tara de ceva vreme. In general vine acasa doar de sarbatori, asa ca esti binevenit oricand sa stai cateva zile sau chiar mai mult la mine acasa. Sigur ca mai intai vreau sa ne cunoastem intr-un loc public, sa ne asiguram amandoi ca e ok sa mergem mai departe. Nu aduc aproape deloc barbati la mine acasa dar daca esti de acord sa te imbraci ca in acea poza tot timpul cat esti in casa cu mine, te astept oricand."

M-a bucurat tare mult mesajul primit de la Nicu asa ca i-am raspuns imediat. Era si el online, asa ca destul de rapid s-a conturat o discutie frumoasa. In urmatoarele zile am continuat sa ne scriem unul altuia, si pana la urma am schimbat si cateva poze ce nu erau publice pe acel site. Chiar prima poza ce mi-a trimis-o Nicu a fost una in care isi tinea in mana acel animal de pula. Era mult mai lunga si mai groasa decat ceea ce mai experimentasem eu, iar pe langa asta era si curbata spre stanga, lucru ce m-a facut sa ma intreb "Oare cum o sa reusesc eu sa iau toata pula aia in gura?". M-am gandit la asta pentru ca Nicu imi spusese de mai multe ori cat de mult ii place sa si-o bage cu totul in gura partenerului, pana la baza. Bine, oralul adanc e si unul dintre fetishurile mele, ma excita la nebunie, dar totusi asa o pula mare si pe deasupra si curbata nu mai avusesem in gura.

Au mai trecut cateva zile de conversatii si a venit si ziua dinaintea plecarii mele spre Bucuresti. Spre seara am stabilit cu Nicu detaliile, mi-am facut bagajul asteptam cu emotii ziua urmatoare. A doua zi m-am trezit de dimineata, am luat un taxi pana la aeroport si am plecat.

Ajuns la Bucuresti, prima destinatie: hotelul. M-am cazat, mi-am lasat bagajele in camera, m-am ocupat de lucrurile legate de servici pentru care eram in Bucuresti, apoi am luat un pranz tarziu si am inceput sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Nicu.

Primul drum pe care l-am facut a fost bineinteles prin magazine. Venind cu avionul, nu am vrut sa iau cu mine nici ciorapi si nici tanga sau alte articole de genul asta pentru ca nu vroiam sa risc sa cada din bagajul de mana la controlul de securitate. Asadar am decis ca voi cumpara toate cele de trebuinta din Bucuresti, si asta am si facut.
Am gasit destul de repede un magazin de lenjerie intima de unde mi-am cumparat cateva perechi de tanga, iar apoi am mers la un hypermarket de unde am cumparat celelalte lucruri necesare: cateva perechi de ciorapi cu banda mai interesanti, cu diferite modele, prezervative, lubrifiant, un luciu de buze cu tenta roz, o sticla de vin si alte cateva lucruri. Urmatoarea oprire a fost o farmacie de unde am cumparat un irigator pentru clisma si cateva solutii cu extract de musetel.

Am plecat inapoi spre hotel, dar pe dru...



    Login