Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

lover for 2
Autor : belphegor - 2017-05-28
Citita de 6169 ori - Nota 7.12 (83 voturi)
Pe Marius si Alin ii stiam din aceleasi grupuri de prieteni. Dupa cum am mai zis in celelate fantezii am forme, si Marius a fost primul care a remarcat fundul meu. Nu s-a lasat pana cand nu m-a futut. Ne vedeam destul de regulat mai ales cand ne intalneam spontan si stiam ca i se scoala pula - isi ducea imediat mana la prohab si o aranja.
Astfel la o petrecere unde eram toti trei Marius si-a lasat gagica si ne-am retras pe un balcon al vilei, mai ferit. Neavand mult timp sarutul a fost scurt pentru ca pula lui ea beton si ma astepta. Era o placere sa sug acel armasar si sa ii golesc coaiele imense.
Partea "proasta" face ca Alin sa ne surprinda. A ramas mut cateva secunde apoi cu o voce serioasa : - Bine ca nu fumati! :))
Era deja cu mana la slit si se mangaia apasat. Desi nu scosesem pula lui Marius deloc am vazut cu coada ochiului ca Alin a primit acordul lui Marius sa si-o scoata. A venit langa noi si stiam ca am sa rezolv inca o pula care pulsa amenintator langa mine. Secretul meu era sa incep de la coaie, cateva limbi care sa le trezeasca apoi urcat spre varful pulii. Cand i-am luat capul si toata pula pana in gat am auzit un "woooow" si am tinut-o cateva secunde adanc in gura pana cand limba atingea iar coaiele cu varful. Sugeam si ii lingeam coaiele. Era inebunit si nu scotea niciun cuvant.
Vazand ca Alin nu rezista Marius m-a ridicat si a inceput sa ma sarute. In timp ce ma tinea strans in brate sub privirile lui Alin, Marius mi-a desfacut pantalonii, mi-a ridicat usor tricoul si i-a zis: -Uite ce buci are! apoi catre mine : -Vreau sa te vad in pula lui! si m-a sarutat iar fara sa am timpmsa scot un sunet. Alin era mut. Cu o mana imi framanta bucile iar cu cealalta ma plesnea cu pula peste fund.
M-am lasat jos ca sa pot sa ii sug pe amandoi. Doua puli superbe de care nu ma saturam. Cand sugeam, Marius i-a dat lui Alin prezervativul care mi-era dedicat. S-a sprijinit de perete iar Alin de balustrada balconului. M-a lasat sa intru singur in pula, sa misc fundul in opturi astfel incat gaurica mea sa ii inebuneasca capul pulii. Ca sa nu gem tare ma tineam de gatul lui Marius si il sarutam. Puteam astfel sa dau din buci mai bine ca sa il inebunesc pe Alin. Inebunit era putin zis....parca era in transa.... Vazand ca Alin abia rezista , Marius zambea si a zis : - Hai pui, lasa-l sa termine.
Alin s-a ridicat de pe balustrada, eu m-am cambrat astfel incat sa poata sa ma tina de fund si sa ma traga in pula. Doamne cum dadea.... daca nu ma tineam de Marius abia imi simteam picioarele. Cand a fost aproape sa isi dea drumul Alin m-a smuls din bratele lui Mariu...



    Login