Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLET'S GO PARTY !
Autor : txftds - 2008-11-04
Citita de 4954 ori - Nota 7.88 (56 voturi)
In urma cu cateva saptamani am fost invitati,atat eu cat si prietenul Valy,la o petrecere situata in apropierea noastra.Pana una alta ma indrept catre dus si il vad pe Valy complet dezbracat studiindu-se in oglinda din hol.
-Hai sa facem un dus,ca dupa aceea trebuie sa ne pregatim de plecare,zic eu.
-Am facut,zice Valy.
-Atunci sa vi sa ma speli pe spate,stii ca-mi place atingerea ta!
-Vin imediat,zise continuand sa-si priveasca corpul in oglinda.
Intru in cabina de dus,dau drumul apei sa curga incet si incep sa intind gelul de dus pe corp,apoi intra langa mine si Valy.Acesta observa ca incep sa ma excit,se aseaza in spatele meu si usor isi atinge pula de bucile mele in timp ce cu o mana ma masturba incet,buzele sale imi saruta gatul apoi spatele,coborand usor ajungand la buci,muscandu-le pe rand apoi le indeparteaza si limba sa imi masa incet si parca rotund anusul ce parea gata de o partida de sex.
-Da-mi-o un,pic te rog! indepartandu-mi singur bucile,starea de excitare era mare avand in vedere ca nu o mai facusem de mult in cabina de dus.
Valy nu ma asculta,ma intoarce si se repede catre pula mea inghitand-o in intregime,facandu-ma sa scot un gaemat prelung,ma cuprinsese de mijloc si ma tragea in gura lui pofticioasa,la un moment dat se retrage,limba sa imi incolacea capul usor rosiatic de la frecare apoi incepe sa o suga cu miscari repezi,nu mai rezist mult si ejaculez in 4-5 jeturi puternice,Valy aduna fiecare picatura de sperma ce se ivea la varful pulii.Vrand sa-i intorc "favoarea" Valy ma opreste spunand:
-Nu,te rog,ma "pastrez" pt. petrecere,cine stie?
Il inteleg,amandoi fiind firi dechise.Ne imbracam si ne indreptam catre locatia unde trebuia sa ajungem,in drum ne oprim si cumparam o sticla de whisky pt. sarbatorit.Ajungem si ne primeste un tip de max 25 de ani,modest,usor efeminat si ne pofteste sa intram in living,facem cunostinta si deduc ca acesta se cunoaste cu Valy avand in vedere mangaierile ce aveau loc intre ei.Ne asezam iar sarbatoritul ne pune cate un pahar de whisky cu gheta,ne aprindem cate o tigara si discutam pe diverse teme.Usor,alte persoane incep sa-si faca aparitia,atmosfera se incalzeste iar muzica era antrenanta,paharele se ciocneau in cinstea sarbatoritului apoi se goleau pana la fund,lumina era mai mult decat difuza si spre dimineata s-au strans in mici "bisericute" cam toti invitatii.
Sarbatoritul vine langa mine si incepe sa ma ciupeasca usor de buci.
-Ce "carnita" buna avem noi aici! spune zambind usor pervers.
Valy observa si imi aseaza mana pe slitul sarbatoritului ce parea bine dotat,simt cum ii zvacnea pula la fiecare atingere a mea.Ma cuprinde mana si ma trage pe un hol,urmat de Valy.
-Te doresc,imi spune el.Fa-ma fericit de ziua mea! Imi ridica tricoul si buzele sale imi delecteaza sfarcurile usor intarite,simteam cum le saruta si le musca usor,apoi coboara incet in zona buricului iar Valy imi deschide cureaua pantalonilor.In stanga se afla un dormitor in care ne retragem departe de privirile altora.Cu miscari nerabdatoare ne dezbracam unul pe altul ramanand placut surprins de formele ce le vedeam.
-Iti place ce vezi?il intreb eu.
-Sigur,ma exciti tare de tot! Isi introduce un deget in gura umezindu-l apoi imi cauta anusul cu o dexteritate rar intalnita.Se aseaza pe marginea patului invitandu-ma sa ma infrupt din pula sa viguroasa,incep printr-o serie de frecare apoi imi apropi buzele de capul rosiatic,il cuprind si incep sa o sug savurand fiecare centimetru ce-mi patrundea in gura.
-Ohh,daaaa,suge-o,asaaa e bine! zicea acesta in timp ce Valy imi lubrefia anusul pt a fi penetrat.
-Vreau sa ti-o pun, sa vad cum e in tine,zise multumit de prestatia mea sarbatoritul,face schimb cu Valy si se aseaza in spatele meu,imi indeparteaza bucile si scuipa fix in anusul meu ce zvacnea de dorinta apoi isi propteste pula si intra incet-incet i...



    Login