Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Maricel - partea II
Autor : TonySP - 2019-06-26
Citita de 2620 ori - Nota 3.19 (27 voturi)
Buna tuturor si multumesc celor care m-ati votat sau a-ti scris vre-un comentariul, indiferent daca acesta a fost favorabil sau critical adresa mea.

Dupa cum va spuneam in prima povestire, eram cu Maricel la un pahar de suc dupa ce in prealabil i-am supt pula si apoi am fost futut in gura de el..Ardeam de nerabdare sa bem sucul, sa-si revina cat de cat si sa mi-o traga la buci.
Locul unde stateam noi si beam suc era un fel de bar mai mic din lemn undeva in bucatarie la el(avea o bucatarie destul de mare) si scaunele erau tipul scaunelor de bar, rotunde fara spatar dar inalte.
Stand noi de vorba si band suc eu m-am cabrat putin si mi-am impins pieptul in fata,coatele rezemate de masa, picioarele usor departate si fundul cat se poate de inapoi.In acesta pozitie gaurica mea dintre buci era putin in aer si fundul ridicat cu bombeul la vedere.Ma simteam tare excitat in pozitia aia si vroiam sa-l inebunesc si pe el.
Maricel a observat imediat manevra, ochii i-au sticlit si un zambet larg a aparut pe fata lui dar nu a spus nimic.El era vulpoi batran.M-a lasat sa stau asa incordat si putin inconfortabil pentru muschii mei, el vorbind vrute si nevrute.
Dupa ce a terminat de baut sucul s-a apropiat de mine si mi-a spus:
-Cati ani ai Felix?35?Daca ai fi avut 20 de ani a-si fi investit ceva bani in tine pentru silicoane si tratament hormonal Deveneai o fetita frumoasa cu pula. Apoi mergeam impreuna peste ocean.Cine stie, poate reuseam sa te bag pe undeva sa faci niste filme porno sau sa te dau pe la baieti pe bani frumosi.N spune acum ca te simti jignit si ca nu ti-ar fi placut. Stiu ca ti-ar fi placut.Binenteles te-asi fi futut si eu, ai fi fost femeia mea dar asi fi facut si bani cu tine.Asa amundoi eram multumiti, eu ca te aveam si faceam si bani de pe urma ta, tu ca luai pula cat cuprinde.Esti un barbat frumos dar si ca femeie ai fi fost frumoasa.Uite ce ochi ai, ce buze senzuale.Am sa ti le sarut si freca de pula de pana am sa ti le tocesc.Nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti tarfa. Asa te nasti. Si apoi este si foarte placut. Gresit este locul in care te-ai nascut si bineinteles anturajul.Cineva care sa inteleaga ce este in capul tau si sa te ghideze spre tine, cel din interior.Era mai bine in S.U.A ori Brazilia.
In timp ce-mi vorbea in acest fel ma excitasem teribil.La inceput nu stiam cum sa reactionez: sa ma las dus de val sau pur si simplu sa par ofensat ca ma conidera o tarfa penala.Dar hotararea am luat-o repede...vroiam sa ma las dus de val si sa-l las pe Maricel sa scoata din mine ceea ce vedea el si am vazut si eu de multi ani la mine.
Apropiindu-se de mine a inceput sa-mi mangaie locul ala dintre buci.Datorita pozitiei in care stateam bucile erau larg deschise si anusnul expus palmei lui mari si calde.Ma mangaie usor si ma saruta incet pe buze.I-am raspuns sarutului, dornic sa-i simt limba inauntru gurii mele.L-am apucat de pula si am inceput sa o masez si sa trag usor de ea.Apoi s-a oprit si-a luat mana dintre bucile mele si mi-a bagat trei degete adanc in gura pana in gat .A stat putin si le-a scos cu saliva pe ele.Asa plina de saliva a dus palma inapoi la fund si a inceput sa ma maseze pe anus incercand sa bage un deget acolo.Fiind virgin si deci stramt nu a reusit.El a insistat usor.Ma ustura dar nu m-am retras lasandu-l sa-mi tatoneze anusul.
-Maricel niste lubrefiant anal nu e bun?Am la mine in rucsac.
-E ok pentru prima penetrare dar acum nu. Vreau sa te largesc putin si dupa aia sa te ling intre buci. Ia aseza-te tu capra.Stiu eu ce am de facut.
-Ah ce cur misto ai curvo.Imi place curul tau cocota masculina.
Zicand aceastea incepu sa-mi linga curul.Imi placea la nebunie ce-mi facea si cum imi vorbea.Incercam sa-i mangai usor fata atat cat puteam cu o mana si apoi il apucam de dupa cap si ii indesam capul inte bucile mele. Cat era el de barbat si de golan nu comenta nimic.Lingea sarguincios si imi baga limba in cur cat de mult putea.Deveneam din ce in ce mai excitat. Dupa un timp l-am rugat sa mi-o dea la supt, Simtiam o nevoie puternica sa sug pula din nou.
-Maricel, vreau sa-ti sug pula iubire.Inebunesc daca nu mi-o dai acum.Imi este pofta de mor de pula ta.
-Sigur printeso.Hai suge.Zicand acestea s-a asezat drept in picioare , eu in genunchi in fata lui cu picioarele la maxim desfacute si am inceput sa sug.Am inceput sa strang buzele puternic pe pula si lund cat mai mult pana in gat.la inceput nu a mers dar dupa mai multe incercari am reusit.Deschideam larg gura, o cumprideam toata si ma duceam pana la coaie.Steateam asa cateva secunde , o scoteam o ligeam iar o bagam in gura sugand-o si tot asa. Binenteles nu uitasem nici de coaiele lui.In timp ce mai scoteam pula din gura sa pot respira ii ligeam si coaiele lui mari si lasate.
Imi era draga pula lui Maricel si imi doream sa o iubesc cu toata finta mea.Eram pur si simplu in transa.La un moment dat ma luat de cap si a inceput sa ma futa in gura.La inceput usor si pe urma din ce in ce mai repede.Galgaiam, saliva...dar Doame ce imi mai placea. Maricel ma tinea de cap si uneori imi mai dadea si o palma peste fata usor, spunandu-i:
-Te iubesc printes-o.Ahhhhh, ce-mi place sa-ti fut muia.Ce gurita dulce ai.
-Da iubire si mie imi place ce-mi faci ii raspundeam.Fute-ma puternic in gura.Tine-ma de par ,nu ma menaja.
La un moment dat o scoase din gura mea.Eu intind gura dupa pula cu ochi intredeschisi. Imi da o palma mai tare peste fata.
-Stai draga ca trebuie sa te fut si in cur.Trezeste-te.Ejeculez mai tarziu pe fata si in gurita.Stai linistit.Adu lubrefiantul si aseaza-te pe o parte.
M-am excutat rapid.El si-a pus prezervativul.Eu m-am lubrefiat cat am putut de mult, I-am dat si lui pe pula.S-a pus in spatele meu, mi-a ridicat piciorul stang si mi-a pus mana dupa capul lui .
A inceput sa intre usor cu pula in mine.Incepea sa ma doara.Nu simteam placere.Doar usturime si durere. Dupa mai multe tatonari,iesit si intrand iar doar cu capul pulii i-am spus:
-Maricel, sti ce?scoate pula din mine, lubrefiaz-o bine, da si la mine pe gaoz si o bagi usor dar pana la coaie.Chiar daca ma doare continui.Nu vreau sa stam asa pana dimineata.Vreau sa simt si placere.
-Bine draga.Vad ca esti hotarat .Foarte bine, imi place.
Dupa ce a facut ce i-am spus a bagat-o puternic si brusc.Nu usor cum ii spusesem eu.Am gemut prelung datorita durerii puternice. A stat putin asa apoi a inceput sa se miste usor in curul meu stramt.El ma tinea strans in brate, cu piciorul ridicat sarutandu-mi gura, ochii, obrajii si vorbindu-mi:
-Gata draga.Inca putin si durerea trece.De acum in colo esti fetita mea.Nu o sa mai simti durere , doar placere.O sa mergem amundoi prin alte orase la hoteluri de cinci stele.O sa intalnim prieteni de ai mei cu care am sa te fac posta.Si tu o sa vrei ,ca ce o sa-ti mai placa pula.Si, daca nu te fac eu posta si nu te rup cu pula te duci la altul ca arati bine si esti si achtiata dupa pula.
Imi placea cum vorbea.Ma citise el.Stia ce-mi place.Asta ma ajuta sa uit de durere si a asa excitat am inceput sa ma misc in pula la el.Ma uitam in ochii lui in timp ce-mi vorbea si ma futea.Nu reuseam sa spun nimic de excitare si emotie .I-am oferit un zambet larg , multe mangaieri pe fata, pe ceafa si pe brat.
La un moment dat I-am spus.
-Doamne Maricel ma simt ca o tarfa.Dar imi place.
-Nu este rusine draga sa fi tarfa.
-Iubire nu vreau sa devin dependent de pula ta.Nu vreau sa stie nimeni ca o iau in fundulet.
-Dependent deaja esti ,asa te-ai nascut draga dornic de pula.De stiut nu sa stie nimeni ca ai devenit fetita mea.
In acest timp, ce vorbeam el imi mangaia abdomenul.Ne miscam usor, el cu pula in curul meu, eu spre pula lui atingand burta lui paroasa cu bucile mele epilate.Eram din ce in ce mai excitat.
-Maricel vreau sa ajung sa fiu in pat c...



    Login