Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nicu - Fantezie (4) - Peste noapte
Autor : lover09 - 2018-06-27
Citita de 3947 ori - Nota 5.46 (28 voturi)
Continuare la http://www.fanteziierotice.ro/showfantasy.php?idcateg=6&idfantasy=9744


Pleosc!

- Au... ce naiba? Am adormit, asa-i?
- Da curva mica, ai adormit.
- Pai si asa ma trezesti?
- Hai ca stiu ca-ti plac palmele peste fund, mai devreme erai cu pula sculata in timp ce iti dadeam. Hai mergi sa faci un dus, eu acum am facut
- Bine, imediat ma intorc. Cat e ceasul?
- E miezul noptii, avem toata noaptea la dispozitie.
- Mmmm, ce bine, hai ca merg la dus si imediat vin inapoi.

Nicu tocmai ma trezise cu o palma zdravana peste fund. E ceva incitant atunci cand un barbat te trezeste cu o palma ca asta peste fund...
Am plecat la dus, imbracat inca cu toate hainutele. Mi-am luat cu mine doar o alta pereche de tanga si am plecat.

Am intrat in baie si am inceput sa ma dezbrac. Mi-am dat jos mai intai ciorapii, apoi chiloteii, fustita, tricoul si sutienul. Am pornit apa la dus, am potrivit-o si am sarit rapid sub dus. Dupa ce am terminat dusul mi-am luat noua pereche de chilotei pe mine, mi-am tras ciorapii pe picioare, mi-am pus din nou sutienul si bineinteles am imbracat fustita si tricoul.

Am iesit din baie si am inceput sa-mi usc parul. In timp ce faceam asta, Nicu a venit tiptil tiptil in spatele meu si mi-a pus mana la ochi. Dupa cateva secunde a luat mana, lasandu-ma sa privesc o minunata peruca bruneta.

- Nicule, ce surpriza. Vrei sa o port?
- Mai intrebi? Hai usca-ti parul si probeaz-o.

Dupa ce mi-am uscat parul am luat peruca de la Nicu si mi-am potrivit-o pe cap. Mi-am aplicat rapid niste luciu de buze, apoi am fugit repede in fata oglinzii.
Din spate nu cred ca ar fi putut spune cineva ca sunt altceva decat o femeie. Parul lung, brunet, ajungand pana la mijlocul spatelui, fusta aceea scurta ce se termina chiar sub fund, lasand sa se vada picioarele epilate intre fusta si benzile dantelate ale ciorapilor.

Imi placea la nebunie.

- Ah, pizdo, dimineata o sa fii cracanata si ragusita. - zice Nicu razand
- Daca nu adormim iar - zic eu zambind
- Stai linistita ca la noapte nu dormi nici daca vrei.
- Nicule, dar la ce te gandesti? Doar nu vrei sa abuzezi de bruneta asta din fata ta, nu-i asa? intreb eu pe un ton mai feminin, aratand cu degetul spre mine.
- Nu stiu, ma mai gandesc...

In acelasi timp Nicu a venit langa mine, mi-a tras o palma zdavana peste fund, apoi m-a prins cu o mana puternic de fund iar cu cealalta m-a prins de barbie, mi-a intors capul spre el si m-a sarutat apasat.
Nu eram doar o femeie acum, ci eram femeia lui si stiam ca o sa faca cu mine tot ce vrea.

Ii simteam limba cum se joaca in gura mea si simteam cum saliva lui ajungea la mine in gura, iar in acelasi timp Nicu imi masa cu putere fundul.
Simteam cum tot mai multa saliva ajungea la mine in gura. Am incercat sa ma trag putin in spate si sa intrerup sarutul,dar Nicu m-a strans si mai tare de fund si m-a tinut si mai ferm cu cealalta mana de barbie.
Nicu imi inunda gura cu tot mai multa saliva, asa ca am inghitit, si in acelasi moment Nicu a intrerupt sarutul si a spus:
- Asa, curvo, fii o fetita cuminte si inghite tot ce iti dau. Deschide gura!

Am deschis gura, iar Nicu m-a prins cu o mana de ceafa, si-a apropiat gura de a mea, mi-a lins buzele, apoi a scuipat fix intre ele. Am tresarit putin si instictiv am dat sa imi retrag capul in spate, dar Nicu ma tinea bine de ceafa, aproape de el.
Si-a indepartat putin capul de al meu si a scuipat din nou. De data aceasta nu a mai nimerit doar in gura mea, ci mi-a udat bine si barbia. A repetat asta de cateva ori, apoi mi-a dat o palma usor peste fata.
- Bravo! Deja mi s-a sculat pula. Treci in genunchi si suge-o!

M-am lasat jos, in genunchi si i-am tras in jos pantalonii de bumbac. L-am ajutat sa-i dea jos de tot, apoi i-am luat pula aproape sculata in mana si am inceput sa i-o frec, umezindu-i capul cu buzele. In scurt timp imi miscam tot corpul inainte si inapoi, lasandu-mi buzele sa alunece pe pula deja umeda a lui Nicu.
- Ah, suge-mi pula, suge-o. Ia-o toata in gura si linge-mi coaiele.

Am scos-o din gura si am inceput sa-i ling coaiele paroase.
- Mhhh, ah... nu asa, pizdo!
Pleosc! o palma peste fata.
- Ti-am zis sa o iei toata in gura.
- Nicule, stii ca nu prea pot fara ajutor.
- Lasa ca in noaptea asta o sa poti. Hai, incepe sa exersezi! Nu te ridici din genunchi pana nu mi-o iei toata in gura.

Mi-am pus buzele in jurul pulii lui Nicu si am inceput sa ma misc din nou, inainte si inapoi, de fiecare data incercand sa iau tot mai mult in gura.
Pana pe la jumatate a fost destul de usor, dar dupa aceea am inceput sa ma inec. Reuseam sa trec de jumatate de cateva ori, apoi simteam ca vomit si trebuia sa o scot din gura.
- Hai ca n-ai mancat nimic, nu te opri, arata-mi cat de mult iti place sa mi-o sugi si ia-o toata in gura.

Nicu statea acolo uitandu-se la mine, nu isi impingea pula mai tare si nici nu ma prindea de cap. In schimb, ma mangaia usor pe parul ce acum il aveam lung si brunet.

Imi placea sa-i sug pula si imi placea sa-i ofer placere asa ca am continuat incercarile de a o lua cu totul in gura fara ca el sa apese.
I-am luat-o din nou in gura si am inceput sa i-o sug cu miscari lente dar apasate, tot mai apasate. Si desi imi venea sa vomit aproape de fiecare data cand treceam de jumatatea pulii lui Nicu, nu ma opream si nici nu ma retrageam, ci continuam sa imping.

Cred ca trecusera vreo 20 de minute, daca nu chiar mai mult, de incercari dar pana la urma reusisem. Chiar daca flocii lui Nicu erau plini de saliva, eram acum cu buzele adanc apasate in flocii lui, cu ochii inlacrimati si fata uda de saliva si lacrimi.

- Ahhh, stiam eu ca poti, ah ce-mi place sa-ti dau muie. Esti o muista buna si ascultatoare, sa stii. Acuma misca-te acolo, mulge-ma, tine-ma in gatul tau si mulge-ma.

Am inceput sa ma misc lent inainte si inapoi. In scurt timp senzatia de voma a inceput sa treaca, putin cate putin... sau incepusem eu sa ma obisnuiesc cu ea... Oricum, incepusem sa ma misc tot mai mult acolo. Ma opream din cand in cand, o scoteam din gura, respiram putin, apoi o luam din nou, era tot mai usor sa iau minunatia aia de pula cu totul in gura.
Eram muista lui Nicu si imi placea, imi placea sa-i ofer acea placere.
- Ohh, sa nu te opresti, sa nu te opresti, o sa termin in gatul tau, sa nu cumva sa te opresti.

Am continuat miscarile, iar la un moment dat Nicu mi-a pus mainile pe cap si m-a tras tare inspre el, in acelasi timp impingandu-si si pula in adancurile gatului meu. A scos un "Aaaahhh" prelungit in timp ce pula ii sacada in gatul meu....



    Login