Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMy dear Daddy fucked me again !
Autor : ciprianp - 2011-09-01
Citita de 14458 ori - Nota 8.11 (1909 voturi)
Dupa cateva zile ploioase, soarele s-a aratat din nou pe cerul albastru si senin din Milano, generand buna dispozitie tuturor celor aflati in oras. Tocmai am ajuns in Gara Centrala cu Expresul de Geneva, venind de la Montreux. Calatoria nu a fost prea lunga dar a fost extrem de interesanta, traversand Alpii din Elvetia in Italia si parcurgand un traseu pitoresc si impresionant, prin renumitele statiuni alpine care se insirau ca niste margele de-a lungul caii ferate.
Am incheiat stagiul intens de pregatire de la Montreux (cate 10 ore pe zi, teorie +practica !!), pentru a fi instructor de fitness, efectuat sub indrumarea doamnei Lisa Marino. Astfel am devenit instructor atestat, "cu patalama" cum s-ar zice si nu mai puteam de mandrie. Am coborat la metrou cu infrigurare, dorind sa ajung cat mai repede la apartamentul lui Patrick Deprez de la hotelul Sant’Ambroeus, unde Daddy ma astepta nerabdator. Au trecut 28 de zile de cand ne-am despartit si am plecat in Elvetia la cursuri, mi se facuse dor de el iar Daddy la randul sau de abia astepta sa ma revada, dupa cum singur mi-a marturisit la telefon. Din pacate, nu aveam prea mult timp la dispozitie! Peste doua zile urma sa plec la Barcelona pentru imbarcarea mea pe vasul de croaziera si pentru a incepe noul meu job, la care visasem atat de mult.
Am coborat din metrou la statia Sant’Agostino si in cateva minute, cu inima bubuindu-mi in piept de emotia revederii, am ajuns in fata apartamentului lui Daddy. Am ciocanit la usa iar Tati a aparut vesel in prag, numai in chiloti cu parul ud si cu un halat descheiat, imbracat la repezeala.
- Welcome, my dear son! Mi-a fost tare dor de tine, scumpul meu Vic! Tocmai acum am ajuns si eu. Am facut un dus rapid si ma pregateam sa ma schimb, in asteptarea ta. Lasa aici bagajul! Ne vom ocupa de el mai tarziu. Doamne, nici nu stii cat de mult ma bucur ca te-ai intors! Ia zii, ti-e foame, vrei ceva de baut?
- No, my dear Daddy, thank you! For now, I don't need anything! Am mancat in tren la pranz si nu mi-e foame! As vrea totusi sa fac un dus si sa ma schimb!
- Cum vrei tu, manzule! Fa-ti dusul si vino repede inapoi! De abia ma pot stapani sa nu sar pe tine, frumosul meu cel drag!
M-am dezbracat repede de hainele de calatorie si complet gol am intrat in baie. Desi as fi vrut sa ma rasfat sub dusul placut si revigorant am fost mai expeditiv, nedorind sa-l fac pe Tati sa astepte prea mult. In cateva minute m-am reintors in camera, infasurat numai cu un prosop.
- Adonisul meu frumos, vino aici langa mine sa te imbratisez!
La fel de nerabdator si tot atat de excitat ca si Daddy, m-a dus langa el si ca un fiu ascultator, m-am pus la dispozitia sa. Acesta, suficient de excitat deja, cu pula intarita, iesita pe jumatate din chiloti, m-a cuprins navalnic in bratele lui musculoase si m-a strans cu putere la pieptul sau paros si masiv, sarutandu-ma lacom si patimas. Doamne, cat de dor mi-a fost de aceasta imbratisare, atat de virila, dura si totusi tandra, plina de pasiune si iubire! Nu mai putem de placere si ma topeam ca o lumanare in stransoarea puternica a lui Tati, sub potopul sarutarilor sale navalnice si coplesitoare. Ma lipisem ca o liana de trupul sau masiv si puternic, parca voiam sa fiu o parte din el, parca voiam sa fie pe veci parte din mine! Daddy continua cu aceeasi sete sa ma sarute, sa ma soarba, sa ma framante cu palmele sale puternice, profitand de abandonul trupului meu sedus de placere si de excitare. In culmea extazului, adulmecam, fara sa ma pot satura, mirosul lui atat de barbatesc si de special, amestec senzual si provocator de after shave ambrat, alcool fin, tutun de calitate, sudoare si aroma excitanta de sex masculin. Deja eram la un singur pas de a juisa, in culme a extazului, dupa atatea de zile de abstinenta sexuala si absenta fizica a lui Daddy. Cu experienta lui vasta, simtind ca sunt in pragul exploziei, Daddy si-a oprit sarutarile nebune si stransoarea lui atat de posesiva si tragandu-ma de mana, ne-am asezat amandoi pe canapea.
- Sa mai respiram un pic, dragul meu, acum ca mi-am potolit cumva setea si foamea de tine! Hai sa luam un intaritor, ca eu unul simt nevoia!
Daddy s-a ridicat si a luat din minibar o sticla inceputa de Bell's - Special Reserve, un scotch whisky traditional, preferatul sau pentru taria si savoarea mai aspra, mai barbateasca, potrivita cu stilul lui militaros. A pus apoi cateva cuburi de gheata in doua pahare si a turnat peste ele whisky din greu. Intorcandu-se la canapea mi-a oferit un pahar si am ciocnit amandoi, barbateste.
- Noroc, fiule! Bine ai revenit la taticu' tau!
- Noroc, Daddy! Ma bucur mult ca suntem din nou impreuna!
Am sorbit amandoi cu sete din licoarea de culoarea chihlimbarului, foarte tare si cu izul acela specific, iute si piperat, care ramane mult timp pe cerul gurii. Chilotii, neincapatori acum, il cam incurcau pe Tati, asa ca s-a descotorosit de ei cu un gest nervos, cat despre mine, eu imi pierdusem de mult prosopul, in toiul imbratisarilor pasionale.
- La naiba cu chilotii astia asa de mici! Nu mai gasesti acuma izmene ca lumea, din alea militare, de panza, largi si comode ! Boxerii de acuma sunt stramti si de plastic, nu pot sa-i sufar, iar chilotii barbatesti de bumbac, parca sunt de muiere. N-are cum sa-ti incapa in ei barbatia, mai ales daca ti se scoala! Imi pare rau acuma, ca nu mi-am luat de la Legiune macar vreo de 20 de izmene ca lumea!
- Lasa Tati, ca e mai bine fara, iti lasi barbatia la aer, sa se mai racoreasca si ea! Ia da-mi si mie putin pula la supt, ca mi-a fost tare dor de ea! In fiecare noapte o visam si o doream sa fie in mine!
- Ca bine zici fiule! Ia aici de la Tati, sunt sigur ca ti-e pofta de ea! Ia-o pe toata, pana o sa te saturi de ea!
Am ingenunchiat intre picioarele lui musculoase si paroase, de fost miltar, care m-au cuprins posesiv si luand in mana pula fierbinte si batoasa a lui Daddy, am inceput sa "cant la flaut". Daddy avea o pula extraordinara care pur si simplu ma innebunea, o adevarata pula de legionar: era destul de lunga, foarte groasa si pietroasa, noduroasa datorita venelor multe si ingrosate, ce pulsau ritmic pe sub pielea matasoasa si negricioasa a pulii, iar glandul era mare si bulbucat, de culoare cafeniu stacojie, complet decalotat. Ce mai, o adevarata minunatie, care imi statea acum generoasa la dispozitie! Si am profitat din plin! Minute in sir, am lins-o de sus in jos si inapoi, am supt-o, mai bland sau mai pasional, mi-am frecat-o de buze, de fata, de ochi, i-am lins coaiele mari si paroase. Apoi i-am facut lui Daddy deepthroating, stiind ca asta-i placea enorm, pana cand in final acesta nu a mai rezistat si a inceput o salva soldateasca de samanta, calda si spumoasa, umplandu-mi gura insetata. Salvele continuau cu aceeasi putere iar eu de abia apucam sa inghit spuma calda si laptoasa, atat de savuroasa, care tasnea din pula lui Taticu! La randul meu, abtinandu-ma cu greu atata timp, mi-am dat drumul si eu, in culmea extazului, deodata cu el. Sincronizare perfecta tata si fiu, semn ca ne potriveam deja si ne cunosteam foarte bine!
- Wonderful! You were wonderful, my dear son!
- So were you, my dear Daddy!
Dupa ce Daddy s-a golit de tot, i-am luat pula la lins, recuperand orice urma de sperma si am lasat-o curatata, stralucind umeda la lumina becurilor din camera. Apoi Tati m-a ridicat de jos si imbratisandu-ma m-a sarutat cu tandrete, multumit de jobul meu.
- Bravo! Hai ca meritam amandoi inca o dusca de tarie!
Tati, generos si insetat a umplut din nou paharele.
- Ia de aici fiule, ca sa prinzi puteri. Esti unic, esti nemaipomenit! Cand sunt cu tine, ma excit ca un licean incepator! Ma bucur ca am un fiu atat de priceput! Hai la mine in brate puiule, sa te mai imbratisez si sa te sarut, esti atat de dulce si imi esti foarte drag!
Fara sa astept alte invitatii am sarit in poalele lui Daddy, asezandu-ma peste pula relaxata si am inceput sa ne sarutam si sa ne inbratisam ca doi adolescenti in prima lor noapte de dragoste! Cred ca a trecu o jumatate de ora si noi nu ne mai saturam de iubire! Intre timp, de atata amor pasional, ne-am excitat din nou foarte tare, avand sculele ca doua obeliscuri de piatra, iar simturile noastre erau deschise pana la refuz!
- Copil scump si cuminte, Tati ar vrea acuma sa ti-o dea si jos! Are you ready for this, my dear son?
- Oh, yes dear Daddy ! I can't wait for it!
Presat fiind de indemnurile mele, Daddy a inceput sa ma pregateasca temenic, rozeta mea fiind mult mai ingusta in raport cu carnatul sau grosier. Lucrurile acestea fiind deja stabilite intre noi, eu asteptam de fapt aceasta actiune preliminara, care pentru mine era mult mai excitanta si mai senzuala! Futaiul in sine era el placut de la un moment dat, dar in cazul lui Daddy implica initial si durere, cam "unpleasant" pentru un "plezirist" care incepusem sa devin, copiindu-l pe Tati! Oricum, Daddy isi pornise treaba si muncea constiincios la funduletul meu, incepand cu un rimming clasic dar colosal. Nici acum, dupa atatia ani si atata experienta, nu am intalnit o alta persoana care sa se priceapa mai bine la asta si sa ma satisfaca asa cum o facea el! Era un mare maestru! Deja eram "fezandat" cand a inceput "largirea", mai intai cu un deget apoi treptat cu mai multe degete, pana la patru! La fiecare atingere a prostatei cu degetul/degetele eram gata sa juisez si faceam eforturi disperate sa ma tin tare! In timp, de la Daddy am invatat sa fiu tare si sa-mi controlez reflexele, ca un adevarat yoghin, sa juisez numai atunci cand doresc eu si sa obtin astfel placerea maxima! Thank you Daddy, for that!
- Gata dragule, putem sa incepem sa ne iubim! Te-am masat, te-am lubrifiat suficient, mi-am pus "armura", asa ca funduletul asta dulce, de acuma va fi numai al meu! Stai aici langa canapea, apleca-te, pune-ti pieptul peste manerul ei si stai cu funduletul in sus! Bravo, e perfect!
Conform obiceiului sau, Daddy a inceput jocul sau parsiv cu pula lui vartoasa la fundul meu: frecandu-o de fese, intrand cu ea intre ele dar fara sa ma patrunda in interior, sau intrand putin in mine, dar numai cu varful, apoi retragandu-se usor. Probabil ca-i placea asta lui Daddy teribil de mult, sa ma chinuie, sa ma faca sa gem de dorinta si numai intr-un final prelungit sa ma strapunga viguros, dintr-o bucata, producandu-mi durere cu toata pregatirea prealabila, datorita grosimii extrem de marii a pulii sale in erectie! Instinctiv, am gemut puternic cand am fost strapuns, apoi am gemut de durere la modul sincer la primele curse ale pulii dar dupa aceea gemeam in mod teatral, doar cat sa-i dau satisfactie masculului meu dominant!
- Te-a durut tare, puiutul meu iubit?
- Da Taticut iubit, m-a durut tare de tot si inca ma mai doare! Te rog sa fii bland si delicat cu mine, pana ma voi acomoda!
- OK, fiule, orice pentru binele si placerea ta!
Dupa un timp, in care ne-am acomodat reciproc iar durerea s-a atenuat, Daddy a pornit adevaratul futai, un pompat meserias, l-a inceput mai lent, intrand cu pula in mine pana la refuz, simtind ritmic frecarea aspra a perilor sai pubieni de fesele mele nude. Apoi, treptat, a accelerat pompatul din ce in ce mai repede si mai puternic, lovindu-mi senzual fesele cu coaiele sale intarite si paroase. Din cand in cand ma apuca si ma tragea de par, intra in mine pana la capat si se proptea cu putere de curul meu, apoi facea cateva rotatii cu pula in interior, aducandu-ma in pragul orgasmului. Era greu sa-i rezisti acestui vechi meserias legionar, experimentat si extrem de viril, asa ca in scurt timp, ca un pusti incepator, mi-am dat drumul din nou in cateva salve prelungi, retinute in pumn pentru a nu pata canapeaua!
- Oau! Te-ai usurat din nou, manzule? Sa-ti fie de bine! Ce-i spui tu lui Tati?
- Taticutule, iti multumesc, a fost tare bine si mi-a placut! Mai vreau, dar tu mai poti?
- Desigur manzule, Daddy al tau e armasar experimentat! Nu cedeaza el asa usor ! Sunt statut de doua saptamani si vreau acuma sa te innebunesc! Vreau sa te mai tin in pula inca cateva numere! Do you have something against?
- No way, my dear Daddy! Go on and fuck me hard!
- OK, atunci haide sa schimbam pozitia!
Ne-am asezat pe canapea, eu pe spate cu picioarele largite in echer iar el peste mine sprijinit in coate. M-a strapuns cu pula dintr-o singura miscare si a intrat in mine pana la radacina sa paroasa. Cand a trecut apasat cu pula peste prostata, am simtit un curent care a pornit din crestet si s-a oprit in varful picioarelor iar trupul mi-a zvacnit cutremurat de aceasta senzatie coplesitoare si nemaipomenita!
- Tine-te de gatul meu si saruta-ma dulce cata vreme eu te strapung, dragul meu Vic!
Ascultator si cuminte, i-am cuprins cu bratele gatului sau puternic si musculos si am inceput sa il sarut ametit de placere in timp ce el ma pompa frenetic. Cuprins de fericire stateam agatat de gatul sau vanjos si-l sarutam lacom iar el intrand in joc, ma musca delicat de buze iar cu limba sa mare si catifelata intra in gura mea pana in gat, in acelasi ritm cu pula sa demolatoare. Din cauza efortului si a excitarii picaturi mari de sudoare se scurgeau de pe fruntea lui Daddy peste fata mea alunecand spre buze, iar gustul lor sarat ma excitau si mai tare. Eram in culmea fericirii, fiind patruns pe toate partile de barbatul meu iubit! La fel era si Daddy, care nu mai putea de placerea de a ma poseda salbatic, de a se cufunda in trupul meu fierbinte si avid de iubire. Coplesit de placere si pasiune, l-am cuprins strans cu picioarele si l-am tras peste mine intr-o inclestare puternica. Daddy la randul sau, blocat de mine dar extrem de excitat, isi mai misca numai fesele masive si paroase, intrand si iesind foarte putin cu pula dar compensand printr-o rotire apasata si foarte senzuala. Nu am mai rezistat la o asemenea manevra si am juisat din nou in cateva jeturi calde, samanta mea oprindu-se undeva in blanita deasa si transpirata de pe burta lui Tati.
- Again, my dear son? Sa-ti fie iarasi de bine! Vad ca tare mult iti mai place cum te fut eu!
- Yes, my dear Daddy! You're maddening and irresistible! No one fucked me, like you!
- Daca esti atat de multumit si te-ai usurat deja, propun sa facem o scurta pauza, ca sa-mi trag si eu rasuflarea si sa mai luam o gura de intaritor!
Ne-am asezat din nou pe canapea, aranjand cuvertura care cazuse pe jos in toiul iubirii noastre salbatice. Apoi Tati a revenit cu al treilea rand de pahare umplute generos cu whisky. Daddy a dat pe gat, barbateste, jumatate de pahar si s-a sters pe gura cu dosul paros al palmei, ca un soldat ordinar. Tare mult ii placea lui Tati sa faca pe soldatul dur si virl, dar era numai o imagine. In fapt era un om foarte sensibil si tandru care-i placea sa fie coplesit de iubire, sa fie mangaiat, sa fie sarutat, lins, dragalit pana in cea mai intima particica a trupului sau. Tati era un dominator prin definitie, dar nu dorea sclavi drept parteneri, ci dependenti de iubirea si puterea lui, niste copii iubitori si devotati neconditionat. Mi-am dat seama de asta foarte repede iar pentru ca si eu simteam la fel, mi-am intrat repede in rol si am devenit de atunci adevaratul sau fiu si mult timp cel mai sincer si iubitor amant. Chiar si acum, dupa atatia ani, cand el a imbatranit, desi nu mai facem sex, ma iubeste sincer si am ramas prietenul sau preferat, iar in vacantele de iarna casa lui de la Nisa imi este mereu deschisa, ca unui fiu ce se intoarce mereu la parintele sau iubitor.
- Cum e fiule? Iti place taria, mai vrei?
- Nu Tati draga, cred ca sunt deja pe jumatate ametit de bautura, dar si de tine, in egala masura! Ca intotdeauna esti fenomenal, ma aduci pe cele mai inalte culmi ale placerii, ma faci sa-mi pierd controlul si sa-mi doresc sa raman vesnic numai al tau!
- But for this are daddies, to love their sons and give them only happiness! How much I love you, my dear son!
- No less than me, Daddy dear!
Cuprins de o adevarata dragoste parinteasca, cu ochii umeziti de emotie, Daddy m-a imbratisat tandru si a inceput sa ma sarute pe frunte, pe ochi, pe gura, iar eu i-am raspuns cu caldura si dragoste, ca un fiu ce incepusem sa devin. Ma simteam asa de bine in bratele sale protectoare si la pieptul lui larg si puternic, incat m-am incolacit cu totul de el si l-am strans cu putere, dorind sa fim un singur trup, o singura fiinta!
- Dragul meu Daddy, te iubesc mult, mult de tot, vreau sa fiu numai al tau, iar tu unicul barbat al vietii mele! Tati draga, iubeste-ma si fa-ma fericit! Strange-ma tare in brate, intra in mine si patrunde-ma cu putere, goleste-ti samanta ta minunata numai in mine, sunt ca un desert insetat de tine! Tati draga, te doresc din nou foarte mult!
Provocat de dorinta mea fierbinte de a fi din nou posedat, Daddy m-a asezat cu gija pe canapea, mi-a ridicat picioarele si le-a sprijinit de umerii sai largi si puternici, apoi s-a pregatit sa ma strapunga din nou.
- Deci, esti un desert insetat de mine si vrei sa-mi golesc samanta numai in tine, dragul meu fiu?! OK, de acum inainte am sa te fut numai bareback, sper ca astfel vei fi satisfacut si multumit!
Apoi si-a scos tacticos prezervativul de pe pula, a lasat pe ea o portie generoasa de saliva si pe tacute m-a strapuns usor, intand in mine pana la refuz! Ca prin minune, nu am mai simtit nici o durere, numai o imensa si coplesitoare placere cand ma pompa. Daddy mi-a apucat gleznele cu ambele maini si mi-a idepartat picioarele in V, continuand pompatul din ce in ce mai energic. Era o pozitie excelenta, pula lui facea curse rapide si intregi, pana la capat, fara sa-mi produ...



    Login