Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLiceenii
Autor : carlito21 - 2013-01-17
Citita de 11638 ori - Nota 7.95 (187 voturi)
Nu e usor deloc sa ai 17 ani, mai ales daca esti licean si esti gay, intr-un orasel de provincie, dominat si sufocat de prejudecati si de traditii desuete. Aceasta era si situatia lui Andrei, elev in anul III , la clasa de filologie – istorie, la singurul liceu din localitate. Fiind singurul din localitate si din zona, liceul avea o structura foarte eterogena: filologie-istorie, mate-info, stiintele naturii, economic, dar si cu profil sportiv. O mare diversitate de profiluri, dar care asigura acestui liceu cu traditie, aproape centenar, atractivitatea si caracteristica sa deosebita.

Incepusesera primele zile de scoala, iar Andrei era fascinat de baietii de la profilul sportiv (fotbal), care in tinuta lejera, faceau toata ziua antrenamente ori jucau fotbal pe terenul de sport sau in curtea liceului. Mai ales cei din clasele mari, care erau bine dezvoltati, cu musculatura frumos lucrata. Andrei era atras de baietii de la sport si pentru ca in clasa lor era singurul baiat, restul colegilor fiind fete.

La disciplina extracuriculara, Andrei a ales teatrul, pentru ca-i placea foarte mult sa joace diverse roluri sau personaje. In secundar urma si cursul de istoria teatrului. Visul sau era sa devina actor si sa joace in filme sau seriale TV. Dupa o saptamana, in sala de festivitati a liceului a avut loc reunirea grupei de teatru, cand au facut cunostiinta cu un regizor, venit special pentru ei de la un teatru din judet si cu una din profesoarele de romana, care era un fel de instructor si asistent de regie. In total erau 22 de elevi: 5 baieti si 17 fete, din anii III si IV. Dintre baieti, mai erau 2 de la filo, unul de la stiintele naturii si unul de la sport, toti din anul IV. Imediat, Andrei s-a simtit atras de Radu, baiatul de la clasa de fotbal, pe care il stia bine din vedere pentru ca-l vazuse de multe ori la antrenamente pe terenul de sport sau jucand fotbal in curtea scolii.

Radu implinise deja 18 ani si era elev in anul IV , la clasa de fotbal. Era un baiat inalt, mai inalt decat Andrei, care nici el nu era scund, bine facut si bine legat, musculos, asa cum erau toti baietii de la profilul sportiv. Avea parul negru inchis, tuns scurt, periuta, ochii negri, umbriti de gene lungi si dese, ca de domnisoara. Fata-i era neteda si delicata, cu obraji imbujorati, ca de copil, fara nici o urma de pilozitate, contrastand cu trupul sau bine format, de barbat in devenire. In cotrast cu aerul sau masculin, de macho, Radu era timid si retinut, foarte gentil si amabil cu toata lumea, iar cand se adresa fetelor se inrosea pana in varful urechilor si vocea lui frumoasa, baritonala devenea slaba si sovaielnica.

Cei doi isi vorbeau foarte putin, mai mult in timpul orelor atelierului de teatru si strict legat de asta. De aceea Andrei era foarte dezamagit. Insa aceasta situatie neplacuta avea sa se termine. Dupa cateva saptamani au fost alese piesele care urmau sa fie jucate, cat si distributia. Amandoi au fost distribuiti in aceeasi piesa, Andrei jucand rolul fratelui mai mic a lui Radu. Partitura era generoasa cu cele doua roluri, baietii avand multe scene de jucat impreuna. Dintr-odata au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna, invatand si repetand rolurile lor. Andrei era foarte incantat si facea orice ca sa-i faca pe plac lui Radu. Amandoi erau foarte pasionati de ceea ce faceau, teribil de ambitiosi si de perseverenti.

In fiecare weekend repetau impreuna, fie la Andrei acasa, fie acasa la Radu. In scurt timp au invatat textul si replicile si au trecut la repetitile cu miscarea scenica. Indicatiile scenice pe care le primisera la atelier de la regizor, le exersau impreuna acasa, pana ce jocul lor devenea natural si firesc.

Cu doua saptamani inainte de premiera piesei, cei doi s-au intalnit la Mihai acasa, in weekend, pentru a pune la punct ultimele detalii ale jocului lor. In piesa, cei doi aveau la un moment dat de jucat o scena foarte trista si dramatica. Scena in care cei doi frati adolescenti afla vestea ca tatal lor a murit. Ei se cuprind in brate si plang disperati, unul pe umarul celuilalt.

In timp ce repetau scena, printr-un gest surprinzator, fara nici o avertizare, Radu si-a lipit buzele de cele ale lui Andrei si apoi a incearcat sa-si introduca limba in gura lui. Andrei, surprins, a facut un pas inapoi. Dar imediat Radu l-a cuprins din nou in brate pe Andrei si a repetat gestul cu si mai mult curaj. Andrei a inteles intentia lui Radu si imbratisandu-l cu putere a raspuns la sarutul lui. Ce a urmat este usor de banuit! Cei doi s-au imbratisat cu putere si au continuat sa se sarute infocati cateva minute bune. Foarte repede, pulovarele, tricourile si pantalonii lor au aterizat pe dusumeaua camerei, cei doi ramand numai in boxeri.

S-au oprit din frenezia sarutarilor si s-au admirat reciproc, vrajiti de impresie. Era prima oara cand isi puteau vedea trupurile aproape nude. Incantat de imagine, Andrei a fost primul care a rupt vraja, i-a imbratisat torsul lui Radu, apoi a inceput sa-i sarute pieptul musculos si sa–i suga lacom sfarcurile mici dure. Incantat la culme, Radu a inchis ochii, gemand de placere. Andrei a coborat cu sarutarile in jos, spre abdomen, pana a ajuns la boxerii lui Radu. Apoi a ingenunchiat si i-a tras in jos boxerii, eliberand o mandrete de pula, tanara si puternica, de peste 18 cm. Incantat si extaziat, Andrei a inceput sa o sarute cu patima, sa o linga pe toata lungimea ei, apoi si-a concentrat atentia asupra coaielor umflate si dure, pe care le-a lins si in cele din urma le-a luat in gura si le-a supt cu lacomie. Radu, excitat la culme, gemea si ofta de placere, mangaindu-si pieptul si sfarcurile dure si intarite.

Andrei a revenit asupra pulii lui Radu si a inceput sa-i linga glandul bulbucat si maroniu, ca pe o acadea. Apoi l-a decalotat complet, impingand in jos cu varful limbii preputul moale si fin, maroniu, mai inchis la culoare decat pielea lui Radu. Cand Andrei a inceput sa dea cu limba rotocoale glandului, Radu in culmea excitarii i-a apucat capul intre palme si si-a bagat toata pula in gura lui. Imediat Andrei a inceput sa o suga cu pasiune si sa o maseze puternic cu limba. Radu a scos cateva suspine de placere, iar Andrei a inceput o cursa de du-te-vino rapida pe pula lui teapana si lunga. Radu a inceput sa gafaie si sa geama in ritmul rapid al curselor lui Andrei, danad semne ca ajusese la limita, dar brusc si-a extras pula din gura lui Andrei de teama sa nu ejaculeze prea repede. Apoi l-a ridicat pe Andrei de jos si au continuat sa se sarute cu multa pasiune. Erau disperati si infometati unul de celalat!

Dar Andrei voia mai mult decat sarutari si imbratisari aprinse. Il dorea pe Radu in el, dorea ca acela sa-l futa si sa-si goleasca seva in gura lui. Fara sa comenteze nimic, Andrei a ingenunchiat din nou la picioarele lui Radu, i-a luat pula lunga si groasa in gura si a inghitit-o lacom pe toata, pana la radacina imbracata in floci negri si creti. Cand Radu a simtit ca pula lui luneca in jos pe gatul umed si stramt a lui Andrei, l-a prins de cap cu putere si a inceput sa dea din cur si sa-l futa cu forta, ca un mascul adevarat. Desi avea dificultati cu respiratia si incepuse sa se inece cu excesul de saliva, Andrei era in al noulea cer si fericit mangaia si strangea in palme fesele musculoase si paroase ale lui Radu, excitandu-l si mai mult. Radu a inceput sa gafaie ca un cal si sa geama, iar Mihai il acompania, in timp ce din gura i-se prelingea pe langa pula lui Radu o spuma calda de saliva, curgand pe barbie si pe piept.

Radu l-a anuntat pe Andrei ca-i vine slobozul, dar acesta s-a prefacut ca nu-l aude, l-a strans si mai tare de fese si a inceput sa-i suga pula ca un disperat. Radu nu a mai rezistat unei asemenea manevre, si-a dat drumul si a ejaculat in gura lui Andrei, care insetat a primit cele 6 jeturi cleioase din sperma lui Radu si le-a inghitit fericit.

Andrei s-a ridicat si l-a sarutat pe Radu cu infocare, ca o multumire pentru ofranda de samanta pe care i-a oferit-o. Radu i-a raspuns cu aceasi vigoare, plimbadu-si limba prin gura lui Andrei minute in sir, parca incantat de gustul ei , un amestec din saliva lui Mihai si propria lui seva.

Imbratisandu-l si strangandu-l cu putere in brate pe Andrei, Radu a simtit apasarea dura si fierbinte a sexului aceluia, erect si teapan de atata vreme si inca negolit. A ingenunchiat la picioarele lui Andrei, i-a apucat cu o mana pula si a inceput sa o linga pe toata lungimea ei, insistand mai mult asupra glandului, mare si rosu de excitare. Desi era mai tanar decat Radu si mai putin viril, Andrei era dotat cu o scula demna de tot respectul. In erectie, depasea 20 de cm si era incedibil de groasa si de vanjoasa. Radu nu se mai satura sa o linga, apoi a luat-o in gura si a inceput sa o suga cu multa pasiune, in timp ce cu doua degete inmuiate in saliva intra in anus si il masa energic,iar cu cealata mana framanta testiculele intarite ale lui Marius. Statut fiind de multa vreme si in erectie de peste o ora, imediat Marius a ajuns la orgasm. De-abia a reusit sa-l intrebe pe Radu daca-i doreste sperma in gura, ca a explodat intr-o sarja abundenta, stropindu-i fata cu smantana sa groasa si calduta.

Constient de gafa facuta, Mihai a ingenunchiat imediat langa Radu si a cules cu limba toata samanta sa irosita. Tot raul spre bine. Limbile calde si catifelate aplicate pe fata si ochii lui Radu, in incercarea de al curata de sperma, au fost ca un catalizator! Radu, excitat la culme, l-a imbratisat cu putere, apoi l-a trantit pe Andrei pe covor, s-a urcat peste el, calarindu-l si strangandu-l cu putere in brate si a inceput sa-l sarute si sa-l muste, ca un armasar. Andrei a asteptat docil ca Radu sa-si consume elanul erotic, dupa care, mangaindu-l cu tandrete pe spatele lui lat si pe fesele carnoase, i-a spus:

- Fantastic! Ai fost nemaipomenit! Radule, nu-i asa ca nu e prima data cand sugi o pula sau o dai la supt?
- Da, am mai incercat…
- Vezi?! Nu esti fairplay! Eu ti-am spus de la inceput totul despre mine! Ca-mi plac baietii, ca imi doresc sa ma fut cu barbatii, ca-mi place sa o iau, dar si sa o dau, ma rog, ca sunt gay. Iar tu, pudic si virgin, mi-ai spus ca nu-ti pasa de inclinatiile mele sexuale si nici de viata mea sentimentala, ca pentru tine, tot ceea ce te pasioneaza este fotbalul si sportul in general! “Andrei, intre noi nu poate fi vorba decat de teatru si numai atat! Restul, e problema ta personala. Am si uitat ce mi-ai destainuit!” – parca asa mi-ai spus la inceput. Raule! Puteai sa fii sincer si sa-mi spui macar ca esti Bi! Nu te mancam si nici nu te violam! De fapt, astazi tu ai fost cel care a inceput!
- Ma rog, asa e! Te rog sa ma ierti, m-a luat valul! Si nu am afirmat niciodata ca sunt virgin! Am mai facut-o de cateva ori cu un var si mi-a placut teribil. Dar sa stii ca la fel de mult imi place sa ma fut si cu femeile, mai ales cele mature si cu experienta.
- Radule, sincer acum! Ai avut de a face cu o fata de varsta noastra, adica ai futut vreo gagica?
- Relatii am mai avut cu fete de varsta noastra, dar numai atat, fara sex. Stii prea bine ca ele doresc baieti mai mari sau chiar barbati maturi, cu masina si bani. Pe cand femeile mature sunt doritoare de pula tanara, pentru ca s-au plictisit de barbatii lor. Si sunt foarte de pricepute si bune la pat. Iti satisfac orice fantezie si dorinta!
- E clar! Am inteles! Nu esti nici virgin, nici incepator, nici straight si nu esti de loc pudic!
- Si te supara asta?
- Din contra, sunt incantat de ce am aflat! Sunt nerebdator sa-mi demonstrezi tot ce-ai invatat! Asteapta-ma un minut!
- Dar sa nu dureze mai mult, ca altfel o sa te violez imediat. Prea sunt in calduri si ma dor coaiele, ca sunt foarte pline!
- Pai, daca-i pe asa, s-ar putea sa dureze mai mult, ... o juma’ de ora!

Cei doi au izbucnit in ras, iar Andrei a disparut din camera revenind peste cateva secunde cu flacon de lubrifiant.

- Stii ce e asta?
- Da, am folosit de cateva ori.
- Perfect! Hai, serveste-te!

In timp ce Radu a luat flaconul si l-a desfacut, Andrei s-a asezat pe covor in ...



    Login