Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Masturbare real
Autor : Ironic - 2018-04-27
Citita de 9856 ori - Nota 6.83 (54 voturi)
Buna ziua, ma numesc C. si acum am 27 ani și acum sunt căsătorit.. Ceea ce am sa scriu aici și povestesc este 100% real.

Totul a început când aveam 13-14 ani când Vecinul meu, V. de 23-24 ani, nu mai țin minte cu exactitate când m-a invitat la el in apartament. Menționez ca locuiam in același bloc, chiar ne jucam împreuna cu ceilalți copii de pe scara. Prima oară când am intrat, ne-am jucat cu mici jucării pe la el, dar el ma mai întreba una alta de masturbare, vedeam ca i se umfla ceva in pantaloni, dar nu băgăm in seama.

După câteva zile, pe la vreo 12:00, eram la scara și m-a invitat la el. Am intrat, ne-am jucat puțin apoi m-a întrebat dacă am făcut vreodată laba. Ce-i drept nici nu auzisem termenul de “laba”, atunci i-am răspuns ca nu. In momentul ala, a luat o caseta și a băgat la video un film erotic / porno. M-a lăsat puțin sa vadă ce zic, apoi m-a întrebat dacă vreau sa învăț sa ma masturbez. Am dat din cap ca da. S-a pus in pat, și și-a scos penisul (era ras și nu era atât de mare, adică o lua in mâna și mai rămânea doar capul roșu, dar era foarte groasa). M-a luat lângă el și a început sa și-o frece când mai repede când mai încet. La un moment dat, m-a întrebat dacă nu vreau sa pun și eu mâna și sa i-o frec cum a făcut el, dar l-am refuzat. Moment in care și-a luat-o in mâna și a început sa și-o frece mai frenetic pana când un lichid alb a ieșit din penis. Cei drept ieșise destul sperma. S-a dus la baie, s-a șters și apoi am început sa ne jucam iar.

A 3/4 zi, m-a văzut iar in fata blocului, singur si m-a chemat iar la el. Numai ca de data asta, era doar in pantaloni scurți și fata chiloți pe el, ca se vedea prin pantaloni ca nu are. A urmat același tabiet, cu joc și apoi filmul, însă de data asta când m-a întrebat dacă vreu sa țin mâna pe mâna lui cât el o freacă, nu am mai refuzat și am pus mâna peste a lui. La un moment dat, mi-a prins cu cealaltă mâna încheietura mâinii mele cu care o Țineam peste a lui. S-a oprit și mi-a pus mâna peste pula și a început sa o frece, dar de data asta eu aveam mâna pe pula și el deasupra. Ii Țineam pula in mâna și i-o frecam, doamne ce mare era la mine in mâna. Apoi mi-a dat drumul la mâna și mi-a zis sa continui eu. Eram amândoi in pat, el cu pantalonii pana la genunchi și in pielea goală, eu in stânga lui și cu dreapta ii frecam pula. La un momentan dat, m-am ridicat in fund ca sa pot sa o frec cu mai multă viteza cum văzusem la el. Stăteam in fund și cu ambele mâinii o frecam din ce in ce mai repede. Înainte sa-și dea drumul, ma ținea de cu o mâna pe umăr și îmi zicea “ mai repede, așa freacă-mi-o”. In momentantul când și-a dat drumul, intr-un fel m-am bucurat ca am reușit. După ce sa întors de la baie nu s-a îmbrăcat, însă a continuat sa și-o frece, avea un cap imens și roșu. Eu eram in aceeași poziție, in fund și ma uitam la el, când mi-a zis: “ pune buzele pe ea sau da un pupic peste cap!”
La început am refuzat, dar după ce m-a întrebat a doua sau a treia oară, am zis sa ii dau un “pupic”, apoi au fost doi “pupici”. Practic el își freca pula și eu ii pupam capul imens și roșu al pulii. La un moment dat, când am vrut sa o “pup” mi-a zis sa bag capul in gura, zis și făcut. M-am aplecat și am luat capul gros in gura. Era foarte groasa, aproape ca îmi umplea gura și avea un miros specific. El își freca pula și eu stăteam, fără sa ma mișc, cu capul pulii lui in gura mea. Când am simțit ca își da drumul, m-am ridicat și am frecat amândoi pula pana și-a dat drumul din nou.

După vreo săptămâna, ma duc din nou la el, însă de data asta, eu stăteam la marginea patului, el la fel întins pe pat. Și-a scos-o, mică și groasa și cu capul roșu și lucios afara. Mi-a zis sa i-o frec și din când in când sa o mai bag și in gura. In timp ce făceam asta, când ii luasem capul in gura mi-a pus mâna in cap și mi-a zis sa o bag mai mult in gura. Am încercat cât am putut.
Apoi mi-a zis cu o mâna sa mi-o freci și cu gura sa urmezi mâna. Practic acum era o muie adevarata, frecam și sugeam o pula groasa a unui vecin de pe scara cu 10 ani mai mare. Ii auzeam respirația din ce in ce mai grea, dar îmi zicea sa nu ma opresc, însă m-am retras exact înainte sa își dea drumul și l-am lăsat pe el sa și-o frece și eu ma uitam la el. De data asta mai multă sperma pe el, însă rămăsese și pe mâna lui. Mi-a zis sa o bag iar in gura ca nu mai e sper...



    Login