Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mult face sitting si sex oral...!
Autor : idealchair - 2012-09-21
Citita de 5596 ori - Nota 7.25 (8 voturi)


Ne-am intalnit pe un chat am vorbit, apoi am trecut pe messinger. Am vorbit multe, am povestit si mai multe, iar de aici…
Langa mine a oprit o masina. A lasat incet geamul, si-a ridicat ochelarii de soare si m-a intrebat
- Bogdan? Scuze c-am intarziat…!
- Da…, eu…, !
- Paaai…, ma duc sa parchez undeva masina si vorbim, bine?
- Ok, te astept, vezi in partea aia(si aratand spre dreapta…)
S-a intors la scurt timp dupa ce a parcat masina.
- Eu sunt Razvan…! Iarta-ma din nou c-am intarziat, am avut ceva probleme, am avut si cu masina…, in finee…, acum sunt transpirat…!
- Stai linistit…,! l-am calmat eu Mi-a placut de el, de cum era imbracat. Avea o camasa alba destul de larga, cravata si pantaloni de costum gri petrol.arata ca un business man. Mi-au placut cum ii veneau pantalonii pe el, bine croiti, pe picior si ce cute facea pe fund…! Eu…, mai modest, dar ce mai conteaza.
- Astepti de mult?
- Nuu…!
- Hai sa mergem sa bem ceva, vrei? Apoi mergem sa cautam o camera la un hotel, sti pe undeva?
- Gasim…!
Ne-am asezat la o masa si am baut cate o cafea. Era frumos afara.
- Ma duc sa fac un pishu si revin repede! a continuat Razvan
- Ma lasi sa te pup in funduletz?
- Haaai maai Bogdane…, binee, haaai…!
Am intrat amandoi in toaleta localului, o toaleta foarte curata, apoi am intrat intr-o cabina iar el si-a desfacut pantalonii care au cazut in vine. M-am lasat in genunchi in spatele lui si in timp ce el facea pipi eu i-am desfacut bucile carnoase si prin chiloti mi-am infipt nasul in curul lui. S-a scuturat putin razand cam ironic.
- Iti place mirosul? Ti-am spus Bogdane ca eu sunt un tip foarte curat, dar ce vrei, am avut multa treaba la birou, apoi cu masina, am avut atata de mers…, am si transpirat…, iarta-ma…!
- Immm…, nu ai de ce sa te scuzi, e normal sa iti miroasa, mie imi place mult!
- Daaa…? Ok! Gataa, ti-ajunge…, mai continuam cat vrei in camera de hotel
S-a intors spre mine si m-a pus sa ii pup madularul macar prin chilot. I-am pupat madularul gros, l-am simtit, i-am simtit taria… Immm…!
Am ajuns la hotel si dupa ce am terminat cu formaliatatile, s-a prezentat in fatza noastra o fata zambind de fericire care ne-a spus ca daca dorim sa servim ceva in camera, sa apelam la ea. O fata care imprastia in jurul ei bucurie, placere si un parfum foarte atragator. M-a zapacit de tot parfumul, bucuria ei, rochitza foarte larga jos si foarte eleganta de sub care tzasneau picioarele ei atat de bine asortate. Offf…, ce as fi vrut sa stau intre picioarele ei, sa-i simt dulceatza poponetzului ei…! Ajunsi in camera, ne-am facut lejeri si am inceput sa povestim
- Gataa…, acum treci la treaba, vreau sa te fut in gura…!
L-am ajutat sa se dezbrace. Mi-a placut cum arata gol. Am inceput sa ma joc cu madularul lui, sa-l sarut cu buzele care urcau si coborau intr-un dute-vino. Apoi am continuat sa-l ling usor ca pe un cornet de inghetzata si apoi mai in jos pe coaie si cand am simtit ca zvagneste tare, ca e deja erect, l-am bagat in gura cu pofta de era sa ma inec. A inceput sa rada. Dadea din buci cu putere incercand sa fac fatza.
- Vezi c-o sa-mi dau drumul…! a strigat Razvan deodata
L-am scos iute din gura si…, valuri mari de nectar au tzasnit din el biciuindu-mi fatza. Am simtit satisfactia pe fatza lui atunci. Am fugit repede la baie si m-am spalat dupa care am revenit. L-am pus sa stea cam in pozitia de capra nu ca sa il fut pe la spate ci…, sa ii rasfatz funduletzul. Asadar, mi-am lasat in genunchi si am inceput sa ii masez bucile cu fatza., apoi cu buzele. Am simtit ca ii place chestia asta si am continuat , apoi mi-am bagat nasul intre bucile lui de data asta cu dorinta de a zabovi mai mult. Imi placea mirosul curului lui. .
- Haai, mai stai mult cu nasul in curul meu? Daca iti place asa mult, lasa-ma sa ma asez pe tine, sa stau cu curul pe fatza ta si apoi sa ma lingi sa imi faci curat!
- Nu inca, las traba asta cu linsul pe mai tarziu…! Mai vreau sa mai imi bag din cand in cand nasul in curul tau!
- Ahaaa…, asa va sa zica…! si a inceput sa rada cam ironic
Intr-un tarziu mi-am dezlipit si eu fatza dintre bucile lui. Dupa ce ne-am relaxat putin am trecut la treaba.
- Vreau sa ma asez pe tine sa imi fi scaun, sau…, sezlong, orice, sa pot sta confortabil pe tine asa cum mi-ai tot zis. Am ceva treaba si… Apoi si-a scos din geanta laptopul.
- .Binee…, iti voi fi sezlong, poti sta pe mine, sa vorbesti nestingherit la telefon, sa lucrezi pe net stand pe mine. M-am asezat in pat cu fatza in sus indoind coapsele picioarelor si punand rezemat de ele o perna.
- Si…, vrei sa ma asez asa pe tine? Sunt destul de greu si nu stiu daca o sa rezisti mult timp!
- Stai linistit, nu esti primul care se aseaza pe mine. Daca te asezi asa cum iti spun, vei putea sta foarte confortabil pe mine, vei putea lucra linistit.
- Si tu…, in timpul asta ce faci?
- Nu stiu…, voi sta cu nasul in curul tau…!
- Iti place asa de mult cum miroase…, eahhh…! Binee…, dar din cand in cand ma mai ridic, iti mai dau o muie (razand ironic) S-a asezat cu curul pe fatza mea si am simtit din plin greutatea trupului lui
- Daca o sa stau in pozitia asta asa mai mult timp, sunt convins ca te axfisiez si nu as vrea, dragul meu…!
- Daca te asezi asa cum te-am invatat eu, rezemat cu spatele tau de coapsele mele, o sa pot respire mai bine Nu e bine asa…!am incercat sa il corectez
- Zi tu atunci cum vrei sa stau…? Haaai mai repede ca am atata treaba…!
- Uite…, stai asa cum te aranjez eu…,! Am zarit un taburet cu sezutul format din 2 perne mari si tari. Parca era facuta special pentru mine.M-am asezat turceste pe covor cat mai lipit de perete., lasandu-mi pe spate capul, infundandu-l bine intre cele 2 perne tari ale taburetului. Mi-am intins mainile sprijinindu-le de perete iar pe ele o perna ca el sa se poata lasa si sprijini confortabil. Din pozitia in care stateam, putea sa-mi faca foarte bine face sitting, sprijinindu-se cu spatele de perna asezata pe bratzele mele. Statea in chiloti pregatindu-se sa se aseze pe mine.
- Heei, cum e acum, e mai bine, poti respira, ca eu stau foarte bine asa…!spuse el, asezandu-se pe mine.
- Ihaaa…! am ingainat eu facand in acelasi timp si semn cu mana ca e bine pozitia lui pe mine.
Fiecare facea cate ceva…, eu in pozitia de scaun, cu fatza drept sezut, iar el cu telefonul la ureche,statea confortabil pe mine si din cand in cand accesa cate un sit pe internet. La un moment dat a ciocanit cineva la usa, s-a ridicat de pe mine, si-a tras pantalonii pe el si…, a deschis usa. In fatza usii era …, frumoasa domnisoara de la receptie.care a adus mancarea comandata telefonic de Razvan.
- Room service…! V-am adus ce ati comandat, domnule…!spuse domnisoara cu aceiasi voce placuta, vesela si intra cu caruciorul in camera.
Pentru a doua oara m-a electrizat prezenta acelei fete. Nu stiam ce sa fac
- Parca erati doi, colegul dumneavoastra unde este? Ati cerut doua pirtii de mancare! continua ea pe acelasi ton vesel, dar totusi surprinsa
- Paaai…, a plecat acum si daca tot ati adus atata mancare, o sa am placerea sa va invite sa mancam impreuna
- Stitzi…, nu prea am voie sa fac asa ceva cu clientii si nici nu mi-e foame, drept sa va spun…! continua ea
- Faceti-mi totusi placerea si serviti macar ceva…! Putem sa…, vorbim in timpul asta…!
Fata se apropiase de mine foarte mult, parfumul ei se facu simtit in camera si prezenta ei ma excita. Imi placeau miscarile ei si aplecandu-se usor, am putut sa-I vad funduletzul obraznic si chiloteii. Se aseza trantit pe mine. Oooo…, zei ai fericirii…! Am innebunit de fericire, de excitare! Oare visez? Acest frumos exemplar feminin s-a asezat pe fatza mea cu poponetzul. Immm…, ce mirooos…! Am simtzit asa un…, fior de placere! Au inceput sa manance, radeau, se simteau bine, apoi si-a pus picior peste picior miscandu-se. Oooo…, as vrea sa stea asa pe mine fara sa-i pese cat mai mult! Si ce bine e…!Apoi deodata se scula si cu aceiasi bucurie in voce ii m...



    Login