Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nicu-fantezie-2-intalnirea
Autor : lover09 - 2018-04-27
Citita de 4839 ori - Nota 6.69 (45 voturi)
Continuare la http://www.fanteziierotice.ro/fantezii-cu-gay-sex-nicu-fantezie-introducere-c6-f9659.html

Se facuse aproape 9 si jumatate cand am ajuns in fata localului unde trebuia sa ne intalnim. Era o seara minunata de inceput de vara si eram foarte bine dispus. I-am trimis un sms lui Nicu, anuntandu-l ca am ajuns. Mi-a raspuns imediat, spunandu-mi sa intru ca o sa-l vad.
Cu emotiile de rigoare, am deschis usa si am intrat. Am facut cativa pasi si uitandu-ma prin local am observat undeva la o masa mai indepartata ca cineva ridicase o mana. Ma indrept catre acea masa si pe masura ce ma apropii observ tot mai multe detalii din infatisarea lui Nicu. Noi nu schimbasem prea multe fotografii online, iar cele pe care le aveam erau facute in asa fel incat sa nu se vada si fata.
Imediat ce am ajuns in dreptul mesei, Nicu s-a ridicat si mi-a intins mana cu un zambet larg pe fata. Era un tip de statura medie, cam 1.75 - 1.80, usor plinut si imbracat bine. Purta o pereche de pantaloni de culoare albastru-inchis si o camasa alba la care avea un nasture descheiat, lasand sa se vada cateva fire de par carliontate.
Ne-am salutat, apoi m-am asezat la masa fata in fata cu Nicu si am inceput sa povestim una alta. Intre timp a sosit si chelnerita, eu am comandat o cafea iar Nicu un ceai si apoi am continuat discutiile marunte pana am primit ceea ce comandasem.
- Cafea la ora asta? ma intreba Nicu
- Da, pai nu as vrea sa adorm prea devreme in noaptea asta.
- Dar ce ai vrea sa faci daca nu sa dormi? intreba Nicu zambindu-mi cu subinteles.
- Una, alta, cateva lucruri dintre cele pe care le-am povestit pe mess.
- Doar cateva? - intreba Nicu razand
- Eh, acum depinde si de tine.
- Ei, daca nu mai pot, sun un prieten - zice Nicu razand
In acelasi timp Nicu isi mutase un picior intre picioarele mele, si il misca lent, atingand din cand in cand fie piciorul meu drept, fie stangul.
- Nicule, tu vrei sa ma cracanezi aici sau ce faci acolo cu piciorul?
- Nu, ma joc si eu putin. O sa te cracanez acasa - zice Nicu zambind.
- Si ce altceva o sa-mi mai faci acasa? - intreb eu, la care Nicu imi sopti inapoi
- Inainte sa te cracanez o sa-ti dau muie pana ragusesti.
Mai vorbisem cu Nicu online despre lucruri mai perverse pe care am putea sa le facem, dar faptul ca mi-a spus-o acum asa direct m-a excitat aproape instantaneu.

M-am mutat apoi langa el si i-am spus:
- Nicu, nu vreau sa ragusesc prea tare pentru ca n-o sa-ti mai pot spune cand vreau sa ti-o sug.
- Stai linistit ca nu va fi nevoie sa-mi spui, iti spun de acuma ca poti sa mi-o iei in gura cand vrei tu.
- Cand vreau eu? - il intreb eu in soapta, in acelasi timp punandu-i mana pe slitul pantalonilor.
- Da dragule, cand vrei tu.

Am inceput sa misc mana foarte lent pe pula lui Nicu, prin pantaloni. Nicu statea foarte relaxat asa ca mana mea era complet sub masa si nu putea sa vada nimeni ce faceam.
- Atunci pot si acum?
- Adica vrei sa mergem pana la baie?
- Da, hai.

Am cerut nota, apoi am mers amandoi la baie, chipurile sa ne usuram inainte de plecare. Am intrat in baie, ne-am asigurat ca nu e nimeni, apoi ne-am pus langa niste pisoare. Astfel in cazul in care intra cineva ne puteam pur si simplu usura acolo fara sa dam nimic de banuit. Oricum baia era in asa fel incat daca cineva ar fi intrat, nu ne-ar fi vazut imediat.
I-am deschis repede cureaua si pantalonii lui Nicu, i-am bagat mana in chiloti si am scos la iveala o minunatie de pula, mare si groasa, semi-erecta. M-am lasat repede in jos si i-am luat-o imediat in gura. I-am supt-o si i-am frecat-o repede cu mana pana s-a intarit. Apoi m-am ridicat si i-am spus:
- Hai sa mergem vreau sa ti-o sug bine de tot.
- Of, ce-mi faci tu mie, ma lasi asa cu pula sculata. Lasa ca vezi tu ce primesti acasa - sopteste Nicu razand.
Am iesit din baie ne-am luat lucrurile de la masa, am platit si plecati am fost. Ne-am urcat in masina lui Nicu si in vreo 15-20 de minute eram ajunsi la Nicu acasa. Tot drumul am stat cu mana pe pula lui Nicu si i-o mangaiam usor prin pantaloni.

Imediat cum am intrat in apartament, Nicu a incuiat usa, sa intors inspre mine, si-a deschis pantalonii, si-a scos pula si mi-a spus:
- Acum termina ce ai inceput mai devreme.

M-am pus in genunchi in fata lui, mi-am plimbat putin buzele pe pula lui Nicu, apoi i-am luat capul in gura si am inceput sa ma joc cu limba pe el in timp ce i-o frecam usor cu mana. Imediat ce scula lui era din nou la capacitate maxima, Nicu mi-a spus:
- Stai putin, nu asa. Pentru ca m-ai lasat cu ea sculata in baie, o sa facem altfel. Deschide gura si tine-ti mainile la spate.
Am facut exact cum a spus Nicu, apoi el mi-a pus o mana sub barbie si una pe cap si si-a bagat capul pulii la mine in gura. A inceput sa impinga usor, si tot mai mult din pula aia mare intra la mine in gura in timp ce eu ma uitam fix in ochii lui. Isi bagase cam jumatate din ea la mine in gura cand am inceput sa simt ca ma inec. Incepusem sa am senzatii repetate de voma, dar Nicu nu se oprea ci impingea tot mai adanc.
Cu toate ca aveam deja ochii inlacrimati, gura plina de saliva si scoteam din cand in cand cate un sunet provocat de senzatia de voma si de faptul ca ma inecam, Nicu nu s-a oprit pana ce nu m-a facut sa simt parul lui pubian pe buze. Nu mai puteam nici sa respir. A tinut-o acolo cateva secunde apoi a scos-o lasandu-ma sa trag aer.
- Deschide gura - zice Nicu din nou
Am deschis din nou gura, iar Nicu si-a bagat din nou madularul la mine in gura. A inceput din nou sa impinga, dar de data asta intr-un ritm tot mai accelerat. Dupa cateva curse pana in...



    Login