Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNasul
Autor : Adriandoru - 2021-04-26
Citita de 6681 ori - Nota 7.65 (37 voturi)
Locuind in Bucuresti si avand o saptamana ocupata, m-am decis ca vineri, dupa programul de munca, s-o tai acasa intr-un sat de langa Craiova. Asa ma puteam relaxa tot weekend-ul. Chiar daca am 30 de ani, uneori am nevoie de astfel de pauze.
Am ajuns in gara cu o ora mai devreme, timp in care mi-am cumparat biletul si am baut o cafea. Mi-am aprins o tigara si am fumat-o pe fuga, apoi m-am urcat in vagon. Mi-am zis ca la urmatoarea oprire, in Videle, mai pot fuma inca una.
Dupa aproximativ o ora, am ajuns in gara Videle. Am mers langa usa vagonului si mi-am aprins tigara. Dupa cateva fumuri, am auzit o voce groasa... Era nasul... Un barbat la vreo 56 de ani, masiv, cu o burta mare si grizonat.
- Tinere, fumatul in tren este interzis!
- Imi cer scuze, dar m-am gandit ca pot fuma langa usa.
- E problema ta ceea ce ai crezut. Esti in tren si amenda este 500 lei. Biletul si cartea de identitate!
Am inceput sa fiu stresat la gandul ca platesc 500 de lei pentru o tigara si ma gandeam cum sa negociez... Mi-am zis ca ii dau 50 lei nasului si o sa fie bine.
- Stiti... Putem negocia si noi cumva?
S-a uitat la mine si s-a tras langa toaleta. A inceput sa-si frece usor pula prin pantaloni si mi-a zis soptind:
- Daca vrei sa scapi de amenda, iti pui gura si curul la bataie. Am o excitare de zile mari si as fute orice.
Auzind cuvintele lui, m-am excitat instantaneu, mai ales ca era genul meu de barbat. Bineinteles, el nu stia asta. Am reactionat ca fiind socat si am acceptat.
- Da, accept.
Si cu un suras sarmanat si golanesc, mi-a zis:
- Du-te in primul vagon si asteapta-ma. Am acolo un compartiment al meu. Intre timp, merg sa controlez biletele si revin in 10 minute.
Astepdand nerabdaror, am vazut cum usa dintre vagoane se deschide si apare nasul. Dupa ce am intrat amandoi, a blocat usa compartimentului, a tras perdelele si a inceput sa se dezbrace. Si-a scos pantofii, si-a dat pantalonii jos, apoi camasa si a ramas in maieu si chiloti. Eu stand jos pe bancheta, am vazut umflatura din chioti. I-a dat jos si aveam in fata mea o pula frumoasa si groasa, nu foarte lunga, ci perfecta, la vreo 15-16 cm si niste coaie foarte mari si paroase.
- Hai, ia-o in gura sa mi se scoale!
Am inceput s-o sug cu pofta. I-am belit capul si am simtit izul de pula de barbat adevarat. El gemea usor si eu ii lingeam capul pulii ca pe o acadea.
- Linge-ma pe pe coaie!
Am inceput sa-i ling si sug coaiele alea mari, iar el gemea mai tare. Pula lui era deja erecta si tare ca lemnul. Mi-a pus-o pe gura si o plimba pe buzele mele. Era atat de groasa ca abia mai intra in gura.
- Hai, ia-o toata in gura!
Am incept s-o sug si ling cu o pofta nebuneasca. Apoi m-a prins de ceafa si a inceput sa ma futa in gura apasat, de abia mai respiram. Il auzeam cum geme:
- Auuu, ce bine e! Mmm, ce mult imi place! Asa! Asa!
La un moment dat si-a scos-o din gura mea si mi-a zis:
- Dezbraca-te, ca vreau sa te fut in cur!
Mi-am tras pantalonii sport si chilotii jos.
- Auu! Ce bun de pula esti! Ce cur futabil ai! Pune-te capra pe bancheta!
Intre timp, a scos un prezervativ din geanta, l-a desfacut cu dintii si l-a pus pe scula.
- Sa nu faci galagie mare, ca se aude! E cam groasa si te va durea la inceput. I-a chilotii mei si baga-i in gura. Ii strangi cu dintii pana mai dispare durerea.
Auzind asta, excitarea mea a atins cote maxime.
Am luat chilotii lui in gura si i-am simtit capul pulii cum incerca sa penetreze anusul meu stramt. Dupa cateva miscari, a intrat ursul cu putere in mine de am transpirat instantaneu, muscand chilotii si gemand de durere.
- Mmm, ce cur stramt si fierbinte ai! Ce bine e! Auuu!
A inceput cu miscari usoare si durerea a mai disparut, inundandu-mi corpul cu placere. Am scos chilotii din gura si gemeam usor, auzindu-l si pe el.
- Ce mult iti place pula, golanule! Am stiut eu ca esti fetita si ca vei accepta oferta mea.
- Tati, imi place tot la tine! Si mai ales cum futi! Esti un barbat adevarat!
A inceput sa ma futa mai adanc si mai ritmic si placerea se amestecase cu durerea. Auzindu-l cum geme si cum ma fute cu pofta, fara nici o atingere, am ejculat pe bancheta. Eram prea excitat sa mai rezist.
El si-a continuat rimtul si din cand in cand o s...



    Login