Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMeditatia....de sex !
Autor : txftds - 2008-09-16
Citita de 6012 ori - Nota 7.89 (38 voturi)
Intr-o postare anterioara v-am povestit experienta traita de mine alaturi de un pusti venit la meditatiile date de vecinul meu,Andy.Acesta din urma plecase din localitate trasandu-mi indicatii referitoare la temele ce trebuiau rezolvate.Pustiul se prezinta la ora stabilita dar surpriza mai era insotit de un alt tanar.I-am poftit in casa,am facut cunostinta, Vio si Sandu ,si ii invit sa se aseze.
-Amandoi faceti meditatii cu Andy? intreb eu.
-Nu,doar eu,dar l-am adus si pe prietenul meu sa ne cunoastem mai bine,este nerabdator de cand i-am povestit ce bine ne-am simtit impreuna !
Tipul parea mai retras,in jur de 20 ani,sportiv,efeminat,era ok din punctul meu de vedere.
-Astea sunt temele ce trebuiesc facute pana saptamana viitoare cand se intoarce Andy in Bucuresti.
-Bine,sa lasam temele acum,pipaindu-mi curu',deja sunt excitat,nu se vede?
Intr-adevar o umflatura masiva se vedea in pantaloni,se apropie si Sandu ce incepe sa-mi scoata sortul incet pana da de pula,apoi Vio se aseaza pe canapea poruncindu-mi:
-Treci si suge-o, ca o tarfa ! Ma aplec si incep sa o sug cu pofta,Vio gemea de placere,intre timp Sandu imi dadea limbi fierbinti in anus,ce placere sa simti limba cum iti patrunde usor ahhh ce bine era.Gemeam de placere cand Vio zice:
-Am sa-ti fut curu' ala bine de tot! IIHMMM reusesc sa articulez eu avand pula lui in gura,Sandu imi pregatea curu' sa fie gata pt futut prin introducerea a cate doua degete pline de lubrifiant.
-Sa facem schimb de locuri,zice Sandu lui Vio.
-Esti gata?ma intreaba Sandu.Unde o vrei?
-In gura,in cur,vreau pula, unde vreti voi.Face un semn ca totul e in regula lui Vio,apoi zice:
-Treci "capra" pe covor ! Sandu se aseaza in genunchi in fata mea,apoi se lasa cu fundul pe calcaie,ma prinde de ceafa si ma trage in jos catre pula lui,deloc mare dar viguroasa.In pozitia asta favorizat era Vio fiindca eram aplecat aproape la maxim iar curu' era la dispozitia lui.
-Zilnic visez ca fut un astfel de cur,zice Vio proptindu-si pula in rozeta mea,neintrand ci doar ma amagea,simteam o dorinta extrema de a fi penetrat asa ca l-am rugat:
-Haide odata,nu ma chinui asa !
-Bag-o,zice si Sandu,vreau sa vad cum intra in el...Vio impinge odata si intra toata pula in mine....valuri de caldura imi invada corpul,un geamat de multumire se aude din spatele meu iar Vio continua sa ma penetreze in continuare temeinic.
-Ohhh,ce gaoaza ...



    Login