Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nicu - Fantezie (3) - La el acasa
Autor : lover09 - 2018-06-24
Citita de 4522 ori - Nota 6.71 (38 voturi)
Continuare la http://www.fanteziierotice.ro/showfantasy.php?idcateg=6&idfantasy=9660

Dupa sesiunea de oral salbatic ce tocmai a trecut, am intrat la dus impreuna cu Nicu imediat dupa ce am potrivit apa, nici prea fierbinte, nici prea rece.
Nu m-a prea lasat sa ma spal de unul singur, ci a inceput el sa intinda gelul de dus pe tot corpul meu, insistand intre buci si bineinteles pe pula. O aveam inca sculata, asa ca si-a plimbat mana plina de gel de dus inainte si inapoi pe ea.
- Curva mica, asa mult ti-a placut mai devreme ca inca o ai sculata?
- Se pare ca da. - zic eu intorcandu-ma spre el si luandu-l in brate.

Ne-am sarutat acolo sub dus cateva minute, timp in care corpurile noastre erau lipite unul de altul. Imi placea la nebunie sa simt corpul lui paros lipit de pielea mea fina, proaspat epilata.
In timp ce ne sarutam, am simtit cum ceva mai fierbinte decat apa de la dus curge pe picioarele mele. M-am indepartat putin de Nicu si m-am uitat in jos. L-am intrebat zambind:
- Ce faci tu acolo?
- Ma pis, nu se vede?
Stateam acolo in fata lui si nu ziceam nimic, apa de la dus curgea pe noi iar eu ma uitam la Nicu cum urina chiar acolo in fata mea. Apoi si-a luat scula inca semi-erecta intr-o mana si a indreptat-o inspre mine. In secunda urmatoare a pus cealalta mana pe umarul meu, spunand in soapta:
- Hai, treci in genunchi si deschide gura.

Asa cum a spus, m-am pus in genunchi, am inchis ochii si am deschis gura. Am simtit jetul mai intai pe piept, pe umeri, apoi pe fata si intr-un apoi am simtit cum acel lichid fierbinte imi inunda gura. Dupa ce mi s-a umplut gura am inceput sa simt cum se prelinge pe barbie, amestecandu-se cu apa de la dus si in acelasi timp am simtit si capul pulii lui Nicu atingandu-mi buzele si intrand numai putin intre ele. Dupa ce a terminat, si-a scuturat putin scula pe buzele mele si mi-a spus ca pot sa ma ridic. Am scuipat tot ce mai aveam in gura, m-am ridicat, mi-am clatit bine gura cu apa de la dus si apoi l-am sarutat.

Dupa ce am terminat dusul, am iesit, ne-am sters amandoi si am iesit dezbracati, mergand in sufrageria racoroasa. Am stat putin pe canapea, ne-am sarutat si ne-am mangaiat, apoi Nicu s-a ridicat si a mers sa-mi aduca ghiozdanelul ramas in hol.

- Banuiesc ca ai aici toata costumatia, asa e?
- Da, am cateva lucruri.
- Atunci mergi in dormitor si imbraca-te. Anunta-ma cand esti gata si o sa vin si eu.

Am luat ghiozdanul, am mers in dormitor si am inceput sa ma imbrac. Am luat pe mine o pereche de tanga rosii, mi-am tras ciorapii cu banda pe picioare, apoi mi-am luat sutienul, fusta aceea scurta si tricoul. Mi-am aplicat niste luciu de buze roz.
Am deschis apoi usa de la dormitor si l-am strigat.
- Oh, ce tarfa faina sta in dormitorul meu! - a exclamat el in timp ce a intrat in dormitor.
- Iti place?
- Imi place, intoarce-te putin, sa te vad si din spate. Mmm, asa da, iti sta bine cu fustita. - spuse el in timp ce faceam o pirueta.

Am ramas cu spatele spre el si am ridicat putin fusta, cat sa mi se vada fundul. Imediat Nicu a venit aproape de mine, mi-a pus o mana pe ceafa si m-a aplecat numai putin, apoi cu cealalta mana a ridicat fustita mai mult, apoi mi-a aplicat o palma de m-a impins un pas in fata.
- Unde pleci, tarfo? Hai inapoi!
- M-a cam surprins palma aia animalica - zic eu facand un pas inapoi spre Nicu.

Si-a pus din nou o mana la mine pe ceafa, aplecandu-ma putin in fata, apoi mi-a ridicat din nou fustita si m-a pocnit din nou, la fel de tare. De data asta stiam la ce sa ma astept, asa ca m-am pozitionat in asa fel incat sa nu ma mai impinga in fata palma aceea.
- Aha, deci stai la palme! - zice Nicu continuand cu inca o palma.
- Mmm, Au! Da. - zic eu usor excitat
- Si iti mai si place, asa-i?
- Da... Au... imi place.
- Treci la perete! zice Nicu intorcandu-ma cu fata spre perete.

M-am sprinit cu pieptul si mi-am lipit un obraz de perete, m-am ridicat putin pe varfuri si am impins fundul in spate, ridicandul. Eram pregatit acum pentru o sesiune de palme peste fund, iar Nicu nu s-a lasat asteptat deloc, mi-a si aplicat o palma chiar mai tare decat pana atunci:
- O sa-ti inrosesc curul, pizdo!
- Au... ai dat tare
- Stiu - zice el dandu-mi inca o palma peste fund
- Ah...
- Lasa ca stiu ca-ti place
- Au... Oh... Nicule...
- Ia inca una, si inca una
- Ah...
- Mi se scoala cand iti dau palme, stai sa vezi ca imediat e sculata. - zice el continuand sa-mi aplice palme peste fund.
- Au... Ah...
- Da ai cur fain, numai bun de palmuit.
- Au... Nicu... Ah...
- Uite, mi s-a sculat, vezi? Zice el aratandu-mi pula sculata.
- Vad ca-ti place sa ma maltratezi. - zic eu excitat
- Ooo, dar vad ca si tie iti place. - zice Nicu prinzandu-ma de pula deja ridicata.
- Imi place, Nicule, imi place sa-mi dai palme.
- Bun asa, hai, treci in genunchi acum! - zice Nicu dandu-mi inca o palma peste bucile acum inrosite.

Nu a terminat bine de zis ca m-a si luat de umeri si m-a apasat in jos, punandu-ma in genunchi.
A venit apoi in fata mea, m-a izbit cu pula peste fata de cateva ori, apoi mi-a spus:
- Hai, deschide gura, ce mai astepti.

M-am uitat in sus la el, am deschis gura, i-am luat pula intre buze si am inceput sa o sug incet, uitandu-ma la el. Dupa cateva miscari lente inainte si inapoi dealungul madularului lui Nicu, l-am scos din gura doar ca sa ma pot juca putin cu limba pe coaiele lui. I-am ridicat pula cu o mana si am inceput sa-i ling coaiele paroase. Imi placea la nebunie sa simt tot parul acela cum ma gadila pe limba si pe buze.
Dupa un timp Nicu a ridicat un picior si l-a sprijinit pe pat, facandu-mi loc sa ma joc in voie cu limba pe coaiele lui paroase. Am inceput sa le ling, trecand cu limba prin parul acela des si gros. Incet incet ajungeam cu limba tot mai in spate, pana ce la un moment dat am trecut printre picioarele lui si am inceput sa-l musc incet de buci, apoi sa le sarut.
Vazand asta, Nicu s-a repozitionat, ramanand cu un picior pe podea, un genunchi pe marginea patului si aplecandu-se in fata.

Mi-am dat seama ce vrea, asa ca am inceput sa-i framant bucile cu mainile, iar cu limba ajungeam tot mai mult intre ele, incet.
Ii lingeam putin coaiele, apoi mergeam cu limba usor in sus, pana ce ajungeam fix intre bucile lui, ma jucam putin cu limba acolo, apoi repetam miscarea, incepand din nou de la coaiele acelea paroase.

- Ah, asa tarfo, linge-ma in cur, linge-mi curul paros, stiu ca-ti place. Zi-mi ca-ti place!
- Imi place, imi place sa-ti ling coaiele si fundul, imi place sa te ling intre buci... - zic eu pe un ton excitat in timp ce stateam cu fata intre bucile lui.
- Asa, asa, linge-ma.

Am continuat asa o perioada, dupa care Nicu s-a intors, punandu-se pe spate. Minunatia aia de pula ce statea ridicata acolo era o invitatie clara, asa ca urmatorul lucru ce l-am facut a fost sa incalec picioarele lui Nicu si sa ma aplec, ajungand cu buzele fix pe pula lui.

Mi-a pus ambele maini pe cap si a inceput sa miste bazinul in sus si in jos, in acelasi timp impingandu-mi capul in jos. Practic ma futea usor in gura. Usor la inceput, pentru ca pe masura ce trecea timpul, Nicu marea tot mai mult presiunea cu care ma apasa pe cap si puterea cu care is ridica bazinul.

In scurt timp incepuse sa ma inece tot mai tare, pula lui ajungand acum pana adanc in gatul meu. Acea pula mare, groasa si usor indoita era cu totul in gura mea, din nou. Ochii imi lacrimau si cantitati abundente de saliva imi curgeau din gura, si ma inecam destul de mult. Totusi stiam ca ii place, si imi placea si mie, imi placea sa-i ofer placere, sa fiu tarfa lui, asa ca am inceput sa-i masez usor si coaiele cu o mana.
- Ah ce mi-ai udat si pula si flocii si coaiele. - zice Nicu
- Pai la ce te asteptai cand ma futi asa in gura?
- Hai, destula muie pentru acum. Ce zici, vrei sa stai capra?
- Asa e bine? - intreb eu punandu-ma in genunchi langa el si sprijinindu-mi pieptul si capul pe pat.
- Oh, da! E bine, stai numai putin.

Nicu ia repede un prezervativ, si-l trage pe pula, strange un tub de lubrifiant lasand sa curga destul de mult in palma lui, apoi trece imediat in spatele meu.
Mi-a pus tot acel lubrifiant intre buci si a inceput sa impinga un deget inauntru in fundul meu imediat dupa ce a dat la o parte putinul material de la chiloti ce trecea printre bucile mele.

Dupa ce a intrat un deget, a inceput sa impinga doua. A durat putin, dar au intrat si Nicu acum le misca inainte si inapoi in fundul meu.
- Bun, esti stramt, imi place. Acuma sa vedem daca intra si pula, ce zici?
- Incet, da?
- Incet pana intra, dupa mai vedem noi. - zice Nicu aplicand mai mult lubrifiant intre bucile mele, si impingandu-l si inauntru cu degetele.

Cu o mana m-a prins de ceafa si cu una si-a potrivit pula intre bucile mele, fix la intrarea ce t...



    Login