Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nea Nelu, ofiterul orasului
Autor : Mikey32 - 2019-03-09
Citita de 5910 ori - Nota 7.46 (52 voturi)
Bună tuturor. Am revenit cu o noua povestire. Doar ce terminasem facultatea și am zis sa le fac o vizita bunicilor la Buzău. Era destul de cald afara, îmi venea sa ma dezbrac și sa ma duc sa ma arunc în lac. Am stat la bunici vreo 3 zile. A doua zi bunica mi a zis sa ma duc la Nea Nelu ofițerul de sat sa ii duc o scrisoare ca să o pună la posta. Asa am și făcut. Era ceva de mers pana acolo asa ca am făcut 1 popas la trunchiul unui copac. Aveam telefonul la mine și aveam puțin semnal dar am zis sa ma satisfac și eu puțin în natura. Am cautat repede un film, era un polițist care se futea cu un infractor. Am început sa ma labaresc, a durat vreo 10 minute și când sa vreau sa ejaculez am auzit pe cineva din fois. Speriat ca m ar fi văzut cineva am plecat. N am terminat. Am continuat drumul destul de înfierbântat spre ofițer. Am ajuns la Nea Nelu. Avea o vila mare cu 3 etaje parca m as fii mutat și eu acolo. Am intrat în curte, și am bătut la ușa. Mi a deschis Nea Nelu dar rămăsesem puțin masca era doar cu un prosop pe el semn ca făcuse dus. Mi a spus sa intru sa bem o bere dacă tot am parcurs atâta drum pana la el. I am dat scrisoarea de la bunica și mi a spus ca o pune el maine la poștă ca mai are câteva de dus. De la o bere am ajuns la 2 și apoi la 3. Am discutat despre ce s a mai întâmplat prin sat, mi a spus ca am crescut, m am făcut un barbăt adevărat. Nea Nelu era un bărbat matur, înalt, musculos și cu barba deasa. Avea vreo 50 de ani și era atrăgător. Îmi plac bărbați mai maturi decât mine. Am dezbătut câteva subiecte și am ajuns la sex.
N:Ia zi, Andrei, cum stai cu fetiscanele, ai și tu vreo fata?
Eu:Nimic serios nea Nelu gagicareala cum se spune la noi în oraș. El neștiind ca am și alte fantezii lăsând fetele.
Am băut câteva beri iar nea Nelu deja se înfierbântase, și a dat jos prosopul și a rămas gol. Reacția lui era una foarte normala.
N:Andrei sper ca nu te rușinezi, suntem bărbați în toată firea e cald afara.
Eu:I am spus cu jumătate de gura ca n am nici o problema. S a dus pana la sufragerie.
N:Daca nu te superi fa mi și mie un masaj puțin la umeri ca ma doare spatele și poate îmi trece.
Am acceptat cu gândul ca poate mergem catre o partida nebuna de sex.
S a întins pe canapeaua din sufragerie dezbrăcat și destul de destins spre fericirea mea.
Eu:Unde vrei sa te masez?
N:Oriunde dorești tu, nu ma deranjează dacă atingi alte zone.
Auzind asta m am înfierbântat pe loc. Era neterminat de pe drum asa ca acum era ocazia perfecta. Nea Nelu nu avea gel sau ceva asa ca i am făcut masaj cu mâinile.
Am pornit de la umerii mari și am plecat spre bucile pufoase pe care în orice secunda le as suge, i am făcut masaj la picioare și am urcat ușor ușor spre gaura curului. Mana mea despărțea bucile făcând ul sa se excita. Pula lui începea sa crească. Am continuat asta timp de câteva minute. Nea Nelu nu mi a mai spus nimic.
Mi am dat jos tricoul si pantaloni văzând încotro merge situația și m am suit peste el.
N:Andrei, nu știam ca ți plac și bărbați ca de știam pana acum nu rămâneai tu fara mine. De mult am pus ochii pe tine dar nu știam cum o sa reacționezi dacă ți voi spune ca te vreau la mine în pat. Poți sa mi spui tata ca suna mai excitant.
Eu: Ma bucur ca ne putem experimenta amândoi plăcerile fără ca cineva sa ne întrerupă. Atunci spune mi și tu fiule în loc de Andrei.
Asa am și făcut. Am continuat masajul și i am lubrifiant puțin zona curului cu niște limbi adânci pe care i le am dat. Pula mea era excitata la maxim asa ca am intrat destul de repede în el și am început sa l fut.
N: Asa fiule, fute ma de când îmi doream sa facem asta.
Eu:Ma bucur ca ți place pot sa te pui pe spate ca să ma sprijin de pieptul tău păros în timp ce te fut.
Zis si făcut. Asta a facu5
Îl futeam cu o repeziciune și doream sa nu se termine. Ii strângeam pectorali iar el gemea semn ca plăcerea era maxima.
În timpul asta l am mai sărutat pasional de câteva ori. Buzele lui aveau gust de spermă și eu nu ejaculasem deci făcuse laba la dus.
Gustul dulce acrișor al spermei era perfect.
Eram pe punctul de a ejacula și l am întrebat unde vrea în gura sau în cur. Mi a spus ca în gura. Asta am și făcut. Ma labaream cu prisosință când la un moment dat am urlat de placere și am ejaculat pe toată fata lui Nea Nelu și pe pieptul sau. Nu mai puteam eram extenuat.
N:Futi foarte bine, o sa te mai chem pe la mine sa  ne satisfacem amândoi dar acum o sa continuam.
S a pus în genunchi și în timp ce eu stăteam pe canapea îmi sugea pula. Buzele sale aluneca ușor pe pielea pulii curățând o de sperma r...



    Login