Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mihai - colegul de la scoala
Autor : alexsilver - 2023-02-09
Citita de 5816 ori - Nota 6.10 (80 voturi)
Cand l-am vazut pentru prima pe Mihai era toamna anului 2018, pe atunci eu eram un amarat de elev care incercam sa ma impart intre scoala si munca. Era toamna, aveam 27 ani, tocmai ce incepusem un nou an scolar in programul acela pentru ratati numit : a doua sansa! Elev in scoala eram inca din anul 2016 unde m-am inscris in clasa a IV-a, magarul intre oi cum s-ar zice, insa pot spune ca am avut colegi ok mai ales Dorin ( despre care am mentionat in povestea anterioara). Chiar daca azi nu mai vorbim, nu l-am uitat nici azi.

In anul 2016 am intram in clasa a IV-a, in anul 2018 faceam deja clasele VII-VIII ( 2 in 1 pentru ratati), mai ales ca am progresat extraordinar de repede printre materii ( chiar daca usoare) de se intreba doamna invatatoare in clasa a IV-a ce s-a intamplat cu mine de am ajuns in situatia asta ( poate si voi, de altfel). Insa vedeti, se mai intampla lucruri din astea. Iar eu m-am inscris la scoala pentru ca...pula mea... Peste tot se cereau studii si eram satul sa fac doar munca de jos, de necalificat. Doar cine a trecut stie. Cine nu a trecut, atunci sa nu judece.

In schimb am cunoscut oameni minutati in scoala, de la fosti colegi, profesori, doamna invatatoare care a fost jos palaria , pana la persoane care mi-au furat inima cum a fost Dorin sau Mihai...
Hmm, Mihai... Ca eu despre el vreau sa vorbesc.

In acea toamna tarzie ma aflam pe banca din curtea scolii si ascultam in castile mele on-ear de la Sony melodia Hold On de Chord Overstreet.
De obicei nu ascultam asa ceva, eu ascultand muzica trance ( pentru asta si casti pe masura) , insa imi alinam suferinta dupa despartirea de Dorin. Mai trecem prin situatii cand doar muzica ne mai ajuta sa depasim momente. Chiar si acum, scriind aceste randuri, ascult aceeasi melodie pe mod repeat.

In timp ce stateam pe banca si ascultam muzica mea trista si urmaream copiii cum jucau cu mingea in curtea scolii, cateva frunze uscate din nucul de spatele bancii mi-au cazut pe cap. Privesc in sus la copac, apoi la cerul senin de toamna si la razele de soare care se strecurau printre crengi si frunzele ramase. Inchid ochi si imi amintesc de el : Dorin! De ce nu il puteam uita ? Imi parea rau ca l-am cunoscut, acum nu il mai puteam uita.
In timp ce stateam in fund, pe banca, afundat in ale mele ganduri, il vad pentru prima data pe el : Mihai! Bine, pe atunci nu stiam cum se numea, era doar un simplu necunoscut atat eu pentru el cat si el pentru mine.

Sa il cunoastem pe Mihai, asta de la prima vedere :

Un baiat slabut, simpatic de la indeparatare, mic de statura, 16 ani cred, imbarcat sport si avea pe cap o sapca intoarsa cu cozorocul la spate. Incerca sa para el smecher, dar nu prea ii iesea. Atat mi-a trebuit : sa il vad pe Mihai! Pentru ca din acel moment Dorin a devenit amintire. Hormonii s-au aprins precum asteroizii care intra in atmosfera, inima batea nebuneste, ce pula mea se intampla cu mine?

-Ah, baiat necunoscut care esti si de unde mortii ma-tii ai aparut, hai la mine sa ne cunoastem!
Asta aveam in minte. Simteam ca sare banca cu mine. Dar nici din ochi nu puteam sa il scap, nici in discutie cu el nu stiam cum sa ma bag.

Saptamanile care au urmat ne-am tot intersectat prin curtea sau coridoarele scolii, chiar si la wc ne-am intalnit, insa treceam unul pe langa altul indiferenti. Mai tarziu am aflat ca era elev in acelasi program ca si mine, doar ca ghinion : el era in clasa cu anii V-VI, cand eu VII-VIII. Clase diferite, colegi diferiti.

Insa nu a mai trecut mult timp iar eu am renuntat la scoala in favoarea unui loc de munca pe care l-am gasit in Occident, iar scoala am amanat pentru la anul. Oricum colegii din clasa erau majoritatea de cacat ( mai ales noii veniti care faceau pe desteptii), dar aveam si o profesoara de matematica care scotea untul din tine la materie, preda ca nebuna, iar eu obosit dupa ce tot incercam sa ma impart intre scoala si munca ( munca full time, munca grea , 8-10 ore/ noaptea) , cum pula mea era sa inteleg ce preda ea acolo ? La primul test nota mica, profesoara care nu a fost de inteles. Si am zis ca, decat sa pierd timp de pomana cu o profesoara care oricum ma va face sa repet anul, mai bine plec in strainatate daca tot s-a ivit ocazia. Iar pana la anul speram ca profesoara va disparea din peisaj. Si nesuferita, o pensionara pe care o cauta moartea acasa si ma facea pe mine cu nervii la scoala.

Si am plecat in Olanda, 8 luni nu am stiut de Romania. Dar in tot acest timp nu inseamna ca nu m-am gandit la baiatul misterios de la scoala. Cata laba am dat cu gandul la el , ca fantezii aveam, ce mai visam cu ochii deschisi.

In anul 2019 m-am reinscris din nou la scoala, acelasi an pe care l-am pierdut. Macar profesoara din anul precedent s-a evaporat, asa cum imi doream. Acum colegi noi, profesori noi si cel mai important : baiatul misterios cu mine in clasa. Asta m-a bucurat cel mai mult si azi ma intreb ca posibil a fost facut sa pierd eu anul. Cine stie...



De baiatul misterios greu m-am apropiat si greu am reusit sa legam prietenie pentru simplul fapt ca era rece si distant cu toti colegii din clasa si nu numai cu mine. Dar ne-a apropiat mult tehnologia si jocurile video, mai tarziu sa descoperim ca ne place si acelasi gen de muzica . Am ajuns sa stam in aceeasi banca, la scoala mergeam impreuna, plecam impreuna de la scoala, mergeam la terase in oras unde stateam cu orele si vorbeam despre diferite lucruri, radeam, glumeam, ne plimbam cu bicicletele prin oraș sau prin parcuri unde seara, dupa ce se intuneca, mergeam la locul de joaca pentru copii si ne dadeam in leagan sau pe tobogan ca doi copii tampiti cum paream. Ca apoi noaptea, cand ajungeam fiecare la casele noastre, ne activam amandoi online in jocurile video iar a doua zi la scoala ca doi zombie de obositi. Ce sa mai : ne simteam bine impreuna. Daca pentru asta am pierdut eu un an de scoala, atunci chiar a meritat. Dar ce nu stia Mihai : ca eram indragostit de el. Si nu oricum : topit! Imi venea sa sar pe el cand il vedeam, insa am incercat sa ma comport normal vrand ca nu cumva sa pierd o prietenie din cauza asta. Am asteptat totusi momentul potrivit. Si acesta a sosit...

In noaptea de revelion am ales sa petrecem in doi. Am inchiriat un apartament in oras si am ales sa petrecem impreuna, fara compania altora. Am dus cu noi bautura si mancare incat, in caz de calamitate, puteam supravietui alte 3 luni. Dar, in fine. Nu am mancat, cat am baut. Din cauza aburii alcoolului care probabil s-au urcat la cap , am inceput sa vorbim despre sex, pozitii, masura normala a pulii, cat o au africanii si cat avem noi, ce popor trist suntem ( ca dotare) , ce mi-ar fi facut el daca eram fata...

-Si ce mi-ai fi facut daca eram fata?
-Ti-as da sa imi sugi pula in prima faza... Ce!? Nu ti-ar plecea? Crezi ca nu stiu...

Incepem sa radem impreuna. De fapt cred ca radea bautura din noi. Apoi vad cum freaca prin pantaloni pula lui semi erecta si ii raspund:

-Am vrut sa ți-o sug inca de anul trecut cand te-am vazut in curtea scolii, doar ca... Stii tu...
Apoi continua el...

- Doar ca suntem doi prosti care putem fi mai mult decat amici.
- Zici? Il intreb eu in timp ce ma apropiam de el si am inceput sa il sarut pe gat, apoi el intorcandu-se cu fata catre mine, gurile s-au unit intr-un sarut fierbinte.
Mmm, ce gura fierbinte avea, si limba se simtea atat de bine. Iar mana mea dreapta care ii masa prin pantaloni pula deja sculata, apoi am strecurat mana in pantaloni si am inceput sa masez pula pe toata lungimea ei. Nu era mare ( vreo 15-16 cm , dar groasa ), putin par si era umezita de excitat ce era. Am belit-o de cateva ori prin pantaloni, apoi am inceput sa ma joc cu mana pe sub tricou, pe abdomenul bine facut, Mihai fiind un baiat sportiv de fel.
L-am întins pe Mihai pe spate, tras pantalonii si chilotii jos scotand la iveala mandretea de pula erecta, avand capul pulii umed , semi belit si roz care pulsa in fata mea de existata ce era. Nu rezist tentatiei, ma aplec si o iau usor in gura. Am inceput sa o sug pe toata lungimea ei, ii lingeam capul si imi batam cu pula peste ochi, nas si buze, ii sugeram coaiele si il lingeam in fund.
Mihai care gemea de placere, ma tinea de cap si mai ales cand ii sugeam pula, ma apusa cu mana pe cap pentru a-mi intra pula cat mai adanc in gura. Nici ca avea o pula de speriat, dar era atat de bine...

La un moment dat aud cum zice :

-Vreau sa te fut si in cur.

-Ai mai futut un barbat pana acum? Intreb eu

-Nu! Dar vei fi tu primul.

Asta m-a excitat si mai mult "nu a mai facut cu un barbat, dar voia sa fiu eu primul.." Cat de romantic suna.


Ne-am dezbracat la pielea goala si cateva minute am stat in piciore, unul in fata celuilalt si ne-am admirat corpurile. La naiba, ca avea un corp atat de bine facut, muschi, patratele, iar acea pula care statea ridicata precum un catarg. Nu mare, dupa cum am spus. Dar buna. Acum avea pula belita complet si era uda, probabil dupa ce i-am supt-o eu. M-am apropiat de Mihai, am inceput sa il mangai pe ceafa, apoi l-am atins usor cu degetul pe buze. Mihai a gemut. Stand unul in fata celuilalt, aproape lipiti, pulile noastre se atingeau intre ele moment in care m-a facut sa simt un fior in tot corpul si am inceput sa il sarut din nou pe Mihai iar limbile nostre s-au unit din nou intr-un sarut fierbinte. Mainile mele se plimbau fie pe ceafa lui, fie pe spate sau fund. El ma mangaia pe spate si fund si mi-as fi dorit sa ramanem asa pentru tot restul vietii. Zici ca traiam un vis.
M-am intins pe spate, pe canapeaua de langa noi, apoi Mihai a venit peste mine lasand toata greutatea sa. Corpurile noastre stateau acum lipite apoi am inceput sa ne sarutam din nou, sa ne mangaiem si pulile noastre se atingeau din nou doar ca acum erau lipite una de cealalta. Mihai a inceput sa simuleze un joc de du-te vino, un joc erotic si pervers, moment in care pula lui se freca de pula mea. Ii puteam simtii pula sculata si uda atingandu-mi coaiele, pula si burta. Ne-am jucat asa cateva minute bune timp in care am continuat sa ne sarutam, sa ne mangaiem unul pe celalalt , eu ma jucam cu mana pe spatele lui, il mangaiam pe fund, ma jucam cu mana prin parul lui brunet, il mangaiam pe ceafa, il lingeam lobul urechii, la fel si el mie timp in care mai spunea lucruri perverse :

- Ah, sa vezi ce te fut eu pe tine acum! Ah, sa vezi ce ti-o bag de nu ai sa ma uiti. Ma domina complet si imi placea mult ce se intampla.
Toate acestea in timp ce ne mangaiam, sarutam si in continuare isi freca pula de mine. Ii simteam pula sculata si uda cum se freca de pula mea, eram doua corpuri infierbantate pline de actiune. Il voiam il mine si il voiam acum.
In timp ce continuam jocul erotic, eu imi desfac picioare si acum am simtit ...



    Login