Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nenea Viorel
Autor : Adriandoru - 2018-09-18
Citita de 13802 ori - Nota 5.67 (70 voturi)
Venind de la mare, a trebuit sa schimb trenul in Bucuresti, Gara de Nord. M-am indreptat spre un restaurant sa beau o cafea si ma tot gandeam cum sa-mi petrec cele aproximativ 5 ore pana la urmatorul tren spre Brasov. Am iesit din restaurant si m-am plimbat pe peron. La un moment dat m-am asezat pe o banca si am ascultat muzica. Dupa vreo 10 minute, am observat ca se apropie un barbat in varsta, dolofan, carunt si cu o burta proeminenta. A trecut de mine, s-a oprit si a inceput sa vorbeasca la telefon. Fiind nu tocmai departe de mine, si-a bagat telefonul in buzunar si am observat ca se uita la mine...mi-am intors privirea pentru cateva clipe, dupa care m-am uitat din nou la el. De data asta el isi freca organele sexuale si mi-a zambit. Bineinteles ca i-am zambit si eu; era foarte atragator si mi-a placut modul lui de abordare, unul barbatesc si la obiect.
- Salut tinere! Ce faci?
- Buna, astept sa treaca timpul...dar, de unde v-ati dat seama ca...eu...sunt...
- Pentru ca am vazut de la departare tricoul tau roz si am zis sa incerc, hehehe. Apropos, sunt Viorel, am 54 ani si sunt activ divortat. Sunt sofer de Tir, dar am lasat camionul in parcarea de la firma si acum merg spre casa, in Craiova.
- Ma bucur de cunostinta, eu sunt Ionut. Am 25 ani si sunt pasiv. Mai mult de atat, imi plac maturii ca dumneavoastra.
- Spune-mi Viorel!
- Viorel, ce iti place?
- Sa dau muie si sa fut in cur. Sunt plecat de 2 saptamani si n-am gasit nimic de tras pe scula, deci am niste coaie pline...
- Unde putem merge?
- Sunt niste vagoane trase mai incolo, le vezi? Cele verzi? Merg eu inainte si intru in primul. Ma urmezi cand vezi ca am intrat, sa nu banuiasca careva.
Urmarindu-l cu privirea, am vazut ca a urcat si am pornit si eu. Am urcat in vagon si mi-a zis sa mergem in al doilea compartiment. A tras perdeaua si nerabdator fiind, s-a desfacut la curea, si-a dat pantalonii si chilotii jos, pana la genunchi, si-a ridicat tricoul peste burta si mi-a zis sa ma asez pe bancheta. Aveam in fata mea niste coaie mari si o pula groasa si apetisanta.
- Hai, ia-o in gura!
Am inceput s-o frec usor si am simit mirosul de pula de matur excitat. Pe capul pulii, avea un pic de "branza", pe care am sters-o cu mana si apoi am inceput s-o sug si sa-l ling pe coaie.
- Ahh, Ionut! Asa puiule, asa! Linge-ma si pe coaie! Ahh, ce bine e!
In timp ce il sugeam, simteam cum pula i se scoala si se ingroasa in gura mea. Intrand in erectie, mi-a umplut toata gura. M-a prins de cap si a inceput sa ma futa in gura. Prima oara cu miscari lente si apoi din ce in ce mai repede.
-  Ahhh, nu mai pot, imi vine! Aaahhhh!
Am incercat sa scot pula din gura dar ma tinea strans de cap si inca ma futea in timp ce gemea. Oftand de placere, s-a oprit. Aveam gura plina de sperma groasa ca smantana. M-am ridicat si am fugit la WC s-o scuip. Am revenit in compartiment si el era intins pe bancheta. S-a si imbracat in cazut in care venea cineva...
- Ionut, a fost superb, puiule. Dupa cum ti-am spus, am fost foarte excitat si am ejaculat repede. Sper ca nu te grabesti, ca dupa jumatate de ora dupa ce ma relaxez putin, vreau sa te fut in cur!
- Nu ma grabesc, nenea Viorel. Mi-a placut la nebunie adineauri.
- Ma bucur!
Am inceput sa discutam diverse si dupa aproximativ 40 de minute s-a ridicat, a tras un pic perdeaua si s-a uitat pe fereastra, apoi si-a dat pantalonii si chilotii jos, tot pana la genunchi. Avea pula semierecta.
- Dezbraca-te si pune-te capra!
Isi freca pula semierecta de fundul meu si dupa cateva momente, cand s-a intarit ca lemnul, mi-a zis s-o umezesc un pic sa intre mai usor. Am urmat ordinul si m-am pus capra.
- Auu, Viorel, ma doare!
- Inca putin puiule.
Dupa cateva incercari, a intrase in mine si ma futea usor. Fiind foarte groasa, transpirasem de durere, dar era si foarte placut.
- Ionut, ce cur stramt si fierbinte ai, ahhh! Uhhh, ce bine!
- Viorel, ce tare ma doare...
- Inca putin puiule si n-o sa te mai doara!
A inceput sa ma futa mai repede si durerea mai disparuse. Imi placea la nebunie.
-Ha...



    Login