Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLaur, o iubire de neuitat
Autor : 24Kernel - 2021-02-20
Citita de 5969 ori - Nota 7.66 (89 voturi)
Cititorilor de toate vârstele, vă mulțumesc pentru aprecierile pozitive de șa prima mea provestire pe fanteziierotice.ro și în semn de recunoștință voi posta prima mea povestire erotică apărută acum câțiva ani pe fantezii.com, un site minunat cu o comunitate de bărbați gay și bisexuali bine închegată, care a fist din păcate desființat. Fiind prima mea încercare, este o peveste cu multe stângăcii, dar și cu multă corespondență în realitate.

Am postat toate cele trei părți, așa cum au apărut atunci, nemodificate.

Vor urma încă două povestiri finalizate și lucrez la a treia care este și cea mai lungă și complexă. Reacțiile voastre sunt foarte importante pentru mine și mă bucur pentru fiecare răspuns adăugat la finalul povestirii sau trimis personal la adresa de e-mail. După cum știu cei cu care am corespondat, discreția este totală. Vă doresc excitare intensă, așa cum am trăit-o noi

===============

Am 24 de ani, mă numesc Alex şi locuiesc în Bucureşti. Am un apartament cu 2 camere în care stateam pâna nu demult, singur. M-am hotărât toamna trecută să iau pe cineva în gazdă în camera liberă, ca sa mai acopăr din cheltuieli şi am dat anunţ în ziar. Printre primii care m-au sunat a fost şi un tânăr care s-a recomandat Laur. Eram nerăbdător sa-l văd; vocea era plăcută. A doua zi a venit la mine sa vadă casa şi sa discutăm în amănunt condiţiile chiriei. L-am aşteptat la staţia de autobuz căci nu ştia să vină singur. Încă de când l-am zărit în staţie mi-a plăcut la nebunie. Era un tip plin de senzualitate, înalt, slăbuţ dar şi uşor atletic, cu spatele puţin arcuit în faţă şi cu un fund zvelt, uşor ieşit în afară, buze pronunţate şi o faţă sexy, frumoasă, cu ochi negri ca două mărgele. Purta o pereche de blugi subţiri, albaştri care lăsau să se vadă un sex mare, generos în dimensiuni, dătător de plăceri nebănuite.
L-am primit în casă, chinuindu-mă să nu ma uit la sexul lui şi din ce în ce mai înfierbântat. Îl invit în sufragerie şi începem să discutăm. El se aşază pe canapea, uşor tolănit, uşor cu picioarele depărtate, oferindu-mi o privelişte neîngrădită între picioarele lui. Îmi spune că e anul 1 la facultate, că a venit din provincie, ca are 18 ani, după care vorbim despre condiţiile încheierii unei înţelegeri. În sfârşit, ne înţelegem asupra chestiunilor financiare şi mă întreabă dacă poate să vină şi să-şi aducă lucrurile încă din seara asta, căci stă la o cunoştinţă care l-a primit temporar. Eu nu pot decât să zic – „Sigur.” – după care pleacă să-şi aducă lucrurile.
Sunt superexcitat, plin de speranţe şi mai ales de poftă de sex.
După-masă vine cu lucrurile şi până-n seară şi le aranjează în sufragerie. L-am lăsat să stea acolo cu condiţia să mă pot uita şi eu la televizor. M-am oferit să îl ajut cu aranjarea lucrurilor. Sexualitatea acestui băiat era uluitoare, abia îmi puteam dezlipi privirile de trupul lui sexy, în timp ce vorbeam cu el şi îl ajutam. Seara era obosit mort aşa că s-a dus să facă un duş, în timp ce eu m-am întins pe pat uitându-mă la televizor.
Laur a ieşit dupa vreo 15 minute din baie îmbrăcat doar în chiloţi albi umflaţi puternic de o pulă mare şi de coaie asemenea. Am rămas trăsnit; îmi venea să-i pun mâna pe mădularul acela ferbinte să-i sărut cu foc capul pulei….mmmmm. M-a rugat să facem patul căci vrea să se învelească, ca să nu-i fie frig…M-am ridicat, am făcut patul după care ne-am aşezat unul lângă altul, uitându-ne la tv. Păcat că s-a învelit.. La scurt timp a adormit, iar eu mă uitam liniştit la un film. După o jumătate de oră, înnebunit de poftă, am băgat mâna până la mădularul său. Era mare şi fierbinte. Mângâindu-l puţin începu să i se scoale, iar peste puţin timp începu să se arcuiască uşor în pat de excitare. De teamă să nu se trezească, am dat drumul din mână pachetului acela fierbinte şi m-am uitat în continuare la tv.
A doua zi era sâmbătă şi eu m-am trezit alături de Laur; adormisem acolo. Era ora 8.20 iar el dormea dus, pe spate. Prin plapumă se putea desluşi o erecţie puternică. Pe la 10, se trezi şi dumnealui în timp ce eu mă faceam că dorm. Dădu pătura la o parte şi se duse la baie. Peste vreo cinci minute se întoarse în timp ce eu tocmai mă trezeam.
L: Bună dimineaţa, Alex! Se făcu roşu la faţă din cauza erecţiei de dimineaţă, abia acoperite de chiloţii lui largi şi albi.
A: Bună Laure, cum ai dormit?
L: Buştean…, stând în picioare şi pregătindu-se să-şi ia o pereche de pantaloni moi de trening.
A: Maamă, da ţi s-a sculat nu glumă.
L: Da… luându-şi pantalonii, vrând să ascundă parcă ruşinat scula ce i se sculase şi mai tare la remarca mea.
A: Stai liniştit, e normal să ţi se scoale aşa, uite şi eu păţesc la fel. Doar suntem barbaţi, nu? N-are ce să-ţi fie ruşine. Trebuie să recunosc însă că o ai mare, nu glumă! Contează însă să fie şi faină să fie proporţionată. Uite-o pe a mea de ex. – şi îmi trag jos pantalonii şi chiloţii, lăsându-mi pula excitată de 16,5 cm, cu 2 coaie mari si un cap al pulei frumos şi ceva mai umflat decât trunchiul, să sară afară.
Uşurat dar şi mai excitat de cuvintele mele şi de vederea pulei, vine in picioare între picioarele mele, la marginea patului, cu erecţia foarte vizibilă prin pantalonii moi şi chiloţii deveniţi neîncăpători. Işi trage treningul până aproape de genunchi apoi urmează chiloţii în timp ce devine roşu la faţa de emoţie, ruşine şi excitare. Pula lui e visul oricărui bărbat pasiv sau versatil. Mă apropii cu faţa de mădular. Capul pulei e mare, e perfect în formă, are o pula lungă de vreo 18 cm şi medie ca grosime, coaiele mari sunt pline de sămânţă dulce care asteapta sa fie eliberată, iar mirosul feromonilor sexului său tânăr mă intoxică, îmi inundă simţurile. Abia mă abţin să-l iau in gură şi să mă lupt pentru fiecare gură de pulă de-a lui. Roşu la rândul meu îi spun:
A: Frate, faină pulă mai ai; eşti bun de supt, ai să fii deliciul fetelor.
L: DA? Zice el înnecându-se încurcat şi excitat dar şi fericit de noua descoperire.
A: Gata – şi îl pleznesc uşor cu palma peste fundul gol, trimiţându-i un nou impuls în pulă, trage-ţi pantalonii şi hai să mâncăm ceva de dimineaţă.
Spre surprinderea mea starea lui Laur de excitare era aproape continuă. Era un tip hiperexcitabil şi în acelaşi timp extrem de naiv legat de sexualitate, neştiind prea multe nici măcar despre masturbare. Mă excita de asemenea foarte tare modul în care stătea în piciare, în fotoliu sau în pat, scoţându-şi în evidenţă mădularul uşor supradimensionat cu ajutorul posturii şi al abdomenului slab şi uşor muscular. Băiatul ăsta era o invitaţie la sărutat, la mângâiat şi mai ales la supt. Vâzând cât de excitabil este, m-am hotârât să-i îmbăt simţurile cu picătura chinezească, să-l aduc încet dar sigur în acea stare în care să mă vrea numai pe mine, să implore să fie gustat, sărutat, supt, să facă orice ca să mă aibă. Vreau să fac să fie al meu, să capituleze şi să mă iubească cu inima lui curată de bărbat.
Sfârşit prima parte
Partea a doua
Prieteni, dupa o lunga pauza mi-am amintit ca am postat o poveste cu Alex si Laur si am cautat-o pe net. Am primit aprecieri pozitive din partea voastra, aşa ca iata-ma scriind partea a doua! Cateva precizari legate de observatiile voastre. Laur este un tanar cam rupt de lume, care isi descopera sexualitatea: poate fi gay sau pur si simplu bisexual, dar nu heterosexual „convins”. Un fel de Dinu dintr-a saptea, dar nu hetero. Baiatul asta, de fapt un barbat, exista (cu un alt nume desigur) in realitate si anumite pasaje sunt reale. La fel de adevarat e ca la vremea aceea si eu eram aproape la fel de necunoscator si ca imi plac barbaţii cu inima mare, in stare sa iubeasca pana se uita pe sine, să se daruie total partenerului lor. Cam atat despre asemanarea cu realitatea. Imi place sa dau frau imaginatiei, sa ma bucur de ea si, bineinteles, sa o aplic. Sper sa va excitati si sa ejaculati de cel putin de cate ori am facut-o eu scriind aceste randuri sau recitindu-le. Nu uitati! Fanteziile fac o partida de sex cu cel iubit, ca si o masturbare solitara sa fie de multe ori mai puternice, mai excitante decât simplul act fizic repetat cu monotonie, deoarece creierul este al doilea organ sexual. Vor urma in lunile care vin, continuari, mai ales daca va place si imi rapundeti. Astept critici, laude si propuneri deopotriva. Eu oricum scriu texte pentru mine . Va pup si va urez sa va bucurati de fiecare zi din viata.

Partea a doua
Peste câteva zile a văzut că am în casă câteva filmelor porno. Nu prea a avut posibilitatea să vadă înainte. Era extrem de naiv legat de sexualitate; nu ştia să nici măcar ce este masturbarea. I-am propus simplu, să vedem unul.
L: Hmm… mdaaa.
Am pus pe calculator un film şi l-am lăsat pe Laur pe scaun iar eu mi-am luat altul şi m-am aşezat alături, un pic mai in spate ca să-l vad pe Laur, mai precis să-i văd pula sculată. Abia au început scenele de sex că Laur se lăsă pe spate, pe spătarul scaunului şi îşi curbă spatele înainte. Pula îi era tare ca piatra iar eu, excitat la culme mi-am băgat mâna la propriul mădular întărâtat.
Mi-am apropiat scaunul de el şi i-am masat uşor pula şi coaiele umflate prin chiloţi... încercă să mă oprească însă mâna i se opri pe mâna mea şi începu să geamă super excitat, încordându-se la maxim. Rapid, picături de spermă îi udară chilotul; îl mângâi pe stomacul suplu, pe piept şi cobor iar la sexul lui fierbinte care îi ieşise din chilot arătând o pulă lungă şi un cap mare neted de un roşu uniform, cu o formă perfectă. Curgea încet sămânţă caldă iar pula îi pulsa continuu anunţând parcă ejacularea. Eu însă aveam alte planuri. Am luat cu degetul din sperma ce i se prelinsese pe burtă şi am gustat-o.
A: Mmm... ce bună e! Mi-ar plăcea să beau zilnic! îi şoptesc în ureche în timp ce îl prind de brusc de pula goală. Laur gemul lung – Aah! – excitându-se din gestul meu şi mai tare şi începu să se zbată din cauza senzaţiilor.
Deodată a sunat un prieten şi m-a rugat să-l ajut să care ceva mobilă că se mută. Mi-am luat imediat mâinile de pe el, apoi l-am mai atins o dată doar prin chiloţi, masându-i uşor coaiele:
A: Gata frate, pentru azi e destul, i-am zis surâzând. Uite, trebuie să merg să-mi ajut un prieten cu mutatul. Acoperă-ţi comoara, că am să înnebunesc, şi hai sa mâncăm ceva.
El era roşu la faţă şi frustrat. Privirile lui spuneau să continui, însă eu i-am ridicat pantalonii, strângându-i încă odată pula tare şi calda în mână. „Aaah”, făcu el şi se zvârcoli.
L: Alex nu vrei sa vin sa va ajut?
A: Sigur, dacă vrei…
Laur a oprit filmul şi închise calculatorul. Trebuia să aşteptăm ceva timp ca să i se culce la loc. Ne-am dus în bucătărie să mâncăm câte ceva înainte de plecare. Laur era mai tot timpul excitat în preajma mea după ceea ce îi făcusem de dimineaţă; aştepta ceva şi nu ştia exact ce... La întoarcere, după o zi grea, am hotărât să facem duş şi ne culcăm mai devreme. Am decis să dormim tot în sufragerie, ne-am dat jos pantalonii şi am început să ne jucăm, gâdilim. În ascuns îi mângâiam corpul frumos: gâtul, spatele, stomacul… şi ca din greşeală fundul sau conturul sexului acoperit de bumbacul alb. Atingerile corpurilor noastre şi mâinile lui pe al meu ne electrizau. După puţine minute eram excitaţi. Hârjonindu-ne, îşi presa din instinct pula sculată, oridecâteori avea ocazia, de mine… Am ajuns pentru nici un minut cu faţa în sexul lui, simţindu-i pula tare, coaiele mari pline de sămânţă, mirosul de bărbat înfierbântat, excitat şi de la sperma ce începuse să i se prelingă, lăsând o pată pe chilot. Am crezut că iau foc, abia mă mai puteam stăpâni. L-am prins prin chiloţi de vreo două ori de mădularul fierbinte, apoi i-am masat uşor coaiele când îl mai prindeam.
L: Hei, nu e corect să mă prinzi de pulă! Aah! zise încercând lipsit de convingere să mă oprească...
A: Hahaha, cine zice că nu e? Şi am continuat să ne hârjonim.
După asta, ne-am culcat amândoi. După amiază ne-am dus la cinema, iar seara ne-am luat o bere ca să bem acasă, să ne simţim bine. Ne-am ameţit şi am început să vorbim despre viaţa sexuală, despre fete... Se excită iar puternic...
A: Ştii să săruţi?
L: Aa... Nu. Dar tu?
A: Eu daa! Ştii ce fain e? N-ai vrea să vezi cum e? Te învăţ eu să săruţi o fată...
L: O.k...
Şi m-am apropiat de el încet, i-am pus mânile pe gât şi l-am sărutat uşor şi lung. Era roşu la faţă, dar nu se împotrivea.
Pula i se întarise ca piatra iar eu eram în genunchi între picioarele lui.
A: Îţi place?
Nu era în stare să mai zică nimic. Ne-am apropiat buzele fierbinţi sărutându-ne sărutat mai cu foc, în timp ce mâinile noastre alunecau pe gâtul, pe pieptul celuilalt pline de erotism. Am început alternez săruturile pe gură cu cele pe obraz, pe gât, pe urechi…. Pe când îl sărutam i-am prins mădularul în mână şi, când i-l frecam uşor prin pantaloni, când îi masam coaiele. Gemu lung şi îşi împinse involuntar mijlocul în faţă. Am început sa-l prind tare de pula şi să mă înfierbânt simţindu-l aşa excitat. Ne-am strâns pulele unul de altul frecându-le înceeeet. Mmmm. Apoi i-am dat drumul din nou....
Sfârșit partea a doua
Partea a III-a
…Nu era în stare să mai zică nimic. Ne-am apropiat buzele fierbinţi sărutându-ne mai cu foc, în timp ce mâinile noastre alunecau pe gâtul, pe pieptul celuilalt, pline de erotism. Apoi am alternat săruturile pe gură cu cele pe obraz, pe gât, pe urechi…. Pe când îl sărutam i-am prins mădularul în mână şi, când i-l frecam uşor prin pantaloni, când îi masam coaiele. Gemu lung şi îşi împinse involuntar mijlocul în faţă. Am început să-l prind tare de pula şi să mă înfierbânt simţindu-l aşa excitat. Ne-am strâns pulele unul de altul frecându-le înceeeet. Mmmm. Apoi i-am dat drumul din nou....
Dacă îl mai țineam în brațe o jumătate de minut aș fi ejaculat în neștire. Am încheiat cu un sărut prelung pe gură, privindu-i intens ochii frumoși, tulburi de plăcere. M-am ridicat tremurând de fiori. Eram amândoi electrizați, orice cuvânt era de prisos. Trebuia să mă limpezesc, să-mi eliberez simțurile cotropite. Am ieșit din casă și am plecat în parc. Am găsit un loc retras, o bancă în fața lacului luminat de soare ca într-o poveste. Mă simțeam răvășit, incapabil să mă adun… Cuceritorul era el însuși învins… Ardeam pe dinăuntru ca un cuptor. Oare mă îndrăgostisem? Atracția pur fizică de la început se transforma în căldură sufletească pentru un seamăn. Am început să mă plimb pe alei, inspirând adânc aerul curat al copacilor din jur, ca să mă liniștesc.
Acasă, Laur învăță câteva ore pentru facultate și pregăti ceva de mâncare. Mă întâmpină cu o privire caldă. Era vesel și familiar ca și când nimic ieșit din comun nu s-ar fi întâmplat mai devreme. Seara, în pat, pe când ne uitam la un film înainte de culcare, își lipi corpul de spatele meu și își așeză mâna pe pieptul meu strângându-mă ușor mai aproape. Atingerea trupului său cald și respirația lui pe gât mă trimiteau pe altă lume. Fiecare mișcare de-a mea era un pretext să-și plimbe mâna pe corpul meu, să-și lipească de fundul meu organul excitat. Respirația lui îmi mângâia delicat gâtul într-un joc al tandreții. Mă simțeam dorit, dorit cu toată pasiunea lui de armăsar tânăr. Am adormit cu greu, beat de plăcere, chinuit de dorință.
Băiatul ăsta era criminal căci, oriunde mergea sau stătea prin casă avea pula sculată, mai ales dacă eram eu prin preajmă. Nu pierdea nici o ocazie să mă atingă, întâmplător și prietenește. Iar eu eram excitat asemenea mai ales văzându-l pe el. Adevărul e că adesea nu mă puteam abţine şi îi prindeam fie prin trening fie prin boxeri sau chiloţi mădularul tare răsucindu-mi mâna pe el. Laur scotea gemete şoptite şi se încovoia excitat, încercând parcă să scape din strânsoarea atât de excitantă.
Petreceam ceva timp împreună; mergeam prin oraş la filme, ne întâlneam cu prieteni şi adesea adormeam împreună uitându-mă la TV. Nu puține fete (și băieți) îi făceau ochi dulci prietenului meu, cam timid de felul lui.
Într-o vineri seară, după ce veni de la facultate, Laur veni la mine cu pula sculată în pantalonii sportivi scurţi şi mă provocă la lupte greco-romane. Am început să ne luptăm şi să ne tăvălim pe jos. Ne-am încleştat într-un efort supraomenesc şi ne-am prăvălit unul peste altul în efortul de a-l pune pe celalalt la pământ. Fundul, spatele sau piciorul, odată ce se frecau de pula adversarului, i-o excitau teribil producându-ne valuri de extaz. Spre uimirea mea, Laur, deși părea subțire, avea o forţă ieşită din comun. La un moment dat m-a ţintuit jos, întinzându-şi corpul peste mine; m-am trezit cu faţa in boxerii lui. Pula îi era tare ca piatra, aşa că, am prins-o în gură și mă jucam cu ea prin boxeri. Asta îl înnebuni complet pe Laur care începu sa geamă şi să îşi îndepărteze anemic sexul în flăcări din gura mea. Eu însă m-am înfipt mai adânc între picioarele lui până când el capitula lăsându-si pula la discreţia mea. În toiul luptei, chilotul fusese dat într-o parte lăsând pula tare sa scape pe unul din cracii boxerilor și să se vadă capul mare, roz și umezit de picăturile de sperma ce se scurgeau tot mai des. I-am luat capul alb de sămânță în gură jucându-mă cu mișcări repezi pe ale limbii pe suprafața lui. Laur urlă în extaz, senzațiile puternice inundându-i creierul. Îmi venea să-i prind pula în mână şi sa i-o sug de-adevăratelea fără milă până îmi dădea toată sămânţa caldă a vieţii. Însă de data asta vroiam sa câştig jocul, aşa ca, profitând de slăbiciunea lui Laur, i-am lăsat mădularul încordat slobod, m-am ridicat şi l-am imobilizat imediat. El respira greu, dar începu să se zbată din strânsoare. Mi-am întins mâna liberă până la organul său mare pe care i l-am strâns zdravăn ca un învingător, frecându-l de câteva ori. Laur gemu lung, corpul i se încovoie incapabil să lupte, ...



    Login