Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nicu - Fantezie (5) - In dormitor
Autor : lover09 - 2018-06-27
Citita de 4337 ori - Nota 6.04 (27 voturi)
Continuare la http://www.fanteziierotice.ro/showfantasy.php?idcateg=6&idfantasy=9748

Am facut cum a spus Nicu, l-am asteptat cuminte, intins pe canapea pana ce s-a intors cu lubrifiantul.
Mi-a dat jos chiloteii, apoi s-a lasat jos pe un genunchi si mi-a bagat pula moale in gura din nou.

A strans tubul de lubrifiant, a luat putin pe degete si mi l-a pus intre buci, impingand totodata si un deget putin inauntru. L-a scos, a mai pus niste lubrifiant si l-a bagat din nou, de data asta intrand cu totul.
Pula lui Nicu incepuse sa se intareasca la mine in gura, iar eu continuam sa ma joc cu limba pe ea. Intre timp Nicu deja bagase doua degete la mine in fund si le misca acolo intrebandu-ma:
- Iti place cand iti fut pizda cu degetele?
- Mhmmm - incercam sa aprob fara sa-i las pula din gura
- O sa-mi bag trei degete la tine in pizda acuma.
- Mhmmm

Cele trei degete nu au intrat foarte usor, dar Nicu a impins pana ce toata lungimea lor se afla acum in fundul meu. A inceput apoi sa le miste inainte si inapoi cu miscari lente si apasate, iar in acelasi timp isi misca pula inainte si inapoi in gura mea cu acelasi ritm.
Din cand in cand scotea cate un deget si facea miscari rapide inainte si inapoi cu doar doua degete, facandu-ma sa gem cu pula lui in gura.

Si-a scos degetele din fundul meu si si-a sters lubrifiantul de picioarele mele, si-a pus rapid un prezervativ si s-a urcat peste mine pe canapea.
M-a incalecat, stand acum in genunchi. Picioarele mele intinse treceau pe sub el. A inceput sa-mi mangaie bucile cu pula, sa o treaca printre ele, apoi s-a proptit cu o mana langa umarul meu, s-a lasat in jos pana toata greutatea lui era pe mine si dintr-o singura miscare si-a bagat toata lungimea pulii inauntrul meu, soptindu-mi in acelasi timp la ureche:
- Ohhh... sa vezi tu ce pula iti iei in noaptea asta, o sa te fut in pizda asta de cur pana nu mi se mai scoala.

Si-a ridicat apoi pieptul de pe mine, sprijinindu-se cu ambele maini de o parte si de alta a mea, si a inceput sa pompeze tot mai tare, continuand sa-mi vorbeasca:
- Ahhh, da, strange din pizda, imi place cand ma strangi.
- Iti place asa? - intreb eu strangand din buci
- Da, asa... continua, oricum trebuie sa terminam repede, am comandat o pizza mai devreme cat ai fost tu la dus si probabil trebuie sa apara.
- La ora asta?
- Da, taci acolo si strange din pizda aia de cur strange-ti bucile.

Am inceput sa-mi misc si eu fundul, dand usoare contre in pula lui Nicu, si din gemetele lui am inteles ca ii placea treaba asta. Imi placea si mie, ma excita sa fiu acolo sub el, imbracat ca o femeie si sa-i dau contre in pula. Unde mai pui si ca la fiecare contra pula mi se misca pe canapea putin cate putin, dandu-mi niste senzatii extraordinare in combinatie cu pula aceea mare ce isi facea de cap inauntrul meu.

Incet incet am ridicat fundul tot mai sus, ajungand aproape capra in timp ce Nicu continua sa ma futa la fel de tare, sprijinindu-se acum intr-o singura mana, iar cu cealalta apasandu-mi puternic capul pe canapea.

Se oprea din apasat doar ca sa-mi bage cate doua degete in gura din cand in cand, degete pe care le lingeam, le sugeam, le umpleam de saliva.

M-a ridicat de pe canapea si m-a pus pe jos, in genunchi, langa canapea. Stateam acum in genunchi cu fata spre fereastra, canapeaua era in stanga mea si eram chiar lipit de aceasta. Nicu mi-a luat un genunchi si l-a ridicat, proptindu-l pe canapea, apoi m-a impins din spate pana ce am ajuns sa ma proptesc cu pieptul pe canapea.
Nu a asteptat prea mult, ci imediat s-a lasat in jos in spatele meu si si-a bagat din nou pula in ceea ce el numea "tarfa lui". Si avea dreptate, cel putin pentru noaptea asta si poate pentru multe altele, eram tarfa lui, pizda lui.

M-a futut asa minute bune, apasandu-ma uneori cu mana, tinandu-ma lipit de canapea. M-a tras apoi de pe canapea si m-a pus in genunchi cu fata spre el. M-am uitat in sus spre el:
- Deschide gura, pizdo!

Am deschis gura, continuand sa ma uit spre el, iar Nicu mi-a pus o mana pe frunte, tinandu-mi privirea spre el, si-a apropiat putin fata de a mea si m-a scuipat de cateva ori, in gura si pe buze in timp ce isi freca rapid pula. A continuat asa pana la momentul in care s-a ridicat putin, si-a apropiat pula de gura mea si a explodat in cateva jeturi de sperma groasa ce au ajuns in gura mea si pe buzele mele. Am scos limba si am asteptat sa termine.
- Inghite tot si mai suge-o putin.

Am luat cu degetul si sperma ajunsa pe buze, l-am lins apoi am inghitit tot.
- Hai, ia-o in gura si suge-o!

I-am luat capul pulii in gura si l-am supt putin, m-am jucat cu limba pe el, apoi Nicu mi-a dat o palma usor si a spus:
- Bravo, asa-mi place, o tarfa ascultatoare. Hai du-te si fa un dus, o sa fac si eu unul dupa tine.

Mi-am dat jos peruca, am luat cu mine chiloteii si am fugit la dus. In timp ce ma clatem de tot gelul de dus am auzit soneria. Hmmm... venise pizza, nu stiam ca se livreaza in toiul noptii.

Am iesit de la dus si intr-adevar erau doua cutii de pizza pe masuta din sufragerie.
- A venit pizza, serveste-te daca vrei. Eu intru la dus, vreau sa ma astepti in dormitor, bine?
- Bine - zic eu punandu-mi peruca pe cap.

Am pus mana pe cutiile de pizza, ambele erau reci. Eh, oricum nu aveam chef sa mananc in mijlocul noptii, asa ca mi-am pus si niste luciu de buze, am stins becul in sufragerie si am plecat in dormitor sa-l astept pe Nicu.

Intru in dormitor, era intuneric bezna, draperiile acopereau chiar si putina lumina care ar fi putut intra pe fereastra. Pipai dupa intrerupator pe perete, il gasesc si il apas. Nimic... ce naiba? Eh, asta e, o sa ma intind pe pat si o sa-l astept pe Nicu, o sa fiu femeia lui pana dimineata... ma gandesc...
Fac un pas catre pat cand de nicaieri o mana ma prinde de gura si simt cum un genunchi imi este indoit din spate, apoi celalat si in acelasi timp a doua mana ma cuprinde, tinanduma de brate. Simt adierea unei respiratii langa urechea mea apoi aud o soapta:
- Stai acolo, pizda! Mi-a spus Nicu ce tarfa esti asa ca nu are rost sa te impotrivesti...

Ok, asadar Nicu a chemat un prieten, nu pot spune ca nu ma asteptam la asta, doar mi-a zis chiar de cand ne-am intalnit ca daca oboseste va chema un prieten. Probabil s-a gandit sa-l cheme oricum.

Dupa cum m-a impins si m-a pus jos mi-am dat seama ca ii place mai dur, asa ca am intrat in jocul lui, am inceput sa ma zbat putin, sa incerc sa scap.
- Cine esti? Lasa-ma in pace...
- Nu conteaza cine sunt, conteaza ca nu scapi nefututa, tarfo.

M-a impins de la spate, lipindu-ma cu pieptul de pat. M-a tinut acolo apasand tare si cu o mana mi-a ridicat fustita. Ma asteptam sa primesc o palma, dar nu ma asteptam sa primesc una asa tare. Intr-adevar, tipului asta, indiferent cine era el, ii placea dur.
Mi-a dat niste palme peste fund cum nu mai primisem pana atunci. S-a oprit pentru un moment si am auzit cum is deschide cureaua. Bineinteles ca nu s-a multumit sa-mi dea niste palme peste fund, trebuia sa-si scoata si cureaua.

Ma asteptam la niste lovituri puternice, dar nu au durut asa tare. Probabil ca bucile imi erau inca amortite de la palmele ce tocmai le primisem, dar loviturile de curea nu au durut chiar asa tare.

Dupa ce si-a facut de cap cu cureaua pe bucile mele, m-a tras cu putere de pe pat si m-a trantit pe jos, cu spatele la perete. Ma uitam la el, dar mare lucru nu puteam sa vad pentru ca era destul de intuneric.
Tot ce stiam despre barbatul acesta ce statea acum in fata mea era ca e puternic, are burta si ii place sexul mai dur. Totusi nu-i puteam distinge fata.

A venit aproape de mine si imediat si-a desfacut pantalonii. Urmatorul lucru ce l-am simtit a fost o pula moale la mine pe fata, cautand sa-mi gaseasca gura. Nu i-a trebuit mult timp, in cateva secunde barbatul acesta isi freca pula de buzele mele.

Le tineam inchise si il impingeam usor de picioare in spate.
- Pizdo, deschide gura!

Inca tineam gura inchisa, si simteam acea pula cum se freaca de buzele mele, intinzand luciul.
- Pizdo, deschide gura!
Pleosc! o palma peste fata
- Am spus sa deschizi gura!

Am deschis gura, lasand pula aceea moale si zbarcita sa-mi intre in gura. Tocmai am mai aflat un lucru despre barbatul acesta. Era flocos, foarte flocos, fata mea era acum intr-o tufa de par.
- Aaahh, asa, acuma suge-o.

Am continuat sa o tin in gura fara sa fac absolut nimic.
- Am spus sa o sugi, sau mai vrei o palma?

Pleosc! Inca o palma peste fata

Am inceput sa ma joc cu limba pe ea, sa o sug, sa trag de ea cu buzele pana a inceput sa se intarea...



    Login