Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNegrul de 16 ani cu pula gigantica
Autor : georgecost - 2019-04-07
Citita de 7871 ori - Nota 7.81 (42 voturi)
Spoiler: Sunt un tip bi, cu o experiență destul de limitată în zona bărbaților. În principiu, de la ei îmi place doar pula. Cum cu femeile sunt în general dominant, cu bărbații sunt fix opusul. Tot ce voi scrie aici și în eventualele următoare povești este sută la sută adevărat. Relatările mele nu vor urma o ordine cronologică.

Era februarie 2018. La aproape 32 de ani, eram în Anglia, tocmai mă mutasem din casa unde locuisem cu fosta mea prietenă și îmi împărțeam timpul între muncă și casă, unde stăteam tot timpul meu liber și mă drogam (în general, fumam marijuana de dimineața până seara).

De când ajunsesem în Anglia, căutările mele pe Grindr se rezumau la bărbați negri. Cred că e lesne de înțeles de ce. E adevărat, în afara pulelor gigantice pe care mai toți le au în pantaloni, îmi place dezinvoltura lor. Cum nu sunt genul care să sărute sau să aibă porniri în direcția senzuală, nevoia mea este legată de o pulă hotărâtă și iscusită.

Era aproape două noaptea când dau de el. Îmi spune că are 18 ani și îmi trimite două poze cu o pulă care, sincer, nu părea adevărată, atât de mare era. Cumva presați de ora târzie și atras de posibilitatea ca dihania să fie reală, nu pierd timpul și îl invit la mine. Ce-o fi, o fi! Îmi zice că nu are bani de taxi, dar mă roagă să îl primesc a doua zi, dar pe mine pofta de pulă mă ia repede și mă lasă la fel de repede, așa că îl întreb dacă n-ar vrea să îi plătesc cu taxiul. Acceptă imediat, așa că îi trimit un Uber la adresa pe care mi-a indicat-o și mă duc la duș.

În 15 minute, mă trezesc la ușă cu o mogâldeață de om. Îl invit înăuntru și primul lucru pe care îl face e să mă ia în brațe de la spate, ca pe o iubită pe care n-o mai văzuse de luni bune. Are puțin peste 1,70m, deci cu vreo zece centimetri mai mic decât mine, dar pe mine mă interesau alți centimetri. I-o mângâi ușor prin pantalonii de trening și primesc confirmarea că pozele nu mințeau deloc. Mă desprind din strânsoarea brațelor lui, mă întorc și îngenunchez în fața lui. Ca un copil în dimineața Crăciunului, trag grăbit pantalonii în jos și, cum nu purta chiloți, o minunăție de pulă apare fix la câțiva centimetri de gura mea. O să credeți că inventez sau că exagerez de dragul poveștii, dar vă dau cuvantul de onoare că nu am văzut în viața mea așa o pulă cu ochii mei, poate doar în filme porno. În stare semierectă așa cum era și abia o puteam cuprinde cu palma. Încep să i-o frec ușor și să îi ling capul pulii. Simt cum se întărește așa că încep să o iau în gură din ce în ce mai mult. Sincer, în momentul ăsta deja mă gândeam că o să i-o sug cât de bine pot și atât, pentru că nu aveam de gând să las monstrul ăla de pulă să îmi rupă curul.

Continui să i-o sug din ce în ce mai adânc și cu toate că mă cam mândresc cu tehnica mea de deepthroat nu pot să bag decât jumătate din șerpălău în gât. O scot, o scuip și continui să i-o frec. Sculată la maximum este ireal de frumoasă. Dreaptă, ca un cotoloan sănătos de porumb și fără păr, cu două coaie pe măsura instrumentului principal, este cu siguranță o pulă de colecție. Cu ochii la ea mă excit și mai tare și o îndes din nou cât pot în gât. Începe și el să se relaxeze și mă apucă timid de ceafă. Eu conduc ritmul, dar se vede că începe să îi placă. O scuip de mai multe ori pentru că, v-am zis, chiar sug bine și pula asta voiam să mi-o bag pe toată pe gât. Bine lubrifiată de saliva pe care am investit-o în ea, alunecă din ce în ce mai bine. La un moment dat, îl apuc de buci și îl trag tot în gura mea, iar el mă apasă pe ceafă și mă ține acolo câteva secunde. Am reușit! Sunt cu dinții la baza pulii lui. Excitat de performanță, îl întreb dacă vrea să mă fută. Aveam doar un prezervativ, dar mă temeam că nu o să-i intre.

Și-l așează singur pe splendoarea aia de pulă, iar eu mă așez pe burtă în pat, superexcitat, dar și total terifiat de ceea ce urmează. Îl rog să mă ia ușor, iar el începe cu o serie de limbi în cur cum nu am mai primit. Mă mângaia pe spate și îmi înfigea limba în cur cât putea. După câteva minute, nu mai am răbdare și îl chem peste mine. Cu o precizie chirurgicală, și-o așează la gaură și începe să mă pătrundă cu capul. Nu știu cum să vă explic, dar cred ca în zece secunde reușise s-o aproape pe toată și nu mă durea. Se întinde și el peste mine si începe să se miște ușor. Doamne, era atât de bine! Încep și eu să îi dau mici contre, asta în timp ce el își întețea ritmul. Se oprea, iar începea, îi plăcea la maximum și mă lăsa și pe mine să simt asta. Nu îmi venea să cred că un puști poate să îmi provoace atâta plăcere. La un moment dat, iese și mă trage de șolduri ca să mă așeze capră. Mi-o bagă iar ușor și începe să mă fută din ce în ce mai tare. După câteva minute, îl simt cum termină și cum se întinde iar peste mine în pat. Stau așa o vreme, cu pula lui încă în cur, și încerc să îmi recuperez respirația după repriza de futut pe care o îndurasem. Mă simțeam excelent și mai voiam, dar nu mai erau prezervative.

Îl rog să se ridice de pe mine și mă apuc să rulez un nou joint. Îl întreb dacă fumează și el, dar mă refuză. În schimb, mă roagă să nu îl dau afară și să îl las să mai stea la mine. Mi se părea destul de dulce felul lui așa copilăros, sincer să fiu, așa că mă bufnește râsul și-i spun să stea liniștit, că nu mă deranjează, doar că la un moment dat mă voi culca, iar atunci va trebui să se ducă acasă. Mă ridic, mă duc spre geam și îmi aprind paiul. El, după mine, mă îmbrățișează iar de la spate. Îi simțeam pula pe picior și starea de excitare efectiv nu dispărea. La un moment dat, îmi spune că m-a minți...



    Login