Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La pregatire (poveste reala)
Autor : Zzzandreiz - 2023-07-04
Citita de 9305 ori - Nota 1.74 (428 voturi)
Buna, dragilor! Astazi o sa va impartasesc despre o perioada placuta din viata mea, perioada pe care nu am sa o pot uita vreodata. Urma sa am o serie de examene importante peste un an, iar pentru a putea fi sigur ca totul va decurge cu bine, am hotarat cu ai mei sa iau meditatii la o materie la care nu imi permiteam sa nu stiu absolut tot. Profesorul cu care urma sa fac pregatirea era cel cu care faceam si orele de curs. Domnul A era un om bland, glumet, inalt, cu parul grizonant, un om a carui companie era intotdeauna una placuta, nefiind genul acela de profesor exigent. Ii placea mereu sa dea a doua sansa celor prinsi nepregatiti, iar indulgenta de care dadea dovada i-a atras multa simpatie si respect din partea elevilor.
La pregatire am nimerit cu o fata mai mare decat mine cu un an, care urma sa aiba examenele chiar in anul acela. La masa dl profesor statea cu scaunul langa mine, foarte aproape, daca nu chiar lipit de al meu, iar uneori cand aveam raspunsuri bune sau vedea ca ma descurc, ma mangaia ori pe cap, ori pe spate, uneori chiar si pe picior pe sub masa, mai ales daca veneam cu pantaloni scurti. Facea ce facea si mereu punea mana pe mine, iar uneori, mai ales dupa ce imi punea mana pe picior se scuza si se ducea la baie. Nu am dat importanta desi mi se parea ciudat si mana pe picior imi crea o stare de disconfort.
Intr una din zile insa fata cu care faceam pregatire nu a putut veni, asa ca am fost doar noi doi. Se asezase ca de obicei cu scaunul in sufletul meu, moment cand pentru prima data l am simtit mirosind a alcool. Il vedeam cum se inroseste la fata pe masura ce timpul trecea si se tot foia pe scaun cu mana in buzunar. Dupa privire parea ca abia se abtine sa spuna sau sa faca ceva. Cele doua ore trecusera, iar eu mi am inchis caietul si cartile pregatindu ma sa plec sa ma incalt.
A: Stai! Vino putin - facandu mi semn sa ma asez langa el pe canapea.
Eu asezandu ma: Da?
A: Ce note ai vrea sa ai la materia mea?
Eu ranjind cu gura pana la urechi: Zece!
A: Cat de mult vrei zece?
Eu: Foarte mult, normal.
A se facuse comod pe canapea si isi desfacuse pantalonii coborandu i spre genunchi, lasand chilotii ultima reduta inaintea goliciunii: Atinge o!
Eu speriat si tensionat de situatie am dat sa ma ridic si sa ma duc spre hol.
A prinzandu ma de mana: Ce faci? Nu mai vrei zece?
Eu incercam rusinat sa imi desprind bratul fara sa spun nimic.
A vazand starea de sperietura in care ma aflam: Iti dau drumul, dar nu pleca, te rog.
Mi a dat drumul la brat dupa care mi a facut semn sa stau langa el. M am asezat si s a apropiat de mine. Mi a pus mana pe picior si a inceput sa il mangaie si sa il stranga usor. Mi a spus sa ma desfac la pantaloni sa imi poata atinge piciorul direct pe piele. Isi dadea capul pe spate si isi intindea picioarele in timp ce cu mana cealalta se apasa cu palma peste chiloti. Transpirase tot, simteam cel mai bine pe palma care imi atingea piciorul si pe care o impingea cat mai mult spre zona mea inghinala. Apoi brusc ia mana de pe piciorul meu si cu ea ma trage de dupa gat spre el. Cu mana cealalta imi ia mana si mi o baga in chiloti la el. Instinctiv am strans o in palma si am simtit ca era foarte groasa, abia reuseam sa o cuprind, iar capul era foarte umflat. Instant incepuse sa aiba ca niste spasme in tot corpul, dand din picioarele intinse si lasandu si capul pe spate. Lichidul cald incepuse sa tasneasca in chiloti, unduindu se pe mana mea printre degete. M a prins de mana pentru ca nu cumva sa o trag probabil si am stat asa cam doua minute, pana i s a lasat si s a scurs tot. I se umezide tot chilotul. Se lasase linistea. Eram cu penisul lui in mana, rusinat si confuz. Era prima data cand atingeam penisul unui barbat, daramite sa isi mai si dea drumu. Mi se naclaise toata mana de sperma si nu stiam cum sa o retrag, cand il aud.
A: Hai ca nu a fost chiar asa de rau.
M a lasat sa scot mana si ma duc la baie sa ma spal pe maini. Ies si intra si el imediat dupa mine.
A: Sa nu pleci!
Dupa ce se s a intors de la baie imbracat intr un halat, mi a dat niste subiecte dupa care sa ma pregatesc si cateva sugestii despre ce ar trebui sa aprofundez. M a condus pana la usa si inainte sa deschida imi face semn sa inchid fermoarul la gura, adica sa nu vorbesc. Mergeam pe drum si ma gandeam la ce tocmai se intamplase si nu stiam cum sa reactionez sau ce sa fac. Perceptia mea asupra lumii era schimbata definitiv. Imi era teama sa vorbesc ca nu cumva sa imi afecteze notele pe viitor. Asa ca am decis ca va ramane doar secretul meu. Am adormit foarte greu in acea noapte gandindu ma doar la experienta avuta. Intre timp ne am vazut la cursuri si totul s a petrecut normal, fara priviri sau alte lucruri, ceea ce a fost bine pentru ca aveam emotii nestiind ce va urma cand ne vom vedea. Iar cu o zi inainte de ora saptamanala de pregatire mama imi spune ca a vorbit cu dl profesor si ca i a transmis ca de acum inainte ne vom vedea cu doua ore mai tarziu fata de pana acum. Iar am adormit greu gandindu ma ce va mai urma. Trece timpul si iata ma la usa lui. Intru, inchide usa si ma strange in brate lung sarutandu ma pe obraji si pe frunte. Apoi ma invita sa iau loc la masa si incepem sa vorbim despre ce aveam de pregatit. Statea langa mine ca de obicei si ma mangaia pe spate si pe gat. Avea o pereche de pantaloni scurti si puteam vedea cum o freaca fara inhibitii in timp ce ma atinge. Apoi la un moment dat a scos o cu totul afara si o freca, imi batea inima foarte tare si ma faceam ca nu vad. A continuat asa vreo zece minute, dupa care a inceput sa ma sarute pe gat si sa ma ia in brate. Nu stiam cum sa reactionez, pur si simplu m am lasat purtat de situatie.
A: Dezbraca te, mi a spus in timp ce si el se dezbraca. Ma las greu la pielea goala cu ajutorul lui fortat si imi spune sa stau pe canapea. M am asezat iar el s a pus in genunchi in fata mea si mi a luat penisul in gura incepand sa il suga cu o pofta nebuna. Apoi in timp ce si o freca imi lingea coaiele si le lua in gura si apoi iar lua penisul in gura. Apoi ma impinge de buci in sus si incepe sa ma linga in fund, forta gaura cu limba si o saruta, se atingea cu fata de ea si o misca in cercuri, atingandu si buzele, obrajii, fruntea, nasul, barba si toata fata de gaura mea. Apoi cu limba de la fund se misca pana la coaie si la varfu penisului pe care il sugea ca un vacuum. Din teama si rusinea pe care o aveam ajunsesem la o stare de oarecare placere si de excitare cum nu mai avusesem si fara sa vreau imi dau drumul in gura lui in timp ce o sugea. A continuat sa o suga inca doua minute dar picatura de sperma afara din gura lui nu a iesit. Se ridica apoi in picioare si se aseaza peste mine pe canapea, cu fundul peste proaspat lasatul penis si incepe sa si o frece in timp ce ma saruta pe gat si pe fata. La scurt timp incepe sa respire mai greoi si sa tremure din toate incheieturile, iar un jet de sperma parca pulverizat cu sifonul imi acopera fata. Ceea ce a inceput cu un geamat si s a terminat cu un oftat puternic mi a acoperit tot chipul, iar el intindea sperma cu penisul din stanga in dreapta, pe ochi, pe buze, pe nas si pe frunte. Stoarce si ultima picatura pe ochii mei, apoi se ridica si imi spune sa merg la baie. Imi fac dus, dupa care isi face si el. Seara iar am adormit greu. Nu mai stiam daca e bine sau rau, de data asta imi si placuse, dar tot simteam de parca ceva nu este in regula.
Aveam zece pe linie de cand incepuse toata aventura, dar tinea cont sa si invat. Pe de alta parte notele mele incepusera sa creasca si la restul materiilor, probabil pusese o vorba buna pentru mine.
Timpul trecuse, venise iarna, intalnirile noastre la pregatire erau pline de saruturi, atingeri si fluide. Ajung la pregatire, de ceva timp nici nu se mai imbraca, lua un halat pe care apoi il dadea jos imediat. Ma ia si ma imbratiseaza si ma saruta ca de obicei. Ne punem la masa sa vorbim despre ce am avut de pregatit, timp in care i o frecam. Da, ajunseseram la stadiul asta intre timp, doar ca au intervenit niste schimbari. La un moment dat, in timp ce ma saruta pe gat, mi a intors capul si m a sarutat pe buze. L am lasat sa ma sarute. Mi a spus sa deschid gura si a inceput sa isi bage limba in gura mea. M a tras de pe scaun pe genunchiul lui si in timp ce ma saruta, ma si dezbraca. M a sarutat pe corp ca de obicei, dupa care mi a spus sa stau pe scaun, iar el era in picioare in fata mea. Penisul lui gros si umflat atarna spre mine, avand in spate o pereche de coaie mari care intindeau mult saculetul in jos.
A: Hai, iubire - astea au fost cuvintele. Si in acel moment am inteles ca trebuie sa fac ceea ce nu mai facusem. Ii ating coaiele usor cu mana, iar capul umflat parca mai atarnat statea spre mine avand o picatura ca o lacrima in gaura din varful lui. Intredeshid gura si ma apropii de el din ce in ce mai mult pana a intrat. Atunci a oftat puternic si mi a pus mana in cap incepand sa ma apropie usor dupa ce ma departam. Capul era asa de mare ca abia reusea sa intre. Simteam si un lichid saratel cum se prelinge in timp ce o sugeam. Am continuat asa usor dupa care mi o scoate din gura, o ridica, pune piciorul indoit langa mine pe scaun si se apropie cu coaiele de gura mea, impingandu ma usor de cap. Am inceput sa le ling si sa le sarut, cum vazusem la el, apoi le luam in gura pe rand si le masam cu limba, timp in care ma atingea usor cu penisul pe fata, peste ochi si frunte. Apoi iar mi o baga in gura si o sugeam. Imi face semn sa mergem in dormitor unde avea un pat mare. Ma pun in pat iar el vine langa mine. Se intinde cu picioarele desfacute si imi spune sa ma bag intre picioarele lui. Asa ca ma asez cu picioarele la capul patului si cu gura la penisul pe care mi l si baga in gura. Cobor la coite si simt cum tremura, ma trage de cap mai sus si o iau in gura. Am mai auzit doar un geamat si o mana care ma tinea puternic apasat de cap. A venit jetul, nu stiu daca va inchipuiti dar era o cantitate de sperma foarte mare. E, tot jetul a venit la mine in gura atat de puternic incat mi a iesit pe nas. Automat am si inghitit o parte, iar alta parte a iesit pe gura. Dau sa ma ridic avand o puternica stare de voma, dar imi spune sa nu ma opresc. Am avut cateva incercari nereusite de a voma, dupa care mi a bagat o iar in gura. I se inmuiase putin dar nu de tot si nestiind ce sa fac si de rusine am continuat sa o sug. Dar nici el nu a spus stai. Si in cateva momente era iar tare. Mi a spus sa ma pun cu fundul pe fata lui, ceea ce am si facut, cu fata spre picioarele lui. Si a inceput sa ma linga in fund si sa forteze cu limba, in timp ce eu ma aplecasem inainte si i o sugeam. Am inceput sa simt cum cu un deget incepuse sa inainteze usor in fundul meu. Il scotea apoi baga limba adanc, dupa care iar il baga. In timp ce ma freca cu degetul, imi sugea coaiele si penisul. Era o senzatie tare stranie si rigida, ma facea sa ma gandesc ce naiba fac eu acolo gol cu el in pat in timp ce eu trebuia sa fac pregatire. Era unul dintre momentele acelea in care voiam sa anunt pe cineva si sa scap din toata situatia in care ma aflam. Dupa cateva minute imi spune sa ma dau jos si sa ma intind langa el. Ia cu degetele din sperma care ii ramasese pe burta si isi unge penisul, apoi mai ia de vreo doua ori si ma unge pe mine in jurul fundului si mai impinge si in fund niste sperma. Apoi simt capul gros la fund.
Eu: Nu, dand sa incerc sa ma intorc.
A: De ce, iubire?
Eu: Nu vreau! Asta chiar nu.
A: Ai incercat si nu ti a placut? - tot dialogul se purta in timp ce el isi freca capul de gaurica mea, cu mici impingeri usoare.
Eu: Vreau sa plec, va rog!
A: Unde sa pleci? Inca mai avem din ora - spuse aruncandu si privirea spre un ceas din dormitor.
Am realizat ca nu voi pleca de acolo pana nu vrea el si mi am lasat capul pe perna. Vedeam prin geamul camerei intunecate ca incepuse sa ninga la lumina portocalie a stalpilor de iluminat. Si cum stateam purtat de o stare fara ganduri, simt cum incerca sa patrunda in mine. Nu reusea, mai lua niste sperma de pe burta, isi ungea penisul apoi iar. Simteam durere la fiecare tentativa, dar o durere cat de cat suportabila. Dar la un moment dat am simtit ca ma prinde mai ferm decat de obicei de sold, iar apoi o senzatie de parca zece ace s ar fi infipt in acelasi timp.
Eu gemand de durere: Scoateti o!
A: Nu te misca, mai rezista putin.
Eu: Scoateti o, va rog.
A: Stai, relaxeaza te - imi spuse mangaindu ma pe cap.
Eu: Va rog!
A scos o. Simteam o senzatie de eliberare si de rasuflare. In sfarsit, imi zic, dar o baga la loc, si iar o scoate, si iar o baga. Pana am realizat ca realmente ma reguleaza. Mi am spus, gata, practic din acest moment sunt oficial o fata. De fiecare data cand o impingea simteam o noua durere, pana cand la un moment dat am simtit o fierbinteala puternica in tot corpul, mi se luase toata durerea si intrasem intr un fel de transa, fara ganduri si fara sa simt nimic. Ciudat este ca era o stare cat de cat placuta. S a impins peste mine de pe o parte pe burta punandu se peste mine, dar in starea mea de semiconstienta nu mai reactionam in niciun fel. Din ce auzeam realizam ca dadea din ce in ce mai tare si mai repede. Ma saruta pe gat si gafaia in urechea mea. Incepuse sa respire greu si adanc in urechea mea, isi daduse drumul in mine, dupa care se lasa pe o parte si ma trage spre el. Am inchis ochii si probabil din relaxare ca s a terminat, am adormit.
A: Trezeste te - aud soptit la ureche in timp ce eram sarutat pe gat si pe ureche - te am lasat sa dormi o jumatate de ora.
Deschid ochii si imi ridic capul, parca totul fusese un vis. Dar imediat simt cum incepe sa isi traga penisul afara din mine si realizez ca totul fusese adevarat. M am dus la baie si am facut un dus, dupa care m am imbracat si am plecat. Ce am fost bulversat dupa prima experienta, dar ce eram acum. Ma simteam gol, nu aveam ganduri, parca eram un corp teleghidat. Simteam in schimb o jena constanta la fund. Am ajuns acasa si la foarte scurt timp m am culcat. Imi pipaiam in pat gaurica. Era atat de mare fata de cum o stiam eu. Am bagat un deget, apoi doua, apoi trei si cred ca tot mai era loc. Am adormit. A doua zi ma trezesc si simt chilotul lipit de fund. Trag de el sa il dezlipesc, apoi ma duc la baie sa imi fac nevoile. Cand ma pun pe wc si las chilotii in vine, vad o pata alb galbuie pe materialul negru. M am speriat. Trebuia sa ii schimb. Iau o pereche folosita din cosul de rufe si pe cei de pe mine ii strang si ii ascund. Incep sa fac treaba mare si fara sa ma fortez prea mult iese un carnat gros si gata. M am ridicat sa ma sterg si ma uitam la el. Nu imi venea sa cred ca asa ceva a iesit din mine. Era enorm. Trag apa si nimic. Tot acolo era. Iau cartonul de la cutia de pasta de dinti si fac o unealta ca o rigla cu care il sectionez si asa, cu greu, am reusit sa scap de el. Bag cartonul in chilotii patati pe care voiam sa ii arunc. Imi zic, gata, trebuie sa vorbesc. Si ma duc spre ai mei care erau in sufragerie cu inima in gat sa le spun ce se intampla. Deschid usa.
Ma: Neata!
Eu: Neata!
Ma: A sunat dl profesor - mi se inmuiasera genunchii - a spus ca ti ai uitat cartea la el, sa te duci sa o iei. A spus ca te descurci foarte bine si ca iti dai silinta.
Mi se taiase tot elanul. In cele din urma plec spre dl profesor, arunc chilotii cu cartonul la un cos de gunoi si imi vad de drum. Era sambata, nu era foarte multa lume pe strada desi ninsese si era chiar frumos. Ajung resemnat la dl profesor. Intru, ma imbratiseaza si ma saruta mai nou pe gura dupa ce inchide usa.
A: Ce faci? Ia loc.
Eu: Am venit sa iau cartea - spun asezandu ma pe canapea.
A: Ce carte?
Eu: Cartea pe care am uitat o ieri.
A: Nu ai uitat, iubire, nicio carte - si se apropie de mine dand halatul la o parte, ajungand cu penisul in fata mea. Imi pune mana pe cap si deschid gura. Mi o baga in gura si incep sa i o sug.
A: Ce dor mi a fost de tine - spuse gafaind - as fi vrut sa ramai cu mine aseara.
Continui sa i o sug pret de cateva minute in ritmul meu, dar mai apoi incepe sa o impinga mai tare si sa ma traga de cap spre el. Se opreste si imi spune sa ma fac comod. Ma dezbrac si mergem in dormitor. Ma intind pe spate, iar el isi pune genunchii pe langa pieptul meu si mi o baga in gura. Ma tinea de cap cu ambele maini si din sold o impingea in gura mea, timp in care imi spunea cat ma iubeste. Apoi se opreste se aseaza cu zona inghinala peste fata mea, iar eu ii luam coaiele in gura si i le sugeam. Incepe apoi sa se frece cu coaiele de fata mea in timp ce la ordinele lui am inceput sa i o frec. S a asezat apoi pe spate cu picioarele desfacute si am inceput sa i o sug iar. Din tremurat mi am dat seama ca ii vine si oricat m a impins de cap am reusit sa ma dau suficient de in spate cat sa nu imi mai iasa pe nas. Imi umpluse gura de sperma pe care am scuipat o repede pe burta lui. Dau sa ma opresc din supt, dar imi spune sa continui. Si cum i o sugeam ia cu mana sperma de burta si isi da la fund, apoi imi ia palma si o taraste de o parte si de alta in sperma, dupa care imi spune sa i o bag in fund. Mi se parea foarte scarbos. Dupa cateva incercari voit nereusite am bagat un deget, dar el ma tragea de mana spre fundul lui. Asa ca am ascutit degetele si a intrat pana la incheietura. Apoi imi trage mana afara si o impinge iar inauntru. Dupa cateva repetari am prins miscarea. Si din planul de dimineata de a scapa, iata ma cum i o sug in timp ce il frec cu mana in fund. Tinea capul pe spate si gemea de placere. Imi spune sa ii sug coaiele in timp ce incepuse sa si o frece singur. Dupa putin timp i se facuse iar bat. Ma cheama peste el. Scot mana din fund si ma asez cu fundul pe fata lui, in timp ce bineinteles la ordinele lui m am aplecat sa i o sug. Imi spunea sa ma las cu toata greutatea pe gura lui si ma lasam in timp ce ii simteam limba cum se misca adanc in mine. Se freca apoi cu fata de bucile si de gaura mea si iar baga limba. Imi spune apoi sa ma pun langa. Ma asez cu capul pe perna, iar el imi ia picioarele si le pune pe umerii lui, spunand hai sa vedem ce am invatat ieri. O uda cu scuipat, apoi pe mine la fund. Nici nu a pus o bine la fund ca am si simtit un fior de durere sau usturime, dar nu m am mai opus, stiam ca nu rezolv nimic cu asta. A bagat capul si usturimea ma omora. Apoi s a aplecat peste mine si a inceput sa ma sarute cu limba in gura in timp ce impingea cu putere in mine. Ma simteam ca o fata din toate punctele de vedere. M am lasat purtat de val si l am prins cu mainile in jurul gatului. Atunci a dat tare cateva secunde, dupa care a gafait si cu un tremur puternic s a oprit miscarea. S a intins apoi langa mine pe o parte si mi a spus sa imi trag buca in sus. Se juca cu capul la gaurica mea, o baga, o scotea, dadea cu capul peste gaura in sus si in jos, apoi stanga dreapta, pana cand a bagat o toata inauntru si m a tras spre el. Ne am sarutat cu limba vreo cinci minute, apoi s a culcat. Stateam acolo in liniste, cu el in mine, prins in bratele lui si nu stiam ce sa fac. Asa ca am inceput sa mi o frec incet sa nu il trezesc. Mi se contractau bucile si gaura in timp ce o frecam, dar penisul lui opunea rezistenta. Il sugrumasem cu gaura de la atatea contractii. Reusesc intr un final sa imi dau drumu si eliberez sperma in palma celeilalte maini, cu care ulterior ii acopar mana ce o tinea peste gatul meu. Apoi ma las si eu printre ganduri cu ochii la ninsoarea de afara si adorm. Ii suna telefonul si ne trezim, se trage din mine si raspunde, facandu mi semn sa ma duc la baie sa ma spal. Imi invatasem lectia, m am dus intai pe wc sa scot sperma. Se prelingea pe buca iar apoi cadea cu picurat in toaleta. Ma ridic sa ma duc sa imi fac dus, dar imediat ce intru in cada si dau sa pornesc apa, se deschide usa de la baie. Intra peste mine in cada inca vorbind la telefon si imi face semn sa ma las pe vine. Ma trage de cap spre el si i o iau iar in gura. O sug putin, apoi o scoate si un jet cald de urina imi atinge nasul apoi ochii, stangul, dreptul, stangul, dreptul, apoi gura, apoi pieptul si burta, dupa care iar fruntea si ochii. Cum stateam cu ochii inchisi simt capul cum impingea in buze, asa ca deschid gura si i o sug. Ma trage apoi de cap si se impinge sa o iau cat mai mult, scot zgomotul de regurgitare si o trage afara iesind din baie si continuandu si discutia. Ma spal cu o stare de leguma degerata si ma imbrac. Cand sa ies pe usa, lasa telefonul intr o parte si imi spune soptit, ne vedem si maine. Am plecat si mergeam in gol. Fara ganduri sau alte stari. Ma impacasem cu ideea ca asta este realitatea si normalitatea mea. Si asa ajunsesem sa am parte de sex de doua, trei ori pe saptamana. Eram ca o amanta. In cele din urma incepusem sa traiesc normal avand asta ca o parte din viata mea, cum sunt mancatul, spalatul, dormitul etc. Chiar si in ziua de revelion am trecut pe la el pentru cateva ore. Nu ma mai durea cand o baga. Cu timpul incepuse chiar sa imi placa. Uneori chiar abia asteptam sa ne intalnim sa o facem. Incepuse sa imi placa atat de mult incat ajunsesem la ceva foarte rar din cate am aflat ulterior. In vacanta de paste se organizase o excursie la munte, la care au participat o parte dintre profesori, printre care si dl A. Spre deosebire de restul profesorilor care au venit cu noi cu autocarul, el a venit cu masina personala, o masina stil Jeep. Se nimerise in perioada aia sa nu facem nimic timp de o saptamana. Deja sincer chiar voiam sa o facem. Dupa masa mi a soptit in trecere ca ne vedem diseara la ora 11 la autocar. Cum nimeni nu era in camera pentru ca mai toata lumea era in camera la toata lumea, nu mi s a simtit lipsa. Era 11 fara 20 si ajung cat mai ferit de lumina la autocar. Masina lui era trasa la umbra autocarului, cu spatele impins in niste tufisuri. Cu parasolarul pus si cu niste carpe in geamuri, chiar nu se vedea nimic. Bat usor in usa si imi deschide. Era gol pe bancheta din spate. Intru si ii iau imediat penisul in gura, in timp ce el se juca cu degetele la gaura mea. Ma uda cu saliva la fund si stiam ca este momentul. Imi pun genunchii pe langa picioarele...



    Login