Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La serviciu
Autor : fruttis - 2011-09-27
Citita de 6149 ori - Nota 7.14 (21 voturi)

Cu ani in urma am lucrat ca agent de paza la un mare magazine situate aproape de centrul orasului. Era o treaba simpla, chiar plictisitoare de multe ori. Cel mai mult imi placea in weekend, deoarece magazinul era inchis si nu aveam altceva de facut decat sa patrulez prin magazin, atat la intrare cat si in spate, unde era un hol mare prin care se primea marfa. Aici imi placea cel mai mult, pentru ca usa din spate avea geam reflectorizant in exterior si normal in interior, asfel ca puteam spiona fara sa fiu vazut. Si aveam ce vedea, pentru ca in zona nu prea existau WC-uri publice, se deci era cel mai bun loc pentru a-ti face “necesitatile fiziologice”. Veneau pipite si-si faceau nevoile, aproape sub ochii mei, le urmaream lacom si imaginatia mi-o lua razna .
Intr-o zi insa. lucrurile s-au schimbat, pentru ca in plasa mea a cazut un barbat. Pe moment am vrut sa plec, pentru ca nu ma interesau barbatii, dar parca ceva ma oprea. Voiam sa plec dar picioarele nu ma ascultau, iar privirea se incapatana sa ramana fixata pe prohabul omului acela, de unde acesta scoase iute o mandrete de penis (cred ca era semierect), din care tasni imediat un jet puternic de urina. Priveam curios dar si excitat penisul acela, si mi se parea de-a dreptul frumos. Nu mai vazusem alt penis in afara de al meu. Acesta mi se parea mai gros dar mai scurt, cu un gland mare si rozaliu pe care in momentul acela l-as fi lins ca pe o inghetata pe bat.
Dupa ce si-a terminat treaba, omul s-a uitat in jur, apoi s-a sprijinit mai bine pe o lada mare de langa usa, si a inceput sa-si frece penisul, care crescuse intre timp pana la o dimensiune de admirat. E clar, omul se masturba in fata mea. Mi-am dus instinctiv mana la penis(era deja erect),, l-am scos din pantaloni si am inceput sa-l mangai cu gandul la cel din fata ochilor mei. Era ceva nemaintalnit, ne masturba amandoi de o parte si de alta a usii. N-am rezistat mult, asa ca in cateva minute am ejaculat in niste spasme necontrolate direct pe geamul usii. Fara sa stie, barbatul din spatele usii facu la fel, imprastiindu-si samanta pe geamul exterior, cu trupul contorsionat de orgasmul pe care-l traia cu mare intensitate.A fost o descarcare cum n-am mai simtit vreodata. Gura mi-era uscata si acel tremur al corpului in urma orgasmului se linisti abia dupa cateva minute bune.
Dupa ce se sterse cu o batista de hartie, tipul se imbraca si pleca, lasandu-ma cu privirea pironita de geamul pe care samanta noastra se scurgea in acelasi timp, ca o ingemanare a doua dorinti .ascunse. Dar cel mai mult ma gandeam la penisul din care a iesit seva aceea. Oare am sa-l revad vreodata?
In zilele ce au urmat am tot pandit locul doar-doar mai apare . Un dracusor intrase in mintea mea si ma facuse curios si dornic de ceva care pana atunci mi se paruse de neimaginat : voiam sa ating penisul altui barbat, voiam sa-l simt, in mana, pe buze, sa-l dezmierd cu limba, chiar sa-i simt caldura in mine.
Aveam sa-mi revad “prietenul” abia peste vreo doua luni. Intre timp am fost liber o saptamana, timp in care s-a intamplat un lucru important ( si tot odata amuzant, in final) de care nu am aflat. Geamul din spate se sparsese si a fost inlocuit cu geam normal, care nu-mi mai oferea paravanul de dupa care pandeam linistit. Asadar, intr-una din zile , in timpul rondului ajung in spate si dau cu ochii de “prietenul” meu care isi freca de zor madularul . Am ramas cateva clipe pe loc, nestiind ce sa fac, dar adrenalina si dorinta din mine m-au impins spre usa. Convins fiind ca sunt in siguranta m-am apropiat de geam si m-am aplecat pana ce penisul tipului era in dreptul gurii mele. Eram foarte excitat, vedeam mandretea de falus mare si frumos la cativa centimetri de mine si ma gandeam ca as vrea sa-l mangai, sa-l gust., moment in care obiectul admiratiei mele ce apropie de geam, de gura mea. M-am speriat putin, m-am dat cativa pasi in spate si m-am uitat nauc la tipul care imi facea semne aratand spre penisul sau. Eram intr-o mare dilema:sa ma intorc si sa plec, sau sa-mi satisfac curiozitatea care ma macina de doua luni. Dupa cateva secunde de gandire am cedat : am lasat la o parte orice precautie, de consemn, am si uitat ca eram la serviciu, am deschis usa si l-am chemat inauntru.
- Vad ca ti-e pofta, spuse el.
- Mda, sunt curios, n-am mai facut asa ceva dar ma simt atras ca un magnet, am raspuns incurcat.
- Atunci ce mai astepti?
Am intins timid mana, plin de emotie si am atins penisul erect si fierbinte, simtind cum ma inunda un val de placere. Era minunat, parca pluteam alaturi de fluturii din stomac. M-am lasat in genunchi si am adulmecat “trufandaua” din fata mea. Am inceput sa o ling asa cum visam candva, cand speram la aceasta experienta noua si incitanta. Lingeam glandul facand cer...



    Login