Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Maricel-parte I
Autor : TonySP - 2019-06-23
Citita de 3524 ori - Nota 3.24 (33 voturi)
Va salut pe toti. Ceea ce o sa scriu este doar o fantezie din pacate.Din adolescenta am fantezii cu activi dar nici pana acum ,la 35 de ani nu am reusit sa o fac cu un un barbat.
Sper sa va placa fantezia mea.Este prima data cand scriu ceva.

Sunt dintr-un oras din provincie si anume Galati.
Intr-o zi am fost chemat de seful meu si anuntat ca trebuie sa plec in delegatie la Bucuresti pentru doua saptamani, ceea ce la inceput nu mi-a convenit dar dupa aia am fost incantat de idee gandindu-ma ca asa mai pot sa-mi fac de cap.
Ajuns in Bucuresti m-am cazat la hotel, am mancat ceva si am urcat in camera. Acolo am pornit leptopul si am intrat pe un site de matrimoniale cu gandul ca poate gasesc ceva.
Dupa cateva minute am vazut postarea unui tip in jur de 50 de ani.El spunea acolo ca este activ si cauta pasivi dar era nemultumit de faptul ca toti spun ca fac si dreg dar"numai gura este de cei de pe-aici".
I -am scris repede ca el este genul de tip care m-ar interesa(matur, putin pervers cu experienta si direct) si ca sunt interesat de o intalnire cu el si nu numai la modul declarativ.
A doua zi , seara dupa dupa ce am ajuns la hotel am vazut ca tipul imi raspunsese si ca ar vrea sa ne vedem pe skype.Am intrat pe skype si am am inceput sa vorbim .Ne-am spus in mare ce ne dorim unul de la altul si paream compatibili. Am cazut de acord sa nu pierdem timpul si sa ne intalnim.El a pus conditia ne vedem pe camera si apoi sa stabilim locul si ziua de inatlnire.Am fost de acord. Mi-a palcut de el si de pula lui.
I-am placut si eu foarte mult.Mi-a spus ca-i plac buzele mele carnoase si fundul.Lucrul acesta ma excitat foarte tare(todeauna m-am intrebat daca un activ se poate simti atras de fundul meu).
A venit si ziua in care trebuia sa ne vedem.Stabilisem sa ne intalnim la el acasa.Am ajuns acolo nu foarte usor si cu ajutorul indicatiilor date prin telefon de el.M-a deschis un tip mai mic de statura ca mine(cam de 1.75, eu am 1.82) solid, cu putina burta si grizonat.
-Salut Felix , hai intra mi-a spus.
Mi-a intins mana si m-a sarutat pe obraz.Eu eram f emotionat dar mi-a placut indrazneala lui.M-a invitat in sufragerie pe canapea. Dupa cateva minute de discutii formale mi-a spus:
-Si, spui ca-ti plac tipii mai in vartsa?Iti place sa o iei la muita si la buci dulceata?In acest timp era cu mana deaja pe pulpa mea.
M-a excitat atitudinea si vocabularul lui.
Am prins curaj, am inceput sa-i mangai pieptul paros prin tricou si i-am raspuns:
-Da Maricel imi plac barbatii ca tine.Imi place mult sa sug si sa o iau in fund.E ceva rau in asta?
Ne-am zambit.S-a opropiat de mine si ne-am sarutat pe buze.In acel moment am hotarat sa fiu cat mai indraznet si I-am pus mana la pula. Am inceput sa-i masez pula usor.El era cu mana pe pulpele mele si urca mai sus incercand sa ajunga la fundul meu dar nu putea eu fiind asezat pe canapea.M-am pus in genunchi pe canapea spre el.A inceput sa-mi maseze bucile..Eram excitat la culme.Limba lui era in gura mea, limbiile cand ni se impleticeau cand I-i cumprideam limba intre buze si o sugeam.
-Hai in dormitor, mi-a spus scurt.
Am ajuns acolo, ne-am dezbract repede.Avea o pula cam de 18 cm si grosuta,Am inceput sa ne sarutam in timp ce eu i-i frecam pula si el imi masa bucile curului. Imi placea.. .Am coborat pe piept cu buzele, imi placea pieptul lui dar vroiam sa ajung cat mai repede la pula. Ma impins usor de umeri in jos.M-am asezat in genunchi ,ne-am zambit privindu-ne in ochi si I-am luat pula in gura.La inceput usor timid dupa care mai hotarat si entuziasmat.Se intarase beton.Strangeam pula cu buzele mele si incercam sa bag cat mai mult in gura.Simteam nevoia sa o am in gat.Saliva imi curgea din gura.M-am uitat la el si l-am vazut excitat si gafaind.Asta mi-a dat curaj. Am scos pula din gura, am scuipat pe ea si am incercat sa o bag toata.
Nu am reusit sa o fac sa alunece pe gat, doar putin capul.
Am scos-o din gura , salivam destul de mult.Pula lui Maricel, pieptul si mana mea erau pline de saliva.
-Ce tarfa esti, doamne ce tarfa esti imi spuse Maricel.
-Si iti plac tarfele Maricel?Da Maricel sunt o tarfa.Doamne ce-mi place sa fiu tarfa, nu mai vreau sa sa ascund asta.Vrei sa fiu tarfa ta Maricel?
-Da,da.Sa te fut cand vrea pula mea.
-Exact, nu o sa fac figuri. O sa stau la pula ta de cate ori ai tu chef
I-am zambit si am inceput sa sug din nou cu frenezie.Imi placea gustul puli lui.Nu resuseam sa o iau toata in gura, era groasa
In afara ca ma inecam efectiv nu puteam.Parca gatul meu era prea stramt pantru pula lui.Dar eram constincios, ma straduiam cat de mult puteam.
-Usor draga imi spuse, lasa-ma pe mine.
Ma apuca de cap.Eu m-am lasat in voia lui.Mi-am pus mainile pe pulpele lui si l-am lasat sa-mi indese capul in pula lui.Ma inecam si salivam abundent si nu mai spun de zgomotele scoase de gatul meu sub asaltul puli superbe a lui Maricel.
Cu toate acestea eram foarte excitat , ma simteam ca o adevarat tarfa si imi placea la nebunie.Cautam sa vin in intampinarea lui, cu cat ma imi impinge capul in pula lui eu ii cuprideam fesele si impingeam si eu sa intre cat mai mult.la un moment dat am reusit.
-Bravo draga, asa te vreau.Iti place, nu? ma intreba Maricel.
-Da iubire imi place , imi place foarte mult pula ta.Ce pula buna ai dragul meu.
O sugeam si cautam sa o iau pe toata in gura , sa ajung cu nasul in flocii lui.O scoteam , o scuipam si iar o bagam in gura.Imi placea la nebunie.El ma tinea de cap si imi indesa pula in gura, eu ma uitam la el si cautam sa-l ajut sa indese cat mai mult.Era o senzatie de vis.
La un moment dat nu m-a mai menajat, nu a mai tinut cont de nimic, m-a luat de cap si mi-a indesat-o cat a putut de mult, putin brutal.M-am inecat dar am reusit sa o iau pe toata in gat. Prinsese-m secretul. Trebuia sa ma duc cu cu capul sub el putin sa poate sa alunece pula pe gat.M-a tinut cateva secunde asa
apoi mi-a scos-o din gura sa pot respira.Pieptul meu era plin de saliva.Si jos la fel.M-am uitat la el, I-am zambit si i-am spus:
-M-ai rupt in gura. Manca-ti-asi pula ta de futangiu.
-Iti place nu?
-Da iubire imi place, raspund.Si mai vreau
Si in momentul ala am luat-o in gura sugand puternic ca dintr-o acadea si incercand sa o bag cat mai adanc sa o simt in gat.
O sugeam cat puteam mai bine si cu pofta.El imi vorbea vulgar si asta ma excita la culme.
-Ia, suge pula tarfo ce esti.Ohh da asa.Uite asa am sa te fut in gura.Ce muian de curva ...



    Login